Mesa může být jedním z mnoha hráčů, kteří opustí Sevillu

22.06.2019, 14:44
Aktuality
Záložník Roque Mesa potvrdil, že ještě před startem příští sezony by mohl opustit španělskou Sevillu. Nový kouč Julen Lopetegui plánuje přestavbu kádru a třicetiletý fotbalista je jedním z prvních na ráně.

"Realita je taková, že jsem jedním z hráčů, kteří mohou odejít. Pokud přijde nabídka, se kterou bude Sevilla spokojený, tak se o tom budeme bavit. Zároveň ale klub dobře ví, že nabídka musí být dobrá i pro mě," řekl Mesa.

"Každopádně pokud odejdu, tak to bude se vztyčenou hlavou a Seville budu přát do budoucna jen to nejlepší," dodal záložník, který klubu patří od loňského léta, kdy se jeho hostování ze Swansea změnilo v trvalý přestup.

V uplynulém ročníku odehrál Mesa 31 zápasů v LaLize, patřil tedy k vytěžovaným hráčům. Nicméně do plánů nového kouče Julena Lopeteguie nezapadá.

Podobně jako Mesa jsou na tom i další hráči. Sevilla by se prý nebránila ani odchodu dalšího zkušeného záložníka Nolita, obránce Aleixe Vidala či dánského stopera Simona Kjaera.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak vitajte vsetci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele