Meira o zájmu Portsmouthu ví jenom z novin

05.12.2007, 13:59
Aktuality
O kapitána Stuttgartu Fernanda Meiru je zájem v Anglii. Portugalský obránce je údajně v hledáčku Portsmouthu, k žádnému kontaktu mezi oběma stranami však zatím nedošlo...

"Vím jenom to, co jsem si přečetl v novinách. S nikým z anglického klubu jsem nemluvil," prohlásil Meira.

Své si k celé záležitosti řeklo i vedení VfB, jehož vyjádření se shoduje s tím hráčovým. "Za Meiru jsme neobdrželi žádnou byť jenom formální nabídku. V tuto chvíli je to pouze spekulace," sdělil tiskový mluvčí německého klubu.

29letý obránce působí ve Stuttgartu již hezkou řádku let a loni se dočkal velkého úspěchu, když s klubem vybojoval mistrovský titul. Portsmouth není jediným zájemcem o jeho služby, při ligových zápasech ho z hlediště údajně sledovali i pozorovatelé z Řecka.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

je to kvalitny hrac ale nevim jestli zrovna pompey potrebuje obrance,pred africkym poharem musime posilit zalohu a utok!web o pompey http://pompeycf.webgarden.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele