Mbappé novou smlouvu neřeší, chce se soustředit jen na fotbal

09.01.2020, 14:53
Aktuality
Letošní ligový ročník je ve své polovině a výhradně na druhou část sezony se chce koncentrovat Kylian Mbappé. Francouzský útočník svými brankami znovu táhne Paris Saint-Germain a vedení má v plánu nabídnout mu nový kontrakt, sám hráč se na toto téma ovšem nyní bavit nechce...

Jednadvacetiletý Mbappé je jednou z největších hvězd dnešního fotbalu a na své konto si už připsal několik rekordů, jeho výkony pak vzbudily zájem například Realu Madrid. Někdejší talent AS Monaco kroutí v hlavním městě třetí sezonu a smlouva mu běží do června 2022.

"Z mého pohledu je to jednoduché, chci jen hrát fotbal a koncentrovat se na sezonu," prohlásil Mbappé.

"Klub je klidný a jeho situace stabilní. Teď není správný moment na řečnění, je čas hrát fotbal. Máme před sebou spoustu výzev a já se jednoduše chci koncentrovat výhradně na sezonu," dodal.

Mbappé dal letos na klubové scéně devatenáct branek. Naposledy mířil přesně včera, kdy jednou trefou přispěl k vysoké výhře 6:1 nad Saint-Étienne, po níž PSG prošlo do semifinále Coupe de la Ligue.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (124)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady je to jasné , půjde zadarmo do Realu . Nic jiného nedává smysl , bude chtít být nejlepší a nejlepší hráči hrajou za Real.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
9augi9

To vyzerá potom skôr na Bayern alebo Juve ak zadarmo.

Reagovat
Kocour Klapuška

Kez by

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
king23

Spíš za cca 100 mega už teď v létě.

Reagovat
Fakt

Za 100 mega vám pošlou tam maximálně jeho podepsanej dres.

Reagovat
Salfovic

Za 100

Reagovat
king23

Pardon, měl jsem na mysli v létě 2021 - rok před koncem smlouvy.

Reagovat
janinho

za 100 nam ho nedaju ani to buduce leto. pocitam ze toto leto by stal tak 230, buduce 140.

Reagovat
Raul=Real

Paci sa mi ako si dosiel k tak konkretnym cislam

Reagovat
smazaný uživatel

Promyšlené konstrukce

Reagovat
smazaný uživatel

min za 150-200 do Realu, tohle nebo příští léto

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel utikat zadarmo? PSG nejsou retardi, pokud Mboopi bude signalizovat, ze smlouvu nepodepise, tak ho proste pred koncem smlouvy prodaj.

Reagovat
cr7sux

> PSG nejsou retardi

Reagovat
Svatej

No nejsou..

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Gazdo

Alebo ho posadia

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě pujde rok před koncem no, vy taky hráče zadarmo moc nevodíte, není to takovej efekt, jak když za někoho dá Flore dardu

Reagovat
ttopi

A k čemu jim to bude? Mbappe se může seknout a říct, že s novým zájemcem smlouvu nepodepíše. A tím pádem ho nikdo nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

u těchto "zaručených" přestupů to vždy dopadne jinak než se očekává. Aby nakonec neskončil v Barceloně

Reagovat
Salfovic

Nevyjadřoval se, jak vždy fandil Realu? Ne že by to bylo rozhodujíící.

Reagovat
smazaný uživatel

podle tisku chtěl strašně přestoupit do Realu, když nastupoval do letadla do Barcelony, aby nakonec přestoupil k šejkům

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý kec. O Realu mluví celou dobu. Do Paříže šel hlavně proto, že se na Real ještě sám necítil a taky mu dali raketu. Navíc v Realu by tenkrát jisté místo neměl. Vím na co narážíš, ale tady jinak než Realem nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mnoha zdrojů už měl domluvený přestup do Barcelony jako náhrada za Neymara, ale na poslední chvíli se rozhodl pro PSG. Přestupem do Realu bych si nebyl tak jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
ttopi

6

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať je vypeče a odejde zadarmo

Reagovat
dontcallmeandre

Tak dlouho asi v PSG být nechce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa dodržanie kontraktu považuje za vypečenie?

Reagovat
Y.N.W.A

pretože to znamená nepřistoupení na další kontrakt, což znamená vypečenie

Reagovat
smazaný uživatel

Podpísal do roku 2022, ako uvádzajú. O žiadnom ďalšom povinnom podpísaní v článku nie je ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se neříká vypečení zaměstnavatele když odejdeš bez náhrady, když za tebe před tím zaplatí 5 miliard korun?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo PSG vyplatil Monacu tie prachy čo spomínaš? Predpokladám že preto, aby Kylian mohol podpísať s PSG kontrakt a stať sa ich kmeňovým hráčom. Kontrakt podpísal do roku 2022, ako tu píšu. Nechápem aké vypečenie s niekym, keď dodržíš to, k čomu si sa zmluvne zaviazal.

Reagovat
Talker

Fotbalový trh je založený na přestupech, proudí v tom obrovské peníze.

Pokud hráč odejde zadarmo, tak ten klub, odkud odchází, poškodí finančně. Klub do teenagera nenacpe stovky milionů eur, aby odešel ve 23 letech s tím nejlepším před sebou, ale s vizí toho, že tam bude dlouhodobě nebo že ho zpeněží.

Takže dodržení kontraktu u fotbalového hráče je tak trošku zmrdství, zvlášť takhle mladého, když odejde zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi ve fotbalovém prostředí úplně nový, nebo jsi jen čerstvě po lobotomii, či máš jen záchvat semenné demence? Klub s těmi nejvyššími ambicemi si 18 letýho týpka nekupujte proto aby mu v nejlepším věku frnknul zadarmo o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvú vetu si si mohol kľudne odpustiť. Takýmto štýlom komunikácie sa len zaradíš k nezvládajkom neschopným akceptovať iný názor.

Pokiaľ existuje ešte lepšia značka, a culés s madridistami by ti odprisahali, že existuje, tak týpka to môže pokúšať.

Ale však uvidíme, ako sa rozhodne.

Reagovat
Gazdo

Heeeej urcite sme lepsia znacka ako PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si měl něco odpouštět u magora co možná má jiný názor, jenže je úplně mimo mísu a ještě ho prezentuje jako posvátný.

Běž se zastřelit ty ptáku.

Nebo bych ti spíš měl psát a proč si myslíš že bych si tu větu měl odpustit? Takovýmto stylem komunikace mi nedáváš vůbec prostor pro vyjádření vlastního postoje a jde ti jen o to abych s tebou jednal tvým způsobem. Asi proto že nejsi schopný akceptovat rozdílnost lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je tvoj problém? Nestarali sa o teba rodičia keď si bol malý?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj problém? To se ptáš ty mě?

Reagovat
Zark

náhradu si musí najít klub, co je tomu mbappemu..

Reagovat
DieryVonry

Přesně on mu Reál víc peněz stejně nenabídne. Teď na podzim si zažil srovnání, kterej tým koho porazil o třídu a v Madridu remizoval? Nejsem fanda PSG, ale kurva od tama se za lepším prostě nechodí. Může to být umělý slepený někomu nesympatický tým, ale reálně nemá moc variant, jak jít ještě do většího klubu. Ano Francie mu může být malá nadruhou stranu v takovýho bombera vyrostl právě ve Francii a to, že se neustále zlepšuje prokazuje i v pohárových zapasech. Tak proč by odcházel před koncem smlouvy a nebo ji neprodloužil. Soutěžit s Hazardem o místo v klubu, co asi jen tak 3x zasebou CL dlouho nevyhraje a to nic proti Reálu! Jen, že bych si jako Mbappé nenechal ujít, to až se PSG stane brzy nejslavnějším klubem Francie, (tedy dle ligových vitězství) což bude brzy a stal bych se tváří a celé téhle téhle nové Éry Paříže, protože narozdíl od Ibry tam nemusí být pouze na skok, ale může tam stravit celou karieru, v které může ještě chvíli zkoušet vyhrát CL a co si budem jen otázka času, kdy to Pařížané vyhrají. Ta koncepce hlavně už není tak bezhlavá a posily tam začínají dávat smysl..Šířka kádru peníze to neskočí jinak. Navíc už 4 přestupní období tak trochu přestupuje do Reálu podle vrabvů na střeše.. blitky Raději králem ve Francii než princem ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hovno jsem dlouho nečetl

Reagovat
janinho

ale jak sa to snazi tvarit jak nejaka rozumna analyza

staci dat za 3-4 hracov do utoku 500 mega a si kralom francuzska tomu sa vravi umenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vyjmenuju asi tak 3 kluby kam může jít výš, co se týče výkonosti a tak 7 klubů kam může jít výš, co se týče prestiže, takže jsem se pobavil nad tím, že se s PSG nedá nikam jít

Reagovat
smazaný uživatel

*Z Paříže

Reagovat
Gazdo

Co sa tyka prestize ti dam z fleku 15 klubov

Reagovat
Salfovic

Tak to jsem tedy zvědav

Reagovat
Gazdo

Real, Barcelona, Atletico, Bayern, BVB, City, United, Arsenal, Chelsea, Spurs, Pool, Juventus, Inter, asi este stale aj AC i ked to uz pomaly aj zapada prestizou do priemeru, Neapol. A v podstate kazdy klub z hornej poloviny tabulky v PL ktora ma prestiz sama o sebe. PSG ubera na prestizi jedina vec a tou je liga. Keby hrali v BL alebo PL tak sa to berie inak

Reagovat
DieryVonry

wtf co som to prave precital? Akoze tu Neapolu tam daváš prečo, pre rány boží.. protože hrála posledních pár let hezkej fotbal nebo za ty 2 sestupy ze serie A za posledních 30 let 7 let strávených v nižších soutěžích. A ty dva vyhraný tituly? nebo Maradona nahnal takovou slávu? Říkám znovu co se týče věhlasu může jít do slavnějšího klubu. Co se týče toho co může vyhrát, může klidně zůstat kde je. Není mi projekt PSG zrovna sympatickej, ale peníze jim to brzo vyhrají. Jestli mě paměť neklame, tak každý vypadnutím až na to loňský s United bylo docela o fous a několirát fous chyběl a příště zase nebude. 3 roky Z5 postoupil Real nad Spurs, ikdyž byli kohouti v dvojzápase lepší a pak celkově vyhrátl. Takovej je fotbal, kdyby tu CL PSG vyhráli, asi by se mnoho lidí zase tak nedivilo. Z těch týmů co si vyjmenoval je 6 týmů, který jsou lepší nebo na srovnatelné úrovni. Stojím si zatím, že mu nemají jinde o moc víc nabídnout. A douč se, možná si ještě nebyl na světě, ale ve světovým i evropským fotbale jsou opravdu kluby s větší prestiží, než některé, co tady jmenuješ.

Reagovat
Gazdo

Este raz... Liga. Minimalna sledovanost

Reagovat
Frantszek

"projekt" už tu dlouho nezazněl.

Reagovat
DieryVonry

Ale nikdo přece nemluví o umění.. To sou peníze to je dnešní fotbal. Než přišel Pepek do City a přinesl tam sympatie, bylo to tady to samý neuznání úrovně jako dnes PSG. A ano taky to zatím neovládli, ale 3 roky po sobě je všichni vidí na jedny z favoritů. Chelsea taky nikdo nevěřil a v roce 2005 to byl pro všechny taky jen umělej klub co hraje zadoura a přes semifinále se nedostane a dvakrát byli ve finále CL.

Reagovat
Kily8

To sú také sprosté reči, umelý klub. PSG umelý klub? Tak potom dávajme automaticky tituly v LM, len Realu, Barce a Juventusu. Alebo Arsenalu, AC Milánu a MU za zásluhy. Barca a Real roky skupujú najlepších hráčov sveta a keď im jedného vyfúkne PSG zrazu tu všetci plačú. Projekt PSG je komplexný, budujú štruktúry, rozvíjajú akadémiu, tak prečo by mal byť problém keď na to má majiteľ peniaze, aby si kúpil hráčov, akých chce.

Reagovat
Gazdo

Projek RB Lipsko je komplexny nie PSG

Reagovat
janinho

neviem co sem motas chelsea alebo city. ty proste vypotis uplnu kokotinu a teraz sa to snazit obhajovat

nemozem ti tu ani reagovat na kazdu jednu hlupost osobitne, lebo proste cele to co si napisal je dobre len ako parodia

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Wtf co som to prave precital?

Reagovat
Raul=Real

Smejem sa uz 15min ale ze na maximum normalne slzy dakujem

Reagovat
9augi9

Synu pojď, pošleme im Salaha a doplatok.

Reagovat
Ed_Hazard

Pan redakto, len doplnim - vcera sa podielal 1 golom a 2 asistenciami

Uz tam je 3 roky, dalsie 2 pobudne. Myslim ze aj on sam si uvedomuje ze to staci a bude sa chciet posunut o stupienok vyssie - teda na Olymp. Uz sa na teba tesime mikelandželo Snad sa to nejako neposerie.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Pharrell

Reagovat
martin.b

#Mbappe2020

Reagovat
Kokesh

Flore ho udělá do dvou let. To nemá kam uhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

možná ho udělá, ale stejně tam nepřestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Mňam

Reagovat
LFC182

Liverpool ho už volá. Určitě bude chtít jít do nejlepšího tymu na světě

Reagovat
Front hell

Kde na něho vzít prachy a nekrást

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše namyšlenost fakt nemá hranic ...

Reagovat
Godwinson

Co je na tom namysleneho? Vsak na to maji i samostatnou trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

30 let nevyhráli ligu, LM vyhráli poprvé od roku 2005, zároveň to byla první trofej pod Kloppem po 4 letech a najednou ze sebe dělají automaticky ten nejlepší klub světa. Mně osobně se práce a styl hry pod Kloppem hrozně líbí, stejně jako například atmosféra na Anfield, ale tahle namyšlenost většiny fandů LFC tady na eurofotbalu mě pěkně štve. Pokud budou tyhle výkony opakovat dalších 5 let, řeknu ano - jste nejlepším klubem světa. Jeden povedený rok ale hned neznamená, že jsou nejlepší ze všech ...

Reagovat
Godwinson

Oni aktualne jsou nejlepsi klub sveta. I kdyby to kazdy nevedel pred tim trapnym turnajem, tak ted uz na to maji stempl. Historie je irelevantni, stejne jako budoucnost. Taky nam neseberou tituly mistru sveta v hokeji, protoze jsme ted na picu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, máš pravdu, teď nejlepší opravdu jsou.

Reagovat
Godwinson

Ale jako ja mam pro Kloppa strasnou slabost. U kazdyho jinyho klubu by me to sralo taky, takze rozumim

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi jeho práce, přístup, styl hry atd hrozně líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Co je todle za blbost? Nikdo nerika ze je to nejlepsi tym na svete poslednich 5let.. Tzn kdo vyhraje letos MS v hokeji tak to neni nejlepsi tym na svete protoze to nevyhrali poslednich 5let predtim?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, uznávám že teď jsem přestřelil, ale když si přečteš fóra tady na EF, tak spousta fandů LFC dělá, jako byste vládli posledních 10 let stejně jako v roce 2019 a že vlastně nikdo se vám nerovná. Tohle mě štve

Reagovat
Gazdo

Jedna trofej a uz to nema hranic. Samozrejme tento rok daju PL ale to je vsetko zatial a nie je nad nich. Vacsinou to tak byva ze tim co vyhra LM je v danom momente najlepsi na svete to im nikto neberie ale ti fans mi ten klub tak znechutili ze uz viac mozno prajem uspech aj Realu ako im a to fakt ze zboznujem Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ti môžu anonymní internetoví fanúšikovia znechutiť klub?

Alebo máš na mysli tých z Kop Stand?

Reagovat
Gazdo

uplne jednoducho. A k tomu je mi odtial aj par hracov dost nesympatickych

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nesympatickí hráči, tomu rozumiem. Ale diskusie predsa čítať nemusiš.

Reagovat
Gazdo

Ale citam lebo ma to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

A Barcu ti takovej technecium neznechutil? Tohle by si mohl říct o všech velkých klubech tady. Zrovna fan Barcy která tady měla odpadů víc než kdokoliv jiný..

Reagovat
Gazdo

Netvrdim ze nie. Cules a madridisti patria/patrili k tomu najhorsiemu. Ale to som tak nejak bral normalne v ramci boja a dost cules mi vadi neboj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako chápu tě. Mě tady taky spoustu lidí kluby znechutili je to prostě rivalita a čím víc těm tým má fanoušků tím je to horší. Koukni třeba na City. Ty tady skoro nikomu nevadí, ale je to hodně tím že tu nemají fanoušky.

Reagovat
Generalní Gladiator

technecium v PL sekci je v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

No a pak si člověk vzpomene na jeho show když hrál Liverpool s Barcou. Je toho určitě víc

Reagovat
Salfovic

Takže slepice jsou teď druhej nejlepší tým v Evropě

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Mané - Mbappé - Salah?

Reagovat
pospec7

Mane - Firmino - Mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Salaha.. to je superstar

Reagovat
Vopi11

Z toho tria nejmíň postradatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to vidí jinak. Mě se naopak líbí z toho tria nejvíc.

Reagovat
Vopi11

Tak mít šikovného leváka je vždycky výhoda, celkově mi bude líto, až tahle éra skončí :)

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, na současný Liverpool je radost koukat.

Reagovat
merlick

mbappe lavicka

Reagovat
Pony Slaystation

OT: už tu určitě bylo srovnání počtu gólů u top hráčů ve stejném věku, ale myslím, že ne tohle doplněné o R9. Přidávám sem, jelikož jen Mbappé je mu zatím roven a má na to, jej překonat

https://www.youtube.com/watch?v=p5pej1F26TM

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bejing Guan nevyužil opci na Fernanda a ten se vrací do Spartaku , tohle může být pro Krále docela problém .......

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co takovýho dementa sereš pod článek o Kyliánovi

Reagovat
Godwinson

Mohl by nahradit Salaha v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo bomba.

Albion Galacticos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si jde klidně do Realu, lepší než Ronaldo nebude a a tím udělali jen 2 tituly za 10 let, takže v klidu.

Reagovat
Anacron

Jenže Messi taky za chvilku skončí.

Reagovat
misinho7

4 v LM cize v neklidu

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho minimálně 2x díky rozhodčím, což se opakovat nebude jelikož tu už dnes máme VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam neodejde. V PSG se stane legendou a ukončí tam kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
Pharrell

Reagovat
kardous

Je nějaká šance, že by šel jinam než do Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Není, jen 4 kluby na něj mají prachy. United, City, Barca, Real.Do United nebude chtít on, jelikož hrajou hovno, City, není adresa pro toho kdo se chce stát legendou, Barca, vezme zpátky Neymara, takže zbývá jen Real.

Reagovat
kardous

Ale kdyby šel do united, tak by už hovno nehráli a zároveň by se mohl stát legendou

Reagovat
ďuriLFC

Salah do Realu za 160, Mbappe k nam za 230 a mame za 70 mega o 6 rokov mladsieho, lepsieho hraca. Nechapem ze sa to este nezrealizovalo

Reagovat
king23

Protože z Realu Salaha nikdo nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

protože v Real dá těch 230 rovnou za Mbappeho, ale chápu, že to nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Sám Mbappé by musel chtít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele