McClaren by mohl trénovat Wolfsburg. Vlci zatím mlčí

03.05.2010, 11:25
Aktuality
Wolfsburg zatím nemá trenéra, který bude tým připravovat na novou sezónu. Podle nejnovějších zpráv by se jím měl stát Steve McClaren, čerstvý mistr Nizozemska s Twente. Vedení Wolfsburgu by mohlo jméno nového kouče oznámit během týdne.

McClaren včera dovedl Twente k prvnímu titulu v klubové historii. Podle zpráv z Anglie a Německa by mohl bývalý kouč anglické reprezentace zamířit do Německa. Loňský mistr shání nástupce odvolaného Armina Veha, tým dočasně vede Lorenz-Günther Kostner.

Generální manažer Wolfsburgu Dieter Hoeness odmítá spekulace komentovat, potvrzuje jen, že klub nového kouče intenzivně shání. "Nestaráme se o to, jestli jméno nového trenéra oznámíme v pátek, sobotu nebo neděli. Stane se tak, až bude všechno domluveno," prohlásil.

Wolfsburgu se letošní sezóna příliš nevyvedla, obhájce titulu se ani neprobojuje do evropských pohárů. Před spekulacemi o McClarenovi byl horkým kandidátem na kouče vlků Gérard Houllier, ten ale podle německých médií nabídku odmítl.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
domingo

Probůh, ne!

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ne ? Já mám vlky rád a McClaren k Vokswagenu pasuje no ne? vrak jako vrak , ale inak Wolfsubrg by mohol znova povzniesť a preto by som bol za jeho presun do nemecka a ak Nemci získajú koeficient tretieho miesta kľudne by mohli ašpirovať na LM aj keď v Twente mu asi nič nechýba každopádne si nemyslím ,že by to bol zlý krok

Reagovat
domingo

No já Vlky rád nemám a Steve docela jo, takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potm chápem No ale pokiaľ ostane os týmu Misimovič ,Džeko ,Benaglio a aspoň jeden z dvojice Gentner, Schäfer + nejaká posila a s tak kvalitným trénerom ako je Steve ,Wolfsburg môže byť sympatickejší aj neprajníkom aj keď to nieje veľmi pravdepodobné (ani to že zostanú a ani sympatie )

Reagovat
domingo

Pokud pustí Zvjezdana do Schalke, dostane Magath tvořivýho záložníka, s nímž sesadí z trůnu ten protivnej Bayern, a za Vlky bude konečně hrát Kahlenberg. Takhle mi budou sympatičtí všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Kahlenberga som kedysi mal za velký talent potom som nejak stratil prehľad .Ako je na tom vo Wolfsburgu? Inak ty fandíš Auxerre však ?

Reagovat
domingo

Jojo, právě proto chci, aby se mu dařilo

Ve Wolfsburgu nehraje, neprosadil se. Jeho oblíbenej post (AMF/podhrot) je ucpanej, když Veh zkoušel jeho i Misimoviće najednou, vůbec to nefungovalo. A on je ve stažené záloze sotva poloviční, takže není divu, že se mu nedaří. Probleskl zájem Palerma o něj, ale tam by si moc nepolepšil.. očekávám, že se přesune v rámci BL.

Reagovat
Arne

Gentner se vrací do Stuttgartu...

Reagovat
smazaný uživatel

nie! pokračuj v praci v twente tam ti to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

tady to je otázka, zůstat v twente a hrát ligu mistrů ? rozprodají mu úspěšný tým pod rukama ? jít třeba k vlkům ?

Reagovat
smazaný uživatel

Twente a LM ... u Wolfsburgu by se mu dařit mohlo, ale to jsou jen dohady, zatímco že Twente bude účinkovat v LM je jisté

Reagovat
smazaný uživatel

Houllier byl původně kandidátem, ale pak se zjistilo, že ten mail co přišel do sídla klubu nepsal on, ale byl to podvrh - však my v ČR to známe dobře

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná

Reagovat
honziss

Četl jsem nějaké spekulace, že by mohl jít i do West Hamu a co jsem měl možnost pročítat některé diskuze, tak hodně fanoušků by si ho i přálo. Ale to jsou jen spekulace. McClaren je dobrý manažer na kterého bohužel vrhá dost negativní stín to působení na lavičce Anglie, což je škoda. Snad půjde někam do kvalitnější ligy.

Reagovat
jv

Klasika.

Reagovat
AjaxFans

Klasika,po uspěchu rozprodej.Alespon v Ered

Reagovat
fantomas

OT: Ruud nebyl pozvanej na nadcházející čtyřdenní soustředění s holandskou repre do Hoenderloo. Jeho naděje na účast na MS se výrazně ztenčily.

Reagovat
Bakary3

Chyba..

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že kdo udělá v Nizozemsku titul, tak jde do Bundesligy k exmistrovi :) Ale tak proč ne, je evidentně osobnost a něco umí . . .

Reagovat
domingo

Jsem zvědavej, co bude dělat Been v Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Jol v Leverkusenu?

Reagovat
smazaný uživatel

McLarenovi sadne práca v menších ambiciozných kluboch ako psovi uši. Tam, kde už je väčší tlak, už pre neho asi nemusí byť to pravé orechové. Rozhodne je to kvalitný trenér.

Reagovat
AjaxFans

Z repre znal taky tlak,vypořádal by se stím bez problémů:přece už něco pamatuej

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže sa s tým moc nevysporiadal, možno teraz by to už zvládol, ale po rýchlom úspechu v malom Middlesbrough hneď zobrať veľké sústo Anglickú repre je nielen trochu ale až moc iné kafe. Na niečo také nebol nikdy zvyknutý.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kevin nepojede na MS

...dle mne správné rozhodnutí... ale ještě bych nechal doma Podolskiho nebo Kloseho (ale spíše Lukase)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele