MESSI DO INTERU ZATÍM NECHCE

19.01.2007, 14:25
Aktuality
Italská média nedávno přinesla informace o zájmu prezidenta Interu Massima Morattiho o Lionela Messiho. Argentinský mladík je tím polichocen, nad přestupem na San Siro ale nyní nepřemýšlí. Nevylučuje však, že k němu jednou dojde, zvláště, když je Inter jedním z jeho oblíbených italských klubů.

Moratti chtěl minulý měsíc z Messiho udělat nejdražšího hráče světa a za talentovaného Argentince nabízel 70 milionů liber. I to je ale málo, Messi má v Barceloně smlouvu až do léta 2014 a jeho přestupová částka činí 107 milionů.

"Považuji za poctu, že o mně prezident Interu takto uvažuje. Je to pro mě inpulz do dalších let," říká teprve 19letý účastník světového šampionátu v Německu. "Nicméně já jsem šťastný v Barceloně, každý mě tu miluje a žije zde moje rodina. Jsem Barce vděčný za to, že mi pomohla v nejtěžších chvílích mého života," vylučuje Messi možné stěhování na San Siro. Ale na jak dlouho?

"Pokud bych si někdy v budoucnosti měl vybrat, mám jasno. Mými oblíbenými kluby v Itálii jsou Juventus a Inter. Už od malička jsem jejich fanouškem, v Interu navíc hrála spousta Argentinců," přiznává v součsnosti zraněný Messi, že by si jednou rád zahrál na Apeninském poloostrově.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*f

jo messi je moc dobrej hráč a at přestoupí do itálie bud do Juventusu nebo interu ale spíš bych ho viděl radši v Juventusu inter má hodně moc dobrejch záložníků.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

jo přesně ať jde do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vubec tak se toho dockate za hodne dlouho... Messi proste patri a douho jeste bude patrit BARCELONE !!!

Reagovat
HOST*Keke

Messi je symbol Barcelony,ktera si ho vychovala a bude na nim stavět svou budoucnost.Messi je neprodejny,je to klenot,ktery si bude Barca hyčkat.

Reagovat
HOST*

jo ty chytráku a jak dlouho vůbec víš že existuje ty symbole barcelony... víš o něm od ms tak zavři hubu¨, sdymbol by mohl bejt za 10 let... proč ste tady všichni tak vypatlaný, to ste nesvéprávný??????

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze neprodejny neni. Zatim tam nechce ale kdo vi co bude za rok??

...jestli tam ale pude...asi klesne presto ze nejsem fonouskem barcelony, tak musim uznat ze v interu nevyroste líp než právě v barce...

Ja bych ho stejne viděl spis v utoku nez jako zaloznika...

manchester a sparta do toho!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

Messi je klenot a ty my neprodáváme.

Reagovat
HOST*GATTUSO

dokázal bych si ho představit v Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Odporná představa

Reagovat
HOST*roman

jesli přestoupí do interu tak to ať zůstane v barce,měl by přestoupit do chelsa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele