Messi se vrací do argentinské reprezentace

07.03.2019, 19:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (126)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Návrat krále.

Reagovat
Ross Geller

Ronaldo se vrátil do reprezentace?

Reagovat
dextroza_m

Je fakt, ze je Ronaldo pouze jeho pobocnik, priste navrat boha.

Reagovat
klvana

Kdo že to vyhrál s repre víc trofejí?

Reagovat
Kejza

víc trofejí v repre.. to zní jako děsná přebíjená. v tomhle bych je moc neporovnával.

Reagovat
dextroza_m

Nvm, Messi má zlato z OH, Ronaldo má zlato z Eura...

Reagovat
valloire

což je určitě srovnatelný

Reagovat
F.Torres

Zlatana? Myslíš asi návrat Hobbita

Reagovat
valloire

?

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
PP

Král je Ronaldo přece.. Messi je Bůh..

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Pre futbal len dobre ze nadalej hra ci reprezentuje rovnako ako aj ini skveli hraci.

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

A po příštím zápase zase odejde... Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot Radsej keby sa na to uz vykaslal bez neho skor nieco vyhraju konecne efekt Messi to uz dekadu kazi. Barca a ARG budu po ere Messiho totalne v srackach a ARG by sa z toho skor spamatovala, ak by uz navzdy ukoncil repre karieru.

Reagovat
dextroza_m

Jen by me zajimalo, kdyz on je idiot, co jsi ty...?

Reagovat
JackDaniels.

Wau.. rad by som tu na to povedal svoj nazor, ale nechcem dostat ban

Reagovat
tunkic

Slusnou blitku si vyplodil

Reagovat
LAM

Pro nás katastrofa.Snad je pravda že bude hrát jen ten první

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

tahni uz do hajzlu !

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
bayern987

Reagovat
Stannis Baratheon

Tomuto chlapovi se povedlo dostat 3x do finále na MS a Copa America. 3x Komu se tohle povedlo? Ano, žádná větší trofěj, ale i dostat se do finále je fuška, a proto opovrhuji všema těma kdo říkají že v reprezentaci nikdy nic nehrál, když je do těch finálí dostal téměř sám. Tady je vidět, jak tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem je, ale z mě je tedy obrovitánský úspěch i to finále, navíc tři. Takový Modrič za to, že dostal svůj tým do finále MS dostal Zlatý Míč, a to rozhodně na hřišti nedominoval tak, jako Messi v Brazílii v roce 2014.

Proto, než budete psát že nikdy v repre nic nehrál, tak se zamyslete.!

Reagovat
valloire

Tak jsem se zamyslel a říkám, že hráč, kterej v playoff jako hlavní útočný eso nedá ani gol, je k hovnu. Do finále MS je dotahla defenziva a nějaká Copa s indyjánama co vylezli z týpý, nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam jsou yndyjáni a za Peleho to byli profycy nejvyssy urovne.

Pokritce.

Reagovat
valloire

Pelé si nehonil ego na Copě. Něco takovýho bylo pod jeho úroveň. Prostě to rozdrtil na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Pele to drtil? Tak mi řekni, proč to Brazilie rozdrtila i bez Pelého? No proč, když to bylo kvůli němu?

Reagovat
valloire

Pelé nemůže za to, že se zranil. Drtil to i v Anglii, ale tam ho zlikvidovali za pomoci sudích. A nejlepší a nejdominantnější individuální výkon v historii předvedl on v Mexiku. To je laťka pro všechny rádoby následovníky a přiblížili se k ní pouze Maradona, Platini a Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem se tě neptal na to, jestli můze za to, že se zranil. Ja jsem se tě ptal, jak to, že to Brazilie v absolutní pohodě vydrtila i bez něj. Jak?

Reagovat
valloire

Jeho přítomnost u týmu dala ostatním křídla a vyhráli to pro něj. Kromě toho to bylo konkurencí lehce slabší MS. Při vší úctě k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

V semifinále slabá Chile, ani my jsme zrovna neměli bejt ve finále dle předpokladů. Anglie teprve budovala tým, NSR v přestavbě a dokázali vypadnou s Jugošema, Španělsko bez Alfreda, Maďaři bez Puskáse, Kocsise v podstatě s novym týmem, SSSR lehce slabší po ME, Argentina s céčkem, Italové teprve objevovali catenaccio....Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to MS. Jak vidno i ty schazuješ jeho hodnotu když se ti to hodí.

Pokrytec non plus ultra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi svobodnej vid? a nebo buzerantv

Reagovat
dextroza_m

V dobe, kdy se vracelo klusem..

Reagovat
valloire

V době, kdy proti Brazílii byli všichni zalezlý a bylo hlavně na Pelém, aby val rozvrátil. 1,5,5,4,3,4 jsou čísla z PO s Pelém a jeho 7 goly. 3,0,1,1,0,0,3 Messiho s nulou golů. Asistence snad zkoumat nebudem, bylo by to podobný. Prostě Pelé rozvracel a bořil a Messi chodil a nachodil stejně jako golman. Ty kluse.

Reagovat
smazaný uživatel

ono kdybys nechtel zase shodit Messiho, tak bys obcas zapocital ze dneska se hraje v "trochu" jinejch rozestavenich a taky uroven toho tymu.

i ta Brazilie 2002 byla nabita jak prase, koukni, s kym na MS hral Messi nebo Neymar

Reagovat
valloire

Brazílie hrála v 70 4-3-3 Já Messiho neshazuju, to si dělá sám svou efektivitou na MS. Nesmí se snad ty čísla připomenout? A není moje vina, že na posledním nehráli Dybala a Icardi. Nevím jak moc si pamatuješ MS 2002, ale Brazílie nikdy nebyla v horším postavení před turnajem. Kurz na výhru se pohyboval kolem 10. Na žádným jiným MS tak nízkej nebyl. V kvalifikaci hráli úplný hovno. Z dnešního pohledu samozřejmě ty jména mají zvuk, ale bez Ronalda bych to chtěl vidět. Messi měl na MS Aguera, Teveze, Higuaina, Mascherana, Otamendiho, DiMariu, Verona...výmluvy na spoluhráče mi připadaj směšný a spíš by se jeho obhájci měli soustředit na něj. Neymar měl 2014 slabej tým, to ano, ale hrál daleko líp. No a ještě by mi zajímalo, co by měl říkat Maradona. Valdano a Caniggia plus no name hráči z pampy.

Reagovat
uff

To kde si prišiel na takú somarinu. Uznávam tvoje faktické vedomosti. To vieš. No ako som ti aj písal ty si prekrúcaš históriu tak ako sa ti hodí. V 62 na tom zlate má skoro nulovú zásluhu. Hral len prvý zápas. Nechce sa mi rozpisovať o tzv mužstve snov zo 70 no garantujem ti keby hrali semifinále s Nemcami oni ako hrali Taliani tak sú asi oni 5 násobní Majstri Sveta a nie Brazília. Tak isto keby sa nehralo v Mexiku. Keby sme brali bodovanie ako trebárs vo formule tak Brazília nie je najúspešnejšou krajinou histórie. Spravím si presne také isté fakty ako ty. Keď spomínaš trebárs Diega tak keby sa robili prísne antidopingové testy ako sú teraz tak by nikdy nič nevyhral. Nevraviac o Vare. Tak čo tam máš ešte ďalej. Všetko sa dá prispôsobiť.

Reagovat
valloire

Co si upravuju? Dal jsem sem jenom čísla a ty jsou jasný. Jestli myslíš ten koment nad tím...opravdu si myslím, že v Chile to bylo slabší MS. Ne kvůli Pelému, kterej nehrál,ale kvůli tomu, co jsem napsal. Pelé tam i tak dal gol a byl to dribling ala Maradona. Ale ok, má velkou zásluhu na 2 titulech. Říkáš mužstvo snů, to z něj ovšem udělal svou genialitou Pelé. V podstatě stejný mužstvo jako ze 70, ale bez něj, už hrálo úplně jinej fotbal. V Mexiku nehrál už úplně hrot, ale byl staženější a režíroval útok. Narážíš na únavu Italů, ale oni hráli o 30 minut dýl...Zápas s Uruguayí nebyl pro Brazilce lehkej kvůli minulosti a rivalitě a rozhodli ho až ke konci. Itálie by Brazílii nikdy v tomhle složení neporazila. O tom jsem přesvědčenej. Nikdo by je tam neporazil. Italové navíc nedokázali dostat na hřiště svý 2 nejlepší hráče spolu. Jo, uznávám, že Mexiko jim nahrálo. Brazílie je nejlepší v bodech, golech, počtu trofejí a fotbal není F1. Myslíš, že ve fotbale jsou tak přísný testy a všichni jsou čistý jo? Je to stejný jako v minulosti, akorát prostředky jsou jiný. Taková je pravda, již jsem vyjevil. S tebou si aspoň můžu vyměnit názory, ty mladší dneska netuší o čem je řeč a nevidí souvislosti.

Reagovat
smazaný uživatel

není snad nic horšího než když se starší povyšuje nad mladšího, přitom má nejlepší roky života v hajzlu a ještě to snad bere jako devizu

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
valloire

jo, nejlepší roky máš a v hlavě guláš máš

Reagovat
uff

Na ten druhy koment si mi neodpovedal? Vies ze mam pravdu

Reagovat
valloire

To že šiju do Messiho? No ano, on není tak úspěšnej jak se tu prezentuje. Vytahneš jasný fakty z MS a seběhnou se na tebe. Vadí mi ten kult nekritizovatelnosti. Jinak jo, Best neměl spoluhráče, to se dá zohlednit. Ale jestliže někdo hraje za špičkovej celek a trofej nikde....

Reagovat
uff

Best ten je jasný. Ja som ho nejaký čas nepoznal. Úžasný talent to bol. Nikdy nemal šancu zahrať si na veľkom podujatí. Vieš ja skôr to myslím či v posledných povedzme 20 rokoch bola ozaj tá Argentína až tak silná. Inak nikdy som nebol jej veľký fanúšik.V podstate keď je tam Messi tak som mu trochu prial. No napr. vo finále proti Nemcom som držal Nemcom. Mne sa napr oproti Cristianovi páči viac to, že je tvorivejší. Aj jeho hra je variabilnejšia. No celkovo to je ťažko. každému sa páči iné. No a samo u mňa je dôležitý aj ten faktor Barca. To máš ako s Federerom Nadalom a Djokovičom. Každému sa páči iného hra.

Reagovat
valloire

Nepoznal jsi Besta? Všichni dneska pořád Messi dribling....ale kdo viděl Besta? Genius, ale užíval života. Fotbalista na stejný úrovni.

V posledních 20 letech byla Argentina vždy silná. Podívej se na bilanci Batistuty v repre, kam se Messi hrabe na něj. Akorát vždy nějak podivně vypadli. Faktor je důležitý, to víme.... Já mam rád tvořivý hráče od mala a bojovníky, srdcaře, ale prostě postupem času u mě převažuje trochu ten přínos pro tým. Někdo tvoří hru a dává i goly že, a někdo umí dát gol z hovna v pravou chvíli. Jednou je lepší ten, podruhý onen.

Skončil jsem u Ivana...

Reagovat
uff

Vies co mi vadi? Kolkokrat to tvoje zbytocne sitie do Messiho. Sam vies, ze medzi uspechom a neuspechom je velmi tenka ciara. Aj preto som spominal tych Nemcov. Nechcem znevazovat Peleho no Argentinsky hraci z tychto rokov sa povacsine ani nepriblizuju k spoluhracom Peleho. Myslis, ze keby je Messi Cech, alebo Slovak tak by nieco vyhral? Vela dalsich specifik ktore rozhoduju o uspechu vies aj ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne zaujatej, porad nezkousl to, ze nejlepsi hrac vsech dob hraje v Barcelone no

Reagovat
PP

a víš, že srovnáváš nesrovnatelné, že jo.. To je jako bys srovnával formule z roku 1970 a ty současné. Fotbal je rovněž úplně jinde, než byl před 50ti lety, dokonce i 30ti lety.. O současné porci zápasů se dřívějším hráčům ani nesnilo. A vždy šlo vidět, že Messi je na MS po sezoně úplně grogy.

Reagovat
valloire

ach jo, něco si zjisti o počtu zápasů, mě to už nebaví

Reagovat
Stannis Baratheon

Jasně, Brazílie, Uruguay, Chile nebo Kolumbie.. to není konkurence..

Reagovat
valloire

Tak je, ale není to ono, když kolikrát na Copě nehráli ti nejlepší. Brazilci berou vážně jenom MS třeba....ME naproti tomu berou vážně všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilie, která bere smrtelně vážně i konfederační pohár, nebere vážně copu? Valle už pochop, že ty nejsi brazilec a nemyslíš jako brazilec.

Reagovat
valloire

Jsem Brazilec. Fandím Brazílii od roku 1977. Takže není většího Brazilce než jsem já. Pochop, že není jenom posledních pár let cos vylez z jeskyně. Brazílie chce vždy MS a chce ofenzivní fotbal k tomu. Copu v minulosti nebrali vážně, sloužila jim jako ostrá příprava na MS a teď to není o moc lepší, i když se to zlepšilo. Ale hlavní je MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde vyhrát ligu? Tak je to kvalifikace na MS.

Nejde vyhrát Copu? Tak je to příprava na MS.

Ty vole, no ty jsi genius.

Brazilec nejsi. Nebyls a nebudeš.

V 77 sis možná tak dokázal poprvé vytřít prdel. Ještě jednou, to že tě táta bral na fotbal, neznamená, že jsi tomu fandil, rozuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

*LM

Reagovat
valloire

Jsem genius. Konečně máš v něčem pravdu. Jsem největší Brazilec v ČR. Moje hlavní heslo v životě je maňana. Táta mě nikam nebral, neměl sportovní geny. Sám jsem se vypracoval a i sám bez něj chodil na fotbal a hokej.

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Ty jsi proste debil, to uz jinak nejde...

Reagovat
valloire

Zahrň mě fakty, goly atd a změním názor. Ovšem 0-4, na dalším 1-0, 1-0, 0-0 a v prodl. 0-1 ...tak to moc faktů a argumentů asi hochu nenapíšeš. Budeme to pojmenovávat pravým jménem jako Sergio v kabině, takže jestli si někdo myslí, že tým, který dostal na cestě do finále jeden gol pár minut před koncem prodloužení finále, do toho finále dovedl útok a jeho hlavní hvězda, tak je vylízanec a jak je tu oblíbené, pouze troluje. I když je asi blbý, že si to fakt myslí a to je potom i smutný.

Reagovat
dextroza_m

On neni Ronaldo, podili se na cele hre tymu, uz toho nech.

Reagovat
valloire

tim hůř

Reagovat
fefo

Kolko dal Ronaldo ako hlavne utocne eso golov v playoff ME?

Reagovat
F_C_B

Za všechny EURA kde byl dal v PO 3 goly

Reagovat
valloire

a Messi kolik na MS?

Reagovat
F_C_B

Žádný, ale to Ronaldo taky ne

Btw. porovnání Messi (Copa) 4 góly v PO vs. Ronaldo (ME) 3 góly v PO

Reagovat
fefo

cize Ronaldo bol rovnako k hovnu v PO, ako Messi.

Reagovat
F_C_B

Čistě dle gólů a téhle logiky ano, oba jsou úplně marní

Reagovat
valloire

což nerozporuju, ale taky tu nevyzdvihuju Ronalda do nebes, co se týče MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeho problém je, že v repre s tou kvalitou která Argentina v poslední dekádě a něco měla, by měl s přehledem alespon jednou MS vyhrát. O Copě se nemá ani cenu bavit, tam je to těžký fail a může za to právě jen on. Navíc veřejným tajemnstvím, že dělá dusno, když se mu někdo jiný z hvězdných spoluhráčů nepodřizuje a tím pak kádr oslabuje (Icardi, Carlitos apod.) No a v neposlední řadě je tu faktor Cris, který s mnohem slabším Portugalskem dokázal vyhrát Euro, což je daleko cennější a na získání obtížnější trofej. Prostě Messi se svými teatrálními konci a návraty do repre tomu jen dodal třešničku na dortu, a nikdy nebude brán vážně jako repre leader.

Reagovat
valloire

výborně, líp bych to nenapsal

Reagovat
Stannis Baratheon

*dokázal zremízovet EURO

Reagovat
valloire

no ale vyhrál, kdežto ten druhej ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zmiňovat Portugalsko vždyt to nemá v historii obdoby jským způsob to vyhráli, Řecko 04 je zaslouženější než tenhle euro odpad.

Reagovat
dextroza_m

Ono bohuzel argentina ma pouze utok, zaloha prumer, obrana prumer a golman snad jeste hur. Jinak jsem rad, ze chodim na diskuze s nekym, kdo je primo u tymu argentiny na dulezitych turnajich, to je pecka... Pak pohadka s mnohem slabsim Portugalskem, ktere ma tolik kolonii a skvelych hracu, ze.. no to je asi jedno. Napis co Messi rikal pred pratelakama.

Reagovat
Majk91

Verejnym tajomstvom... ale samozrejme nejaky curak Duff toto tajomstvo odhalil. A ze vraj za nezdar na Cope moze iba Messi Keby nebolo Messiho, tak Argentina sa na posledne MS ani nedostane. Ty si bud slaby troll, alebo si si len zabudol zobrat tabletky na hlavu. A este k tomu Portugalsku. Ronaldov podiel na tom uspechu bol dost biedny. Keby nebolo zapasu s Madarskom, tak ani neviem, ze tam nejaky Ronaldo je a vo finale v podstate ani nehral.

Reagovat
uff

To je presne to isté prispôsobovanie faktov. Napíšem to tak ako sa mi to hodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentína nemala kvalitu na výhru MS.

Reagovat
uff

Reagovat
technecium

Reagovat
tunkic

Ty ses proste idiot, nic jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Mas moji pozornost, jen tak dale.

Reagovat
Stannis Baratheon

a to je dobře, nebo jak si to mám vyložit?

Reagovat
dextroza_m

Ze se mi jako ten nazor libil

Reagovat
F_C_B

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej eurofotbal primitiv vedle primitiva blit tady na jednoho z nejlepsich hracu historie

Reagovat
mayday

Ty vole to je nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Docela vtipnej nahodou

Reagovat
valloire

podle nicku idiot

Reagovat
Josifek

Ty ses jako primitiv odkopal uz nickem, tak co tu chceš moralizovat..

Reagovat
Shevchenko

Tak hlavně že je FAČR nechtěli

Reagovat
valloire

Brazílie je o letadlový lodě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
klvana

"Kapitán Lionel Messi se po téměř devíti měsících vrátí do argentinské reprezentace. Jednatřicetiletý pětinásobný nejlepší fotbalista světa vypadl na MS s Argentinou 30. června s pozdějšími šampiony Francouzi."

Hurá, hurá!

konečně, po 9 měsících je pryč ta strašně otravná rubrika "MS 2018"

pozdě, ale přece... neskutečně mě to sralo...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi rozprava v satni svojich spoluhracom: "Boh ma poslal na Zem aby som vam vsetkym ukazal ako sa hra futbal".

V tom ide okolo Ronaldo, zapocuje to, otvori satnu a hovori:

"Leo netaraj sprostosti ja som nikoho neposielal".

Reagovat
klvana

Ha, ha, ha!

Reagovat
smazaný uživatel

Dosral jsem se bráško..

Reagovat
Diego2

Wow

Reagovat
Likan7

Když ten vtip byl novej..s Ovečkinem a Jágrem, tak to bylo vtipný. Po snad 10 letech už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Ha. Ha. Ha.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
tunkic

Crisofilove a jejich ultimatni mindracek v cely svy krase

Reagovat
valloire

messifilové a jejich šáhli nam na Lea, to se nesmí, jsi idiot

Reagovat
tunkic

ok

Reagovat
valloire

jasná věc ne

Reagovat
tunkic

S tebou tohle fakt nehraju, sorry

Reagovat
valloire

poho vole

Reagovat
DieFohlenBMG

Messi se vrací jak Lassie

Reagovat
DreamTeam

Ten se může vrátit kolikrát chce,stejně s repre nic nevyhraje.

Reagovat
Generalní Gladiator

O copu fakt nejde,je jenom pomocnej nástroj k mnohem prestižnějšímu ocenění.

Reagovat
smazaný uživatel

Telenovela, to bude oblibenec kabiny. Lio Seherezara Missi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň to zase vzdát a odmítnout reprezentovat, když se nebude dařit srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy že se to přesně vzdal a odmítl reprezentovat, když se Argentině nedařilo???

Reagovat
PP

Messiho obdivuju, pro mě je to nejlepší hráč za posledních 30 let, nicméně tyto veletoče o ukončení repre a následné návraty mě serou. Jednou prostě končím a je konec.. tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že tyhle veletoče jedou jenom média. Messi sám za sebe skončil v repre jen jednou a to v emocích po prohraném finále. Další odchod už nikdy neoznamoval.

Reagovat
PP

to by šlo..

Reagovat
uff

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Messiáš!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by měl zhodit ty rezavé fúzy, vypadá bezdomovecky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele