Mayoral si natrhl meniskus, druhého nejlepšího střelce LaLigy čeká operace

05.03., 16:53
Aktuality
Borja Mayoral (© AFP)

Getafe se odpoutalo od sestupových příček tabulky španělské nejvyšší soutěže a dokonce mohlo pomýšlet na ty pohárové, před třemi dny ale zaznamenalo hned dvě ztráty. Doma nedokázalo dovést do vítězného konce zápas s Las Palmas (3:3), po sezoně navíc dost možná má nejlepší střelec Borja Mayoral.

Útočník z utkání odstoupil v 78. minutě a důvodem byl natržený meniskus. Madridský celek dnes informoval o operaci, která je naplánována na čtvrtek, fotbalista následně bude mimo hru dva až tři měsíce.

Mayoral v průběhu letošního ročníku španělské nejvyšší soutěže nastřádal už patnáct branek a mezi střelci je na tom lépe jenom Jude Bellingham (16). Vedle dalších zásahů si musí nechat zajít chuť i na premiérovou pozvánku do národního týmu, o níž si hlasitě říkal.

"Nebudu nic skrývat, je to velká rána. Největší motivaci pro mě od dnešního dne představuje to, abych se vrátil silnější a připravenější než kdykoli dříve. Děkuji všem za podporu a lásku, je to neocenitelné," napsal na sociálních sítích.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele