McCarthy se blíží k návratu

04.09.2018, 18:13
Aktuality

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk

Komentáře (1005)

Přidat komentář
Chazy

Browns hired Freddie Kitchens as head coach.

Broncos hired Vic Fangio as head coach.

Broncos hired Gary Kubiak as offensive coordinator.

The Chicago Tribune's Brad Biggs reports ex-Jets coach Todd Bowles hasn't finalized anything with the Bucs and is considering the Bears' defensive coordinator job.

To hodím i sem. Dojmy z toho? ten Kitchens je hustej

Reagovat
formic81

ten krok Broncos se mi libi. Ta defka bude zase top, protoze ten material tam proste je. Bohuzel Kubiak bude mit praci daleko tezsi.

Browns musej Kitchensovi asi dost verit a podle me urcity slovo mel asi i Baker. Rekl ze se mu s nim dost pracovalo a ukecal i Dorseyho kazdopadne dost husty ze odmitli nekoho jako je McCarthy nebo Gase.

McCarthyho bych rad videl v Jets. Bengals a Phins jsou mi vcelku ukradeny.

Reagovat
formic81

proste ja bejt Denver tak jdu pro Haskinse letos.. s Keenunem uz zadnou hitparadu neudelaj

Reagovat
Chazy

Já si právě myslím, že to Kubiakovi může dost sednout. Prostě jeho schéma je o zónovým běhání a play actionu. Schaub pod ním byl s Fosterem top 12 QB. A tady máš Lindsaye, Freemana na RB, střed OL docela ujde, minimálně Leary a Paradis, i když ten jim asi uteče v FA, no a Bolles je fajn. Když ti hráči pochopí, co se po nich chce, mohlo by to bejt fajn i s Keenumem. Ta hra kolem mu to usnadní.

Kitchens mě fakt naprosto šokuje Úplně no name týpek, kterej snad nikdy nebyl s HC jobem spojovaný, pokud já vím a určitě by ho žádnej jinej tým jako HC nebral. Prostě dostal tuhle práci díky vyhazovu Huea. Ale taky je to člověk, co ve 44 letech má 20 let praxe a je v NFL šíleně dlouho, byl Ariansův QB kouč od roku, co tam přišel Palmer a Palmer se v Arizoně zlepšil jako svině, takže třeba skutečně ví, co dělá.

McCarthyho chci taky k Jets. U Bengals chci jednoho z těch mladých trenérů od Rams, i když možná je ten job fakt noční můra, jestli bude draftovat Brown. U Dolphins bych zas rád Bieniemyho nebo Florese.

A mně to třeba jedno není, prostě viz Colts - pro mě to byl dycky nudnej, nezajímavej, nekoukatelnej tým, kterej jsem si pouštěl jen z nutnosti. Najednou novej GM nadraftuje top OL a použitelnou obranu, novej HC přinese zábavnou hru + kvalitního DC, no a najednou je tým, co mě fakt baví. Chiefs byli před Reidem retardovaná a irelevantní franchise.

Arizona mi třeba dycky přišla taková nic moc, ale s Kingsburym se na ně fakt těším. Bohužel u Broncos sice bude super zábavnej Fangio, ale Kubiak mě fakt nudí .. ale jako GM i HC v mým případě fakt může naprosto otočit sympatie k franchise. Dolphins jsem s Gasem vážně přál a jestli tam nepřijde Bieniemy nebo Flores, tak zas ignore.

Reagovat
Chazy

Jako ale to, že Browns vzali někoho, koho by nikdo jiný ani nebral.

Packers prostě taky, byl to LaFleurův jedinej pohovor a žádnej jinej neodmít, takže ho fakt chtěli jen a jen oni. U Kingsburyho taky silně pochybuju, že by ho někdo zkusil. Naopak třeba jména, kde pohovorů byly tři prdele (Flores, Bieniemy, Zac Taylor, Dan Campbell, Monken, Richard) možná skončí bez HC šance.

Reagovat
telka11

Tak on zase Kitchens s nema byl 5-3 a vypadalo to fakt slusne ta hra. Podle vseho Baker taky neni pro kazdyho a rek bych ze nez to riskovat, tak mozna neni spatnej napad dat sanci nekomu, pod kym to uz funguje

Reagovat
telka11

A McCarthyho k Jets mit nebudes :( jde tam Gase

Reagovat
Dawon

Je treba zmenit znovu clanek

Reagovat
Chazy

Ale tak Gase taky miluju. A bude se mi jim dobře fandit celkově:

NFL.com's Ian Rapoport reports ex-Broncos coach Vance Joseph is a "strong possibility" to serve as new Jets coach Adam Gase's defensive coordinator.

Reagovat
kubys

Kingsburyho chtěli i Jets.

Reagovat
Dawon

Ten Kitchens je husty no, jeho vztah s Mayfieldem tam urcite musel hrat znacnou roli, ikdyz samozrejme to (snad ) nebylo jedine kriterium, na zaklade ktereho ho vzali

Uvidime no, rozhodne se na to tesim...jak pises nize, tak to neni zadny trouba bez zkusenosti, takze pevne verim, ze to Browns konecne trefili

Docela me i zajima, jestli si necha Williamse jako DC, ale na to bude Williams asi moc butt-hurt tedka...ale asi jim nejde uprit, ze pod vedenim techhle dvou ten tym slapal pomerne dost pekne, takze by to i smysl davalo, pokud by byli schopni spolu pracovat

Reagovat
Dawon

Aha, stacilo by asi obcas cist

The Browns relieved DC and interim coach Gregg Williams of his duties, per NFL Network's Aditi Kinkhabwala.

Bowles by i tady daval hodne smysl, a taky to asi muze byt znacne lakava destinace.

Reagovat
Chazy

Bowles už je oznámenej z noci jako DC Bucs, Leftwich jako OC a ještě vzali do ST Keitha Armstronga, kterýho letos v záchvatu hněvu vyhodil Quinn z Falcons přitom byl vnímanej jako top ST koordinátor a i jako HC adept.

Bucs maj ten koučing tým fakt zajímavě dobrej

Reagovat
Dawon

To teda jo...treba i Winstona zvladnou vyspravit

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

Top baseball prospect Kyler Murray expected to declare for NFL draft

No, ze slabyho QB draftu zr trochu min slabej QB draft, prece jenom jsou tam ted dva Heisman finalisti

Reagovat
Chazy

Zajímavý, no. Neměl mít v MLB jistejch 5 mega? Kdyby šel v NFL 32., tak má 5 mega, cokoliv horšího bude přihoršení si.

Já osobně mu prostě moc nevěřím, psal jsem to víckrát. Ale uvidíme samozřejmě

Reagovat
telka11

No, on uz dostal 4.66m signing bonus, to bude muset vratit. Ale jeste si porad nezavré dvere uplne, do scouting combine se na to muze vysrat

Reagovat
Dawon

Ja nevim, ale to jako vazne jsou penize jedine, na cem zalezi? Jasne, asi to nebude zanedbatelny argument, ale proste porad tak nejak naivne verim tomu, ze to nedelaji vsichni jen pro penize a neni kazde rozhodnutiá zalozene na tomhle aspektu

Dokazu si docela realne predstavit, ze fotbal je proste mnohem zabavnejsi nez baseball, a ze zkratka tohle muze hrat velkou roli

Reagovat
Chazy

Jo, samozřejmě máš pravdu, jen kdyby šel třeba ve 3. kole, tak si prostě posral život pravděpodobně by nikdy nehrál v NFL a k tomu by přišel i o ty prachy. Ale v takovým případě by asi v klidu moh ještě jít do MLB.

Ale samozřejmě že fotbal je daleko zábavnější jak baseball a hráči s talentem na obojí jdou většinou hrát fotbal. 16 zápasů je taky lepší jak 162 a pětiměsíční sezona lepší jak osmiměsíční.

Další věc je i společenský postavení, u MLB jsou docela irelevantní i největší hvězdy a hromada lidí je ani nezná jménem, pokud nejsou u Yankees. Zatímco hrát fotbal v NFL, to prostě něco skutečně znamená a z člověka to dělá osobnost, kor když jde o QB.

Ale ty zranění jsou prostě riziko a on je běhavej QB, co schytá hodně hitů. A není zrovna prototypickej NFL QB

Reagovat
Dawon

Jasne, tohle vsechno ja beru.

Ale zas to vnimej z pohledu cloveka, ktery je elitni atlet a ktery si asi hodne veri...takze proste ma duveru, ze se prosadi a ty prachy vydela v tom sportu, ktery ho bavi vic.

Urcite samozrejme bustnout muze a muze ho to hodne mrzet...ale zas uplne nevim, jestli bych to vylozene oznacil za posrany zivot Ted pre-draft proces urcite hodne napovi o tom, kde zhruba bude picknuty, takze nez se napevno rozhodne, tak bude mit k dispozici snad dostatek informaci, aby neudelal nejakou blbost

Reagovat
Chazy

Ale no jo, to víš, u mě jsou prostě peníze až v první řadě a vždycky pak uvažuju takhle

Reagovat
Chazy

A další věc teda je, že v MLB by šel na farmu a trvalo by mu tak tři roky, než by si čuchnul k profi baseballu. Ve fotbale prostě přinejhorším bude redshirt, ale i v takovým případě bude v prvním týmu, bude trénovat s hvězdama, bude pod NFL HC atd.

Reagovat
Busby babes

to se takhle taky neda rict. zalezi kdo by ho draftoval, jaka by byla situace v tymu a tak. Ono ten hrac, pokud je dobrej tak tim systemem muze proletet behem dvou tri mesicu... ale jasne, ten system je tam vic odstupnovanej.

Reagovat
Chazy

Vůůbec. Harper byl nejrychlejší průlet, co jsem zažil a trval rok a půl. Jinak většinou 2-6 let podle toho, jestli přišel z HS nebo college.

Reagovat
Busby babes

ono ani ti baseballiste nejsou takovy no name. ale jasne, Yankees vycnivaji a zbytek je o level niz, zalezi taky mesto od mesta.

Neni prumernej plat ale v MLB vyssi? Preci jen tech hracu je tam rekl bych mene nez v NFL. Ma to byt shortstop/2B coz je urcite jedna z tech atraktivnejsich pozic, ale s QB se to samozrejme srovnavat neda. Btw baseball neni tak nudnej.

Reagovat
Dawon

je nejvic nudny ve vesmiru

Reagovat
Busby babes

tomu nerozumis.

Reagovat
Dawon

To nepopiram, ale na veci to nic nemeni!

Reagovat
Busby babes

ne, ja to chapu. ze to lidem prijde nudny. ale prijde mi to podobny, jako kdyz lidi podobny veci rikaj o americkem fotbalu, ze to je blbost a tak.

Reagovat
Dawon

Ále vsak to je jen takovy polovtipek

Reagovat
miky10

Je OF, a k tomu vejš, určitě by u něj nehrozilo prolítnutí systémem za dva tři měsíce (to dokáže tak jeden hráč z tisíce a skoro vždycky reliever), u něj by ten proces byl určitě na několik let.

Reagovat
Busby babes

jasne, rikam, zalezi kam se dostane, jaka bude situace v tymu, jak dobrej je (vubec ho neznam, takze netusim jak je dobrej). jen jsem kouknul na wiki a tam pisou shortstop/2B a pak na univerzite infielder.

Reagovat
miky10

Je to Center Fielder a byl branej jako dost raw talent, se kterým by bylo potřeba určitě několik let pracovat. Taky byl v mock draftech řazenej někam do druhýho kola, že ho Oakland vzal na šestce byl dost reach, nebylo to podložený číslama, jen čistě raw talentem, kterej znamená upside. Takle je to v prdeli, peníze sice Murray vrátí, pokud pude hrát fotbal, ale žádnou kompenzaci na draftu nedostanem, byl by to vyhozenej vysokej pick, což je hrůza. A upřímně, kam se dostane a jaká je situace v týmu je v baseballovým draftu docela jedno, ti hráči se berou aý na výjimky jako projekty, nikdo nejde do hlavního týmu hned, takže se na potřeby toho týmu nebere prakticky žádnej ohled, v MLB draftu je to zpravidla čiště o BPA.

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
Busby babes

fandis Oaklandu, jo?

Reagovat
miky10

Jo.

Reagovat
Chazy

Já neříkám, že jsou vyloženě no name, jen prostě porovnávám s fotbalem

Průměrnej vyšší plat je, ale tým má nad tebou kontrolu asi 100 let, než se k těm prachům dostaneš. V NFL je prostě dostaneš velmi brzy. Ale hlavně je rozdíl v tom, že když jdeš v NFL v prvním kole, velmi pravděpodobně budeš NFL reálně brzy hrát a budeš mít obrovskou šanci se prosadit. Když jdeš v prvním kole MLB, ta pravděpodobnost zázračná není, spousta jich MLB nikdy nehraje a další spousta se neprosadí, když se tam dostanou. Ten draft má asi 40 kol a těch hráčů je tam fakt tři prdele, farma je zásadní pro jejich vývoj a kde si byl draftovaný prostě nemá až takovou váhu.

A já baseball sledoval roky, takže vím, že není "tak" nudnej. Ale prostě je to furt dokola to samý strašně exaktní sport, skoro žádnej prostor pro kreativitu mimo nadhoz.

Reagovat
Busby babes

jasne, to ja jen tak na okraj.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

I v NFL to trvá, nováčkovský smlouvy jsou dost bída, pokud nejdeš v prvním kole. Takový Bell měl po nováčkovské smlouvě, po 4 letech, vydělané jen něco přes 4 mega a to šel v druhém kole. A když se k tomu připočte, jak dlouho trvá průměrná NFL kariéra, statistika jde dost proti hráčům.

Pokud ale tenhle půjde v prvním kole, dá se to chápat úplně v pohodě. Z pozice QB ty zranění hlavy snad zas nehrozí tak moc jako u jiných pozic, cestu k penězům tam má jako QB asi nejlehčí ze všech pozic, pokud teda prokáže kvalitu + kdyby bustnul v NFL, může za pár let jít pořád hrát baseball. Což je asi i další dobrý důvod ten fotbal jít zkusit hrát, ve fotbale se mnohem dřív dozví, jak je to s jeho kariérou bude.

Reagovat
Chazy

Ano a 4 roky jsou pohádka. V MLB máš 6 let od chvíle, co se dostaneš do MLB, pokud se nepletu. A do MLB se opravdu nedostaneš brzo. A to ještě má tým nástroj, jak ti jeden rok přidat.

Ale teda po třech letech jsi eligible pro arbitráž, kde už ten hráč moc okrádanej není - pokud se nedomluví na smlouvě, tak je arbitrážní řízení, kde klub navrhne, za kolik ho chce na další rok, hráč navrhne, za kolik chce zůstat a arbitráž jedno z toho určí jako plat. Ale už to jsou slušný prachy.

Pokud to píšu nepřesně, tak mě telka nebo miky opraví. Ale rozhodně je to daleko víc jak 4 roky

Reagovat
miky10

Pro zajímavost sem se podíval na šestý picky posledních několika draftů. Není to úplně stoprocentně vypovídající, protože MLB draft je sračka, ale tak pro srovnání.

2005 – Ricky Romero, 31 mil. USD

2006 – Andrew Miller, 75 mil. USD

2007 – Ross Detwiler, 17 mil. USD

2008 – Kyle Skipworth, nedohledatelný, ale pravděpodobně kolem 7 mil. USD, už v lize není

2009 – Zack Wheeler, 8 mil. USD, příští rok teprve FA a něco si vydělá

2010 – Barret Loux, nepodepsal, FA, pak pravděpodobně kolem 3 mil. USD, už v lize není

2011 – Anthony Rendon, 31 mil. USD, poměrně velká hvězda, ale teprve příští rok FA a pořádně si vydělá

2012 – Albert Almora, 5 mil. USD, ještě rok bude brát minimum (kolem 500 tisíc), pak 3 roky arbitráž, až pak FA

2013 – Colin Moran, 4,5 mil. USD, ještě 2 roky minimum, pak 3 roky arb, až pak FA

Pozdější šestý picky jsou ještě v minoru a vydělávaj nic. Murray by měl jistotu toho bonusu 4,66 mil. USD, pak by tři roky bral kolem 500 K, pak už by záleželo na jeho kvalitě no. Nejlepší hráč může v arbitráži dostat třeba první rok 5 mega, druhej rok 12 a třetí rok 18. Nebo taky nemusí bejt dobrej a brát 6 let po 500 K.

Reagovat
miky10

A teda eště je fér říct, že aktuálně dostávaj hráči v FA míň a míň peněz, takže to docela reálně vypadá za pár let na lockout a novou CBA, která by ty podmínky pro rookie smlouvy asi měla změnit. Ale kdo ví no.

Reagovat
Chazy

Přesně o to mi jde, no, 2009 a nebyl FA ještě, 2011 a nebyl FA ještě

Kua Louxe si pamatuju

Reagovat
miky10

Teď eště koukam, že sem si to pamatoval špatně a Murray bal devítka draftu, ne šestka. Ale tak to je skoro jedno.

Reagovat
Zaschrona

Díky oběma, zas o něco chytřejší.

Reagovat
Dawon

Tak ono zalezi jak se to vezme - finacni strop maji QB samozrejme nejvyssi, ale k tem penezum se dostane naprosto mizive procento tech hracu, kteri chodi na draft, takze nevim jestli je uplne pravda, ze by tam ta cesta k penezum byla nejlehci ze vsech pozic.

Naopak si prave myslim, ze je to do znacne miry nejtezsi, protoze je to asi nejtezsi pozice napric vsema sportama na svete a je absurdne tezke se na ni prosadit

Reagovat
Zaschrona

Jasně, v tomhle máš pravdu, ale z pohledu QB z prvního kola ty šance už asi tak špatný nejsou, takový hráč si prostě věří, že z něj něco bude, navíc i nováčkovská smlouva už tě zajistí na život.

A s tou cestou k penězům jsem to bral tak, že obecně kvalitní QB dostane víc než hráč na kterékoliv jiné pozici. Asi tak ale nejde moc uvažovat při rozhodování hráče, co bude v životě dělat.

Reagovat
Dawon

Jo jo, ja to psal i tady nekde Chazymu...je to treba brat z pohledu toho cloveka, ktery je proste cely zivot v tom co dela elitni a zkratka si veri, ze v tom bude pokracovat i na tom nejvyssim levelu

Ono hodne zjednodusene receno je tam ta vidina velkych penez v obou sportech, byt ta cesta k nim je treba dost rozdilna...takze bych pochopil, pokud vstoupi do rozhodovani i dalsi kriteria

Reagovat
Busby babes

a pak, muze se rozhodnout az pozdeji, ne? uvidi jak se mu to bude rysovat v MLB a NFL a vybrat si lepsi variantu?

Reagovat
Chazy

McCarthy was only interested in the Jets' job, and that went to Adam Gase on Wednesday. "Family excited about dad at home for 2019," McCarthy told NFL Network's Tom Pelissero. "That’s all that matters as we both know."

Škoda, no. Tak snad za rok

Reagovat
Dawon

Mi to prijde fajn, ta prace musi cloveka naprosto neskutecne zdimat...nejaka pauzicka a odpocinek musi hrozne prospet jak po psychicke, tak po fyzicke strance

Reagovat
Dawon

https://www.profootballfocus.com/news/pro-nfl-front-seven-rankings-all-32-teams-after-17-weeks

Pats 27. A to nam velmi pravdepodobne odejde ten jediny hrac, ktery tam za neco stoji

Reagovat
niflheim

Hunter Henry (knee) is practicing in full for Sunday's Divisional Round game against the Patriots.

Reagovat
niflheim

Browns fired QBs coach Ken Zampese. The Browns are also moving on from offensive quality control coach Brian Braswell, special teams assistant Josh Cribbs, assistant DBs coach Jerod Cruse, special teams coordinator Amos Jones, defensive quality control coach Eric Sanders, offensive assistant Bob Saunders, LBs coach Blake Williams, DC Gregg Williams and OL coach Bob Wylie. New coach Freddie Kitchens is still assembling his staff, though he's expected to retain WRs coach Adam Henry, RBs coach Ryan Lindley and DBs coach DeWayne Walker.

Reagovat
Chazy

Toto se jako děje každej rok v každý franchise, která má novýho HC

Reagovat
Chazy

Třeba když má novej HC pohovory, tak on už v tu chvíli si domlouvá potenciální trenéry, co pak půjdou s ním, i když ještě ani nemá žádný místo. Ale prostě musí bejt schopnej aspoň trochu tomu GM představit, co za lidi přivede

Reagovat
kubys

Proto třeba padl Rhule u Jets...nelíbil se jim staff, který představil.

Reagovat
Chazy

Ale je zajímavý, jak se NFL zas zajímá o college kouče.

Vypadá to, že už NFL univerzitám odpustil Chipa a Schiana.

Ale teda Chip mě mrzí, takovej génius a takovej zabedněnec v jedný osobě.

Reagovat
kubys

Mi přijde, že většina franchise se vzhlídla v Shannahanovi/McVayovi a vidí spíš progresivní kouče na college než mezi staffem současných týmů (samozřejmě negeneralizuju, spíš si to tak vysvětluju).

Reagovat
formic81

no ja doufam ze Kyle uz ale predvede nejaky vysledky...

Reagovat
Chazy

To zas asi neee, protože dejme tomu, že bylo ve hře 40 HC kandidátů a z toho tak 4 byli z college.

Jen poslední roky často žádný, jakože se o nikom ani nemluvilo, tak je toto progres. Furt bych řek, že bude většina GM chtít radši někoho z NFL. Určitě hodně GM se našlo v McVayovi atp., takže je populární brát mladý, progresivní, ofenzivní kouče, kteří se starají o to, co vyhrává zápasy, ale furt je pohovorovaných víc takových z NFL jak z college.

Ono prostě...na college beztak 50 % koučů jsou dinosauři a nebo jedou tak absurdní systémy, že to ani nemá smysl uvažovat.

Reagovat
niflheim

Pravda. Jen se mi líbí, že tam zůstávají ofenzivní kouči.

Reagovat
formic81

jinak doufam ze nehrozi znovuspojeni Kubiak - Flacco.. doufam ze Elway nevymysli nejakou picovinu.. ja mam Denver docela rad a fakt chci aby letos draftovali QB

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/CNN/status/1083357811487268865 je fakt dobra nebo se plni kvoty?

Reagovat
Chazy

Žádná kvóta na to neexistuje, takže je dobrá. Ale jednou mě šíleně nasrala naprosto hrůzostrašným spotem, kterej se nestihlo challengovat

Reagovat
Busby babes

spis jako jestli to neni ve stylu: dame tam zenskou abychom ukazali, ze jsme moderni a progresivni... takze je dobra, super.

Reagovat
formic81

no podle me dnesni doba je tomu dost naklonena. Hlavne teda USA

Reagovat
Chazy

Ale ne, je to prostě fajn rozhodcovská průměračka. A musí bejt dost otrlá, aby snášela tyhlety kecy, jestli je tam kvůli PR, nebo někoho pokouřila atd. Přitom jen prostě je v něčem dobrá, ale to je to poslední, co průměrnýho chlapa napadne.

Reagovat
formic81

Ja si nemyslim ze tohle vzdycky musi bejt vec intelektu. Proste jsou tady stovky let nejaky vzorce, ktery se v poslednich 20 let strasne rychle meni. Ne kazdej se s tim vyrovnava. A ja si myslim ze prostredi NFL proste neni pro zeny. Ikdyz ta zenska bude sebe lepsi, tak proste ta genderova rozdilnost bude furt klicova. Myslim veci co se tykaj autority, respektu atd.

Reagovat
Chazy

Je to jen čárová rozhodčí, žádnej respekt na hřišti nepotřebuje .. navíc ho v NFL má danej pravidlama, rozhodčí se s ní bude víc hádat a končí v zápase.

Reagovat
Chazy

* hráč

Reagovat
formic81

to nebylo mireny primo na ni

Reagovat
Busby babes

jasny, chapu. Me zeny jako rozhodci nevadi a naopak je to dobry. Ale NFL tolik nesleduju a rozhodne nemam prehled o tom, jak je kterej rozhodci dobrej, proto me jen zajimalo, jestli je fakt dobra nebo ne a tak jsem se zeptal. Zvlast v Americe by to mohlo mit i jiny duvody.

Reagovat
formic81

Shefter prej vcera rekl pro ESPN. Ze by se mohlo stat ze Cards vymeni Rosena a vezmou na 1ce Murrayho. Tyvole vsak tohle uz neni ani vtipny

Reagovat
Chazy

to mě vůbec nenapadlo. Já furt, že trade down, ale tohle je taky varianta.

Miluju Rosena, ale ukázal hovno a Kingsburymu se nehodí.

Reagovat
Chazy

Ale teda ne Murrayho, spíš Haskinse

Reagovat
formic81

jaka je jeho cena? ikdyz rookie season slaba, tak ukazal obcas dost slusny hody. Ja mu verim, ma to v sobe a verim ze kdyby ho draftoval nekdo jinej (kdo nema uplnej garbage team) tak by ta sezona vypadala uplne jinak.

Reagovat
Chazy

Kdo ví, snad furt první kolo. Favre byl draftovanej ve druhým a za rok šel za první bez jedinýho odehranýho zápasu, takže...

Ale hlavně je to celý prostě odvozený jen z toho, že Kingsbury kdysi řek to, co dole postnul kubys. A je fakt otázka, jestli bude GM dělat takový kroky kvůli rookie HC a jestli vůbec ten rookie HC toto chce

Reagovat
kubys

Tvl, tohle jsem si ani nepřečetl, takže sorry za double.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

ESPN's Adam Schefter reports the Bengals hope to hire Rams QBs coach Zac Taylor as their next head coach.

Reagovat
Dawon

Ti by hlavne meli shanet schopne GM Jinak jeste budou Lewise v koute oplakavat

Reagovat
niflheim

Aby je nepřevzal Hue

Reagovat
Chazy

Hue fakt nemá žádný předpoklady pro GM job

Reagovat
Chazy

Upřímně jsem tam chtěl jeho nebo Waldrona, takže za mě ok. Taylor měl těch pohovorů o hodně víc, Waldron vlastně jen Bengals, takže asi je vážně zajímavější.

U Dolphins teda poprosím Bieniemyho nebo Florese a bude to cajk.

Ale i když jsem si tam Taylora přál, tak mi připadá, že týmům začíná naprosto jebat. Já chápu myšlenku, že mladej, ofenzivní, otevřeně myslící HC, co není svázanej starou školou, je dobrá volba pro mladý QB. Jenže to nemusí nutně znamenat, že jim musí bejt pod 40 let všem. Historicky takhle mladí HC prostě moc úspěch nemají - Lane Kiffin vyhořel, McDaniels vyhořel, Dave Shula vyhořel.

McVay byl supertalent. Já ho samozřejmě moc neznal, ale jako o NFL HC se prý o něm uvažovalo už řadu let a jen nikdo neměl koule ho zkusit ještě, nicméně byl známej tím, jak je chytrej, zapálenej, inovativní, jak ho hráči milují atd. Něco jako ten Flores na druhý straně míče. Ale prostě takovej člověk se najde jednu za dlouho, že tak mladej to má v hlavě tak, aby uspěl. Ostatní spíš potřebují ty roky a nasávat, jak se to má dělat.

Fakt mi přijde, že se NFL zbláznila. Ano, vyšli i Nagy a Pederson, ale ti jsou oba z nejlepšího caoching tree posledních 20 let. Kdokoliv, kdo rok pracuje s Andy Reidem, asi může bejt top HC. Ale jestli to platí i pro asistenty McVaye, to opravdu nikdo neví a letos dostali HC joby hned dva, aniž by cokoliv kdekoliv ukázali.

Ale jak řikám, HC job není jen o koordinování, na pohovorech byla hromada lidí a tihle dva holt asi byli nejlepší, proto si Packers a Bengals vybrali tak. Ale fakt se divím tomu. Například McCarthyho, kterej na starý kolena zlepšil Favremu o parník házecí mechaniku, udělal z Aarona slušnýho QB a dycky vnímal trendy pasový hry, je podle mě prostě lepší volba jak Gase, kterej nedokázal oproti němu nic i když i Gase miluju.

Reagovat
Chazy

Btw, připadaj vám Colts jako přijatelnej a nebo nepříjemnej soupeř pro Chiefs?

Reagovat
formic81

ja vcera videl takovy kratky video o obrane Colts na twitteru. Ten DC bude fakt chytrej, oni prej nekolikrat proti Texans hrali takzvany fake plays.. ze to treba vypadalo jako man to man, ale nakonec hrali zone. Takhle to zni mozna dost jednodusse, ale bylo to fakt skvele zahrany a Watson byl z toho nekolikrat dost zaskocenej.

Colts prej maj dost velkej problem s branenim TE, tam jsou prej jedni z nejhorsich v lize. To je docela dobra zprava pro Mahomese.

urcite to nebude lehkej souper, ale ja verim Chiefs. Arrowhead bude hrat dost velkou roli a ja proste verim Mahomesovi, ten tvuj hype jsem sezral i s navijakem a fakt me bavi.

Reagovat
kubys

Arrowhead bude hrát velkou roli...0-6 doma v PO za x let.

Reagovat
Dawon

to je jedna stranka veci, druha je ale zas to, ze treba jejich prumer obdrzenych bodu na zapas je doma letos zhruba polovicni a kdyz pomines tyhle PO statistiky, tak je to tam fakt jedna z nejsilnejsich domacich vyhod, maji super fandy

A v minulosti nemeli Mahomese

Reagovat
kubys

Jasně, já jen reaguju na domácí prostředí...obecně jsem Luck Guy a doufám, že vyhrajou Colts

Reagovat
Dawon

To i ja...ne ze bych byl nejaky fanda Colts (ackoliv jsou letos paradni), ale tohle je ciste pragmaticke fandeni - Colts doma jsou urcite prijatelnejsi souper nez Chiefs venku

Reagovat
Kowe

Reagovat
KoryVCF

Defka a O-line Colts dle mýho rozhodne, ale nechám se překvapit

Reagovat
Sali5

Přijatelný, no před 5 rokama to byl pro mě můj první PO zápas, co jsem viděl a nebylo to teda špatné, takže bych se nezlobil, kdyby to dopadlo stejně

Reagovat
Maresma

Snad Luck předvede svoji play-off klasiku a budou se pakovat.

Reagovat
Kowe

Pro letošní Chiefs jsou všichni přijatelnej soupeř

Reagovat
Chazy

Mě to jen zajímalo, no. Podle mě jsou Colts pro Chiefs úplně vymrdanej soupeř ...

Jediná kvalita v obraně, kterou maj Chiefs, je v OL - Jones, Ford a Houston. Jenže Colts mají naprosto top OL, takže jde i dost předpokládat, že si ti hráči ani neprdnou. A pak to bude Luck vs špatná secondary.

K tomu maj Colts docela slušnou obranu, takže fakt vidím to vypadnutí hodně reálně

Reagovat
Chazy

* je v DL

Reagovat
Chazy

Tohle mě hrozně baví ale ... jak Justin Fields utíká z Georgie kvůli Frommovi a jde do Ohia State, tak tam samozřejmě byl taky slušnej QB do budoucna:

18.12. Multiple sources tell Kyle Rowland of the Toledo Blade that Ohio State is the favorite for Georgia freshman QB Justin Fields if he transfers.

22.12. word of advice: don’t swing and miss.... especially not your second time

- TATE MARTELL

3.1. When asked who will start for Ohio State should redshirt sophomore QB Dwayne Haskins declare for the draft, redshirt freshman Tate Martell said, "I will. I'm 100-percent sure on that."

4.1. Multiple outlets are reporting that Georgia freshman QB Justin Fields will transfer to Ohio State.

4.1. "Why would I leave for somebody that hasn't put a single second into this program yet?" Martell asked. The outspoken redshirt sophomore went on to say, "I guess [Fields is] kind of looking at it like a fantasy way."

9.1. Thomas Mars, the lawyer for Ohio State freshman QB Justin Fields, said that he expects the NCAA to rule on the quarterback's eligibility waiver by February.

10.1. Ohio State redshirt freshman QB Tate Martell has entered the NCAA's transfer portal.

Reagovat
Chazy

Já taky, je fakt dobrej talent a asi dobře dělá, že uteče

Jen tam prostě hraje tvrďáka a za týden se dá na transfer listinu

Reagovat
formic81

Colts vs Chiefs - Chiefs

Cowboys vs Rams - Rams

Chargers vs Pats - Chargers

Eagles vs Saints - Eagles

Jak jsem psal nahore uz, verim Chiefs. Maj MVP QB, hrajou doma, Andy Reid je stara liska mazana a jestli se to utkani dostane do prestrelky, tak Chiefs maj ten material daleko lepsi aby to zvladli. Nevim co by obrana Colts musela predvest za vykon, aby Colts koncili

Tohle je podle me nejvic jasnej zapas. Caroll ten minulej zapas uplne dojebal a stejne Hawks byli na dostrel. McVay zadny takovy chyby nepripusti. Ta o-line Rams podle me dost otupi ten pass-rush Boys a tady vidim stejnej pripad jako u Colts. Obrana Boys by musela predvest neskutecnej vykon, aby zastavili Goffa a spol. Na rozdil od Colts, Cowboys nemaj utok na nejakou vetsi prestrelku a jesti chtej Boys uspet, tak musi delat delsi drivy a setrit svoji defku a nejak to utahnout na low scoring game.

Tady jsem musel dat Chargers, kdyz celej EF bude prat bidakum z Bostonu. Podle me maji Chargers team na porazeni Pats, ale zaroven je tu Brady factor. Rivers a celkove utok to asi bude mit snazsi nez proti Ravens. Ta vase seondary je top ale ta front 7 vypada silene teda (27 pff jo?) Jsem zvedavej na obranu Chargers, bude to uplne odlisny utkani nez co jsme videli minulou nedeli a fakt to vidim 50:50 pro obe strany.

No a naposled opet davam Eagles. Ja si proste myslim ze Brees nebo celkove Saints zas udelaj nejakej choke a Philly pujde dal. Foles bude hrat proti horsi (daleko) obrane a jestli Eagles zvladnou zastavit dvojku Ingram a Kamara, tak si myslim ze to muze bejt dost vyrovnany utkani. Vim ze i proti Bears opet klika jak z prdele, ale underdogs keep goin..

Reagovat
Chazy

Mně se líbí, jak píšeš příspěvek sem, pro všechny, ale u Patriots napíšeš "vaše secondary", jak kdyby tady všichni čtenáři fandili Pats

Přitom sem chodí asi 30 lidí a z toho 5 se hlásí k Patriots, u takovýho nifla navíc jsou Pats oblíbeností až za red zonou a skoro to už dle příspěvků nesleduje, takže nakonec jsme to jen já, Dawon, kowe a koudak.

Za to lidí, co jsou fanoušci klubu "kdokoliv, kdo dneska hraje proti Patriots", je tu cca 10

Reagovat
smazaný uživatel

Colts vs Chiefs - Colts

Cowboys vs Rams - Cowboys

Chargers vs Pats - Chargers

Eagles vs Saints - Saints

První zápas Colts. Luck je ve formě, výborná o line proti chatrnej obraně. Jasně, Mahomes je božan ,ale podle mě na tohle stačit nebude, navíc bych to Reichovi moc přál

Líbí se mi, jak nás všichni podceňujou Samozřejmě, favorit nejsme, máme slabou o line a Donald je hovado. Na druhou stranu, taky máme svoje zbraně. Po vyřazení Chicaga a Baltimoru podle mě nejlepší defka v lize, úžasný LVE a Jaylon. Je jasný, že to nebude přestřelka, ale věřím, že je porazit můžeme. Zeke toho jako dycky hodně uběhá, Dak naváže na solidní výkon proti Seattlu, pokud možno ho ještě vylepší a bude. Navíc, Goff se mi v závěru základní části vůbec nelíbil, uvidíme, v jaké formě se po zranění předvede Gurley

Chatrgers - ale to je samozřejmě přání otcem mylšenky. Na druhou stranu, kdy jindy je porazit než letos? Defka nic moc, Rivers má na to je sejmout. Ale jasně, furt to je Nová Anglie, absolutně je nelze podcenit a absolutně se nebudu divit, dyž si to ty dva fiškuntálové v pohodě pošéfujou.

Poslední špíl volim Saints, fakt si myslim že to Drew zmákne. Letos vypadaj solidně, jsou ambiciózní, nevidim u nich větší slabinu. Eagles bych to hrozně přál, závěr zápasu proti Chicagu jsem fakt prožíval, ale myslim že na Orleans už Philla jednoduše nemá. Ale fandit budu, je to krásná pohádka o Nickovi

Reagovat
Trand

Sources: The #Dolphins have narrowed the focus of their search to #Patriots defensive play-caller Brian Flores as their new head coach. No deal yet, nothing official. But that’s their target.

Assistant shocker: Gary Kubiak will not be Denver’s offensive coordinator, league sources tell ESPN.

After lengthy discussions, Denver and Kubiak had different ideas on staffing and offensive philosophies. Both sides going in different directions.

Reagovat
Sali5

já jsem za to rád, Kubiaka mám rád, ale nemyslím si, že by to fungovalo.

This downside to Gary Kubiak as OC: He has not had a top 10 offense since 2012. In 2015-16, Broncos averaged 19.2 ppg, 24th in NFL in that period. Broncos were bottom 10 in scoring, rushing, interceptions, turnovers, 3rd downs, red zone in those 2 yrs.

Hlavní kandidát na OC je teď QB coach 49ers Rich Scangarello.

https://twitter.com/MikeKlis/status/1083929451556163584

A plán zní jasně a jednoduše

Reagovat
Chazy

To se vám ale teda ta idea hodně brutálně rozpadla

Ale jestli si rád, tak dobře pro tebe. Mě jako Kubiak nebaví, ale respektuju ho. Scangrello slyším poprvý v životě

Reagovat
Sali5

já mám na Kubiaka obdobný názor, akorát si nemyslím, že by to dokázal nějak pozvednout a vypadalo by to úplně stejně jako v p. A to nemyslím jen v této sezóně

Reagovat
Sali5

Debilní mobil

Nevěřím mu, že by to dokázal nějak pozvednout a toho stylu už jsem si užil až až. Samozřejmě v příští sezóně s Keenumem není moc šancí na okamžité zlepšení a každý OC to bude mít hodně složité, no aspoň mám teď nějakou naději a očekávání

Reagovat
Chazy

Budu Floresovi extrémně fandit. Věřím mu daleko víc jak Patricie a McDanielsovi.

Fakt unikátní člověk, bude mít velkou šanci uspět. Bieniemy si holt ještě počká. Druhá volba 'Fins byl prý Kris Richard, takže prostě šli po defenivním HC

Reagovat
Chazy

Já jsem každopádně hodně zvědavej, co bude s Folesem příští rok. Já mu prostě nevěřím vůbec, takže z mýho pohledu jsem zvědavej, kdo se s ním spálí.

Když vezmu jeho kariéru:

2012: První šance pod Reidem v rookie sezoně, 6 TD, 5 INT, naprostá hrůza

2013: Vick se zranil v sezoně, Foles dostal šanci ukázat se, každej týden pro něj byl boj o starting job, o playoff, o něco šlo. Novej systém Chipa, kterej drtil NFL. 27 TD, 2 INT, hrál jako bůh

2014: Zbavili se Vicka, dali důvěru do Folese, nechali ho startovat. Systém zůstal: 13 TD, 10 INT, možná nejhorší QB v NFL

2015: Trade k Rams, žádná konkurence, důvěra, startoval od začátku sezony. 7 TD, 10 INT, bench, horší výkony než kdy Bradford ve stejným systému

2017: Zranil se Wentz, každej week něco dokazoval, bojoval o playoff, furt o něco šlo - hrál jako bůh až na pár zápasů

2018: start do sezony otřesnej, po zranění Wentze zas chytil příležitost

Prostě a jednoduše, on je clutch. Když jde do tuhýho, když fakt musí něco dokazovat, tak hraje na svým maxomu a minimálně z něj odpadne. Ale musí tam bejt jinej QB, co ho dostane do playoff a nebo do boje o playoff.

On totiž každej backup v NFL umí hrát jako starting QB. McCown u Bears by půl roku top QB. Matt Moore byl hned dvě sezony skvělej QB. Henne byl chvíli skvělej QB, Fitzpatrick byl mnohokrát skvělej QB, Tyrod Talyor byl skvělej QB, Keenum byl loni bůh.

Všichni to jsou ale obyčejní backupové, co mají vysoko strop, na kterým hrají chvilku, ale zároveň mají příšerně, strašně nevyrovnaný dlouhodobý výkon. Folesovo specifikum je, že se probere, když má šanci nahradit startera a nebo hrát playoff. Jakmile ale toto zmizí, chce se po něm konzistentní výkon, je do něj vložená důvěra, má konzistnetně, týden co týden, vybojovávat dílčí výhry pro playoff, tak patří mezi nejhorší QB v lize a posere celou sezonu. Už se mu to stalo dvakrát a letos začal úplně stejně ten rok.

Já si prostě myslím, že se na něm někdo hrozně spálí, tak jako se spálili na Keenumovi. Nejde prostě postavit frnachise na QB, kterej umí hrát jenom zápasy o všechno, protože aby se tým dostal k zápasům o všechno, musí vyhrávat zápasy o dílčí výhry. A to pak on hází 10 TD a 13 INT, je ztracenej a neví, co má dělat.

Uvidíme samozřejmě, ale věřím mu míň jak Keenumovi, kterýmu sem tady loni vyjadřoval silnou nedůvěru a překvapivě letos naprosto selhal.

Reagovat
Tomoro

Že by v Kansasu snowgame ???

Reagovat
Chazy

Achjo, toho sněhu je tam hrozně moc.

To je fakt nakokot, nějakýmu defenzivnímu, potenciálně neatraktivnímu zápasu by to prospělo, dalo něco navíc.

Ale tohle prostě měla bejt pasová hitparáda, což moc bejt nemůže a hrozně se to tím rozbije. Škoda, takhle to bude spíš divnozápas. Ale třeba se kluci pochlapěj a nebo ten sníh trochu přestane padat.

Reagovat
Chazy

Ale ok, teď je to lepší, než co ukazovlai poslední dvě hodiny na network

Snad už to nezačne padat

Reagovat
formic81

Ale stejne dobry oraniste

Reagovat
formic81

Teda ted Williams? Jak Arian Foster v primu

Reagovat
Trand

Teď tam někdo po punterovi Colts hodil sněhovou kouli.

Reagovat
formic81

Mate radi Collinswortha?

Reagovat
Trand

Já celekm jo, ale v USA ho všichni hejtujou.

Reagovat
Chazy

Já hrozně moc a Trandem zmíněnej hate nechápu

Pro mě je toto aktuálně nej komentátorská dvojce a Collinsworth mi dává snad nejvíc užitečnýho infa a postřehů společně s Romem, ale k tomu je dobrej komentátor.

Nechápu to fakt, proč ho rádi nemaj.

Reagovat
Chazy

Třeba hate Simmse jsem chápal. Hate Wittena chápu.

Reagovat
Trand

Ale ještě bych chtěl dodat, že je spousta komentátorů na Fox, který komentujou většinou ty míň zajímavý zápasy a mají taky super postřehy, konkrétně Charles Davis, Daryl Johnston, Mark Schlereth a Chris Spielman, od těch se vždycky něco dozvím. Collinsworth má výhodu, že má ještě hodbě dobrýho kolegu do dvojice.

Reagovat
formic81

Tak to jsem rad. Jinak souhlas se Spielmanem. Vzdycky me bavi jak obcas poradne prozije nejakou akci.

Reagovat
Chazy

Charles Davis je člověk, kterýho naprosto nenávidím prostě jen lidský antipatie - je to hrozně autoritativní člověk a jak ve studiích nfl network, tak při komentování, se staví do role modetárora, pokládá otázky, chválí odpovědi, jakoby vede diskuzi. Přitom to po něm nikdo nechce a dělat to nemá, jen to má v sobě.

Naprosto ho nemůžu vystát. A teda největší utrpení je pro mě taky FOXák - Buck ani Aikman to nezachrání

Reagovat
Trand

Já si užívám v podstatě všechny dvojice na foxu kromě Bucka a Aikmana, ale už i ty jsem se naučil nějak snášet. Akorát si myslím, že skoro každá jiná dvojice je lepší než tahleta, ale Buck má prostě jméno a nikdo ho jen tak nesesadí no.. Třeba Schlereth je fakt super, ale má smůlu, že komentuje se Stocktonem, kteýrmu je tak 80 a zní jako kdyby měl každou chvíli umřít chudák. Mám celkem rád i Rondeho Barbera. Podle mě má fox fakt hodně dobrej tým, jen škoda, že na vrcholu je zrovna Joe no. Podle všeho komentuje i MLB.

Třeba přenosy ESPN pro mě letos byly celkem utrpení, hlavně na začátku sezóny. Gruden by měl udělat službu všem a vrátit se jako komentátor. Taky mi přijde, že Fox má mnohem lepší halftime show, maj tam mnohem víc srandy a ty lidi jsou mi mnohem sympatičtější než na CBS, kde jsou všichni pořád hrozně vážný, ale to už je asi o osobních preferencích.

Reagovat
Chazy

Buck je totiž syn extrémně slavnýho komentátora - Jacka Bucka. Ten je snad v 10 síních slávy a Joe Buck často oživuje jeho hlášky a opakuje je.

Neříkám, že Joe Buck nic nedokázal a jen těží ze jména táty, ale ten jeho status je tím hodně daný.

Pokud jde o studia atd., tak pro mě je o parník nejlepší NFL network. Nejsou tam prostě tolik novináří a podobně, je to parta HOF lidí.

Když máš studio ve složení LaDainian Tomlinson, Michale Irvin, Deion Sanders a Shannon Sharpe, to je fakt pohádka. Nic se tomu nevyrovná za mě.

Reagovat
Sali5

Buck je jako fakt tragédie, nejhorší je, jak dokáže ''projevit'' emoce při důležitých hrách a to nejen v NFL. Přitom ty ''calls'' od komentátora dokážou ty momenty posunout na jiný level, ale Buck to skoro vždycky pokazí.

Reagovat
Chazy

To máš pravdu, že komentátor může udělat hodně , no

https://www.youtube.com/watch?v=o_8eoj-H14A

BARKLEYYYY. Ale tady je u toho videa větší škoda porovnání atmosféry na college a na NFL

Reagovat
formic81

On je dalsi Rodgers akorat bude mit daleko vic prstenu

Reagovat
Chazy

Nemusí mít žádnej jako ...

Ale jestli vyhraje Reidovi ten jeho první, tak pro něj udělá obrovskou službu a pošle ho do HoF.

Teď promiň, že do tebe rejpnu - jen si pamatuju, jak si tady psal, že nechápeš, proč nevzali obránce tím pickem, když měli Smitha. A proč pak radši nevzali jako QB ve druhým kole Kizera, když Kizer je schopnej hrát hned v základu, zatímco Mahomes potřebuje sedět a učit se.

Prostě takhle nad tím uvažovalo hodně lidí, že Reid společně s Dorsemy vyhodili draft pick za nic. Musí bejt obrovský zadostiučinění, jak to vyšlo a jak ten risk byl správnej. Smith by nikdy tenhle tým bez obrany takhle daleko nedostal.

Reagovat
formic81

Myslel jsem racionalne, ale chybne no.

Reagovat
Chazy

Jo, mi nešlo o shození tě, jen prostě jsou takhle dominantní díky kroku, se kterým nesouhlasil skoro nikdo.

Prostě když vidíš na draftu QB, co může podle tebe bejt speciální, musíš do toho jít, no.

Reagovat
Trand

Autry

Reagovat
formic81

Dneska ale Smith dostava za usi jak svine.

Reagovat
formic81

Ten Williams je dost slusnej RB. Neni to Hunt ale bavi me

Reagovat
Chazy

Teda, fakt jsem vůbec nepočítal s tím, že by DL Chiefs mohla ten souboj vyhrát.

Chris Jones je beast, o tom žádná, ale Houston mi nepřišel letos tak dominantní jako v minulosti. Dneska ale hraje úžasně a Ford taky, no.

A Nnadi taky měl pěkný hry. Na draftu se z prvního kola propad do třetího, bo je fakt pro NFL jen NT, ale svoji hodnotu evidentně má

Reagovat
formic81

zustava tady nekdo na souboj La la land vs Jerryworld?

Reagovat
Trand

To jsou hrozný přezdívky.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Jasný. Mě nezajímá jen Eagles a Saints, to bych se fakt posral, jak nemám komu fandit

Reagovat
Eric_The_King

Hillovi?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

"Novej Aaron"

Mahomes jako umí věci, o kterejch se Aaronovi ani nesnilo, který prostě nedává žádnej Qb.

Jeho repertoár releasů je naprosto bizarní. Jak on se s tím míčem mazlí a jaký úhly vymyslí, jak dokáže kontrolovat sílu atp. Je tam ještě hodně věcí na vyladění, občas mu to ulítne, ale ten potenciál je fakt absurdní.

A jako jak on kontroluje lajnu a presnap akci, umí vytvořit matchup pro pasovou i běhovou hru. Ten kluk není systémovej QB ani náhodou, řídí celou hru. Fakt jsem zvědavej, jak se bude dál vyvjíet, ale i kdyby se už nezlepšil ani o kousek v ničem, tak je top. Akorát jemu je 23 a může se zlepšovat ve všem, hlavně v čtení obran a tý presnap akci. A teda tu přesnost zlepšit, nu.

Reagovat
Chazy

Každopádně Pats už ho jednou porazili, tak proč ne podruhý

Hlavně aby tam nebyl Rivers

Reagovat
Dawon

Jak se tady trapne snazi predstirat, ze bude vecer fandit Pats

Reagovat
Chazy

Ale ňuňu

Pravda ale je, že prohra s Mahomesem by v konferenci byla asi ta nejmíň bolestivá. Ale tak holt taky jsme tam potkávali mrdky jako Steelers, Colts a Broncos

Reagovat
formic81

Whithworth mi bude jednou strasne chybet.. asi ho mam radsi nez Joea Thomase

Reagovat
Trand

Nevím jestli už an to Wade prostě nemá, ale naše defense hraje fakt špatně na to, co tam máme za jména. Peters střídá průměrný výkony s tragickejma, Suh hraje vyloženě průměrně, Brockers tenhle rok snad neměl žádnou dobrou hru a z joynera se stal podprůměrák. Drží to akorát Donald, Johnson, Talib a občas má dobrý momenty i Littleton, ale jinak to je fakt trapný.

Reagovat
Trand

Jo a ještě NRC.

Reagovat
Trand

Já měl Andersona za hráče, co je v NFL víceméně done a on za poslední dva týdny základní části naběhá 299 yardů a dneska běhá jak nejlepší RB v lize.

Reagovat
Chazy

Někdo ho podepíše a on zas přijde do kempu s nadváhou a nebo se po třech zápasech zraní

Je to škoda, průměrnej RB v lize by prostě bejt moh

Reagovat
Trand

Tak nakonec zápas celkem bez nervů, až na ten konec. Obrana dneska na naše poměry dneska zahrála super, proti běhu určitě nejlepší výkon v sezoně a Suh zahrál super v zápase, kdy na svoje poměry nebyl Donald vůbec vidět. Jen ten Peters, to je prostě tragédie.

Reagovat
Chazy

Whitworth první vyhranej PO zápas

V 8. playoff účasti

Reagovat
Dawon

Jako tohle jsem teda necekal - OL Rams naprosto totalni dominance - Cowboys nulovy tlak, nulova schopnost zastavit beh, fakt neskutecne, pusobili hur jak Pats ...zaroven se teda dost pochlapila i obrana Rams

a Anderson se ukazuje dost jako MVP podpis Nezastavitelny koblizek

Reagovat
Chazy

The Miami Dolphins are prepping for a full rebuild and are targeting the 2020 QB class that features Oregon's Justin Herbert and Alabama's Tua Tagovailoa.

Ok, tak měl formic pravdu, přiznávám Přitom Grier ani není novej GM, že by si toto moh dovolit udělat

Reagovat
formic81

tak ono asi dost zalezi na franchise, takze tak pul na pul ze to jsou zrovna Phins me ani neprekvapuje

Reagovat
Chazy

Tak říkals, že by někdo moh letos QB ignorovat a cílit na 2020 draft.

Mně to přišlo naprosto nesmyslný a nepravděpodobný, tak docela čumím, že to fakt v praxi někdo dělá a uznávám chybu

Reagovat
formic81

ted Gilmore koukal kam?

Reagovat
Kowe

Rivera ho musel nachytat

Reagovat
niflheim

Lahůdka

Reagovat
Dawon

Easy peasy

Reagovat
formic81

dobrej koncert zatim.. Bosa s Ingramem tam jsou uplne lost.. Brown mi chybi

Reagovat
niflheim

Rexie

Reagovat
Jerichoo

Wow zatiaľ je to slušná výučba

Reagovat
Dawon

Jako...tohle jsem fakt necekal ani ve snu jak se na to vetsinu roku v utoku nedalo moc divat, tak tohle je naprosta pohadka

Reagovat
Busby babes

mate nekdo nejakej dobrej stream?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Busby babes

dik

Reagovat
niflheim

Co to je

Reagovat
Chazy

Brady dneska neuvěřitelný hody jeden z nej zápasů sezony pro něj.

Kdyby svět nepoznal Mahomese, tak bych řek že GOAT výkon

Reagovat
Dawon

Ja bych se teda nebal rict, ze nejlepsi zapas sezony a neni to ani nejak tesne Tam fakt neni co vytknout...a nejen od nej, krasne slapeme

Snad si to letos koncne jednou taky preneseme i ven

Reagovat
formic81

jmenujte vetsiho sprymare nez Billa. 16 zapasu si z vas dela prdel, ale pak kdyz se zacne hrat tak ti najebe 35 za polocas

Reagovat
formic81

jak moc velkou roli zase hral ten goddamn bye week?

Reagovat
Chazy

Určitě velkou, ale ne jen u Patriots. Gurleymu taky prospělo, že se mohl doléčit a vlastně bojuje jen s kondicí. Watkins si taky nestěžuje.

Všichni se doléčí prostě, navíc dva tejdny na procházení všech tapů ze sezony a hledání chyb, spravování problémů. Je to megavýhoda a je fakt super, že NFL tohle má.

Díky tomu prostě je NFL skutečná liga a základní část něco znamená, ne jak v NHL a NBA, kde je to jen kvalda a nakonec je umsítění fuk. MLB to má taky super v tomto směru

Reagovat
Sali5

V MLB ten jeden wild card zápas dokáže udělat tolik, když máš pak best of 5 sérii jo?

Jinak jsem fakt rád, že tenhle zápas dopadl jak dopadl, takhle když ještě postoupí Saints (doufám tvl), tak máme fakt zaděláno na skvělé conference championships

Reagovat
Chazy

Ten wild card zápas hodně ublíží tomu týmu, co ho hrál, že mu odstřelí nejlepšího nadhazovače a posune ho až někam do poloviny série, takže nemuže házet dvakrát.

Spíš ale že máš v MLB 30 týmů a playoff vlastně hraje jen 10, takže doopravdy základní část je těžkej boj, i top týmy to nemusí dát. Jak je tam těch týmů 16 ze 30, tak se tam prostě dostanou sračky a ty top týmy to maj prakticky jistý, bo tak moc to posrat nedokážou.

12 ze 32 je taky daleko těžší jak 16 ze 30 + ty výhodičky ohledně 1. a 2. seedu.

Je to fakt super, díky tomu nás ta ZČ tak strašně baví, ani si to člověk neuvědomuje. Že je to skutečná liga, to prostě u lig s playoff systémem nebývá, většinou je to jen o přetrpění ZČ, kterou člověk sleduje tak trochu, spíš ten jeden tým a pak teprve přichází ta prdel. U NFL naráz sleduješ milion věcí ohledně PO

Reagovat
Chazy

No a proto Van Noy hraje v obraně, trouba

Reagovat
Maresma

Brees parádní začátek

Reagovat
Jerichoo

Tak v podstate s tým len otočil strany

Reagovat
Trand

Foleeees Fisher si ty QB uměl dobře vybírat.

Reagovat
I am Mancunian

Philly nádhera

Reagovat
Chazy

Fakt nechutnost ale, mít Wisniewsiho jako backupa

By byl starting C nebo G pro hromadu týmů

Reagovat
formic81

nebo Folese

Reagovat
Chazy

Dneska zatím je neskutečnej, no.

Já bych ho samozřejmě jako backupa bral

Reagovat
Trand

To si myslím, že je třeba náš největší problém. Naštěstí Goff je fakt tvrďák, i když na to nevypadá, ale pokud by se zranil, tak Mannion by nedokázal porazit v playoff fakt nikoho. Musíme si v offseason sehnat někoho jinýho.

Reagovat
formic81

dame Beatharda

Reagovat
Chazy

To je bolest hodně týmů, no.

Ale jako letos na draftu ve 2. - 4. kole budou docela zajímaví backupové/bridge QB

Reagovat
Trand

Snad někoho seženeme tak nebo aspoň ve FA.

Reagovat
formic81

nekteri hraci Eagles se chovaj jak kdyby meli v sobe 8 car pika..

Reagovat
Trand

Ta secondary prostě.. Douglas a Maddox hrajou už delší dobu fakt dobře, LeBlanc k tomu ten parádní INT. A to jsou v podstatě no nameové, co hrajou na úrovni pro bowlu. A k tomu Jenkins, kterej je prostě skvělej už řadu let. K tomu výborná d-line a je to prostě super obrana.

Reagovat
Dr. Admess

FLY EAGLES FLY!

Zatím pro nás start snů. BIG DICK NICK!

Chtělo by to ještě nasbírat nějaký body do poločasu, očekávám, že druhou půlku Saints budou hrát mnohem lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles zas úplně neuskuteční zatím, snad tohle skončí dalším TD.

Reagovat
Dr. Admess

Ou, tohle může bejt rozhodující faktor, pokud to Saints teď promění v TD imo.

Reagovat
Chazy

HILL!!!! MVP

Reagovat
Trand

Tak tenhle fake na Hilla byl extrémně předvídatelnej, když chybělo asi 20 cm do prvního downu. A Eagles to možná i tušili, ale ohle si myslím, že ani nejde moc zastavit, tady měl Pederson prostě vzít penaltu.

Reagovat
Dr. Admess

Tohle Pederson pojebal...

Jinak Eagles to čekali, ale Hill to prostě dal.

Reagovat
Dr. Admess

Ta druhá čtvrtina se nám ted kompletně jebe.

Graham neudržel míč, Foles špatná přihrávka -> INT, Pederson špatný rozhodnutí, Cox asi v prdeli... SHIT.

Reagovat
formic81

Kyler Murray wants a $15M contract from A’s to stick with baseball, otherwise he’ll enter NFL Draft tomorrow, per

@MikeLeslieWFAA

Reagovat
miky10

To prostě není jak mu dát.

Reagovat
formic81

tady se Beane spalil no..

Reagovat
miky10

Náhodou to byl super pick.

Reagovat
miky10

Ale fandím mu, žeru ho.

Reagovat
Chazy

Jako na to se mu můžou leda vysrat

Reagovat
miky10

Major League Baseball would waive a rule that prevents teams from giving major league contracts to recently drafted players if Kyler Murray and the Oakland A´s can strike a deal that would have him choose baseball over football, league sources told ESPN.

No, tak asi za Oakland bojuje i MLB, tak možná šance je. A prej těch 15 mega je nepřesnejch, ta částka má bejt nižší.

Reagovat
Maresma

Payton se toho nebojí, taky bych chtěl někdy vidět Carrolla takhle zariskovat

Reagovat
Chazy

Belichickova občasná GM genialita zas frustrujícím způsobem v kaci.

Grugier Hill i LeBlanc jsou prostě oba fakt dobří a ty cuty byly naprosto nešťastný. Aspoň že Jacksona si letos nechal. Ale těžko se to chápe, oba odehráli fenomenální kemp a nechal si místo nich hráče, kteří už tam prostě nejsou.

Reagovat
formic81

hlavne teda ten Hill je rychlej jak svine.. jsem checkoval 40ku a cas 4.45 vse vysvetluje

Reagovat
Chazy

Je to přesně LB, co Pats občas chybí ... jako byl by jen do rotace, ale fakt pamatuju, jak jsme to WTFovali a furt to mrzí.

Reagovat
Dr. Admess

To zranění Coxe nás očividně položilo i psychicky...

Do poločasu to chtělo udržet...

Reagovat
Dr. Admess

HUGE SACK!

We needed that!

Reagovat
formic81

a ty jsi kdo?

Reagovat
Chazy

To je uvítání

Reagovat
Dr. Admess

Rono.

Reagovat
formic81

aha

Reagovat
formic81

jako z tohohle Saints vybruslili docela dobre jeste.. to smrdelo chokem jak svine

Reagovat
Dr. Admess

To teda. Ale posrali jsme si to sami. Především Pedersonem tím špatným rozhodnutím. Ale i ten Grahamův neudrženej míč a dost špatnej Folesův pass se nesmí v takovýhle zápasech stávat.

2nd quarter nás přejeli Saints ve všem. Naštěstí Cox je zpět, furt vedeme, budeme mít drive, snad na ně vletíme jako na začátku.

Reagovat
Chazy

Jak Saints nemám rád, tak je ale pěkný vidět Anzaloneho, že hraje a daří se mu, má nějakou roli.

Já v něm prostě vidím Seana Lee, ale bohužel ještě víc skleněnýho.

Naopak Antonio Morrison letos tu šanci u Packers nevyužil vůbec. Přitom za Gators vypadal často Morrison jako ten lepší

Reagovat
Chazy

Rankins is believed to have suffered torn Achilles

To ale fakt pěkně v prdeli pro Saints. Podle mě tam prostě za ním a Onyematou nikdo už není, to je velká rána pro tu DL. A teda ani Oneymata mi nepřijde nijak zázračnej v porovnání s Rankinsem

Reagovat
Chazy

QB hází deep ball na QB, kterej regulérně běží vertiální routu. To fakt jde jen u Saints

Reagovat
Chazy

A další hru ten receiver QB hodí deep ball TD.

Škoda penalty ale je to fakt prdel

Reagovat
formic81

ok ten typek je magor a zasrana pentle

Reagovat
Dr. Admess

My jsme úplně v p*deli... Škoda.

Reagovat
Mihi

Wtf, veď stále vyhravate

Reagovat
Dr. Admess

Od 2. čtvrtiny jsme si ani neškrtli. Saints si dělají co chtějí v podstatě.

Reagovat
Trand

Proč sakra Schwartz neblitzuje?

Reagovat
miky10

Thomas je šílenej Zábavná ofenziva

Reagovat
formic81

Thomas a Kamara jsou takovy stealy az je to proste nefer

Reagovat
miky10

Jinak, 2004 QB Class All Time Record vs Brady and Patriots

Ben 3-7

Rivers 0-8

Eli 3-2

Reagovat
Dr. Admess

Dneska nás může zachránit už jen Foles.

Reagovat
formic81

Folesovi doslo stesti asi

Reagovat
Chazy

to si Foles nezasloužil. Ale měl tam hodně katastrofálních hodů, kde zas měl luck, no.

Po tý skvělý první čtvrtině nakonec dost nic moc od Eagles v útoku

Reagovat
formic81

Lattimore all-pro vykon dneska

Reagovat
Mihi

Jeffery omg

Reagovat
Trand

Tak aspoň Championship zápasy snad budou stát za to.

Reagovat
Chazy

Snad jo, ale tohle kolo tak špatný nebylo. Dallas i tohle byly dramatický zápasy, Pats i Chiefs aspoň šlo koukat na fakt precizní hru.

Minulej týden a třeba Dallas vs Hawks, to byl fakt neskutečnej porod

Reagovat
Trand

Jako nebylo to nejhorší, ale nebyly to vyloženě vyrovnaný zápasy po celý 4 čtvrtiny, Cowboys se povedl první drive a pak víceméně celou dobu dotahovali. Eagles se podařila první čtvrtina, pak se na zbytek zápasu vytratili (ne že by to dali Saints zadarmo, to rozhodně ne, ale nedokázali je pořádně zastavit snad s výjimkou toho předposledního drivu Saints) a měli jeden napínavý drive na konci..

Reagovat
Mihi

Oba zápasy Eagles boli super na sledovanie, dráma až do konca.

Reagovat
formic81

hlavne ty generacni souboje na QB.. jsem zvedavej komu bude Chazy fandit

Reagovat
formic81

kazdopadne tohle zachranilo paradoxne Eagles. Kdyby sli dal, tak bych zacal verit tomu ze by vytrejdovali Wentze a zustali by kamosi s Folesem

Reagovat
Chazy

Já to nechápu, proč zachránilo? Kdyby to znamenalo, že našli lepšího QB a k tomu dali další SB, tak by to snad bylo lepší.

Ale oni by si Folese snad určitě nenechali, však je to úplná hovadina. Já ho mám rád, nechci mu přát nic zlýho a ani nebudu, ale já se obávám, že to bude fakt smutný vystřízlivění, až dostane třetí příležitost někde doopravdy startovat. Letos odehrál za celej rok jeden fakt mimořádně dobrej zápas a tady se vytváří dojem, jak kdyby moh konkurovat Wentzovi. I kdyby vyhráli, tak nemohl.

Když odmažeš zápas s Texans, tak má letos 3 TD a 3 INT,

Reagovat
Chazy

Jsem zapomněl na PO. 6 TD a 7 INT

Reagovat
Chazy

A jestli to myslíš tak, že zachránilo před tím, aby to uděali, tak já bych byl v klidu. Pederson řek asi třikrát, že Wentz je budoucnost Eagles

Reagovat
formic81

jojo tak jsem to myslel.. ze proste kdyby padnul nejakym zpusobem ten druhej prsten, tak by Wentze asi pustili.

Reagovat
Kowe

fakt si nemyslím, že by to udělali.

Reagovat
formic81

tak ted je zbytecny uz to resit. Ale odmitnout nekoho kdo ti vyhraje 2 prsteny a netrpi zranenimi, by bylo dost tezky. Ikdyz by to bylo na ukor toho talentovanejsiho

Reagovat
Chazy

Jak netrpí na zranění, jeden rok nedohrál kvůli zlomený házecí ruce a jinej rok nedohrál kvůli operace ramene.

Další věc je, že v NFL se opravdu nehraje na zásluhy, proto Colts v pohodě kvůli Luckovi propustili Manninga, kterej byl jedinej významnej hráč v jejich historii, 49ers chtěli prodat Montanu ještě před tím, než jim vyhrál 3. a 4. prsten, Rams se zbavili kvůli Bulgerovi zbavli Warnera, kterej jim vyhrál prsten.

Tohle nikoho nezajímá, je to liga s capem a liga, kde franchise QB je nedostatkový zboží. Folese by si nechali jenom v tom případě, že by byl lepší jak Wentz, nebo z nějakýho důvodu viděli trade Wentze jako výhodnej, ale cutování vítězů prstenů možná je lidsky těžký, ale v capový lize na lidskost není prostor. Však Belichick se chtěl zbavit Bradyho a zastavil to Kraft

Ale celý je to hlavně fanouškovskej konstrukt, tohle je přesně věc, kterou může vymyslet jen NFL fanda. Nebyla jediná zpráva od jedinýho insidera, naznačení z organizace, nic, co by ukazovalo, že by to bylo jakkoliv ve hře. Podle mě se tomu po večerech Howie a Pederson smějí, že asi vedou jedinou franchise v NFL, která trefí franchise QB, má ho na rookie kontraktu a fanoušci chtěj, aby ho tradli kvůli hraní horšího Qb

Reagovat
niflheim

Browns hired Steve Wilks as defensive coordinator.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=963_PJ8ljWs

Já ho fakt miluju, on má prostě mimořádný fotbalový nadání .. nechápu jak se moh naučit tak dobře tacklovat, viděl sem ho hrát tam i FB a prostě i blokovat dokáže dobře.

Reagovat
Eric_The_King

Nejzábavnější hráč NFL o parník

Reagovat
formic81

btw jak je to ted teda s Folesem.. je mu konci smlouva, ale je tam nejaka opce za 20 mega. Coz asi Eagles neudelaji, muzou udelat trade and sign jak to je treba v NHL nebo NBA. To 3kolo bych videl realne

Reagovat
Chazy

No, ta opce je oboustranná a musí se rozhodnout týden po Super Bowlu, takže tradování před picknutím opce asi nehrozí, když trady začínaj někdy v březnu.

Buď ho teda poslat do FA, nebo využít opci, když Foles bude chtít a pak ho tradnout. A stejně by nikdo netradoval pro hráče, kterej tu opci nemusí využít.

Reagovat
Dawon

Tak ja jako myslim, ze by Foles 20 mega uplne neodmitnul navic kdyby odmitl, tak musi vracet nejake 2 mega z predchoziho signing bonusu.

Ale kazdopane si moc nemyslim, ze je realne, ze by do toho eagles sli...ja Folese za 20 nevidim jako nejaky bargain a moc si nemyslim, ze by se jim nabidky nejak zasadne hrnuly...a kdyby jim pak nedejboze zustal, tak by to byla silena cara pres rozpocet

Muj osobni tip je, ze pujde do FA, otestuje zajem a kdyby nebyl dostatecny, tak se treba vrati do Phily jako backup s podobnym kontraktem, jako mel letos...ale jestli mu nekdo nabidne 15+ a startovani, tak asi pujde

Co se tyce potencialnich starteru, tak letos bude s prihmourenyma ocima k mani on, Flacco a Teddy a nejvetsi smysl by mi asi davali Jags nebo Redskins...u zbytku tymu, co teoreticky potrebujou QB, asi cekam spis snahu jit po nekom pres draft

Reagovat
Chazy

Jo, s tím asi souhlasím, že Foles to neodmítne. Na druhou stranu si díky tomu bude moct vybrat, kam půjde, zatímco když zůstane a oni ho tradnou, tak to nevlivní.

Jags mi taky dávaj smysl, prostě play action, spíš hluboký pasy, ne že by se od něj očekával nějakej rytmus a pasová ofenzíva. Hezky za Fournettem. Naopak Redskins mi přijdou jako dost nevhodnej tým, protože Alex Smith je snad dokonalej opak Folese. Rychlej read celýho hřiště, ideálně pro west coast offense, krátký rychlý pasy, dynamika. Na to Foles nemá, ten prostě nezvládne rychle checknout celý hřiště a najít vhodnej cíl. Fakt bych mu hledal něco jako Jaguars.

Ale stejně celá ta evaluace stojí na tom, jestli ho někdo vidí jako franchise QB. Je evidentní, že my dva ne, ale jestli někdo ano, dostane 20 mega a prostě to povede, systém nesystém.

Reagovat
formic81

je tu nekdo kdo by souhlasil s vyhazovem Garretta, kdyby dosla trpelivost Jerrymu

Reagovat
Chazy

A má smysl to řešit, když s ním chystají dlouhodobou smlouvu?

Ale je těžký ho hodnotit, je to asi průměrák, no. Jen si člověk říká, aby jeho odchod pak neměl podobný důsledky jako odchod Caldwella u Lions.

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Oklahoma QB Kyler Murray has declared for the NFL draft.

Tak uvidíme, kde půjde, ale já mu osobně moc nevěřím. Na první kolo ani na NFL kariéru, ale rád se nechám překvapit, je fakt zábavnej

Reagovat
miky10

No ještě to neznamená, že bude hrát fotbal, zatím si jen nechává otevřený možnosti. Tohle se čekalo celou dobu.

Reagovat
Chazy

Jasný, však jo. Kdyby nešel v prvním kole, tak by to měl už fakt dobře zvážit, tam ta pravděpodobnost kariéry hodně klesá.

Na druhou stranu jestli ho fotbal baví víc, tak prostě by asi litoval, kdyby za tím snem nešel

Reagovat
miky10

Ale jo, asi je pravděpodobný, že primárně půjde po fotbalu. Já jen, že tímhle se vůbec nic nezměnilo. Rozhodne se podle combinu/springu.

Reagovat
Chazy

Ex-NFL GM Mike Lombardi is "not buying" speculation Oklahoma QB Kyler Murray will be an early first-round pick in the NFL draft.

NFL Network's Ian Rapoport reports NFL scouts he's spoken to grade Oklahoma QB Kyler Murray as a second- or third-round pick.

Mňo

Reagovat
kubys

Jediný, co ho limituje je fakt postava, jinak je podle mě neuvěřitelnej. #gethimKliff

Reagovat
formic81

jaka je hodnota ted ABho? 2-3 kolo?

Reagovat
Dawon

Prelom 1./2. bych tipl...vysoke 1. by snad nikdo za 30leteho WR nedal, na druhou stranu je to porad jeden z nej, ne-li uplne nej hrac na sve pozici, takze nejakou hodnotu precejen mit musi

Reagovat
formic81

na druhou stranu je vsem jasny ze za Steelers uz si neda ani jeden snap.. to nase druhy kolo bych asi za nej poslal

Reagovat
Dawon

Tak to bylo jasne i u Macka treba a cenu mu to moc nesrazilo Ja osobne bych ho za 2. kolo bral vsema deseti, ale trosku by me strasilo, jaky je to kokot

Reagovat
Chazy

Já osobně bych za něj klidně to naše 1. kolo na draftu dal, kdybych vyhodnotil, že tam není QB, kterýho bych tím pickem brát chtěl. Takže podle mě cenu těch 25.-32. prvních picků ještě má. Dřívější určitě nee.

Když by to mělo bejt kolo druhý, asi bych k němu chtěl ještě třeba 4.

Reagovat
miky10

To jako fakt ho Steelers vytrejdujou a budou mít 21 mega v dead money?

Reagovat
Dawon

Je to znacne na hovno no Ale ve finale asi lepsi mit ty dead money a alespon slusny pick, nez mit trucujiciho trotla, ktery ten cap space spolkne tak jako tak a treba ani nebude hrat.

Reagovat
Chazy

Když ho vytradují před 1. červnem, tak jó, no.

Když traduješ/cutuješ hráče, tak se ti z capu strhává veškerej jeho zbývající signing bonus. Prostě signing bonus je způsob, jak dát hráči hromadu peněz na ruku a tím ho uspokojit, ale celej ten bonus se pak vydělí počtem roků kontraktu a každej rok se ti strhává z capu jen ta vydělená část.

To je obrovská výhoda, ale aby se ti to něčím vrátilo, tak protože si to platil ty kdysi dávno, nestrhává si to z capu organizace, který hráče tradneš a kterej je v tom nevinně, ale ty jako plátce.

No a on měl vysokej signing bonus, plus do něj ještě loni napumpovali prachy, protože čekali, že tam stráví zbytek kariéry, takže doopravdy tři roky kontraktu zbývají a za každej rok má $7,040,000.

Reagovat
Chazy

Když by ho tradli po tom 1. červnu, tak se jim snad 7 mega posune do další sezony. Nevím přesně, jen můj tip je, že tím, že už v tu chvíli začla sezona, by 7 mega už bylo započítáno, tradem po 1. červnu by se jim tam dalo dalších 7 mega za ten trade a zbývajících 7 mega by bylo pro 2020.

Ale post june cute je trochu vomrd, často mě to překvapí, jak to funguje

Reagovat
Dawon

Jinymi slovy prelom 1. a 2. kola

Reagovat
Kowe

Akorát, že jeho cap hit je vyšší než jakej maáme cap space pro příští rok

https://www.spotrac.com/research/nfl/trading-antonio-brown-826/ jinak jsou to šílený sumy a chudáci Steelers v tomhle, fakt poser, když hráš s 20M začně protivit.

Reagovat
Chazy

To určitě není, ten signing bonus, co mu dělá cap hit nad 20 mega, si tam my počítat nebudeme, žejo. Takže u nás by měl cap hit asi 15 mega.

7 mega bude u Steelers

Reagovat
Chazy

Ale jako ne že by 15 mega bylo málo

Reagovat
Kowe

15/22.. no

Reagovat
Chazy

Zas si ale vem, že přebíráš kontrakt bez signing bonusu, kterej má hodnoty 15,11 a 12, tažke je vlastně front loaded. Kdyby teda ho vzal tým, kterej by skutečně věřil, že má před sebou 3-4 dobrý roky, mohl by mu kontrakt restrukturalizovat, vytvořit novej signing bonus, přidat mu teda i nějaký prachy navíc, aby měl důvod to brát, ale ve výsledku ten cap hit za první rok srazit třeba na 10-12 mega.

A pokud jde o nás, tak Gronk má 8 mega savings vs 2 mega dead money, Allen 7 mega savings čistých a já bych vážně uvažoval i nad Van Noyem, protože mě jeho nekonečná průměrost už nebaví a šlo by ušetřit skoro 5 mega na něm. Otázka je, jestli za 6 mega seženeme lepšího hráče

Reagovat
Kowe

Zase ale nemáme LT (o Wynnovi nejsme přesvědčeni ani jeden, kor po zranění), pass rush je jeden průměrnej Clayborn. Jako mimo QB a Secondary ten tým takhle nemá vyřešenou žádnou pozici. I kdžy to cuty vytáhnou na nějakých 35, tak je to furt málo. Kor když DE i LT jsou prémiový pozice. Mít to naopak a mít vyřešený tyhle pozice a naopak by chyběly nějaký ne tak drahý, tak chápu. Takhle to ale vůbec nevidim reálně.

Reagovat
Chazy

Wynn to bude muset zvládnout, no, jinak jsme v prdeli Nejlepší by bylo udržet Browna, ale to asi není šance. Pass rush zas potřeba udržet Flowerse.

Ale jako jasně, asi to neproběhne, jen by moh Bradymu hodně pomoct s tou horšící se výkonností. Je to ale vyloučený prakticky už jen proto, že jsme za dobu mýho fandění snad nikdy neměli WR dražšího jak 8 mega, pokud nepočítáme Gronka, kterej ale je skutečnej TE a prostě toho udělá ve hře hrozně moc. Na WR šetříme a sotva se to změní.

Reagovat
Kowe

A hlavně by nám ho Steelers nepustili, protože by prozradil playbook žejo

Reagovat
Chazy

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze za ty prachy je Van Noy fajn...jeste bysme ho s tou nasi kvalitou na LB oplakali

Reagovat
Chazy

Já tu bohatě prošel HC změny, ale hodně se měnili i koordinátoři. Ale spekulace a pohovory vynechám, to by bylo na 8 A4.

Nejvíc asi zaujali Falcons, když vyhodili OC, DC i STC, tedy Sarkisiana, Marquanda Manuela a Keitha Armstronga. Sarkovi to fakt nešlo moc, ale Manuel vypadal jak DC talent, Armstrong měl i HC pohovory loni. Ale Quinn asi tuší, že mu teče do bot a tak defenzívu prý bude callovat sám, DC ještě ani nepodepsali. Novej OC bude Koetter, což mi přijde jako super volba, protože jeho systém prostě funguje. A zajímavý je, že Mularkey tam bude TE coach ... tje po HC jobu drsný.

Vance Joseph je novej DC Cardinals, jak tu zmiňoval kopy. Jako u Dolphins to nikdy nijak zázračný nebylo, ale talent tam taky nebyl, tak uvidíme. OC zatím nemají, i když jmen zkošueli hodně (Sarkisian, Flip), ale holt asi neláká dělat podržtašku rookie HC.

Lions se zbavili Jima Boba Cootera na OC. Je to docela hustý, bo pod ním Stafford hrozně vyrost, ale Patricia prostě chce hrát ofenzívku ve stylu Hawks. Novýho zatím nemají.

U Packers se nic moc nemění, bo Pettine zůstává jako DC i pod LaFleurem. Novej OC bude Nathaniel Hackett, kterej do nynějška byl u Jaguars, ale beztak tam hlavní slovo bude mít LaFleur.

Bucs už jsme zmínili - novej Ariansův DC je Bowles, novej OC je Byron Leftwich a STC ten Armstrong z Falcons, takže fakt ultrasilnej tým.

Stefanski je už natrvalo OC Vikes, když u HC pohovorů neuspěl.

Co mi přijde zajímavý, tak Greg Roman se vrací do OC role, kam ho povýšili Ravens. A jako Roman vyrobil Kaepernicka a než ho začali hráči nenávidět, tak pod ním docela kvet i Tyrod Taylor, tak uvidíme, co Lamar. Rozhodně je to ale krok vstřír run-heavy offense, jumbo formacím atp.

Bears přišli o DC, když Fangio podepsal s Broncos a nově tu roli bude zastávat Pagano, takže další návrat bývalýho HC.

Browns už si taky vytvořili novej tým pod Kitchensem - OC bude Monken (doteď OC Bucs) a DC bude Wilks. To mi taky zní jako silnej tým a nejvíc snad pochybuju o Kitchensovi. Ten prý bude callovat ofenzívu, což i dává smysl, když díky tomu je HC.

Jinak zatím snad nic definitivního, ale taky jde o to, že dva HC ani nebyli jmenovaní a ti to pak taky hodně přehází. Přijde mi ale fascinující, jak se furt dokola točí nějaký jména i přes nesporný neúspěchy - Hue má OC pohovory, přitom podle mě by se fakt měl na čas vrátit do role QB kouče, HC asistenta, tak něco. Je to dobrej kouč, v NFL má místo, ale OC? Bevell má pohovory, Mike McCoy prý má pohovor na OC Jaguars.....

Reagovat
kubys

Vůbec bych se nedivil, kdyby Sarkisian šel zpátky do Bamy.

Reagovat
kubys

Aha, ty vole, tak on už tam prý je nějakou dobu.

Reagovat
Chazy

No vidíš, taky o tom nevím. Odmít tu Arizonu kvůli tomu, no.

Tak snad pod ním Tua trochu povyroste a nerozbije se

Reagovat
Sali5

My jsme přes noc jmenovali jako DC Donatella, bývalého DB trenéra Bears a 49ers, už u nás byl v nějaké menší roli, co jsem tak slyšel. Čeká se ještě na toho Scangarella no, Munchak bude dělat trenéra OL. Jo a 49ers podepsali našeho bývalého DC Woodse, tam to byla celkem rychlovka, prý měl předtím pohovory u Cards a Redskins.

Reagovat
telka11

Tak to mám celkem radost, nějaký reference na Woodse máš? Vypadá to jako fajn hire, Salehovi to v secondary hořelo nechutně, tak snad to pomůže

Reagovat
Sali5

Schovám se za tweet.

https://twitter.com/Mr_KevinJones/status/1085328283267358720

Podle mě pro vás hodně dobrá volba, kromě bránění TE (o čemž jste se mohli přesvědčit na vlastní oči) ta práce secondary byla solidní, rozhodně po povýšení neselhal.

Reagovat
Chazy

Toho DC vůbec neznám, přitom je mu 60 a je v NFL fakt věky nikdy jsem to jméno neslyšel.

Munchak je taky vtipnej. Vždycky mi to přijde zajímavý, když bývalej HC dělá pozičního kouče, ale on prostě regulérně nikdy nebyl koordinátor. Než se stal HC Ttians, tak byl 13 let OL kouč u nich. Každoádně jste tím získali fakt mimořádnou kvalitu, jako OL Steelers byla posledních 5 let pod ním naprosto špičková a dařilo se tam i hráčům, co nikdy žádní mimořádní talenti nebyli.

A pokud jde otoho Woodse, tak já vlastně až letos zjisrtil, že existuje nějaký defenzivní passing game coordinator. A nechápu to jestli on calluje něco, tak co dělá DC?

Reagovat
Sali5

Prý před NFL dělal sochaře nebo co

https://giphy.com/gifs/reaction-1zSz5MVw4zKg0

Ale tak co ti mám na to říct no, když ty lidi neznáš ani ty, tak já už vůbec No co tak čtu internety, tak lidi ty změny berou celkem pozivině, oproti té rošádě před 2 lety. Scangarello bude mít teď ze začátku s Keenumem dost práce, tak jsem zvědav, co s tím dokáže udělat.

Reagovat
Chazy

Broncos hired 49ers QBs coach Rich Scangarello as offensive coordinator.

Jaguars hired ex-Vikings OC John DeFilippo as offensive coordinator.

Jets hired Gregg Williams as defensive coordinator.

Ten Scangarello je prý docela talent. Williams si to asi zaslouží, ale ten rok 2017 byl šílenej.

Každopádně Flipa u Jaguars osobně čtu tak, že draftují QB v prvním kole

Reagovat
Chazy

Lions hired ex-Seahawks OC Darrell Bevell as offensive coordinator.

Patricia regulérně aspiruje na jednoho z pro mě nejneoblíbenějších HC v NFL. Mně fakt nevadí run-heavy offense, ale musí dávat smysl.

Tady je pass protekční OL, gun slinger na QB a on z toho udělá Seahawks. Nehledě na to, že i ve světě běhovejch OC je Bevell nuda.

Reagovat
Trand

K tomu Cooterovi, on Stafford vyrostl bezprostředně po jeho jmenování, ale třeba letos to byla docela tragédie, čísla neměl špatný, ale to byl snad nejvíc safe playcalling co jsem kdy v NFL viděl. Fakt se na to nedalo moc koukat, nevím kdo na tom měl největší podíl, ale v tom útoku se muselo něco změnit. Nicméně bych teda čekal něco jinýho než Bevella, to je podle mě krok celkem mimo a žádný výrazný zlepšení to nepřinese.

Reagovat
Chazy

No, však letos to byla tragédie kvůli tomu, že Patricia naprosto změnil ten ofenzivní koncept ..

Snažil se z Cootera dělat Bevella, Cooter to neumí, tak ho vyhodil a vzal skutečnýho Cootera. HC prostě třeba ty hry necalluje, ale na tom, jaký schéma se vytvoří a jakým způsobem se daná část hry řídí, má nakonec hlavní slovo. Musí mu obě strany míče ladit do nějakýho celku.

No a Patricia se vydal cestou, která je proti Cooterovi a Staffordovi. Fakt by bylo pro Lions snad lepší, kdyby ho vyhodili, jen co zjistili, o co se snaží. Úplně čůrácky to tam vede, vypadá naprosto nekompetentně. Máš gunslinger QB, pasově poskládanej tým a ohneš to do schématu, který vůbec nepodporuje přednosti těch hráčů a naopak od nich vyžaduje to, co jsou jejich slabiny.

Ale co, třeba se mu za rok budu omlouvat, až bude HC roku.

Reagovat
Chazy

* a vzal skutečnýho Bevella

Reagovat
Dawon

má pravdu ten chlapec...Patricia mu to rozbil a pak ho vyhodil, genius

Reagovat
Kowe

Zas ale tuhle cestu musel nějak oznámit při pohovoru ne? Takže jim to asi tohle směřování asi vyhovuje

Reagovat
Chazy

No, to určitě ano. Já si dokážu představit, že vzhledem k tomu, že už asi 10 let je největší problém Lions běhová hra, kdy asi 6 let neměli hráče, co by dal v zápase 100 rushing yardů, tak jestli Patricia sliboval zlepšení běhový hry, hrozně na to vedení Lions slyšelo.

Otázka je, jesli chtěli tohle

Reagovat
Chazy

Ohio State redshirt sophomore QB Tate Martell transferred to Miami.

Tak má Fields volnou cestu ke startování

Reagovat
formic81

Panthers prej zvazujou ze Newton bude sedet 2019 kvuli tomu rameni

Reagovat
Chazy

ESPN Bucs reporter Jenna Laine believes there's a "real chance" Tampa Bay releases DT Gerald McCoy this offseason.

Ale nene

Reagovat
Chazy

1010 XL Jacksonville's Hays Carlyon believes the hiring of OC John DeFilippo "strengthens the possibility" of the Jaguars "making an aggressive play" for Nick Foles.

To taky dává smysl, koneckonců Flip ho to naučil hrát a byl tam, když vyhrál SB.

Ale já bych radši využil jeho možnosti pracovat s mladým talentem. Carr i Wentz pod ním fakt rostli.

Reagovat
Chazy

No, to to ale postuju na naprosto špatný místo

Reagovat
Kowe

stejně to tu nikoho nezajímá ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Chazy

Proč by to nikoho nezajímalo

Reagovat
Kowe

už se nehraje fantasy

Reagovat
Chazy

Však to vlákno vejš s trenérama má dost reakcí že něco nezajímá tebe nemusí nutně znamenat, že to tak mají všichni

Fantasy lidi odpadli dávno a já na ně beztak nereaguju, i když ta fantasy je. Mi ta diskuze v postseason a offseason přijde práě často lepší jak během sezony, i když lidí je míň. Během sezony se tu hypují hráči, co maj lidi ve svejch sestavách, i když hrajou hůř jak hráči, který nikdo nezmíní a řeší se kraviny.

Reagovat
Kowe

Zas začínáš s rozborem komentáře/zprávy, co neni hodna na rozebírání. Nejdůležitější je, že jsem mohl využít tenhle textovej smajlík, kterej je tak dlouho hledal.

Reagovat
Chazy

Bo ta zpráva prostě shazuje lidi tady a podle mě úplně zbytečně. A ani mi teda nějak nevyznělo z ní, že je to vtípek

Reagovat
Kowe

Jako jeslti tohle někoho shodí a dotkne se ho, tak to by musel být fest přecitlivělej zase a to mi nepříjde, že by tu někdo takovej byl

Reagovat
niflheim

Já třeba neskutečně žeru free agency a to dění okolo, možná i víc než základní část

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nakonec Jags šáhnou po někomu v 1. kole, ale stejně jako ty v těch vláknech nahoře nevěřím v to, že Foles by mohl být starting QB a tu franchise nějak významně pozvedl.

Reagovat
kubys

V tomhle okamžiku věřím, že vezmou Haskinse.

Reagovat
Chazy

To aby si tradli před Giants a pro jistotu i před Raiders, nebo prostě čím výš, tím líp

Reagovat
formic81

Mozna to zni silene ale ja myslim ze Jags by mohli udelat ten move s nama. A misto picku by nam poslali Ramseyho. Oni bez nej dokazou zit, protoze ta front 7 je furt vyborna a my by sme ziskali all-pro hrace do naprosto priserny secondary a na 7ce jeste muzes vzit nejaky prase do d-line

Reagovat
Dawon

Kdyz uz vyplaznes balik za takovy trade, tak mi teda nedava moc smysl tradovat pro 2. pick, kdyz 1st overall ma tym, ktery QB pravdepodobne brat nebude a tim padem by pro Jags nakonec hrozilo, ze je jeste nekdo preskoci a ostrouhaji

Reagovat
Chazy

Zní to naprosto šíleně. Já nechápu, proč by dávali jednoho ze svých nejlepších hráčů, když na tyhle trady stačí picky? Kdy si viděl, že nějakej posun do top 10 na draftu obsahoval all pro hráče? Já přesně nulakrát a netuším, proč by se to letos mělo měnit.

Navíc jak říká Dawon, když už by takovou věc udělali, tak proč na second overall a ne na first overall, když by to Arizona určitě brala.

Mně připadá, že když vymýšlíš trady, tak si myslíš, že ti GM ostatních týmů jsou ve skrytu duše fanoušci 49ers a pomáhají vám. Trady musíš uvažovat z pohledu týmů, co ho dělají a ne z pohledu týmu, kterýmu fandíš. Snění o věcech, který by sis přál, aby se staly, je přirozený, ale asi není potřeba to prezentovat jako názory

Reagovat
formic81

jsem to okoukal na redditu 49ers. Tam to prislo vice lidem jako dobrej napad. Treba to vyjde a jeste se mi omluvite pacholci.

Reagovat
Zaschrona

V tomhle má Chazy pravdu, když už tě tohle baví, je lepší koukat pro inspiraci pro trejdy na fórech ostatních týmů. Když to pak dáš dohromady s tvým pohledem, který je v podstatě vždycky zaujatý vlastním fanouškovstvím (má to tak asi každý), většinou ta cena pak bude někde mezi.

Reagovat
Dawon

Statisticke okenko:

Zatimco Pats hrajou v nedeli 8. AFC champ v rade, v NFL neni zadny dalsi tym, ktery by v 8 sezona v rade mel alespon winning record

Reagovat
Chazy

a Brady má v playoff venkovní bilanci 3-4

A co to sledujeme my, tak jsme zažili venku jen prohry - 2x Denver

Reagovat
Dawon

Jsem skepticky no...ale precejen nam po tom nedelnim vykonu davam docela realnou sanci...kdybysme se s Chargers nejak protrapili k vyhre, tak bych se asi citil hur

A ma pry silene mrznout (o dost vic nez proti Colts), to by mozna mohla byt aspon trosicku vyhoda, ale kdovi no, treba Mahomes se zimou zadne problemy nema

Reagovat
niflheim

A Mark Sanchez má o jednu playoff výhru víc než Brady

Reagovat
Chazy

Nj, tak Sancho je jedinej QB v historii, kterej dal v prvních dvou NFL sezonách v obou konferenci.

Tehdy prostě ještě vypadal jako franchise QB

Reagovat
smazaný uživatel

Já hrozně věřím, že vyhrajeme. Možná je to až moc optimistický stav po Chargers, ale obrana Chiefs není kdo ví co a naše obrana ukázala náznaky nějaké kvality.

Reagovat
Chazy

Když Ford, Houston a Jones zničili OL Colts, tak proč by neměli i tu naší? Obrana Chiefs se už pár tejdnů nechutně podceňuje. Ten začátek sezony, kdy 3x za 5 zápasů dostali 400 pasovejch yardů, je prostě dávno pryč a už 5 zápasů nedostali ani 300.

Běh bránit neumí, to se nezmění, nemají tam na to hráče. Ale na QB se dostanou snadno, už 4 zápasy neměli v zápase míň jak 3 sacky

Reagovat
Sali5

Cowboys and offensive coordinator Scott Linehan parted ways, ending his five-year stint on Dallas’ coaching staff.

To je celkem překvápko ne?

Reagovat
Chazy

Jsem to zrovna šel postnout. Určitě se o tom moc nemluvilo, pro mě to překvápko je. Ale smysl to asi dává, chce to tam změnu a sebe Garrett nevyhodí

Reagovat
Chazy

ESPN’s Jamison Hensley considers the Ravens a potential landing spot for free agent Tyrod Taylor.

Smysl to dává, ale největší smysl by dával Kaepernick. Baltimore bude první tým, co ho regulérně může využít a měl by pro ně přínos jako nejlepší možnej backup v NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Bill zas perlil

Q: Do you mind playing in severe cold?

A: Love to play in a Championship game. Schedule it wherever you want. We'll be there.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Bengals are considering former Raiders and Jaguars coach Jack Del Rio for their defensive coordinator opening.

According to NFL Network's Ian Rapoport, Raiders QBs coach Brian Callahan is a candidate for the Bengals' opening at offensive coordinator.

According to NFL Network's Ian Rapoport, the Cowboys will consider promoting QBs coach Kellen Moore to offensive coordinator.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Cowboys are considering Jon Kitna for a position on the team's coaching staff.

Na Callahana názor nemám, neznám. Ale Del Rio je dobrej nápad, zaprvý to prostě bude furt slušnej DC, zadruhý je to bývalej HC a mohl by Taylorovi hodně pomoct v začátcích.

A pokud jde o Kellena Moorea, tak to by byla fakt raketová kariéra, bo je mu 30 a ještě v sezoně 2017 byl jejich backup. Si furt pamatuju jeho preseason zápasy, prostě neuvěřitelný. A ten příchod Kitny by to jen podpořil, bo ten by samozřejmě šel na pozici QB kouče

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter confirms Cowboys QBs coach Kellen Moore is a "leading candidate" to replace Scott Linehan as the team's offensive coordinator.

To je fakt fascinující Ale nebude na to sám

ESPN's Chris Mortensen reports coach Jason Garrett is expected to be "more involved" with offensive play-calling next season.

Reagovat
Chazy

http://www.sportsmediawatch.com/2019/01/top-sports-audiences-2018-list/

Edice pro 2018. Nadvláda NFL je furt brutální, do top 50 se nedostal žádnej sport krom americkýho fotbalu (NFL a college) + olympiády

V tabulce pod tím je top 50 bez NFL a olympiády. NHL ani jeden zápas a třeba finále SEC je sledovanější jak zápasy finále NBA ... přitom finále SEC ani není univerzitní bowl, není to playoff.

Na třetí stránce je pak nejsledovanější zápas za každej sport.

Je super, že v top 50 je i ta naše prohra s Lions z weeku 3. To tam beztak přepli všichni formicové, když jsme prohrávali, aby si to vychutnali.

Reagovat
formic81

hele me ten hate k ty vasi povedeny franchise docela opousti. Na vrcholu hatovani jsem byl tak pred 2 lety ted uz jsem klidnejsi a az skonci Tomy tak budete treba uplne bezproblemovi.

Reagovat
Chazy

No, já si pamatuju, jak si sem kdysi přišel a třeba si nám vyčítal, že Aaron Hernandez ve svým volným čase zabil tři lidi ...

Co s tím kurva naděláš

Reagovat
formic81

jj to jsem byl preplej no.. ale jsem rad ze jsem nasel tuhle komunitu, protoze jinak bych o tom vedel mrdku no

Reagovat
Zaschrona

Je mazec, že má tenis v USA tak příšernou sledovanost. A NHL taky hrozně zaostává.

Každopádně by mě docela zajímalo, jak by se sledovaností zamávalo, když by ligy jako NBA nebo MLB měli půlku zápasů oproti současnosti a kratší playoff série. Těch zápasů je prostě moc, v podstatě mě přestalo bavit koukat na základní část živě na zápasy. V tomhle mají ty fotbalový ligy brutální výhodu a těžko se to bude měnit. I toilet bowl by udělala větší sledovanost než většina zápasů playoff NBA/MLB/NHL...

Reagovat
Dawon

Chiefs pry v lete planujou prodlouzit/tagnout Forda a prodlouzit Jonese a Hilla (obema by zbyval rok na rookie kontraktech)

A k tomu se ted objevil zprava od Scheftera, ze chcou po sezone prodlouzit i Mahomese

Kdyz pominu fakt, ze aktualne maji 2,5 mega v cap spacu, tak pokud by opravdu prodlouzili QB po 2. sezone rookie kontraku, tak bych to GM na miste vyhodil dobrovolne by se tim vzdali te nejvetsi financni vyhody, jake jde v NFL dosahnout, fakt pevne verim, ze si nekdo z Scheftera dela srandu, protoze jinak si neco takoveho nedokazu vysvetlit

A kazdopadne jen ten Ford, Hill a Jones budou nerealna palka, pokud se jim to opravdu povede, jsem hodne zvedavy, jak si s tim capem pohrajou

Reagovat
Kowe

By bylo geniální z Mahomesova cap hitu 4M udělat 40 . Pro příští rok maj cap space nějakých 36M, což je průměr ligy, tam se pro ty tři dá určitě něco vymyslet. Otázka kdo jim končí, to jsem si nehledal, ale základní kameny jim zůstávaj. Vypadá to s něma dobře.

Reagovat
Dawon

Jojo, kdyz vezmes ze jak Hill tak Jones aktualne hrajou prakticky zadarmo a na nove smlouve by oba byli jedni z nejlepe placenych hracu na svych pozicich...Ford teda hraje na opci, takze ten ma cap hit relativne vysoky (8), ale pod tagem by to byl minimalne dvojnasobek tohodle...tak mi zkratka prijde naprosto nerealne, aby do toho nacpali jeste Mahomese, ktery by se na 99 % stal nejlip placenym hracem v NFL

Fakt myslim, ze ikdyby s tim capem nejak zacarovali a ty penize tam nasli, tak by byly lepe investovane napriklad do obrany

Reagovat
Chazy

Je to šíelnost. Kowe má pravdu, že 36 mega je jejich cap space, ale je potřeba prostor na rookie kontrakty, to tak 8 mega sundá, určitě končí kontrakty nějakým ST hráčům a backupům, který prodloužíš.

Fordův tag bude kolem 18 mega, Hill a Jones dostanou přes 15 mega. Já nevěřím tomu, že je všechny tři letos prodlouží, nevidím naději na to.

Reagovat
Chazy

(Mahomese ani nekomentuju, tje vyloučený)

Reagovat
Sali5

Tak let's go

Pro méně zaujaté, jaký SB matchup chcete? Já bych si asi přál odvetu mezi Rams a Chiefs, no pokud to nebude Pats - Saints, tak mi je to jedno

Reagovat
Chazy

Prio 1 pro mě je, aby tam byli Pats, prio 2, aby tam nebyli Saints.

Když tam nebudou Saints, bude to pro mě zákonitě SB, kde budu přát někomu výhru.

Každopádně psal jsem to už v průběhu sezony - Chiefs a Rams vypadá jako to nejzbavnější, co může NFL nabídnout

Reagovat
Zaschrona

Pats vs Rams, pokud bych nefandil Pats, tak bych tam chtěl vidět Chiefs. Zábavnější zápas než ten jejich letošní souboj jsem asi zatím neviděl, odveta by byla fajn.

Reagovat
Jerichoo

Pats - Saints

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
aither

Chiefs Saints

Reagovat
raduinho

Chiefs - Rams

Reagovat
formic81

Komentuje dneska Collinsworth? jinak Kamara moc nice

Reagovat
Trand

Buck a Aikman

Reagovat
formic81

myslim ten s Pats

Reagovat
Sali5

Nantz a Tony.

Reagovat
Chazy

NBC už ani nemá zápas. Tohle má FOX a pak už jen 2x CBS

Reagovat
Trand

Jeffery pls

Reagovat
Dawon

Proc jeste nevypustili na hriste Andersona? Chcou dat Saints sanci?

Reagovat
formic81

jako Rams to nepreju no, takze zacatek dost v poradku

Reagovat
niflheim

Neposrat ten závěr proti Fins tak hrajeme dneska doma

Reagovat
I am Mancunian

Brokers

Reagovat
pawiel_afc

Rams vyzeraju momentalne ako partia ziakov

Reagovat
Chazy

Gurley je teda dneska zatím úžasně užitečný zavinil int, teď dropl první down, běhá špatně..., snad jen ty bloky mu furt jdou

Reagovat
Dawon

Holt asi furt neni zdravy no

Reagovat
Dawon

Tak uz ani ty bloky nic

Reagovat
Chazy

ale teď napravil

Reagovat
Trand

Napravil

Reagovat
formic81

Jako uroven grafiky toho vysilani je neuveritelna.. v tm nema NFL konkurenci

Reagovat
Chazy

Já zrovna přemýšlel, že v čem je Goff lepší jak Dalton, ale tohle byl luxusní pas na Cookse. A ten třetí down předtím taky.

Navíc velmi clutch

Reagovat
Trand

A letos se naučil i používat nohy, dneska jak doběhl z bootlegu pro první down když neměl nikoho volnýho, tak loni by to zkoušel někam přihrát a na 90% by to byl incomplete.

Reagovat
Trand

Obrana hraje dneska dost dobře až na tu stupidní penaltu od Brockerse. O-line taky super, Goff tam teď měl dva super hody. Ono to půjde, jen se musíme vyvarovat dropů, stupidních penalt a podobnejch blbostí, což se nám dařilo celou sezonu až doposud.

Reagovat
Chazy

Já bych se každopádně zamyslel nad tím, že pvní dobrej drive Rams byl nohuddle

Reagovat
Chazy

Hill

Reagovat
Dawon

Jako...tohle je teda v mych ocich velmi jasna DPI Decentni pomoc od rozhodcich

Reagovat
Trand

Jasná. Ale taky nechávaj Breese rozehrát i když je 0 na časomíře, už několikrát.

Reagovat
Dawon

Jj, to sem si taky vsiml parkrat...to je taky celkem pravidelny neduh v NFL Vseobecne se to docela toleruje

Reagovat
Chazy

Tak tohle ale Brees šíleně posral, ten hráč tam byl volnej

Každopádně Suh si během tohodle playoff už přidal pár mega na příští kontrakt hraje úžasně, přitom celej rok takovej nijakej

Reagovat
Trand

Konečně hraje tak, jak se očekávalo. Donald je většinu her zdvojovanej, tak toho musí někdo jinej využít a konečně se to daří.

Reagovat
Dawon

smarja McVayi, mej trochu koule

Reagovat
Sali5

Tvl kdyby s Goff rozběhl, tak teď vedou

Reagovat
Dawon

Vsak pekne vyjukoval dva obrance

Reagovat
Trand

Gazela jak Tom

Reagovat
Mihi

mal ísť po TD

Reagovat
Jerichoo

Prečo tam nehral Gurleyho

Reagovat
Chazy

Však dneska neudělal nic dobře

Reagovat
Jerichoo

Krátke TD mu idú

Reagovat
I am Mancunian

Toto budú ešte Rams ľutovať

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

Jako Saints jsou tým, pro kterej pětiminuovej drive s FG na konci problém nebude, no.

Snad Suh a Donald něco předvedo. Nebo ideálně nějakej holding ofenzívy

Reagovat
Dawon

moc pekne od breese i od kamary ted...a velky palec za to, ze zustal ve hristi

Reagovat
formic81

Jezis Joyner

Reagovat
aither

Brees

Reagovat
Chazy

však to hodil víc do ruky obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Joyner vždyť to letělo dvě stě let.

Reagovat
Mihi

Wtf Joyner to bolo co

Reagovat
Chazy

Tyvoe, Brees hodí tak otřesně a je z toho výhra

Reagovat
Dawon

Jezisi To zas kurva Payton vymyslel...nekdy ti HC fakt prechytraci sami sebe

Reagovat
Mihi

Nechal by som ich skórovať TD

Reagovat
Sali5

Wow

Reagovat
Chazy

Jestli tohle není DPI, tak co?? Si dělaj prdel ne

Reagovat
Chazy

Nenávidím Saints, ale tohle je fail

Reagovat
formic81

Tak tohle je bomba. Roger chce OT

Reagovat
Dawon

ale tak tohle je snad vtip wow...dve giganticke DPI odpustene pro Rams

Reagovat
Chazy

A obě RNC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
Dawon

To je fakt psycho, s kazdou dalsi opakovackou vetsi magorina ta DPI

Reagovat
Dawon

Heh...fandove Rams ted asi mini-infarkt pri prvni fazi toho kopu

Reagovat
Trand

Na tak tohle rozhodčí šíleně dojebali.

Reagovat
Dawon

Jako fandil jsem spis vam, ale fakt by me mrzelo, kdybyste vyhrali takhle

Reagovat
Sali5

Taky, tohle by byla taková hodně divná pachuť.

Reagovat
Chazy

A to já je polituju, ale i tak... nasrat na Sains

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
Mihi

Viedli 13:0, môžu si za to sami

Reagovat
Trand

Ještě se dá pochopit, že neviděli ten facemask na Goffa, ale tohle viděl celej stadion.

Reagovat
Mihi

Neskutočný fail od rozhodcov, malo byť po zapase

Reagovat
Chazy

Gators!

Reagovat
Chazy

No, to bude u Saints hodně nářku

Reagovat
Dawon

No...stat se tohle pats, tak si asi nedokazu predstavit, jak bych zuril a fnukal

Reagovat
formic81

tohle byl strasnej zapas Breese.. sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš... jako jo, posrali to rozhodčí... Ale panebože díky, že se nemusím dívat na Breese s Lombardi a nebo vůbec o ni hrát...

LEGATRON JE KING.

Reagovat
Mihi

navyše tam bol facemask na Goffa pri tom jeho behu pri 2nd and goal

Reagovat
Trand

Souhlas, měli bychom 1st and goal z jednoho nebo dvou yardů. Ale upřímně, to se dá lehce přehlídnout, to rozhodčí nějak okecaj. Ta DPI byla fakt jasná úplně všem. Já jsem rád za postup, ale jsem naštvanej, že jediný o čem se teď bude celou dobu mluvit bude ten faul. Každopádně to byla od NRC strašná blbost, to už by bylo lepší nechat ho skórovat touchdown a doufat, že pak dáme TD i my.

Reagovat
Mihi

Jj už ste sa na FB premenovali na LA Refs

Reagovat
Chazy

Ser na to, užij si to, že budete hrát prsten ...

Za činy rozhodčích prostě Rams nemůžou. Navíc chyby dělaj všichni a kdyby Saints nebyli mrdky a 3x běželi, tak by jim rozhodčí uškodit nemohli. Payton to posral víc jak rozhodčí prostě.

Reagovat
Trand

Samozřejmě mám radost z postupu, ale rozhodčí skazili skvělej zápas. Saints měli na 99% už slavit doma. Teď nás budou všichni nesnášet, naše jediná naděje je, že bychom hráli SB proti Pats.

Reagovat
Chazy

Budou vás nesnášet jen Saints. A oni vyhráli Super Bowl díky strategii, za kterou pak měl Payton roční ban a ztratili první kolo na draftu, takže bych to neřešil

Reagovat
Trand

Já vím, já vím. Ale prostě nemám to takhle rád, mám rád férový výhry. Na druhou stranu, Rams za to nemůžou, takže by se kvůli tomu neměl člověk cejtit blbě, ale prostě mi to nějak nejde.

Reagovat
Trand

Jinak do dneška byli Rams 0-7, když je pískal Vinovich, Nějaký fandové před zápasem udělali petici, aby dnes nepískal on a jeho crew a takhle to pak dopadlo...

Reagovat
Dawon

iluminati

Reagovat
Trand

Marcus Peters just ran across the field to Sean Payton, leading to a large heated scrum of players from both teams.

Fakt ale. Tohohle dementa nám byl čert dlužnej.

Reagovat
KoryVCF

Naopak,takovýhle hráče potřebuješ

Reagovat
Chazy

Ne no, čemu to pomůže? Je to tupej kretén

Reagovat
niflheim

Reagovat
KoryVCF

Co vím, tak si Payton začal ve weeku 9, nechápu proč by mu to nemohl vrátit. Je to prostě hecovani a provokace, to k sportu patří.

Reagovat
Chazy

Jenže Peters je prostě ultimátní vylízanec, opravdu není potřeba tohle v týmu mít

Neumět unášet VÝHRU je prostě hrozně smutný a že bys tím někoho nahecoval, to fakt ne

Reagovat
KoryVCF

Já z něho taky nedělám raketovyho inženýra

Samozřejmě že se měl zachovat jinak, ale bez takovejhle moulů by to byla nuda

Reagovat
Chazy

Hele, tenhle sport je prostě hlavně o inteligenci a jeho tupost je fakt něco, co prohrává zápasy ... tady se to projeví nevinně, ale kolikrá na hřišti něco posere.

Jsem zvědavej, kolik dostane v FA a jaký zájemce bude mít. Já bych ho k Pats nechtěl ani zadarmo, podle mě by ani nepochopil schéma

Reagovat
Chazy

Vem si Ramseyho, to je profesionální trashtalker. Doopravdy ty lidi urazí, doopravdy jim leze do hlavy. Přitom je elitní hráč a elitní student hry, strašně chytrej chlap.

Beckham, Norman, Steve Smith, Rivers to samý. Ale tohle?

Reagovat
KoryVCF

Taky toho tuhle sezonu posral až až, když jsme ho vzali z KFC tak sem si říkal super CB, ale doteď mě o tom nepřesvědčil.

Mě třeba zase sere Ramsey s tím urážením, ale každej má trošku jinej pohled na věc, to je jasny.

Reagovat
Sali5

KFC, RNC, dneska to jede ty zkratky

Reagovat
Chazy

Mě to taky sere .. jen říkám, že je to inteligentní člověk, kterej inteligentně hraje fotbal a fakt rozumí hře. K tomu se chová jako guma.

Peters prostě je guma

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Trand

Souhlas, že hecování patří, ale on to přehání.. Tohle už není klasickej trashtalking, on je prostě úplně vylízanej člověk. Ačkoliv jsem doufal, že se změní, ale lepší už to asi nikdy nebude. Navíc letos mu ani ten fotbal moc nešel. Ale dneska hrál dobře, to se musí uznat.

Reagovat
formic81

Jako ta vase o-line je dost sexy. Tam kluci vi co delat

Reagovat
Chazy

Proč furt "vaše"? Sem chodí asi 40 lidí, z toho 5 fandí Pats a 20 Pats nenávidí

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
formic81

Me to tak neprijde

Reagovat
Chazy

Protože čistě náhodou Pats fandím zrovna já s Dawonem, jsme tu nejatkivnější a patříme mezi 5 lidí, co toho nejvíc vědí

Třeba Packers tu maj fanoušků taky 5, ale neřeknou nic k ničemu

Reagovat
Chazy

(krom kubyse)

Reagovat
formic81

Ok takze za to muzes ty s Dawonem. Nemate bejt tak aktivni a nechat prostor jinejm

Reagovat
Dawon

By to tady pak vypadalo jak NBA diskuze

Reagovat
Chazy

Jako jo, my si tu často třeba jen sami probereme všechno ohledně Pats ... Packers, Niners tu maj taky slušný fanbase, ale ta jejich diskuze slábne.

A prej prostor - si diskutujte, já se rád přidám

Reagovat
Chazy

Tenhle drive je luxusní. 8 minut, Mahomes mrzne na lavičce. Přesně tohle Pats chcou.

A Brady krásně dvakrát změnil hru na běh, kterej získal první down

Reagovat
Dawon

nemam rad zacinani s micem, ale za dane situace je tohle perfektni

Reagovat
niflheim

Nááááááááádhera

Reagovat
Dawon

EEEEEEJ Bozsky drive, zatim to vypada, ze sme navazali tam, kde sme pred tydem prestali

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalý drive <3 Gronk první TE s 1000+ Yds v postseason

Reagovat
Zaschrona

No, teď ideálně hned nějaký pick 6, ať se dostane Mahomes pěkně pod tlak.

Reagovat
Zaschrona

Takhle to ale taky šlo.

Reagovat
pawiel_afc

Skoda chcel som vidiet proti sebe v SB Bradyho a Breesa. Tak snad buduci rok

Reagovat
niflheim

van noooooooooooy

Reagovat
niflheim

Ty 3rd down conversions po zemi jsou orgasmus pro oči.

Reagovat
Chazy

Thuney je bůh

Reagovat
niflheim

Gronk taky nádherně blokuje

Reagovat
Dawon

Vsichni...Gronk, Develin...uzasne ty bloky

Reagovat
niflheim

Obzvláště, když to Brady změní na run audiblem před snapem

Reagovat
Chazy

Brady prostě je nepřesnej, nedohodí daleko. Už to není technicky moc způsobilej QB pro startování v NFL.

Ale ta jeho hlava, tje prostě důvod, proč to může hrát dál. Jak on mění hry, jak on si přehází receivery a bloky motionama, aby měl nějakej cíl proti LB a snadno pak mohl zkonvertovat.

Je to fakt génius, jen to sledovat. Za jeho 5 yadovým pasem může bejt víc umu jak za něčím 50 yardovým.

Reagovat
Chazy

Ale podobně to bylo i s Peytonem na konci kariéry, abych nevytvářel dojem, že to je něco, co svět neviděl

Reagovat
Chazy

Že já nedržel hubu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
niflheim

No do piči...

Reagovat
Dawon

proc proc proc proc proc proc

Reagovat
Mihi

Wooow to bolo podhodene od bradyho nie?

Reagovat
Dawon

Nemel to tam vubec cpat no, ten fake vubec nezabral, Gronk byl zdvojeny...jako tohle je divne, pri takove hre na goal line to vetsinou hrajes na druheho TE, co je primarni blokar a je casto nehlidany, ze tohle cpou na gronka je cudne

Reagovat
Chazy

Mizerně to hodil, ale hlavně to bylo mizerný tlačení na primární read. Prostě kurva to snad měl vidět, že tam né

Reagovat
Chazy

Tohle ale bylo fakt děsivý rozhodnutí

Fakt opak toho, co píšu nahoře, tje totální selhání

Reagovat
Sali5

aspoň že Brady myslí i na nás hatery

Reagovat
Zaschrona

Taky škoda, že z toho nebyla aspoň safety...

Reagovat
Dawon

to by musela byt mimoradna hloupost, aby tam ten LB z toho vykouzlil safety

Reagovat
Chazy

To si představuješ jak?

Reagovat
Zaschrona

No, jak se tam ten Ragland rozbíhal ve snaze hledat skulinku ven, tak se na něj přece někdo od nás natahoval, aby ho vzal dolů.

Reagovat
Dawon

Tak jasne, ale to by musel z vlastni vule vybehnout ven z endzony a pak se do ni vratit Si moc nedokazu predstavit

Reagovat
Mihi

No a? Safety by bolo len keby vybehne do autu v endzone

Reagovat
Dawon

Nebylo

Reagovat
Mihi

Som myslel že to je tá istá situácia ako keď punter Ravens urobil safety v SB proti 49ers

Reagovat
Dawon

To bylo protoze meli mic Ravens...tady byla zmena drzeni mice, takze pokud zustal v endzone, tak tam mohl udelat cokoliv a dycky by byl touchback (je to stejne jako treba pri puntu/vykopu)...aby byla safety, tak by musel vybehnout nejdriv ven, a pak se do ni zase vratit sam bez zavineni obrance...coz by fakt musela byt unikatni demence od toho hrace

Reagovat
Mihi

Jj tak to by bola

Reagovat
Zaschrona

Hmm, já si dosud myslel, že když se tam hráč v téhle situaci rozběhne a stane se dle pravidel běžcem, tak to pak je safety, pokud ho soupeř sejme. No, alespoň dobrá cesta, jak se doučit pravidla, udělat takhle ze sebe blbce.

Reagovat
Chazy

By bylo ultimátně nefér. Si vem, že by obránce ve výskoku chytil interception, spadnul mezi dva receivery, ti by ho shodili na zem a měli by safety.

Reagovat
Chazy

Tje úplně fuk

Reagovat
Dawon

Pekne defka, hrozne dulezita stopka v takove situaci

Reagovat
niflheim

Tak tenhle defensive stand byl důležitý jak dva cypy.

Reagovat
niflheim

White

Reagovat
Dawon

Boze Bille ztopor se trochu Zatim sme o parnik lepsi, to je treba pretavit v body

Reagovat
niflheim

van noy se bál ho složit?

Reagovat
niflheim

V piči toto

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Wow...uzasne defka Ale Mahomes hrozne posral no...to je holt ta mentalita, ze za kazde situace chce neco vymyslet, obcas je z toho neco genialniho a obcas to holt takhle posere

Reagovat
Chazy

posral velkolepě

Reagovat
Chazy

Co jsem Bradyho vychválil, tak se zbláznil nejdřív hned skoro hodil další INT a tenhle hod na třetí down, tyvoe to bylo co. Ještěže je White bůh

Reagovat
Dawon

White je uzasny, ale tady teda opravdu mohl bezet do autu

Reagovat
niflheim

Ograsmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Dawon

EEEEEEEEJ

Reagovat
Chazy

Ale Brady podhodil jak prase ale zas to měla bejt taková ta Cooksovská DPI, takže vlastně chytré

Reagovat
Jerichoo

To je neuveriteľné. Mal vôbec túto sezónu Kansas do polčasu 0?

Reagovat
Dawon

Nemeli 0 ani za 1. ctvrtinu letos

Reagovat
niflheim

Tak to byl ale špatný výkop.

Reagovat
niflheim

Tvl, defka úžasná dneska.

Reagovat
Chazy

Tak tyhle mrdky děláme celou sezonu, žejo

Reagovat
Dawon

Neskutecny polocas, sice "jen" 14:0 ale tohle je jeste lepsi vykon, nez pred tydnem...takhle vymazat Chiefs, Bill fakt asi bude genius

Reagovat
Chazy

Ale jako tohle je Belichickův zápas, útok nic zázračnýho nehraje.

Nejlepší útok NFL, na jejich hřišti a je to 0. Neuvěřitelný značně. Fakt bych chtěl vidět Belichickovu obranu, kdyby měl skutečnýho GM, kterej by třeba udržel Chandlera Jonese

Reagovat
Dawon

Uplne bych teda nerek, ze utok nic nehraje Vsak mame 1 punt za polocas Hrajeme v utoku uzasne a co je nejdulezitejsi, tak drzime mic a nenechavame Chiefs moc hrat...utok ma na te obranne 0 taky znacnou zasluhu

Reagovat
Chazy

Ale jo, to jo, to držení míče je úžasný. Jen říkám, že nic zázračnýho, stupidní INT a hrozně moc takovejch divnoher, kde to vyšlo jen tak tak

Si vem, že tenhle drive skončil TD jen díky tomu, že se zkompletoval pas, kterej letěl asi metr za receivera a pak padl TD z hodu, kterej šel dva metry za receivera

Reagovat
Chazy

Prostě sem furt nasranej za ten INT a za to, že zkusil za 5 minut hodit další

Reagovat
Dawon

No jo, ale tak zas co bys chtel? 2x TD, jednou tupe zastaveni na 1 yardu, a jeden punt na 40 soupere, protoze je Bill priposrana bukva...ja jsem jako velmi spokojen s obema stranama mice Ale samozrejme obrana je o dost vetsi sok, hlavne me zarazi, jak sme schopni fakt konstantne vytvaret na mahomese tlak i s tou bidnou DL

A Flores to calluje fakt paradne, skoro kazdy ten blitz zatim vychazi

Reagovat
Sali5

Teda tohle běhání a dominance Patriots na obou lajnách mě moc nebaví popravdě, fakt klobouk dolů, jak se na play-off dokázali připravit.

Reagovat
Dawon

Tady myslim nekdo zrhuba v pulce sezony daval clanek, jak NFL jde cim dal vic pass heavy smerem, obrany se zmensujou, zrychlujou...LB jsou uz pomalu spis jak S, a ze Bill jde zas genialne opacnym smerem a stavi fyzicky run heavy utok, vyuziva blokujiciho FB nejvic v lize a podobne veci.

A ja se tomu hrozne smal, ze to je totalni sracka a ze to je jen zoufala snaha, jak omlouvat, ze letos ty vykony stoji za hovno a ze Billovi zacina ujizdet vlak...

A ejhle

Reagovat
Sali5

Jako jsem zvědav, co teď vymyslí Chiefs za adjustment, jelikož kdyby to takhle mělo pokračovat, tak se budou muset spoléhat na ty hry jako teď před chvilkou

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
formic81

Reagovat
niflheim

Ten int mi připomněl Madden kdy omylem vybereš play, který vůbec neznáš, a tak zmáčkneš prostě Xko a zkusíš to.

Reagovat
Chazy

Tje náhodou dost dobrý přirovnání

Akorát mně se to stane i u hry, co znám. By Dawon moh vyprávět

Reagovat
niflheim

Holding jako nic?

Reagovat
niflheim

To bylo špatný no, ale jedeme dál.

Reagovat
Dawon

Achjo Toho sem se bal, jeden big play a sou zpatky ve hre

Reagovat
Sali5

No tvl, co to jako vymýšlí..

Reagovat
niflheim

Další no look pass, neskutečný.

Reagovat
Dawon

Je to buh...musime vyhrat, fakt bych ho nerad zacal nesnaset Nerealne co dokaze

Reagovat
niflheim

Gostk

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

Ale nejak nebezpecne se jim vzpamatovala obrana, to se mi vubec nelibi

Reagovat
Dawon

Boze ja ho nesnasim, to je nemozne tohle

Reagovat
niflheim

Ještě ty jeho smirky, vyfackovat fakana

Reagovat
niflheim

No tak útok musí zabrat.

Reagovat
Chazy

Mahomes je svým způsobem nejgeniálnější QB, jakýho sem kdy viděl.

Jak může někdo mít tolik releasů každej QB by toho rushera trefil do těla, ani by nestih odhodit asi. A on prostě tímhle postiženým polosidearmem ho obhodí a celý to je v milisekundách.

A do toho to bylo beztak naslepo

Reagovat
Sali5

já si tak v duchu říkal, že Chiefs dneska nemít Mahomese, tak by měli tak 3 body v téhle fázi, možná 6-7. Fakt radost mít tohle v divizi

Reagovat
niflheim

wtf a to nebyl facemask / unsportsmanlike conduct ?

Reagovat
Dawon

Develin ♥

Reagovat
niflheim

To je špatný

Reagovat
Dawon

kurva kurva kurva kurva

Reagovat
Dawon

ano ano ano ano

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Juliane do prdele!!!

Reagovat
Dawon

TO JE CURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
Dawon

do prdele...dekuju vsem svatym...ale Edleman je intergalakticky kokot...snad ted napravi

Reagovat
Sali5

Reagovat
Mihi

Reagovat
Dawon

bez komentare

Reagovat
niflheim

NEDOTKL SE !

Reagovat
aither

Ten palec to netrefilo? Jsem to viděl jen 1x

Reagovat
Chazy

Já se obávám, že tohle je moc těsný na overturn a nechají TD

Reagovat
Chazy

A kdyby řekli, že to TD nebyl, tak by to nechali. Fakt tohle je prototyp takový situace dle mě, i když vypadá to, že spíš se nedotkl

Reagovat
Jerichoo

Vyzerá že sa fakt nedotkol

Reagovat
Dawon

Ja si taky myslim, kdyz se ty uhly poskladaly dohrmady Ale tesnejsi to byt nemohlo

Reagovat
Mihi

Úžasné zápasy dnes

Reagovat
Sali5

No teď jsem fakt zvědav

Reagovat
niflheim

#thumbgate

Reagovat
niflheim

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
niflheim

WTF WTF WTF

Reagovat
aither

Reagovat
Chazy

Edelman má vsazeno?

Reagovat
Dawon

Edelman vynikajici sekvence her, opravdu nadhera

Reagovat
Jerichoo

To není možné

Reagovat
niflheim

Tak tohle byla jasná flaga dpc.

Reagovat
Dawon

je sice fajn, ze tam hodi vymysleny roughing, ale ze na kazdem druhem snapu je holding/DPI je moc netrapi

Reagovat
niflheim

Micheeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
niflheim

Moc času

Reagovat
Dawon

Mno na jednu stranu jo...na druhou stranu budme radi, ze ten TD padl ty kratke behy nam v druhe pulce nesly ani trosicku

A v podstate je toho casu tolik, ze bysme pri nejhorsim asi snad meli mic dostat zpatky

Reagovat
niflheim

wtf vždyť stejné holdingy jsou na druhou stranu a nic

Reagovat
niflheim

WTF UŽ ALE

Reagovat
niflheim

Tak ten roughing jo, ale totok

Reagovat
Dawon

to snad neni pravda tohle

Reagovat
niflheim

Ta penalta při tom fumblu sere asi nejvíc.

Reagovat
Chazy

Ta byla ale naprosto jasná

Reagovat
Chazy

A jako rozhodčí nám taky nastartovali drie příšernou penaltou.

Maj teď slabších 10 min na obě strany

Reagovat
Dawon

Jop, ten roughing na Bradyho byl uplne nesmyslny, neni to vubec dobre od nich ted

Reagovat
Dawon

na tom Watkinsove catchi taky velmi hoditelna OPI

Reagovat
niflheim

Ok, game on.

Reagovat
Chazy

Prosím nedělat return, abysme měli warning k dispozici.

Ale samozřejmě si ho Chiefs můžou vynutit kratším kopem

Reagovat
niflheim

Holding na Dorsetta jak prase teď...

Reagovat
Chazy

Omg nebreč furt

Reagovat
niflheim

hele klid

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Taková chyba, teď ať je radši nechají hned skórovat

Reagovat
Jerichoo

Grooooonk

Reagovat
Dawon

ty vole ja umru...to je naproste silenstvi co se tam deje

Reagovat
niflheim

Sexie Rexie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Dawon

KURVA JO!!!! ale moc casu sme nechali dpc

Reagovat
niflheim

Hlavně žádný retardovaný kickoff...

Reagovat
niflheim

Mě jebne...

Reagovat
Dawon

To fakt neni mozne tohle

Reagovat
niflheim

To jim dávají co za čas navíc?

Reagovat
niflheim

Kurňa tolik věcí teď zpětně zamrzí

Reagovat
Chazy

Dám 8 first round picků za Mahomese

Lepší QB proti nám za moji éry nehrál

Reagovat
Mihi

Tento coin toss rozhodne o víťazovi

Reagovat
Dawon

Tak podme Tomiku, ukonci to trapeni

Reagovat
Sali5

Tohle bude to samé co v SB, Chiefs už se nedostanou na balon

Reagovat
Dawon

Ale zas to znacne zvysuje sanci na tupy int

Reagovat
Sali5

Tenhle systém prodloužení je fakt na píču, obzvlášt v play-off

Reagovat
niflheim

Edelman je zlatíčko.

Reagovat
Jerichoo

<3

Reagovat
Mihi

Edelman neskutočne clutch hráč

Reagovat
Dawon

Takovy horsi Amendola no

Kurva povesil bych ho dneska za usi do pruvanu, ale ted v tom prodlouzeni nerealny zase...ale ty hody na 3. downech, pohadka

Reagovat
niflheim

Sexie Rexieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Dawon

ANPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
aither

Reagovat
Jerichoo

Nádherný zápas

Reagovat
Dawon

Boze ale to byl drive, ty 3. downy...kurva Tome ty si takovy buh, nikdy nekonci

Reagovat
aither

No super

Reagovat
niflheim

Edelman ale <3

Reagovat
Chazy

VAMOS

Brady neuvěřitelný tři hody na ty třetí downy. Ale neuvěřitelně dobře i dva hody na Pattersona, jen holt není WR

Reagovat
niflheim

Tam chybí playoff Amendola

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Ale jako nic než respekt vůči Mahomesovi.

Pro mě je už teď nejlepší QB v lize, čeká ho neuvěřitelná budoucnost. Je neuvěřitelně clutch, to se u takovýho mláděte. A kromě nechutný prasárny Van Noye prostě nedostal blbej hit, přitom je fakt mobilní a moh by je dostávat. Ale ne, on je jak Wilson

Reagovat
Chazy

* nevidí

Reagovat
Dawon

Je to buh, ale at si jeste pocka kurva pica vole, ja se zblaznim.

Duchdoce Gronk, Autista Edelman sikovni kluci kurva, moc sikovni

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Je mi ho hrozně líto a Reida taky. Snad jim ten Sb brzo vyjde, je to nefér.

Reagovat
Dawon

Taky no, ale pevne verim, ze ho spolu jeste vyhrajou...a maji na to kupu casu, Brady uz ho proste tolik nema, tak je hezke, ze mu to letos pustili

Reagovat
Mihi

Dnes to boli fantastické zapasy, snáď SB bude tiez vyrovnaný až do konca

Reagovat
Sali5

Reagovat
Chazy

Snad jim dáme 50-3

Reagovat
Mihi

Bez šance

Reagovat
Chazy

Každopádně Bradyho první SB výhra byla proti Rams. Bylo by to velmi stylové, kdyby proti nim vyhrál 6. a tím ukončil kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Teď když nemáme Jimmyho G, tak nemůže končit kariéru, dokud z někoho neudělá stejného vítěze

Reagovat
smazaný uživatel

Dee Ford šikula

Reagovat
Dawon

tj fakt neskutecne, jak se ta vyhra semlela...prohrat takovym intem, to bych hodne plakal

Reagovat
Chazy

Jako přímo stát v ofsajdu, tje hodně nešťastný stane se to v sezoně víckrát, ale je to fakt školácký

Reagovat
niflheim

Ani nedokážu popsat, jak jsem se v tom momentě cítil

Reagovat
Dawon

Kazdopadne na Rams nam verim asi vic, nez dneska na Chiefs...hrozne sem se bal, ze ten utok nebudeme schopni dostatecne zastavit, + k tomu ten fakt, jak sme letos zatim hrali venku.

Hrozne dulezite bude, jestli se nejak da do kupy Gurley a jestli Suh bude dal hrat jako buh...ale nase OL je zatim v PO uzasna, tak snad si s nema nejak poradime

Reagovat
niflheim

Dneska nebyl ani jednou sacknuty - toto jsem fakt nečekal. Prostě pořád platí ta stará povídačka - jestli chceš prorazit Bradyho, tak se k němu musíš umět dostat a rozhodit ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to, co předvádí OL + Gronk + Develin je naprosto úchvatný. A to jak pass protection, tak run blocking.. A doufám, že i za 14 dni bude stejně skvělá.

Protože pokud se podaří nechat Bradymu trošku času, tak secondary Rams nemá šanci.

Jak říkal Bosa: "Tom, stop throwing the ball so fast"

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Brady now has more Super Bowl appearances than every team in the NFL (except the Patriots).

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Dawon

Ale btw 524-290 na yardy pro Pats...samozrejme by bylo fer odecist 75 yardu za prodlouzeni, takze 449- 290, coz je porad sileny rozdil

Ve finale sme sice potrebovali velke stesti, abysme to otocili, ale kdyz se to secte a podtrhne, tak je to myslim zaslouzena vyhra, fakt to nemelo byt tak tesne, jak to nakonec bylo.

Ford nam sice svou hrubkou daroval sanci to otocit, ale jen diky nekolika nasim hrubkam vubec Chiefs byli v pozici, kdy vedli...jen samozrejme ten Ford se vryje do pameti nejvic, protoze to prislo v nejzasadnejsi moment

Reagovat
niflheim

No to jsou v podstatě ty dva drivy, kdy jsme vyšli na prázdno - int v endzóně a turnover on downs. Mít tam ty dva field goaly tak ta 4. čtvrtina vypadá úplně jinak.

Sorensen měl jinak parádní zápas mi připadá, jen to kvůli výsledku moc lidí neocení.

Reagovat
formic81

ja jsem usnul za stavu 21:17 s tim ze si to rano dokoukam.. mno gratulace a to velka. Je naprosto neuveritelny jak to tam proste slape. Pats jsou proste tak moc clutch team az to boli. Vsichni totalni play-off brutal mode. Kdyz je 3 down, tak sance ze to Edelman, Hogan nebo Gronk dropne je fakt miziva.

Chiefs hold musi investovat do obrany. Ikdyz Sorensen udelal par highlight akci, tak mi prijde ze vetsinu zapasu byl mimo. Nekolikrat to dojebal v pass-coveragi. Podle me safety a shutdown CB musi byt priorita pro ne. K utoku asi nemam co vytknout. Az Patrick ziska vic zkusenosti, tak realne Mahomes muze dostat 3-4 prsteny jak nic.

no a nakonec napisu tohle v SB budu fandit Patriots poprve a naposledy. Me ten team Rams proste je tezce nesympatickej a radsi at si dela Brejdy dalsi rekordy nez aby to dostal McVay s tim autistou Goffem no hate

Reagovat
Maresma

Já taky budu přát Pats. Tohle je ale fakt pro mě asi poslední SB matchup, kterej bych si přál..

Reagovat
Trand

Autista Goff

Reagovat
formic81

se na nej obcas podivej, on ma takovej vtipnej pohled ale hlavne ja nesnesu trojku Suh, Peters a Talib.. a proste jste rivalove z divize..

Reagovat
Dawon

Ja z nej mam taky ale nejak zvlastni pocit Furt na me pusobi jako zmatene stenatko, vubec z nej necisi takove to sebevedomi a leaderstvi, ktere od QB v nejtezsich momentech chces Ale jinak to byl vcera od nej hodne clutch vykon, v druhe pulce se fakt rozehral k super vykonu.

Snad se z toho za 2 tydny posere

Reagovat
Trand

On na to nevypadá, ale on je celkem dost clutch. Hlavně ten 2 minute drill zvládá fakt výborně a zvládl to i včera dvakrát a v ne zrovna přátelským prostředí. Asi nevypadá jako nějaký mega leader, ale hraje dobře a všichni hráči za nim stojí, to mi stačí. On je prostě ten typ člověka, co zase nechá mluvit svoje výkony.

Reagovat
Dawon

Jo, vsak tohle ja vubec nezpochybnuju...beru to fakt jen z toho pohledu, jak na me pusobi nejakou svoji reci tela a tak podobne

Reagovat
Trand

Ok no, s tím se dokážu smířit. Ale stejně bych neměnil.

Reagovat
Chazy

Jak píše Dawon i když není vůbec hloupej, tak je fakt jedinej QB, kterej tak dost působí. Má fakt nulovou přirozenou autoritu, ale nakonec je to asi jedno

Reagovat
Chazy

Ti to nevěřím, nakonec budeš fandit Rams, ani nebudeš vědět jak

Reagovat
formic81

hele tohle je presne Hilary vs Trump.. oboji uplne na kokot, ale vyberes to mensi zlo a to jsou Pats tentokrat v mych ocich

Reagovat
Sali5

Já teda Patriots zatím fandil v SB jen jednou (nebo jsem si to aspoň říkal před zápasem) a to proti Seahawks, ty jsem teda tenkrát fakt nesnášel za to, jak nás rok předtím rozsekali a jak to vždycky dokázali na konci nějak uhaluzit (hlavně ty obraty s Packers jsem neunášel), ale stejně na konci se to otočilo a chtěl jsem, ať ten TD dají. A podle mě to budeš tak mít taky, pokud to bude vyrovnané do posledních chvil

Reagovat
Dawon
Reagovat
Sali5

Jo ono tohle vyznělo fakt hatersky, ale to bylo hlavně kdysi, teď už je to o něčem jiném. Atlantě a Phile jsem fandil, protože mě v té dané sezóně bavili víc, měli pro mě sympatické hráče a přál jsem to i určitým individuím. To samé mám teď u Rams, není to jen proto, že hrajou proti Patriots, fandil bych jim i proti Chiefs/Chargers atd. Je tam trochu ta vazba na Broncos

Reagovat
formic81

a jeste me zklamal vykon Breese. Nebyl to dobrej vykon a prisel opet klasicky mensi choke, kteraj tam byl. Mit Saints za centrem Mahomese, tak jsou jasne in. Vcera tam nekolikrat spatne hodil mic, spatne se rozhodl. Proste on kdyby mel aspon z poloviny takovou clutch ability jako Brady, tak ma tech prstenu taky vic. Proste chudak Drew v tom lednu hraje tak o 30% hur nez by realne mohl

Reagovat
Dawon

Jako, ne ze bych nutne nejak nesouhlasil, taky podle me Brees vcera nepredvedl uplne idealni vykon, celkove proste ta jeho vykonnost sla dolu posledni 1/4 sezony a nejak se mu nepodarilo vratit na ten MVP level

Ale zrovna treba Mahomes mel vcera 16/31 Doma proti obrane, ktera bych si troufl rict neni zrovna elitni...ono to samozrejme zanikne, protoze v zaveru hral dobre a bodoval a mel tam nekolik nerealnych HL momentu, ale zaroven fakt spoustu chyb a nepresnosti, nekolik sacku, ktere sly ciste na na nej

Mam pocit ze tady je to jen o tom, ze Brees zapas zakoncil intem (za ktery vubec nemohl), zatimco mahomes prohral dost mozna jen kvuli smule pri coin tossu

Reagovat
formic81

hele ja si myslim ze obrana Pats je lepsi nez obrana Rams.. hlavne az ta vase skvela o-line zastavi Donalda a spol, tak se Rams muzou jit klouzat.

podle me zbytecne podcenujete vasi obranu. Nevim ja shazuju vykon Breese, protoze ty zkusenosti ma, narozdil od Mahomese. Kterej i tak dokazal svuj team dostat do OT proti Goatovi a Billovi. Ve 23 letech.

Reagovat
Dawon

Zlepsili sme se za posledni mesic silene no, o tom zadna...hlavne DL me fakt sokuje, je to uplne o necem jinem nez behem sezony...ale na tom tlaku na QB ma obri podil, jak se nam fakt dari hrozne ucinne blitzovat s LB, vcera mel Van Noy z pozice ILB snad 2 nebo 3 sacky, to je fakt dost neobvykle

Asi uplne nedokazu posoudit, jestli je nase obarna lepsi nebo horsi...rekl bych, ze ve finale na tom budem ciste kvalitou dost podobne a je to hlavne o tom, ze Bill je proste holt lepsi trener nez kdokoliv jiny...to jak vcera vymazal chiefs v prvni pulce bylo neskutecne, a ikdyz to pak v druhe pulce uz moc nefungovalo, tak proste udrzet letosni Chiefs doma pod 300 yardu, to si zaslouzi nekonecny respekt

Jako ja to beru, a jak rikam, v zaveru hral Mahomes dobre a vratil je do zapasu, ale proste nechybelo moc, aby vcerejsi zapas skoncil Bradyho intem, za ktery nemohl (stejne jako u Breese) - a zmenilo by to vlastne neco na tech vykonech? Vcera v obou zapasech rozhodly fakt malickosti a i velka porce stesti

A ono se sice bude mluvit jen o te nehozene DPI, ale ja si furt stojim za tim, ze kdyby payton nevymyslel picoviny a 3x bezel, tak by vyhrali...Rams by pak meli nejakych cca 40-50 sekund a zadne TO na to, aby dali FG...to fakt neni snadna vec...misto toho 2 ze 3 hazel a zastavil cas a najednou si pro ten FG Rams mohli dojit uplne bez jakychkoliv potizi

Reagovat
Chazy

já to psal včera taky, chyba rozhodčích byla skandální, ale furt trochu menší jak ta Paytonova

Reagovat
Chazy

Hele, tohle je fakt těžký.

Vem si, že Brees začal zápas s vedením 13:0 a během dalších 45 minut přidal jen 10 bodů. Minul hodně hodů a vlastně je dostal na field goal díky hodu, kterej byl úplně otřesně špatnej a posral to Jonyer. Vlastně tím, čím měl zápas prohrát, ho skoro vyhrál.

Naopak Mahomes za první poločas nezískal ani bod, prohrával 0-14. Pochváliš ho za to? Asi ne. Ale ve druhým získal posranejch 31 bodů proti top secondary, když běh vůbec nefngoval, obrana běh ani nemusela moc řešit a furt dokola házel. A házel do malejch oken a i tak našel cestu, jak skoro vyhrát.

Podobný jako Brady proti Falcons v SB - otřesnej start, hodně špatnejch hodů, ale nakonec prostě největší comeback v historii playoff.

Ty absolutní čísla, to bych fakt řešil spíš v sourhnu základní části, víc zápasů, než u jednoho zápasu. Brady včera 1 TD, 2 INT a přitom hrál fakt slušně, nakonec to vyhrál. Ale vyhrál to drivem, kde byl snad 4/9, protože Patterson neumí chytat.

Mahomes prostě udělal to, co od franchise QB chceš, i když to nebylo čistý.

Reagovat
Chazy

* Celkový čísla

Reagovat
Dawon

Nj, v tomhle mas pravdu...vzdycky je lepsi hrat blbe prvni polocas a ve druhem to roztocit, nez naopak Ale kdyz mluvis o Breesove hodu na konci, ktery mel byt int, tak Mahomes tam mel jeden uplne stejny, kdy to nasemu DB vypadlo z naruce a mohlo byt po zapase...ta hranice mezi uspechem a selhanim je obcas fakt absurdne tenka

Reagovat
Chazy

Samozřejmě, to máš pravdu. A Brady tam měl taky takový ...

Ale i tak.. https://www.youtube.com/watch?v=nJzS63haGII

Reagovat
Dawon

Prave, o to mi jde Rozdil mezi clutchem a neclutchem je obcas fakt jen zkurvena smula Ale samozrejme lepsi hrac jde tomu vic naproti a tu pravdepodobnost uspechu si zveda

Jo, tohle byla neskutecna zrudnost no, fakt na cloveka v takove chvili padne totalni beznadej, proste nevis, jak toho QB zastavit, kdyz dokaze hodit neco takoveho

Reagovat
Chazy

Ještě jedna dohra tohodle Super Bowlu teda je, že Bengals i Dolphins si ještě 14 dní počkají na nový HC.

Taylora hodnotit nejde, ale Flores ukázal, proč ho Dolphins chcou

Reagovat
Trand

Jinak ještě jak se psalo, že Rams jsou bez běhový hry ztracený.. Tak včera nám běhová hra moc nefungovala a Goff se po tom průměrným začátku rozehrál k super výkonu. Je škoda, že to asi zanikne v kotextu všeho, co se ten zápas stalo, ale když se člověk uvědomí, že v Superdomu se prostě nevyhrává, tak to byl od něj fakt dobrej výkon. Samozřejmě ho podržela hodně OL, ale dokázal něco vymyslet, i když se nedařilo všechno tak, jak by mělo.

Reagovat
Sali5

Snad se dá Gurley za ty 2 týdny pořádně dohromady, včera mi CJ přišel zase jako takový ten back, co neuběhne víc jak 4 yardy, i když tam prostor teda dostal sporadicky, tak vždycky jen naběhl do protihráčů a snažil se to bourat. navíc je už celkem nepoužitelný do passové hry. Gurley včera neudělal prakticky nic dobře, kromě toho TD, ale bylo vidět, jak je limitovaný.

Reagovat
Chazy

Jo a BTW, Belichick u Patriots dostal jen 7x nad 40 bodů, no a z toho 3x to byl Andy Reid.

Včera mu dal 31 bodů za poločas.

Jako do dalších let to budu mít, že když ne Patriots, tak ten prsten musí vyhrát Reid. Fakt by bylo smutný, aby jen kvůli Bradymu a Billovi nedal HoF.

Reagovat
Sali5

Jinak teda, já to včera sledoval na Sportu, takže jsem o tohle přišel, ale jako hezky

https://twitter.com/NFL_Memes/status/1087356544080072704

Reagovat
Dawon

Ono to ze zacatku bylo super, ale on to dela snad pri kazdem druhem snapu, a je to po case fakt kurevsky otravne Obcas se trefi, obcas ne, ale hlavne nezavre hubu Ja ho mam hrozne rad, fakt mam pocit, ze neni komentator, ktery tomu rozumi vic nez on...fakt vidis, jak ten sport miluje a hrozne ho bavi se v tom vrtat, ale obcas by se mel drzet hesla, ze mene je vice

Reagovat
Sali5

Souhlasím, taky mi to po čase začalo trochu vadit, hlas má dobrý, ale mele furt. Tyhle klipy pak vypadají fakt působivě, ale poslouchat tohle celou sezónu tě omrzí

Reagovat
Chazy

Ale taky se často netrefí, dělá to furt prostě ale samozřejmě tomu rozumí unikátně.

Ale jak to kuva můžeš sledovat na Sportu ještě takovej NFL veterán, kterej toho už musí vědět podobně jak oni. Jako na redditu jsou fakt dobrý streamy na NFL

Reagovat
Sali5

Jen ten druhý zápas, můj internet má takovou vadu, že vždycky v rozmezí od 3:00 do 3:30 přestane fungovat, někdy je to pět minut, někdy i přes 20, ale pokaždé to přijde po 3 ráno. Já mám rád svůj klid a někam přebíhat uprostřed noci se mi nechce, navíc vždycky můžeš přijít o něco důležitého, tuším 2 roky zpátky jsem takhle přišel o gól v prodloužení v play-off NHL

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

Ale fakt

Reagovat
Kowe

mě zaujalo na tom účtu víc tohle:

https://twitter.com/NFL_Memes/status/1087380400987688961

to je kurva tak bizarní věc ten originiál

Reagovat
kubys

Reagovat
Dawon

Reagovat
formic81

super

Reagovat
Sali5

WWE at its best no, každopádně sedí to parádně

Reagovat
Sali5
Reagovat
Chazy

Titans promoted TEs coach Arthur Smith to offensive coordinator.

Smith is so much of an unknown that he lacked a Wikipedia page at the time of this writing.

Reagovat
Chazy

Mě ještě napadlo, že u toho zázračnýho probuzení Patriots se úplně zapomíná na to, co se v tý franchise dělo loni a že to vypadalo, že je konec celý tý vítězný dynastie. Když se to nějak krátce shrne:

- Kraft zablokoval Belichickovi plány na tradování Bradyho a spojení budoucnosti s Garoppolem

- Belichick vytradoval Garoppola a vykázal Bradyho osobního kouče z organizace Patriots

- Brady začal mluvit o konci kariéry, mluvilo se o konci Belichicka a hádkám ve vedení

- Snad všichni trenéři Patriots byli spojovaní s odchodem

Jako celá ta aféra prostě nebyl žádnej vtip, něco nafouknutýma médiama nebo tak. Kdo si dal práci a pročetl si, o co se jedná a co se tam stalo, prostě ví, že tam regulérně hrozilo, že se všechno posere.

Nakonec je další SB, Belichick tu chce bejt dál, Judge i McDaniels zůstali, Brady zas mluví o hraní do 45 let a vypadá to, že spolu všichni nějak vychází, i když je vidět, že ty vztahy jsou jiný a Brady s Belicheatem spolu po zápase do kina nepůjdou. Alex Guerrero (ten Bradyho osobní trenér) už zas lítá s Patriots na zápasy a stará se o něj. Já bych řek, že tady fakt patří absolutorium Kraftovi a nebo jeho synovi, protože se fakt podařilo nějak ty vztahy narovnat, díky čemuž nikdo nakonec neodešel.

Když si to člověk převede do normálního života, tak prostě:

- Představa, že jsem manažer nějakýho oddělení, mám tam člověka, kterej na tu práci přestává stačit a já vím, že brzo ji sám dobrovolně přestane vykonávat, na nižší pozici mám někoho, kdo je inovatinví a může po povýšení tu těžší práci dělat dalších 20 let, rozhodnu se povýšit toho mladšího a majitel firmy mě donutí, abych to odvolal, dál měl na klíčový pozici toho starýho, zatímco mladej šel úplně pryč, protože na něj nejsou peníze...

- Na druhý straně představa, že jsem zaměstnanec, šéf se mě rozhodne zbavit, někdo nahoře, kdo mě má rád, to zastaví a ten šéf se mi pomstí tím, že mi vyhodí sekretářku, bez který si nebudu schopnej nic zařídit a zorganizovat, protože toho mám moc.

V obou těch případech si nedokážu představit, že bych tam chtěl dál pracovat a toho druhýho člověka denně potkávat. Muselo to bejt pro oba neuvěřitelně těžký a fakt respekt jejich profesionalitě, že našli cestu, jak to zvládat. A teda Kraftovi, že to nějak uklidnil. Však si celej NFL svět myslel, že Brady nebo Belichick odejdou, nebo odejdou oba. A místo toho jsou v dalším SB a vypadaj, že vydrží dál. Nechápu to, ale jsem vděčnej. Ale přijde mi, že se na to zapomíná, přitom je to fakt zázrak.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Snad Bill zase kvuli pisku ve vagine v SB nekoho neposadi

Reagovat
niflheim

Ještě teď mě bolí hlava když si vzpomenu na Richardse v coveragi

Reagovat
formic81
Reagovat
Zaschrona

Však to je fotka z roku 2015. Trump je přítel Bradyho, Belichicka i Krafta.

Reagovat
Chazy

Ještě to rozmazávej tyvoe ale Brady se k Trumpovi moc neměl před volbama a ani po nich

Reagovat
Busby babes

pritel bych rekl, ze je silny slovo. ted spis vsichni delaj, ze ho neznaj, ne? Nekritizujou, ale ani ho nijak nechvali...

Reagovat
Zaschrona

"We've played golf together many, many times and I've always had a good time with him," Brady said in 2016. "He's been a friend of mine."

"Like I said, he’s been a friend of mine, supported our team," Brady said. "He’s been on the Patriots sidelines a lot and always called me after games to encourage me over the course of 15 years. And, you know, so that’s kind of the way it is,"

Belichick Trumpa podpořil jako přítele v kampani a Kraft ho podpořil finančně, byl dokonce v Trump Tower během voleb, zatímco jemu zas byl Trump na pohřbu manželky.

Kraft dal po výhře 2017 prsten Trumpovi, Belichick se nechal jmenovat do americké sportovní komise a Brady akorát Trumpa kritizoval za rozdělující slova v případě protestů kolem americké hymny. Těžko předpokládat, že se ten vzájemný vztah trvající dlouhé roky nějak extra změnil. Oni předpokládám dobře ví, že Trump velmi často totálně žvaní a nejlepší je se zasmát, hrát s ním golf asi musí být sranda.

Reagovat
Chazy

Já ti říkal, abys to nerozmazával!!! Jako tady jsou vesměs moderní a vzdělaní lidi, podporování Trumpa prostě Bradyho před některýma shodí. Přede mnou ho to shazuje extrémně po lidský stránce, dělá to z něj prostě tak trochu odpad. Ale chápu, že je Trump takovej ten kamarád ze základky, za kterýho se stydíš.

Já mám třeba ve svý soc. bublině tři lidi, kteří mají rádi Trumpa

1. Si ty, kterej říkáš, že rasismus je užitečná věc

2. Je kolega, kterej na obědě vypráví, že jako malej věšel a kuchal živý kočky a že svýmu dítěti zakázal bejt ve sboru, aby z něj nevyrost gay + o arménským kolegovi mluví jako o teroristovi

3. Mi říká, že si dokáže třeba na 8 hodin pustit Jaromíra Soukupa a je to génius

S Trumpem je to jako s Brexitem, Zemanem atd. Prostě takový znamení, že "něco je s tím člověkem špatně".

Reagovat
formic81

pro jaky velkolepy korporat pracujes prosimte

Reagovat
Chazy

Ve Škodovce ... ale ne na lince, pohybuju se tak mezi marketingovýma lidma a IT lidma. Tohle je člověk, co má vyskoškolský vzdělání a je relativně průměrnej analytik, jen je holt zrůda.

Reagovat
Busby babes

tak mi to prave prislo. Ze se Brady spis snazil ty dotazy, kdyz jsem to nekdy pred rokem zachytil, spis slusne posilat mimo, jakoze bud no comment nebo zdvorilostni fraze a nazdar.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Zaschrona

Mi tímhle připomínáš tohle:

Only 9% of Leavers would mind if a relative married a strong Remainer

But 37% of Remainers would mind if a relative married a strong Leaver

1 in 2 Lib Dems "would mind a little or a lot" if a relative brought home a pro-Leave partner. How liberal.

https://twitter.com/GoodwinMJ/status/1087353792629276673

Podle mě je souzení lidí dle volebních preferencí nekonečná hloupost. Máma volila Piráty, táta lidovce, strejda Babiše, teta komunisty, kámoška Zelené, spoluhráč z basketu Okamuru, soused Topku... a se všemi se dá v pohodě vyjít a na konkrétní témata v pohodě povídat, přestože jsem politicky úplně jinde. Ti lidi prostě jen mají na něco jiné názory, to je normální. Btw právě kvůli tomuhle uvažování to taky mj. třeba ten Zeman vyhrál. Spoustě lidí tihle "moderní a vzdělaní" lezou krkem svojí povýšeností a netolerancí. Jiná věc je, že to Zeman dělá mnohdy mnohem hůř, ale téměř vždy to balí do bonmotů jako vtipy, což obecně lidi přijímají líp než to, že jim někdo říká, že jsou ruští agenti a podobné nesmysly.

Jestli jsou možnosti moderní a vzdělaný nebo konzervativní a moudrý, tak to jsem radši v té druhé skupině, takže dík. Horší je, že každá z těhle os má ještě přesně opačný popisek.

A s tím, že Soukup je génius i docela souhlasím, sice jsem jeho pořady viděl asi tak 5x, ale že dokáže postavit funkční ziskovou televizi, která docela hýbe zemí, v podstatě na sobě a dalších asi dvou lidech, to je neskutečný. Ten třetí má potenciál, ten druhý leda pokud se naučí o některých věcech nemluvit u oběda, i když ideálně by spíš nemusel mluvit vůbec. A já jsem to takhle nenapsal a už jsem ti to minimálně jednou vysvětloval, ale co... stejně jsem u tebe ten špatný i bez toho, takže mě to nemusí trápit.

Reagovat
Kowe

funkční ziskovou televizi,

Reagovat
telka11

Jeho klíčová společnost Empresa Media je dlouhodobě ve ztrátě, a ačkoliv druhá ze strategických firem – Médea – vykazuje tržby kolem dvou až tří miliard korun, její zisky soustavně klesají. Za posledních pět let se propadly dokonce na polovinu.Společnost Barrandov Televizní Studio je v dlouhodobé ztrátě (vyjma roku 2016) a její závazky přesahují už půl miliardy korun.

Reagovat
Zaschrona

A sakra, vypadl mi tam smajlík. Ona ta TV nějak funguje a oni prezentují jako výsledek hospodaření zisk, což je podle mě geniální a fakt by mě zajímalo, jakým kouzlem to dělají. Přitom samozřejmě totálně kašlou na zveřejňování závěrek už roky, mají tutově pořád záporný vlastní kapitál, což už měli v poslední zveřejněné závěrce + mají stamilionové dluhy, údajně je skupuje Křetínský. Ta televize jako taková asi má zápornou hodnotu.

Předpokládám, že ta jeho snaha vstoupit do politiky má se situací Barrandova hodně společného. Tipuji, že Křetínský tu televizi brzo převezme, což jde dost dohromady s tím, že začal budovat v posledních měsících velkou mediální divizi. Každopádně ale je Soukup fascinující postavička.

Reagovat
Chazy

No, já s tebou souhlasím, že je to nekonečná hloupost. Já taky nemám ve zvyku lidi soudit podle toho, jaký mají volební preference. Potíž je v tom, že v současný době je společenost neuvěřitelně názorově rozdělená podle nějakých sociálně politických problémů. A k jednomu inklinují někteří lidé, k druhému jiní lidé. Hodně lidí říká, že současní politici rozdělují společnost, ale ono to tak nutně není. Politika krom svých běžných směrů prostě se ještě přizpůsobila tomuhle dělení společnosti a část cílí na jednu skupinu, část na druhou a část se tváří, jakože něco mezi. Nějaký politický rozhodnutí stály na začátku těch sporů, co ve společnosti jsou, ale jejich další rozvoj už je otázka tý společnosti.

Tudíž tohleto dělení proběhlo už dávno v životě většiny lidí tím, jak si vytvářeli svoje sociální skupiny. Když jsem začínal chodit k volbám a člověk volil mezi ODS, ČSSD, KSČM a TOP09, tak víceméně nikdo tolik neřešil, kdo je socan a kdo je odsák, lidi třeba se štěkli, ale ve skutečnosti to nebylo téma, který by nějak definovalo lidi jako takový a nikdy sis o nikom něco nemyslel proto, že někoho volí. Nyní je politická situace taková, že řešíme problémy, jejichž vnímání naprosto zásadně definuje, z jakýho si těsta a jak koukáš na lidi kolem sebe. Jestli ti záleží na lidech kolem tebe, na životním prostředí, na společnosti, jestli ti záleží hlavně na tobě, jestli respektuješ lidi bez rozdílů atp.

Důvod, proč já mám ve svý sociální bublině tak strašně málo lidí, co by sympatizovali s Trumpem, Zemanem, Babišem, Tomiem a dalšími, je ten, že si tu sociální bublinu vytvářím už nějakejch dejme tomu 15 let od doby, kdy víc vnímám svět kolem sebe. Selektuju lidi, ze kterejch je mi špatně, se kterýma si nerozumím, kteří jsou nemorální atp. A nějakým zázrakem se stalo, že ti lidi, co mi v životě figurují, mají stejný preference jako já a lidi, co je nemají, podporují ty, které já odsuzuji. Já jsem tolerantní člověk, ale netoleruji lidi, kteří netolerují lidi - z toho důvodu ti tamto připomínám. A tak holt prostě nebudu mít kolem sebe moc lidí, kteří se vidí v Trumpovi a podobných. Když mi na FB vyskočí nějaký sympatie k Tomiovi, Trumpovi, zákonitě to je někdo, kdo prostě pro mě byl na škole vždycky kkt a ani nevím, proč ho na FB mám. Respektuju, že ty to můžeš mít jinak, ale třeba lidi kolem mě to mají poobně jako já. Ale já nikoho neodsoudím za politický preference, spíš prostě spolu už dávno nedokážeme vycházet a nebo ani nikdy nebudeme moct. Protože ty politický preference vychází z odlišnosti našich povah, které je dělají neslučitelnými.

Reagovat
Chazy

Není, no. V tomhle je New England tým čůráků a fakt se za ně stydím

Reagovat
niflheim

Alex Smith was spotted wearing a massive brace on his right leg at the Washington Wizards' game on Monday.

Per Dr. David Chao, the brace is called an "external fixator." It can be viewed at the link below. After suffering compound and spiral fractures in his right leg, Smith dealt with infections that prompted several more surgeries. Smith appears highly unlikely to be ready for the beginning of the 2019 season.

---

CBS broadcaster Tony Romo confirmed he's received recent contract offers from NFL teams.

It's not surprising; Romo is now years removed from the back injuries that effectively ended his career and won't turn 39 until April. "There was something earlier this season and definitely two times this offseason," said Romo. "Usually, it is a coach that reaches out." Romo did indicate he's happy in broadcasting, where he's fast emerged as the top color analyst in the game.

---

Citing a "half dozen players, plus other sources close to the team," Philly Voice reports Carson Wentz created tension in the Eagles' 2018 locker room and "complicated" the offense.

We weren't quite sure what to make of the story by Joseph Santoliquito but decided to at least pass it along. Santoliquito paints a picture of a young franchise quarterback navigating growing pains as well as ego. Per Santoliquito, Wentz has a great relationship with Nick Foles but less so with other teammates. Santoliquito also reports Wentz was prone to going off script this season after losing Frank Reich as offensive coordinator. For their part, many of Wentz's teammates/Eagles officials have gone on the record to strongly deny the story. Regardless of how much of this is noise, Wentz will certainly be on the spot in 2019. It's been a bizarre 1.5 years for a player who was cruising toward MVP honors in 2017 before shredding his knee.

Reagovat
Dawon

To s tim Wentzem jeste behem vcerejska hrozne moc hracu Eagles poprelo, ze je to naprosty nesmysl, takze tezko rict, co je na tom pravdy

Reagovat
Chazy

Podle všeho nic, proto jsem to sem nedával a ani na to nereagoval

Reagovat
niflheim

Ale fajn počtení, už jen ty statistiky

Reagovat
Chazy

The Chiefs are having "internal discussions" about whether to retain DC Bob Sutton.

Jako asi dává smysl nad tím uvažovat, ale ten talent tam prostě chybí. Ale podobně kvalitní obrany hrajou často líp, no

Reagovat
formic81

Ja si nemyslim ze jim chybi tolik talentu. Podle me jim chybi dva hraci do secondary ale ta front 7 neni vubec spatna.

Reagovat
Chazy

Zas si vem, že front 7 už neexistuje a secondary je prostě polovina defenzivní sestavy

Jako hrát obranu bez dobrýho ILB nebo MLB je fakt problém a oni tam prostě nemají nikoho.

Ale jako pravdu máš, že tak hrozný to není a prostě by měli hrát lépe. Ale oni fakt hráli dobře na konci sezony. Oni vlastně hráli docela slušně i první poločas s Pats

Reagovat
Dawon

Druhy polocas, ne?

Reagovat
Chazy

Tam kazí dojem ten konec

Ale v prvním to prostě bylo TD, INT a punt, pak teda ten blbej TD na konci. A jako jen útok nevyužil ty dva získaný míče.

Ve druhým přecijen, jak se rozehrál útok Chiefs, tak ho úplně obrana pak nepodržela

Reagovat
Dawon

To je jeden uhel pohledu...

Druhy uhel je TD, haluz int na 1 yardu, Punt na jejich polovine a TD Takze ve 3 ze 4 drivu nas nechali dojit az na goal line - to fakt nedokazu vnimat jako slusny vykon

V druhem polocase je to zas docela naopak no - nejdriv nas drzeli na uzde a pak si nechali nasazet 20 bodu za 10 minut

Reagovat
Chazy

Hlavně asi to, že máš v prodloužení ve vítězným drivu proti sobě 3x 3 a 10 a ani jednou to nezastavíš, tje prostě průser DC. Jo, je to proti Bradymu, ale ani Brady neproměňuje pravidelně 3 a 10, a to ani v těžkejch situacích. Prostě tam asi fakt měl někdo něco vymyslet

Reagovat
Dawon

Zas v tomhle ohledu to je podobne jak proti Falcons, ta jejich obrana byla na hristi hrozne moc, asi uz taky slapali vodu...no a taky hrali proti Goatovi

Reagovat
niflheim

Tak už skončil, favoritem na DC je Rex.

Reagovat
Chazy

to snad ne, nic mu nefungovalo. Ale třeba se probudí jako G. Williams

Reagovat
Chazy

Bengals hired Raiders QBs coach Brian Callahan as offensive coordinator.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Dolphins have allowed OC Dowell Loggains to speak with other teams.

Zac Taylor si staví tým dřív, než je oznámený ...

Loggains určitě půjde za Gasem k Jets, takže bude dál nehodnotitelnej

Reagovat
formic81

Jak by se vam libilo spojeni Kyler, Barkley a OBJ? a myslite ze Skins budou cilit na tu draft class 2020? Letos by mohli podepsat nekoho v FA (Bridgewater? Tyrod?) letos jsou na tom boardu az moc nizko..

Reagovat
Chazy

Nevím, mně se nelíbí spojení Kylera s nikým ... ale rád se jím nechám překvapit.

Pokud jde o to, tak si nemyslím, že jakákoliv franchise bude cílit na nějakou class v budoucnu, nevěřím tomu ani u Dolphins. Jestli uvidí QB, kterýho chcou na tomhle draftu, tak ho vezmou. Jestli ho neuvidí, tak budou hledat příští rok. Ale že by někdo fakt cíleně odignoroval QB class, to ne.

Reagovat
Sali5

Jinak teda takhle bokem, plánuje se letos nějaký SB sraz?

Reagovat
niflheim

Já letos bohužel asi nedorazím. Datum bohužel nevychází, máme cca dva/tři týdny před termínem a ženu doma nechat samotnou nemůžu. Takže musíte fandit i za mě

Reagovat
telka11

Hele sraz je, dokonce jsem vcera uz byl v Arene a chytl posledni volnej stul, protoze si Sigrs vybookovali celou hospodu skoro (perlicka: personal si myslel ze je SB v sobotu). Tak se tam muzem treba v 9-10 potkat?

Kazdopadne ale potrebuju aspon priblizne borcovi upresnit, kolik nas bude, tak pome, kdo dorazi a udela kotel pro Rams?

Reagovat
Dawon

Ja bych se zrejme zastavil na kus reci a jeden prsten

Reagovat
telka11

One ring to rule them all

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

The Athletic's Jeff Zrebiec expects the Ravens to cut Michael Crabtree.

The Athletic's Jeff Zrebiec expects the Ravens to cut CB Jimmy Smith.

Čistka Ale smysl to dává. Smith je prostě až moc často mrtvý, i když je dobrej. A Lamar prostě WR nepotřebuje ale hlavně je taky zbytečně drahej vůči výkonům.

Reagovat
Zaschrona

U Crabtreeho se nedivím vůbec, ten má ruce jako cedník. Byl bych překvapený, kdyby někde dostal větší peníze.

Reagovat
Chazy

To jo. Ale ten Smith je drsnej, takovej CB se asi necutuje snadno.

Bude podle mě mít podobný trh jako Amukamara. Jednoletý kontrakty a víc nic. Podobný osud asi čeká i Verretta.

Reagovat
-Kopy-

Larry další sezonu a jako QB kouč a pasovej koordinátor přišel Tom Clements, což je myslím dobrý úlovek.

Reagovat
Chazy

Hele, co je prostě pasovej koordinátor? mně připadá, že v NFL brzo bude mít každej hráč osobního koordinátora.

Co dělá pasovej koordinátor a jestli calluje pasovou hru, tak co dělá OC? Nebo pasovej koordinátor necalluje nic a jen pomáhá s realizací playbooku a je to prostě v tréninku specialista na pasovou hru? Já prostě netuším

Reagovat
-Kopy-

no callovat bude HC, takže spíš to druhé co si napsal ale prostě určitě mu bude i radit co by zahrál a pak už bude na HC jestli si pořád pojede svoje nebo si nechá poradit, těžko říct

Reagovat
Dawon

Nebude to treba clovek, co se stara i o to, kdo ma zrovna byt na hristi nebo tak neco?

Reagovat
Chazy

No, to se mi právě nezdá. K tomu když už, tak slouží OC, žejo.

Ale že by se tři lidi handrkovali o callování a ještě v jednom případě s passing game coordinatorem, v jiným s run game coordinatorem. Nevím nevím.

Reagovat
Dawon

But what exactly is a passing game coordinator? It's not a common coaching position, though more and more teams have applied certain specialty coordinators. Like the running game, pass rush, etc... Nominally a passing game coordinator organizes the passing game from concepts, personnel, formations based on every conceivable situation. Most passing game coordinators are also position coaches, mostly at quarterback and wide receiver.

Hm

Reagovat
Chazy

ok. Prostě hádám, že něco, co v NFL bylo vždycky a najednou to dostalo titul. Prostě asi nejšikovnější poziční kouč, co pomáhá OC víc s přípravou gameplanu a exekucí v tréninku

Reagovat
Dawon

Nejak tak to zni no

Reagovat
Chazy

Jinak popravdě už nevím, kdo mi tu v minulosti psal, že na kvalitě commitů nezáleží, protože někde nějaká tříhvězda je hvězda a pětihvězda je nicmocák. Barman, kubys, fakt netuším.

https://tinyurl.com/y7gthb89

https://www.sbnation.com/college-football-recruiting/2019/1/21/18191515/super-bowl-starters-as-recruits

Toto je silnej argument, proč na tom záleží strašně moc

Reagovat
formic81

Kurva jak se mohl nekdo jako Trubka dostat do probowlu? To se zranilo 30 horsich QB nez on?

Reagovat
Chazy

Noo, holt ty čísla má pěkný a připočti mu tam 400 běhovejch yardů, což je hodně zásadních.

Ono každej rok je nakonec v pro bowlu tak 12 Qb, když vynecháš ty, co jdou do SB a co si vymyslí zranění, aby tam nemuseli být. Proto je to výsměch, nakonec tam jsou QB tak průměrní, že si tam Brady a Rodgers to místo fakt zaslouží.

Reagovat
Dawon

Ja jako nemam naky zasadni problem s tim, ze se tam tem hracum nechce, ale co me vyytaci je, kdyz pak nekdo, kdo byl 12. nahradnik, ma ve svem "zivotopise" napsane, ze je pro-bowler, jakoby to neco znamenalo

Reagovat
niflheim

Tak loni tam byl Carr, předloni Dalton, Cousins a Dak, s těmi alternativami je ten titul "pro bowler" každý rok čím dál tím větší fraška.

Reagovat
Chazy

Však přesně o tom se s Dawonem bavím, ne?

Reagovat
niflheim

Reagovat
telka11

S R A Z

Takze jeste jednou a hlasiteji Na Superbowl máme předběžnou rezervaci v Aréně v Brně. Zatím mi dali vědět, že dorazí Dawon, Kowe a nahoře píše Sali. To je účast přímo hanebná a já musím o víkendu borcovi říct, kolik nás přesně bude.

Takže pls pište, kdo dorazí a já to vyřeším. Začínáme kolem deváté a jedeme bomby až do rána, kdy se uskuteční klasická demonstrace telkova QB range a dawonova WR range.

Ne fakt, budu se těšit na všechny.

Reagovat
Dawon

Se ale nabizi zasadni otazka - pokud nepojede chazy, kdo doda mičudu?

Reagovat
Chazy

Moji mičudu má telka

Já vám dám vědět asi fakt až v sobotu před SB, jaká z těch dvou SB variant u mě vyhraje

Reagovat
telka11

mám a donesu, jsou na ní teda trochu známky loňska, ale je v cajku

Reagovat
Dawon

aha Tak v tom pripade je vse v poradku

Reagovat
niflheim

Se mnou nepočítejte

Reagovat
Sali5

Ok, já s tím teda předběžě počítám

Reagovat
Sali5

Ale bylo by dobré, aby se přihlásilo aspoň dalších pár lidí, pro 3-4 lidi se mi do Brna trmácet nechce, ještě když vám tam zavřeli nádraží

Reagovat
Kowe

to nádraží je sice menší, ale furt stejně hnusný, nijak to nepocítíš v tomhle ohledu

Reagovat
Sali5

Tak u nás to taky není žádná výhra

Reagovat
Trand

Já uvažuju že bych jel, jen budu asi tak nervózní že vůbec nevím, jestli si ten zápas užiju.

Reagovat
telka11

To prave chce trochu odfouknout, nebo ti doma praskne hlava

Reagovat
Eric_The_King

Já letos nedorazím, to víte, povinnosti starého fotra

Reagovat
Tomoro

Letos to nevyjde ani mě. Vracím se z Anglie a do Brna to nestihnu.

Reagovat
niflheim

Chiefs hired ex-Giants DC Steve Spagnuolo as defensive coordinator.

Reagovat
Dawon

Tak to mame pristi rok po ptakach

Reagovat
Chazy

On je ale jeden z hodně pochybných DC ...

U Rams naprosto vyhořel jako HC, že ani ta defka nefungovala. A pak šíleně vyhořel i jako DC u Saints, kde nahrazoval Williamse.

On v podstatě uspěl jen u Giants, a to hned 2x, tak třeba mu to vydrží stejně i u Chiefs.

Reagovat
Dawon

To bud jak bud, ale tim jednim rokem se stal nesmrtelny Zruda oskliva!

Reagovat
Chazy

Cowboys DE DeMarcus Lawrence could be franchised again this offseason.

The Green Bay Press-Gazette believes the Packers could release Jimmy Graham this offseason.

Terrell Owens confirmed that Antonio Brown wants out of Pittsburgh.

Bengals director of player personnel Duke Tobin said the Bengals are "very comfortable" with Andy Dalton.

Chargers second-year OG Forrest Lamp made only two appearances in 2018.

Jako druhej tag bude fakt vostrej, ale mohli by tím Lawrence donutit k podpisu Souhlasím s tím, že lepšího QB než je Dalton Cincy jen tak nenajde, ale stejně by u nich dával smysl nějakej backup, co by ho trochu prohnal.

Lamp je bust, přitom byl hodně spojovaný i s prvním kolem tehdy a tohle měl bejt strašnej steal.

A teda mi přijde roztomilý, že problémovej hráč si za svýho mluvčího a poradce vybere Owense

Reagovat
formic81

Btw vcera dal AB fotku v dresu Niners. Je ocividny ze chce k nam. Bohuzel si myslim ze Lynch to zamitne. Na druhou stranu Kyle rikal, ze kdyz ma team sanci ziskat WR typu Jones, tak by nevahal ani vterinu. A AB by takovej prinos mel

Reagovat
Chazy

Whatever když bude u vás, tak nás aspoň přestane trápit, bo do Super Bowlu stejně tak 5 let nevlezete.

Ale jako nevím, jestli jste zrovna ten typ contendera, co by měl tradovat pro jednatřicetiletý top WR

Reagovat
niflheim

NFL fined Rams CB Nickell Robey-Coleman $26,739 for his helmet-to-helmet hit on Saints WR Tommylee Lewis in Sunday's NFC Championship.

Reagovat
Chazy

Však to je normální, že se tenhle trest rozdává bez ohledu na to, co se písklo na hřišti

Reagovat
niflheim

Však jo, jen takové malé vítězství pro fans Saints. Tu petici jsi viděl?

Reagovat
Chazy

Ale jo, ale je mi to nějak fuk, stejně jako celí Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Bears re-signed RT Bobby Massie to a four-year contract.

It's reportedly worth more than $8 million per year, making Massie one of the five highest-paid right tackles.

Dobré prachy pro něj. Kdyby mohl jít do FA, dostal by víc, ale v 29 letech musí za toto být šťastný. Ta OL Bears je prostě slušná, on je jeden z hlavních důvodů.

Daniels jako rookie vypadal slušně, jen škoda, že Whitehair od tý rookie sezony hraje hůř a hůř. Ten první rok vypadal jako budoucí pravidelnej allpro, místo toho je průměr.

Reagovat
Chazy

According to Omar Kelly of the South Florida Sun Sentinel, Patriots WRs coach Chad O'Shea is viewed as the front-runner for the Dolphins' offensive coordinator position.

To od Florese není pěkné. Byl náš hlavní kandidát na nahrazení Joshe, kdyby odešel

Reagovat
Sali5

Pro Bowl hype

Reagovat
Chazy

The Boston Globe's Ben Volin writes ex-Arkansas coach Bret Bielema "has been telling people that he is going to become the Patriots’ defensive coordinator."

já ho tak strašně neměl rád v Arkansasu

Reagovat
Dawon

Ja myslel ze Schiano uz je skoro hotovka

Reagovat
Chazy

Sympatický jsou asi tak podobně, ale u Schiana si aspoń myslím, že je fakt dobrej

Reagovat
Chazy

Redskins promoted QBs coach Kevin O'Connell to offensive coordinator.

Další trenérský mimino já o něm už slyšel, když sem čet článek o QB pokusech Belichicka.

The New England Patriots selected O'Connell with their third pick (94th overall) of the third round of the 2008 NFL Draft.

O'Connell was waived by the Patriots on August 30, 2009

Propustit třetí kolo po roce, tje opravdu ne zrovna běžná věc

Reagovat
Chazy

Patriots S Devin McCourty said he does not "know for sure" if he will play in 2019.

"I do look at it if we can win this game, win it with my brother, I don’t know what else I could do that would top that," McCourty said. "I’m just trying to make sure I enjoy this season and enjoy these last couple of days with these guys."

To by byla velká nepříjemnost

Reagovat
Dawon

Ja to tu uz psal behem sezony, ze nas dost mozna ceka fakt obri rebuild a je nacase, aby se Bill zase naucil poradne draftovat

Reagovat
niflheim

Teoreticky... koho za Billa? Harbaugha?

Reagovat
Chazy

Někoho od Rams, komu ještě nebylo 35 let - klidně jen Offensive quality control kouče nebo asistenta ST koordinátora. Třeba to bude novej McVay

Reagovat
niflheim
Reagovat
Dawon

Scarnecchia potvrdil, ze si da jeste jeden rok Fakt neskutecne, jak s tou OL letos kouzli

Reagovat
Busby babes

Btw. dnes zemrel Julius Cambell, jedna z hlavni postav Vzpominky na Titany, pro me jeden z nejlepsich sportovnich filmu ever.

Reagovat
Chazy

Cowboys promoted QBs coach Kellen Moore to offensive coordinator.

Cowboys hired Jon Kitna as QBs coach.

Moore fakt neuvěřitelnej start do trenérský kariéry

Reagovat
Dawon

A za rok HC misto Garretta

Reagovat
Chazy

Julius Peppers announced his retirement after 17 seasons.

No, už je čas. Každopádně jeden z nejlepších hráčů naší generace a celý historie. Škoda, že bez prstenu, ale čísla má neuvěřitelný. Do HoF ho vyberou tak po 10 minutách diskuze.

https://www.pro-football-reference.com/leaders/sacks_career.htm

Reagovat
Chazy

The Athletic's Nate Taylor believes there's a good chance the Chiefs release OLB Justin Houston this offseason.

To by jim samozřejmě pomohlo s těma podpisama. 21 mega je šílený cap hit a ušetří cutem 14 mega. Ale teda byl i letos fakt dobrý

Reagovat
formic81

https://www.youtube.com/watch?v=QNNyVHWECc4&frags=pl%2Cwn asi nejzabavnejsi vec z celyho pro bowlu... jinak Luck je teda extremne sweet guy ale to se vi uz delsi dobu

Reagovat
Chazy

MVP: Patrick Mahomes, Chiefs

OPOY: Patrick Mahomes, Chiefs

DPOY: Aaron Donald, Rams

OROY: Saquon Barkley, Giants

DROY: Darius Leonard, Colts

COY: Matt Nagy, Bears

ACOY: Vic Fangio, Bears

CPOY: Andrew Luck, Colts

MOY: Chris Long, Eagles

Není moc co vytknout asi. Jen bych možná dal radši Petersona než Lucka na comeback, možná i by se dalo vymyslet jako ACOY něco lepšího než Fangio. Ale obecně cool.

Reagovat
Chazy

Mahomes is the youngest MVP since Dan Marino won the award in 1984

Reagovat
Kowe

Já bych upřednostnil Lucka před AP. Ale asi bych vyměnil oba kouče.

Reagovat
Sali5

Kluci srazoví, umíte někdo vzít s sebou kabel od nabíječky (klasické usb)? Zkušeně jsem si přibalil powerbanku, ale bez kablu a do rána to nevydrží

Reagovat
telka11

Micro USB? Vezmu..ty mi spis rekni, kdy tam budes

Reagovat
Sali5

Jj, no sedím ve Spurs baru s kámošem na Arsenal, on pak jde po fotbale domů, tak bych se pak přesunul.

Reagovat
telka11

By ses mel po Spurs baru nekde dezinfikovat tak jo, v 8 tam budu

Reagovat
niflheim

Zdravím všechny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Nepo*rala trochu tu hymnu? se mi zda ze se na chvili ztratila

Reagovat
niflheim

Bože

Reagovat
aither

Reagovat
niflheim

Podle studia prý správný call, já nicméně takový snad za celou dobu sledování nikdy nezažil

Reagovat
aither

To by šlo

Reagovat
Zaschrona

Jenom já jsem schopný nestihnout to... O co jsem přišel?

Reagovat
niflheim

Špatný Bradyho int a teď Gostk nedal 46yd FG. Jinak nic no, pár dobrý reklam možná.

Reagovat
Zaschrona

Díky moc. Ten FG jsem akorát viděl... aspoň když pozdě, tak nemusím být smutný, že mi něco uteklo.

Reagovat
niflheim

Jo a ten INT byl Bradyho první hod dneska, do té doby jsme je válcovali po zemi.

Reagovat
Zaschrona

A dostává se zatím nějak pod tlak? Nebo to ani nejde zatím říct?

Reagovat
niflheim

Zatím ne, rychlý release, když se jejich obrana dostala do backfieldu, tak kvůli zastavování běhů. Ale i třeba dokázali zamezit dumpoffu na RB, snaží se ty krátké pasy na RB odstranit.

Reagovat
Zaschrona

A hned se nějak začalo házet.

Reagovat
niflheim

No... zatím ten útok dokážeme udržet, obrana by mohla být unavená. Ale nevím, nevím, bude sranda

Reagovat
Eric_The_King

Vypadá to na puntovanou

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam pres Sky Sports USA ve studiu s Garethem Southgatem

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Skoro 12 minut field possesion a hovno z toho

Reagovat
niflheim

Obrana zatím <3

Reagovat
niflheim

Boží reklama na Bud Light

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

In 9 Super Bowls, Brady’s Patriots have scored 3 TOTAL points in the opening quarter.

Klídek.

Reagovat
Eric_The_King

Ve druhých ale kolem 40 myslím

Reagovat
Zaschrona

A už to sype.

Reagovat
Eric_The_King

Yess

Reagovat
niflheim

Suh je takové nesympatické hovado.

Reagovat
niflheim

Tvl ale lekl jsem se jak se to točilo k tyči

Snad je Gronk zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

on to kopl a ta siska prolitla tema vidlicema.

Reagovat
formic81

Pico tak snad to aspon Travis rozproudi. Zatim nuda

Reagovat
niflheim

Gurley je v doghousu? Už posledně jen 4 carries za zápas.

Reagovat
niflheim

Jo, koleno...

Reagovat
Zaschrona

ufff, to smrdělo DPI

Reagovat
niflheim

van nooooooooooooooooooooy

Reagovat
smazaný uživatel

Lebowski

Reagovat
niflheim

Boha, Tome

Reagovat
niflheim

Reagovat
Eric_The_King

Kurvaa

Reagovat
Zaschrona

Proč? Při takovém stavu bych to vždy kopal.

Reagovat
niflheim

Já jsem si říkal, že by mohli běžet, máme jednoho z nej FB v lize a hážeme na 4th and 1

Reagovat
Zaschrona

Já bych to asi stejně kopal. Defka to podržela krásně, podle mě zbytečně riskantní se snažit to takhle agresivně hnát. Zas na druhou stranu by to bylo skoro 50 yardů, Gostk to už jednou dneska nedal... no, škoda.

Reagovat
niflheim

Ještě že to není 2:0, bych se bál csapiho.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

https://en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_IX trochu jsem doufal, že by to mohl být csapi

Reagovat
Zaschrona

By mě stejně zajímalo, co na tohle říká osobně on sám. Pro rozšíření povědomí jsem udělal já osobně už dost, vytvořil jsem tomu stránku v češtině i angličtině na wiki.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni Super Bowl co sleduju a zrovna je to ten, kde se zahraje nejmensi pocet bodu.

Reagovat
Zaschrona

Na druhou stranu, jiné zápasy o poločas není Maroon 5.

Reagovat
formic81

trosku lituju ze nemam dost kuriva..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to tady

Reagovat
Zaschrona

věcná: odkud se tam vzalo tolik lidí na tom hřišti pod pódiem?

Reagovat
Eric_The_King

Komparz

Reagovat
niflheim

Taky si myslím, že těm lidem za to platí, reálný Jarda a Hildegarda by ho tam osahávali

Reagovat
Eric_The_King

A rukama machaji všichni nějak synchronizovaně

Reagovat
Zaschrona

Asi jo, protože takové nadšení, to nemůže být reálný. Fakt mě to nebavilo a to jsem se snažil.

Reagovat
niflheim

Bože můj to je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nevedel ze Maroon 5 jeste vubec existuju

Reagovat
Zaschrona

nejlepší byl ten rapper a to rap zrovna nemusím

Reagovat
niflheim

Právě že Maroon 5 ještě ujdou, ale ten rapper snad ani nic nedělal, jen tam měl puštěný nějaký hlasy a samply

Reagovat
Zaschrona

Ty jo, jako když to občas slyším v rádiu, tak mi to přijde celkem ok, v zremixované podobě EDM v pohodě, ale takhle naživo... asi je žerou, předpokládám, ženský. Fakt mě to nezaujalo. Rapper byl aspoň takový správný řízek, něco tam žvanil, projevoval snahu, to se dá vydržet.

Reagovat
niflheim

No nebyl tam tak 30 sekund?

Reagovat
Zaschrona

Určitě o něco déle, já mezitím googloval, abych tušil vůbec... a tak rychle číst neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cernej Leos Mares

Reagovat
formic81

Travis za to musel podle me dostat sileny prachy, aby tam vubec vlezl

Reagovat
niflheim

Já asi žiju v jeskyni, to je nějaká hvězda?

Reagovat
formic81

zijes no.. je to jeden z nejvlivnejsich lidi v rapgame.. posledni album bylo neskutecny

Reagovat
Kowe

*neskutečně vyhypovany

Reagovat
niflheim

Tvl on má na sobě tanga?

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela casove narocny sledovat americkej fotbal byt to finale LM, tak uz jim predavaj pohar a vesi medaile a tady jeste nezacal ani druhej polocas.

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, to má asi zlomený.

Reagovat
niflheim

No do prdele, Chung je ztráta jak cyp.

Reagovat
Eric_The_King

Poprvé v SB tým z prvních sedmi držení puntuje. Takže máme nejlepší obranu v historii SB ?

Reagovat
Zaschrona

Goff zatím brutální. Už několikrát totálně minul otevřeného hráče.

Reagovat
niflheim

Juuuuuuuuuuuuuuuuuules

zlatíčko tvl <3

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Holding jak kráva.

Reagovat
Zaschrona

Puntování na obou stranách ale boží.

Reagovat
Eric_The_King

Hekker zatím MVP

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt skončí 3:0

Reagovat
Eric_The_King

Škoda teď

Reagovat
niflheim

Hekker rekord

Reagovat
formic81

Romo otravnej, zapas otravnej. hmmm

Reagovat
niflheim

Ono to vypadá celkem jednoznačně, ale boha pořád je to 3:0 jenom, tam stačí jedna big play a jsme v prdeli jak Baťa s dřevákama.

Reagovat
Eric_The_King

To by byl Tommy triggered

Reagovat
niflheim

Piči to byla škoda.

Reagovat
aither

No a jedem trochu

Reagovat
niflheim

McCourty

Reagovat
Zaschrona

Goff

Reagovat
niflheim

Škoda dpc, ale pěkně defka

Reagovat
Zaschrona

Měli jsme ale kliku, hodit to Goff dřív, už jsme prohrávali. Teď už snad ale konečně drive pro body...

Reagovat
Zaschrona

900. pro MVP Edelmana

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Slater ale taky zatím

Reagovat
Zaschrona

Už někdy vyhrál MVP punter?

Reagovat
niflheim

Určitě ne

Reagovat
Zaschrona

Ok, k tomuhle má dnešek daleko.

Reagovat
niflheim

No tak teď to musí být body

Reagovat
Zaschrona

Krásný bloky

Reagovat
niflheim

Do piči už ale.

Reagovat
Zaschrona

Ty punty...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle v Americe se uz neboji ani zneuzit postizeny deti k reklame na konzole.

Reagovat
niflheim

Jako osobně jsem tam viděl holding OL lajny, ale co už no

Reagovat
Zaschrona

No, teď mi to přišlo trochu jako kompenzace.

Reagovat
niflheim

A zase holding na Clayborna, úplně ruka kolem krku

Reagovat
Zaschrona

Někdy mi ty pencle přijdou jako úplná loterie.

Reagovat
Eric_The_King

No dneska úplně

Reagovat
Zaschrona

Tak teď snad. Come on Pats.

Reagovat
formic81

ted ten hit Jonese byl ok ne? ja bych to nehodil

Reagovat
niflheim

Byl ok, byl ještě před lajnou.

Reagovat
niflheim

gronk piči!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
niflheim

SONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Eric_The_King

Micheeeeeee3eeeeeeeeeeeeeeweeeeeeeel

Reagovat
Jerichoo

No konečne

Reagovat
niflheim

Proč mám u každého XP mini infarkt.

Reagovat
Eric_The_King

Protože skoro v každém jsou Pats

Reagovat
Zaschrona

GRONK!!! SONYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Reagovat
aither

A je to v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Muj prvni touchdown co jsem videl zive.

Reagovat
Zaschrona

Brady konečně předvedl kvalitní drive a... teď se uvidí, co je v Goffovi. Dneska je zatím tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic se mi libilo jak rozehraval a hodil to spoluhraci par metru pred nim primo do prdele.

Reagovat
Mihi

Tak a je hotovo ne? Konečne dobrý drive od Bradyho, ten druhý hod na Gronka bol perfektný.

Reagovat
niflheim

Ať jde Cooks do prdele.

Reagovat
niflheim

Gilmorkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Zaschrona

Goff

Reagovat
Zaschrona

Ale jako štěstí, podle mě nám odpustili DPI při tom hodu na Cookse do EZ.

Reagovat
niflheim

Nebylo, míč chytil, mu to vyprdli z ruky.

Reagovat
Zaschrona

Podle mě si ho tam přidržel před tím než chtěl hrát míč.

Reagovat
aither

Reagovat
formic81

reklama se Zoe Kravitz asi to nejlepsi na celym veceru

Reagovat
niflheim

Beztak ale používají corn syrup na to pivo.

Reagovat
Mihi

Goff je príšerný, najhorší výkon QB aký som v SB videl, ešte Peyton proti Hawks je porovnateľný

Reagovat
Zaschrona

S O N Y ale ty bloky

Reagovat
niflheim

SEXY REXIE!

Reagovat
Zaschrona

Facemask?

Reagovat
formic81

MVP? 1. Bellichik. 2. o-line. 3. Edelman

Reagovat
Zaschrona

No. Jestli to dáme, tak fakt asi Julek.

Reagovat
Mihi

Edelman by mal byt

Reagovat
niflheim

wtf, to mu jako rozhodčí radili?

Reagovat
Zaschrona

A teď jí písknou za podobný držení mřížky?

Reagovat
Zaschrona

První down a je hotovo?

Reagovat
Mihi

Jo, nemusia ani FG kopať stačí trikrát zaklaknut

Reagovat
niflheim

G-Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
formic81

Gronk podle me konec.. BB a TB by mohli taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaaam

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSTK

Reagovat
Mihi

Wow Gostk to precízne umiestnil k tyči

Reagovat
Eric_The_King

JE TO TAAAAAAM

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
aither

Snad si za pár hodin přečtu, že Brady a Belichick skončili

Reagovat
Eric_The_King

Budou chtít sedmý prsten

Reagovat
Zaschrona

neuvěřitelný.... viděl jsem vyhrát moje Celtics, viděl jsem Bruins i Red Sox... ale 3x Pats...

Reagovat
Chazy

Jako samozřejmě je každýho věc, jak fandí a co sleduje. Ale celej rok prostě čumíš jen na red zone, fantasy, k Patriots nenapíšeš jedinou věc, nevyjádříš se k jedinýmu zápasu a (ne)úspěchu a pak v Super Bowlu si zas fanoušek a tváříš se, cos tady s nima prožil.

Jako není moje právo ti do toho mluvit, ale osobně je mi tohle pragmatický gloryhunterství daleko protivnější jak lidi, co fandí všem, kdo hrají proti Patriots. fakt strašný, ještě "jestli to DÁME".

Reagovat
Zaschrona

Hele, mě NFL baví jako doplňkový sport, který většinou sleduju druhým okem při tom, kdy u toho obvykle pracuju nebo dělám něco jiného. Takže je pro mě tím pádem jasně zajímavější mít puštěnou redzone a pak k tomu ty zápasy v primetime, pokud mám čas. Tahle cesta konzumace NFL je pro mě příjemná a baví mě. V rámci toho přeju a fandím Pats, jako logicky všem týmům z Bostonu a identifikuju se s nima ať už se vyhrává nebo ne. Abych tím žil a nesundal z toho oči, takovou dedikaci a čas pro to nemám, ale samozřejmě, že mám radost nebo naopak, když uspějí nebo ne a můj zájem jde nahoru, když se daří. Je to logické a normální. Že to ze mě dělá horšího fanouška je možný, ale je mi to jedno.

A tenhle příspěvek byl mimochodem taky taková ta póza zdůrazňující sportovní nadřazenost Bostonu v Americe. Ta mě baví.

Reagovat
Alan_Shearer

Zijes v Bostonu?

Reagovat
niflheim

Hrozná shitshow teď, kompletně bez zvuku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta reporterka chudak

Reagovat
formic81

Chudaci Rams. Bez picku ale s Goffem. Tohle se hrube nepovedlo.

Reagovat
Trand

Zase z něj nedělej tragéda, vždyť byl půlku sezóny legitimní kandidát na MVP.

Reagovat
Chazy

taky nechápu, však je Goff dobrej

Reagovat
Zaschrona

Kdo teda MVP? Zasloužila by jí defka, ale nejspíš Brady? Já bych jí dal fakt Edelmanovi.

Reagovat
niflheim

Edelman

Reagovat
Eric_The_King

Gilmore? Ale musí to být Edelman

Reagovat
Dawon

Jestli to dostane brady, tak to bude smutně Edelman, někdo z desky a nebo gronk za zásluhy na rozloučenou

Reagovat
smazaný uživatel

To, co předvedl Bill se svým defenzivním plánem a celá o-line, neskutečny <3

P A T R I O T S

Reagovat
smazaný uživatel

A doufám, že aspoň někde v koutku duše chce Bill a Tom překonat výkon Steelers v počtu Super Bowlu ve franchise history

Reagovat
Zaschrona

Next year is our year...

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Big Vince!

Reagovat
Chazy

To byl fakt otřesnej zápas ..

Je to kuriozní, že zápas, kterej z bradyho udělá ultimátního GOATa a naprosto ho vzdálí od Montany, byl jeden z nejhorších v playoff v jeho životě. Dneska prostě patřil mezi nejhorší hráče na hřišti, fakt udělal asi 3 dobrý hody, za to tolik missreadů, to u něj nevídám. Wade na něj hrozně moc umí.

Ale nakonec je to jedno, obrana hrála úžasně

Reagovat
Chazy

Ale abych nekřivdil - ten pas na Gronka před TD byl neuvěřitelně dobrej.

Obecně ale fakt hrůza, ale hlavně proto, kolikrát tlačil míč na obsazenýho hráče a jak mu nešlo někoho si uvolnit před snapem

Reagovat
Trand

Gratulace Pats, tenhle zápas jsme hodně nezvládli. Obrana hrála neskutečně.

Reagovat
Chazy

Dík ale musím říct, že žádnej SB jsem si neužil míň toto fakt nebyl pěknej fotbal

Reagovat
Jerichoo

Bol to asi najnudnejsi SB za posledných cca 5 rokov čo to sledujem. Chýbali tam akékoľvek prekvapivé moment kvôli ktorým je ten šport tak krásny.

Reagovat
miky10

Gratulace, jenom mi to nedá se nezeptat - proč je Edelman pořád tak milovanej?

Reagovat
Kowe

Protože je krásnej

Reagovat
niflheim

A navíc skvělý příběh, draftovaný jako QB, nastupoval na CB a nakonec se tvrdou prací dostal mezi opory. Navíc je to sympoš a trochu goofy

Reagovat
Chazy

Ten príběh skoro nikdo nezná a řek bych, že by nikoho ani nezajímal. Jak říká kowe, prostě je kunda

https://www.youtube.com/watch?v=PG4mL_oNAD0

<3 Ale nikdy nepochopím, proč tu sračku natočili a co měla komu říct. Prostě jen exhibování

Reagovat
Jerichoo

je to geniálne. Škoda, že toho netočí viac

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

hezky, zas to vyhrali... ale koukam, ze jsem zas o tolik neprisel, kdyz ctu ty komentare a vidim skore.

Reagovat
Dawon

No...co na to rict, des a hruza Tenhle zapas fakt fyzicky bolel, ale zaplat panbuh, ze se to nakonec dotahlo do vitezne konce

Bill, Flores a cela obrana si zaslouzi hrozne absolutoriu, tohle je proste jejich vyhra...je mi fuk jak blbe souper zahraje, udrzet tym v jakekoliv situaci na 3 bodech je uzasny pocin, natoz tym jako letosni Rams...

Zaroven to teda obrana s rocnim zpozdenim Bradymu hezky vratila za ten lonsky SB, kde bylo vsechno uplne naopak

S MVP pro Edelmana nemam problem, zahral vyborne, ta jeho konecna statline je silena...na druhou stranu kdyz se nad tim clovek zamysli, tak mel na tu vyhru jen velmi maly vliv Je skoda, ze v obrane to byl spis skvely tymovy vykon, nez ze by nekdo vycnival, protoze kdy jindy to dat nekomu z obrany, nez v zapase, ktery skonci 13:3

A jsem hrozne rad, ze Gronk mel ve svem mozna poslednim zapase kariery na te vyhre lvi podil...docela skoda, ze ten dlouhy catch nebyl o par yardu delsi a nebyl to TD, pak by se mozna dalo i docela vazne argumentovat pro Gronkovo MVP, coz by byl hrozne krasny konec

No nic, tak za rok zase repete

A teda jen takova zaverecna poznamka: koukal jsem sice jen po ocku, ale halftime show naprosta katastrofa...v podstate to tak nejak odpovidalo i kvalite zapasu

Reagovat
Dawon

Ale je teda fakt prdel, jak hrozne malo nekdy deli uspech a propadak...na tom drivu, ve kterem nakonec Goff hodil int, tak 3 hody pred tim byly naprosto dokonale, fakt nesly hodit lip...a ackoliv to byl tezky catch, tak Cooks mu tam v podstate dropnul dlouhy TD, ktery by to vyrovnal a razem mohlo byt vsechno jinak...

Tim jako nechcu Goffa nejak obhajovat, byl fakt hrozny, ale vlastne rozdil mezi hroznym zapasem a hroznym zapas se skvelym clutch koncem (tak jak to v posledni letech casto praktikuje Brady ) byl jeden Cooksuv drop vs jeden Gronkuv skvely catch v docela podobnych situacich

Reagovat
Chazy

jsem hrozně rád za tenhle koment. Z Goffa se dělá nemehlo, přitom nebyl daleko od toho, aby byl hrdina. Hráčům prostě dal šance a oni je nevyužili. On sám hodně posral, ale dělat z něj hlavního viníka, to není správný

Reagovat
Chazy

Obecně mi ale přijde trochu nefér, jak se stříká z Billa a že se opomíjí Wade. Když teda pominu, že mě sere, že se nestříká z Florese, ale u Pats je prostě populární vytvářet dojem, že všechno dělá Bill.

Patriots měli 11 drivů, dali body ve 3 z nich, dohromady jich dali 13. Dva turnovery, celej útok naprosto rozpadlej. Je to směšný, že zastavíš útok 8x v zápase, dostaneš 11 bodů a prohraješ zápas.

Neslýchaný prostě ale neuvěřitelnej výkon Wadea. Vyřadil Bradyho ve dvou konferenčních finále a teď ho udržel na 13 bodech v SB. Vlastně je to asi nejhorší Bradyho SB výkon. Jak je Brady bůh a umí číst obrany líp jak kdokoliv jiný v NFL, tak v tom souboji s Wadem je pořád dokola ten horší. A McDaniels taky samozřejmě, oba si vodí jak blbečky.

Reagovat
Dawon

Vsak ja strikam i z Florese primo v prispevku, na ktery reagujes

S Wadem urcite souhlas, ale je pravda ze to byl takovy hodne divny zapas...v prvnim polocase sme proste meli 5x drive, ktery byl alespon na 40 yardech Rams...ze z toho vysly jen 3 body je taky ponekud absurdni a dost neopakovatelna vec si myslim

A na jednu stranu si ho Wade docela dava, ale na druhou stranu ma brady/pats tendeci v zaveru ten recept na jeho obranu najit...proti Brocnam v tom AFC champu tehdá taky chybelo uz hodne malicko, abysme vyrovnali a pak bysme samozrejme v prodlouzeni vyhrali coin toss a v suchym triku vyhrali

Reagovat
Chazy

Každopádně bude mi chybět Trent Brown, hrál super sezonu. Ať už jen skvěle zapad do Scharnecchiova systému a bude jinde horší, nebo ho Scarnecchia naučil tu pozici hrát a bude dobrý kdekoliv, určitě mu to zajišťuje víc jak 10 mega na rok, spíš víc jak 12 mega na rok. Takže on opravdu může děkovat za ten trade k Pats, protože tohle mu vydělá super prachy.

Bude mi chybět i Flowers. Samozřejmě bysme ho měli tagnout a prodloužit, ale to bysme neměli bejt čůráci jako vždycky, když jde o udržení hvězd. Prostě budeme brečet stejně jako brečíme, když vidíme hrát Jonese za Cardinals.

Bude mi hodně chybět i Jason McCourty a nechci si ani představit, co se stane, když skončí Devin ... aspoň že Lawrence Guye budeme mít dál zadarmo.

Reagovat
Dawon

Gilmore, Guy a Van Noy zustanou, to staci Ale jako jak si tady na Van Noye nedavno brblal, tak bych se ho nebal oznacit za mozna uplne nejlepsiho defenzivni hrace Pats v souctu celeho PO Pripominal mi mladsiho Dontu, byl videt tak nejak ve vsech aspektech hry, mel tam dulezite momenty...jak sme se bavili, ze je prumerak, co umi tak nejak vsechno, ale v nicem nevynika, tak tady mi prislo, ze umel vsechno, a fakt vsechno umel vyborne Za ty prachy proste fajn hrac

Reagovat
Chazy

Uznávám, že to jsem ustřelil a hrál fakt výborně Ale kdybychom prodloužli Flowerse díky jeho cutu, tak bych stejně byl pro.

Já jen doufám, že Bentley naváže na ty první weeky tohodle roku. Vypadal fakt nadějně

Reagovat
niflheim

No Dwayne Allen doufám paycut nebo adios, ten má nehorázné prachy. No a uvidíme jak dopadne ten Wynn.

Celkem se jinak bojím té díry na DT

Reagovat
Chazy

Allen je snad úplně jasnej cut, však tam ani nejsou dead money. Gronk taky ani ve snu nemůže hrát za ty prachy, co má brát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele