Menez: Zůstávám v Římě

20.08.2009, 19:47
Aktuality
Jeremy Menez hodlá i nadále hájit barvy AS Řím. Francouzský záložník přišel do italského hlavního města před rokem z AS Monaco, neprosadil se podle očekávání a mluvilo se o návratu do vlasti, sám hráč ale má jiné úmysly...

"Doufám, že budu hrát pravidelně. Mám vůli hrát, být užitečný pro tým a znovu se vrátit do formy. V Římě se cítím dobře a nemám v úmyslu odejít. Zůstanu zde a budu doufat, že všem ukážu toho opravdového Meneze," řekl Menez pro Corriere Dello Sport.

Menez loni nastoupil k 29 ligovým zápasům, celé utkání ovšem odehrál pouze v jednom případě. Na své konto si pak připsal čtyři branky. Jednu pak dal dnes v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy v Košicích, Giallorossi i přesto se slovenským klubem jenom remizovali 3:3.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdysi s Gourcuffem talenti tak nějak "nastejno".. Nejdřív to vypadalo, že bude mít po přestupu do AS navíc Menéz.. Teď mu ale Yoan utekl, a to dost..

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, první sezóna mu moc nevyšla

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať pánbůh !!! pro mě pořád FenoMenéz Forza Giallorossi

Reagovat
Oxbow

Jsem moc rad ze zustal porad mu moc verim

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono dnesny gol v Kosiciach bol jeho druhy v sezone , prvy dal proti Gent .

Reagovat
Tsigi

Letos mu věřím, horší než Taddei není a když nepřijde jiná posila tak snad základ jinak případná alternace Vučiniče, Totiho

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

uff to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

nemal dat gola KOsicam skoda....

Reagovat
Jajinek

OT :

Sledoval někdo včera Janov? Jak to poskládali, kdo hrál v útoku a jaký byl celkový dojem?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale tady je něco sepsané + sestavy http://www.football-italia.net/aug20o.html

Reagovat
Jajinek

Díky

Takže Figueroa, Palacio, Sculli...zajímavá trojice. Crespo s Floccou to nebudou mít jednoduché, každopádně ta ofensivní síla je obrovská, ale ne jen ta. Pokud Criscito zopakuje loňskou sezónu a chytne se Moreti tak potěš koště. Přál bych jim LM!

Reagovat
smazaný uživatel

Alessandro Diamanti možná odejde do Anglie. Livorno potvrdilo, že jedná o přestupu svého obránce s West Hamem.///Alex není obránce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele