Messi jako třetí hráč historie dosáhl na metu 100 reprezentačních gólů

29.03.2023, 09:13
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
LAM

Podle mě je teď prostě nejlepší okamžik na konec v repre.

Těžko ještě zopakují to co se jim podařilo za poslední dva roky a i těch 100 gólů je JA skoro nepřekonatelný.

Reagovat
Generalní Gladiator

Je to tak. Konec po MS by byl ideální, 100 gólů no budiž, rozlučka a hotovo. Tyhle góly už nic moc neznamenají,asi ho to pořád neskutečně baví, vypadá to,že mají skvělou partici.

Reagovat
Gazdo

ja by som mozno povedal ze na koniec kariery ako taky… tazko uz bude teraz dokazovat nieco viac naopak moze upadnut do zabudnutia ako napr taky Ronaldo tym ze odisiel hrat do prdele. Skratka vyhrat este titul s PSG dat si este par golikov a skoncit v podstate na vrchole

Reagovat
Bakary3

Proč, dokud ho to bude bavit, st rozdává radost dal, porad je to hráč, kterýho chtějí všichni vidět, ať už na jakýkoliv úrovni.

Samozřejmě, důležitý je ze sebe neudělat bezcharakterní devku jako Ronaldo, což je druhá věc.

Reagovat
Shevchenko

Když má den, tak je to pořád nejlepší fotbalista na světě, to je blbost aby končil, když ještě dokáže předvádět takové věci.

Reagovat
vceradnesazitra

Kritici Ronalda říkají, jak svoje goly nahrabal na týmech jako je Lucembursko a Pessi je přitom nastřílel proti týmům jako Curacao, kde je 12 fotbalistů

Reagovat
DonAndres

tohle je prostě krásný sledovat!

A teď pojď domů Leo!

Reagovat
sergi

Ranking:

Curaçao - 86

Luxembourg - 92

Liechtenstein - 196

Reagovat
FC Porto FC

Jj to je rozdíl

Reagovat
LyEX

Osoba, ktorá prišla s týmto argumentom (okrem toho, že ma evidentne už toľko krát spomínaný komplex Ronaldo - Messi) to myslela posmešne, nakoniec sa ukázalo, že medzi súpermi až taký veľký rozdiel nie je, preto vyznel ako chudák. Tvoj komentár je bohužiaľ len pokračovaním.

Reagovat
sergi

Reagovat
Kejza

Reagovat
Zlatko28

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Cotton

Reagovat
mistr129

Reagovat
Messiáš

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
xjert02

Reagovat
sergi

Hej vlastne 196 a 86 je to isté.

Reagovat
vacin

Rozdíl to je samozřejmě velký, ale u tady těch pozic je potřeba to dát do kontextu toho proti komu hrají zápasy a tím sbírají body do žebříčku.

Soupeři Curacaa v roce 2022: 2x Indonésie, Aruba, Surinam, 2x Honduras a Kanada a mají z toho bilanci 4 prohry a 1 vítězství a 2 vítězství na penalty.

Lucembursko v roce 2022 mimo jiné uhrálo remízu s Tureckem, Maďarskem nebo Bulharskem.

Reagovat
sergi

V poriadku, v tomto ani nejako neprostestujem.

Stále ale platí, to čo píše vyššie LyEX.

Reagovat
mistr129

Nefunguje náhodou žebříček FIFA jako elo?

Reagovat
Zlatko28

Rozdíl je, že toto byl pro Argentinu ojedinělý přátelák, který plánovali v rámci tour, kde představují trofej MS. Kdežto Ronaldo, hraje proti Estonsku, Lucembursku, Faerským ostrovům, Albánii, Litvě soutěžní zápasy. Messiho 5 gólů proti Estonsku jen ukázalo, že kdyby hrál v Evropě třeba za Španělsko, tak má minimálně stejně gólů za repre jako CR. Tohoto komentáře si se mohl zdržet, protože všichni víme, proti komu má Ronaldo nejvíc gólů

Reagovat
Zlatko28

Ještě jen k tomu soupeři. Ten byl naplánován argentinskou AFA. Od těchto dvou přáteláků se vyžadovalo: 1. Ať Argentina vyhraje, 2. Ať se nikdo nezraní (vtipné ty likvidační zákroky Panamy na Messiho ), 3. Ať je soupeř dostupný.

Reagovat
dextroza_m

Vyhledej specialistu, tohle uz je diagnoza... Nebo je ti teda 15...

Reagovat
DonAndres

tohle je prostě krásný sledovat!

A teď pojď domů Leo!

Reagovat
fabec1222

Zase až po Ronaldovi...

Reagovat
DonAndres

ale no tak

Reagovat
dejvikker

Stejně jako u MS, no

Reagovat
patas92

GOAT

Reagovat
vilp

K čemu jsou jim takový přáteláky?

Reagovat
technecium

Oslava titulu pred vlastnimi fanousky

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je to jedna velká párty, neptej se tak blbě

Reagovat
Shevchenko

A mají volno, nic jiného než přáteláky nebudou hrát ještě dlouho.

Reagovat
Mönchengladbach

Hrát evropské kvaldy, má jich 150.

GOAT.

Reagovat
king23

::lol:

Reagovat
Well

Nebo 300, tady tyhle kdyby.

Taky by mohl hrát v tymu jako Zlatan, kde by to táhl víceméně sám a nemusel by mít ani 100 ani účast na MS.

Reagovat
sergi

Toto čo je za kokotinu.

Messi mal možnosť hrať za Španielsku repre, ty napíšeš toto..

Reagovat
Well

Odmítl a neodehral ani zápas, takže je to kdyby ty kokotino. Realita je, že hraje za Argentinu a dal 102 gólů a na nějaký kdyby se nehraje. Mohl se narodit jinde jako Zlatan nebo Bale a mohl mít horší spoluhráče a nedat ani těch 102 gólů.

Navíc původní příspěvek nic neříká o tom, využít nabídky a hrát za španělskou repre, ale jen o tom, kdyby hrál evropské kvaldy.

Reagovat
sergi

Reagujem na tvoju sračku, "mohol hrát v tymu jako Zlatan"... no na druhú stranu ani skvelý káder, ako má napr. Portugalsko, nie je zárukou MS.

Navíc, stále tam je to, že mal možnosť hrať za Španielsko, že teba obišla informácia o tom, že mohol hrať za Špa je už tvoj problém.. to keď sme pri tej rovina, že mohol hrať za Švédsko..

Reagovat
Well

Mě ta informace neobešla, v původním příspěvku bylo psané, že kdyby hrál evropské kvaldy, měl by 150 gólů. Dal jsem případ hráče, který ty evropské kvaldy hrál a přesto ta čísla tak super neměl, dokonce měl i tu smůlu, že ve své nejlepší formě se nedostal ani na MS. Chce to lépe chápat psaný text než začneš označovat cizi výroky za kokotiny. Misto Zlatana si tam můžeš dosadit jiné top útočníky, kteří ta čísla neměli, přestože evropské kvaldy hráli.

Reagovat
Zlatko28

Souhlas, ale srovnávat Messiho se Zlatanem to není uplně fér . Realita je taková, že pokud by LM hrál v podobě silném týmu jako Ronaldo za Portugalsko, tak by ten souboj v těchto gólech byl mnohem těsnější a fotbaloví fanoušci by měli zase důvod obdivovat tyto dva, ne jen z pohledu soupeření, ale i z pohledu daleko více vzájemných soubojů-

Reagovat
Well

Jako samozřejmě je Messi za mě daleko lepší hráč, spíš jsem chtěl říct, že Evropa automaticky neznamená, že se tady sbírají góly sami. Ronaldo měl štěstí na Portugalsko, ale řekněme že zrovna v jeho nejlepším věku ta generace nebyla taky kdovíjaká. Když byl mladý ta generace kolem Figa byla výborná, ta generace teď taky. A se závěrem plně souhlasím, ta jejich profesionalita po celou karieru byla neuvěřitelná, u nich dvou byla každý zápas vidět snaha jakýkoliv zápas strhnout a ještě vyhrát, ať byl soupeř kdokoliv.

Reagovat
Generalní Gladiator

Naštěstí to neudělal, titul s Argentinou je nejvíc. Takhle by byl (už to slyším)pouhý vychcánek,co změnil dres a získal titul s nejlepší generací hráčů z Realu a Barcelony.

Reagovat
Well

Je dobře, že to neudělal, kdyby to udělal, nejspíš by se to ještě více rozšířilo, takto vyhrál se svou rodnou zemí.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kto rika, ze titul s Argentinou je nejvic? Jaky kriterium bylo pouzito?

Reagovat
Generalní Gladiator

Já to říkám, ale nedovysvětlil jsem to. Je to nejvíc pro nás, jeho fanoušky. Vyhrát ho s týmem složeným z hráčů Realu a Barcelony, pořád bude brán za cizáka, cestovatele, takhle dal přednost srdci. Schlamstnout titul v roce 2010, není to stejný jako teď. Známí z vícero zemí JA tvrdí, jak mu fandil skoro celý kontinent, jeho fanoušci v Evropě taky, ten titul je jiný než by byl se Španělskem, vždycky by tam bylo ale..

Reagovat
Juan Román Riquelme

skoro cely kontinent - Brasil.....

Reagovat
Generalní Gladiator

Ano, i spousta brazilců mu přála( titul pro JA,jsou dost protievropsky zaměřeni).Všichni zcela jistě ne, zejména ti,pro které je rivalita ArxBraz víc, no a fanoušci CR7, ti asi vyloženě trpěli. Ale pointa je jiná, jsem rád,že vyhrál s rodnou zemí, zvláště když jí fandím bez ohledu na Messiho.

Reagovat
Well

Jak se to vezme, já jsem třeba rád, že to dopadlo dobře alespoň pro jednoho z nich, pokud jsem to nepřál Argentině, tak skrz jiné hráče a protože v semifinále měli zrovna Chorvatsko, ve finále radši Argentina.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jako sorry….latinos hispanohablantes je pravda, ze mnoho prala Leosovi (prrr, zdaleka ne cela Iberoamérica) a urcite tech kacirskych Brazilcu co prali Argentine bylo jako maku.

A nevim, jakych mas znamych, ale ja jsem rok zil v Mejicu a nyni ziju v ESP a stavim se, ze tech latinos znam vic ja

Reagovat
Generalní Gladiator

Můj vzorek je velmi nicotný, je z Peru,Kolumbie, Mexika, lidé, co žijí v Praze a stačili by mi na jejich spočítání všechny moje prsty na rukách. Já fandím Argentině, i kdyby proti ní stál celý svět. Nepotřebuji se dohadovat, kdo jí fandí a kdo ne. Jenom mě to překvapilo, protože z knih jsem se dozvěděl, jak je Argentina v JA neoblíbená, Argentinci se považují za tzv. "nadlidi" a nejlepší národ v JA. A pak mi frajeři z JA tvrdí, jak skoro všichni fandí Messimu. Dokonce před finále Copy Brazílie:Argentina běžela kauza, že někteří Brazilci přejí Messimu na úkor vlastní země. Neymar proti tomu musel ohradit. Ale spíš to bylo nafouknuté. I na YouTube spousta fanoušků z různých zemí píše, jak titul vrátili JA, jak to přáli Messimu, jsou docela protievropsky zaměření, ale jo, pořád je to pouhých několk tisíc komentářů. Ale teď k jádru celé věci, jsem rád, že Messi ten titul urval s Argentinou, zemí,kde se narodil, zemí,kterou má v srdci, už jen ty jejich uhrančivé dresy... a ne jako cizák s hvězdami našlapaným Španělskem, kde seděli na lávce borci jako Torres, Pedro, Fabregas,D.Silva. Ok, fandilo mu promile Brazilců, 2% Kolumbijců..mně je to fuk, takhle jsem to vůbec nemyslel.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tak kazdy mame svuj vkus, ja ti to neberu….jen nevim, jaky skutecny vztah ma Leos k ESP. Jsem si jistej, ze hrat za ESP s kamosema z Negreiralony, i ten vztah k La Roja by byl hodne dobrej. Ale co, Leos je mistr, to mu jiz nik neveme….

Reagovat
drussbarb

Já tě pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh.

Reagovat
technecium

Lautaro pokracuje ve forme z MS

https://youtu.be/o_See1JmLGo?t=14

Reagovat
YNWA__MSN

Já byl na MS v šoku jak strašnej to je hráč (zaslouženě pak dostal přednost Alvarez, ale nechápu, že i tak měl přednost před Dybalou)

Italskou nesleduju, ale vůbec nechápu jak tohle kopyto může hrát za Inter a mít taková čísla...

Nebo to vypovídá o "kvalitě" italský ligy??

Reagovat
technecium

Ale on byl vzdycky dobrej, hlavne v repre, pak mu na MS nevysel prvni zapas s Arabii a totalne se z toho zesral. Ocividne se z toho jeste nedostal. Tu hlavicku, kdy byl sam na malym vapne a poslal ji 5 metru od brany v nastaveni prodlouzeni ve finale MS mu nikdy neodpustim, to by byl epictejsi moment nez "Deeney".

Reagovat
Generalní Gladiator

Když už jsi u toho odpouštění, tak za finále MS jsem odpustil Dembelemu tu jeho šanci proti Liverpoolu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ratusek

komentátor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele