Maximálně mu důvěřujeme, říká Matuidi o Cavanim

17.09.2016, 16:24
Aktuality
Paris Saint-Germain v úterý remizoval s Arsenalem a smutným hrdinou tohoto utkání se stal autor jediné branky francouzského celku Edinson Cavani. Uruguayský střelec zahodil hned několik vyložených šancí, po psychické stránce se ovšem dal hodně rychle do pořádku a včera se o tom mohla přesvědčit defenzíva Caen...

PSG hodlalo ukončit sérii tří soutěžních zápasů bez výhry a klíčovou postavou se stal právě Cavani. Ve 12. minutě otevřel skóre zápasu, o jedenáct minut později proměnil pokutový kop a ve 38. minutě zkompletoval hattrick. Se třemi brankami se ovšem Jihoameričan nespokojil a těsně před odchodem do kabin si na pažbu připsal ještě jeden zářez.

Na čtyřech trefách se Cavani již zastavil, jelikož o poločasové přestávce přepustil svoje místo na hřišti Jesému. Jeho spoluhráči pak po změně stran přidali ještě dva zásahy a do hlavního města si odvezli vysokou výhru 6:0.

"Dal gól už proti Arsenalu a teď se trefil čtyřikrát, máme radost i za něho. Doufám, že se bude i nadále zlepšovat. Víme, že Edi je klukem, který potřebuje sebevědomí. Víme to," říká záložník Blaise Matuidi.

"Ale jedná se o hodně talentovaného hráče, dává spoustu branek každou sezonu. Maximálně mu důvěřujeme. Vím, že spoustu gólů dá rovněž v letošní sezoně," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Co s hráčem kterej vydrží jen poločas

Reagovat
smazaný uživatel

jak to bylo myšleno?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec. Mám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Matuidi na tom křídle?

Reagovat
Godwinson

Top útočník Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Caen by v týmu PSG sestřelil i Lafata, to není žádný měřítko. Pak přijde jeden kvalitní tým jako Arsenal a frajer má co dělat aby se prosadil. Pro mě to je prumernej útočník na úrovni Bentekeho

Reagovat
Uwe háže buly

Lafata by sestřelil kde koho, kdyby hrál za top tým ligy a měl za sebou nejlepší záložníky ligy

Reagovat
smazaný uživatel

si blazen. ty vobranci ve francii by ho semleli.

Reagovat
Uwe háže buly

On by si stoupnul tam, kde by ho nesemleli, je malej, málokdo si ho všimne..

Reagovat
Tywin Lannister

..prej bentekeho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele