Maxi Rodríguez se rozloučil s Liverpoolem, vrací se domů

14.07.2012, 15:29
Aktuality
Maxi Rodríguez se po dvou a půl letech loučí s Liverpoolem. Nový manažer Reds Brendan Rodgers se nebránil setrvání argentinského záložníka, ten se ale nakonec rozhodl pro návrat do vlasti, kde bude hrát za Newell's Old Boys...

"Vracím se domů s kufrem plným skvělých vzpomínek. Díky moc za vaši podporu," rozloučil se včera Maxi se všemi na Anfield Road.

31letý Argentinec dříve hrával za Espanyol, do Liverpoolu pak přišel v lednu roku 2010 z Atlética Madrid a v 73 zápasech zaznamenal 17 gólů. Smlouvu pak původně měl ještě na jeden rok.

"Před přestupem do Liverpoolu jsem klub viděl jenom jako jednu z největších institucí ve světě fotbalu. Nyní mohu potvrdit, že Liverpool nepředstavuje jenom skvělý klub, ale také skvělou rodinu. Každý den jsem se ze sebe snažil vydat vše, je to velká čest, že jsem barvy tohoto klubu mohl hájit dva a půl roku," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (674)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele