MÉDIA: CASSANA KOUPÍ INTER

25.01.2007, 18:21
Aktuality
Antonio Cassano je v Realu Madrid již nechtěným a jeho odchod se jeví jako jasná záležitost. Italský útočník by mohl zamířit zpět na Apeninský poloostrov, podle tamních médií by se ještě v zimě měl přestěhovat do Interu Milán...

Cassano je zlobivým dítětem italského Calcia. Před rokem si vytrucoval přestup z AS Řím do Realu Madrid, jenomže ani ve Španělsku se jeho chování příliš nezlepšilo. Několikrát se pohádal i s trenérem Fabiem Capellem a v kabině "Bílého baletu" pro něho již není místo. V zimě se mluvilo o možném odchodu například do Fiorentiny, Palerma nebo AC Milán, teď na scénu přichází další klub - Inter.

"V tuto chvíli o posilách nepřemýšlíme," řekl na začátku týdne prezident Massimo Moratti, následně však dodal: "Cassano? Teď o něm neuvažujeme, ale mohl by být součástí našeho seznamu v červnu."

Některá italská média v tomto směru zacházejí ještě dále. Inter podle nich připravuje nabídku, kterou chce poslat do Španělska během následujících dní tak, aby hráče získal ještě během zimního přestupního termínu.

Cassano je posledním z trojice nechtěných na Santiago Bernabeu. David Beckham se již předběžně dohodl na smlouvě v Los Angeles Galaxy a Ronaldo právě teď absolvuje zdravotní prohlídku v milánském AC.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nadhodí yarda něco o výměně za "milovaného" Adriana?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, že by nám mohli dát slevu za to, že jsme jim už vybavili polovinu mančaftu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno mi uživatel s nickem "Jajinek" psal, že na Cassana Inter vůbec nepomýšlí...Kde je chyba?

Reagovat
Jajinek

V komunikaci... Ne...tak nyni pripoustim ze o Cassana asi zajem mame (bohuzel)....i kdyz ne ted, jak sam Mancini prohlasil. Tam slo tehda o to, ze kdosi tvrdil, ze Inter chce kazdeho (Diarra, Messi atd). Proti cemuz jsem se ohradil, a v pripade Cassana se spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hovorím - máte zájem / bohudík / - aspoň sa ho zbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši jenom to ne konečně se začaslo interu trochu dařit a sklidnil se zlatan a hned by chtěli dalšího problémowýho hráče

Reagovat
HOST*vilidili

Doufám,že je to kachna,jen ať si ho Real nechá,na leštění lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

další utočník... ???

Reagovat
HOST*ILOVEINTER

Lidi nevěřim tomu že by k nam šel. Podle mě ho a ni v lete chtit nebudem. Inter nastoupil novou cestu a dari se a tohle by byl krok 2 roky dozadu. Posilu do utoku nepotrebujem hodil by se krajni ofenzivni zaloznik:P (Amantino Mancini ) Navíc i sami hráči řekli že ho nechcou protože v kabině to prej šlape a Cassana by nechtěli že by dělal problemy. A to je to posledni co ted potrebujem.

Reagovat
HOST*Stephano

Prej aspoň se ho zbavíME.... me... zajímalo jestli si vůbec někdy kopnul do míče že se pokládáš za součást týmu ty prde

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vyšších souvislostech to napsat lze, hovne...

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano zkáza Interu

Reagovat
HOST*Stephano

inter rulez... cassano never... hlavně prodejte lamprose, kupte messiho a konec.. nechceme snad narušit harmonii v týmu ne???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele