Mendilibar se vrací na lavičku Eibaru

30.06.2015, 18:58
Aktuality
José Luis Mendilibar má po odchodu z Levante nové trenérské angažmá. 54letý kormidelník povede Eibar, kde i navzdory záchraně skončil Gaizka Garitano. Španělský kouč se vrátil do známého prostředí...

Mendilibar už Eibar vedl během sezóny 2004/05, tehdy však koučoval druholigový celek. Segunda División měli přitom hrát Los Armeros i příští sezónu, ale kvůli finančním problémům Elche zůstává mezi španělskou elitou.

Mezitím pak zkušený lodivod vedl Athletic Bilbao, Real Valladolid, Osasunu anebo Levante, kde byl kvůli neuspokojivým výsledkům na podzim uplynulé sezóny odvolán.

Oficiálně bude Mendilibar představen na zítřejší tiskové konferenci, kde by měl dát baskický celek na vědomí i smluvní detaily.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Darren Fletcher

diskusia

Reagovat
RS

Tady neni o cem, provincni klub

Idealne farma pro nas ve 2. lize

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar bude hrať primeru

Reagovat
RS

Pisu: idealne, mysleno at hrajou Ligu adelante a nejlepe jako nase becko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele