Meré dal košem Málaze a nakonec přestoupil do 1. FC Köln

20.07.2017, 20:39
Aktuality
Jorge Meré podle očekávání odchází ze Sportingu Gijón, nebude ovšem hrát za Málagu, kam měl původně namířeno. Mladý španělský obránce nakonec zamířil do německé nejvyšší soutěže, jeho přestup dnes večer ohlásil 1. FC Köln...

"1. FC Köln podepsal kontrakt se španělským obráncem Jorgem Merém. 20letý Španěl přichází ze Sportingu Gijón a dostal smlouvu platnou do 30. června 2022," stojí v prohlášení bundesligového celku.

Meré původně v polovině července využil klauzule, podle níž mohl z Gijónu po sestupu Sportingu z LaLigy odejít na hostování do jiného prvoligového španělského klubu. Tím se měla stát Málaga a fotbalista v Andalusii dokonce už absolvoval zdravotní prohlídku, následně se ovšem do hry vložil 1. FC Köln a jednání byla poměrně rychlá.

Meré prošel španělskými mládežnickými reprezentacemi a za Sporting odehrál celkem 61 zápasů, německá strana za něho podle médií zaplatí sedm milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / fc-koeln.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za mě luxusní posila pro Köln. . A za dobrý peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Tak toto Barca strasne posrala, ak bol dostupy. A este za tu cenu. Minimalne na back up, radsej cele leto nahanat Marca, ktoreho PSG tak lahko nepusti

Reagovat
OranžováKarkulka

to začíná bejt zvykem

Reagovat
Kluivert9

Na Barcu fakt nemá...

Reagovat
patas92

Nepotřebujeme ho

Reagovat
smazaný uživatel

vitaj u nas a v najlepsej lige sveta

Reagovat
Murtago

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
REPLIKATOR

Bundesliga > LaLiga

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele