Matri je Janovu vděčný za důvěru, za níž se chce odměnit

12.09.2014, 13:52
Aktuality
Znovu jako hráč základní sestavy se chce cítit Alessandro Matri. 30letý italský útočník v posledních letech nezískal důvěru trenérů Juventusu, AC Milán a Fiorentiny, v létě proto zamířil ze severu Itálie na roční hostování do Janova...

"Mám za sebou hodně problematickou sezonu. Fakt, že mi Janov projevil důvěru, pro mě znamená velkou vzpruhu. Janov mi může pomoci a já mohu pomoci Janovu. Jsem klubu vděčný a nyní je na mně, abych řekl díky," prohlásil.

Matri ve druhé polovině loňské sezony odešel z Milána do Florencie a vedení Violy svými výkony nepřiměl k tomu, aby usilovalo o prodloužení spolupráce. Následovalo proto další hostování, tentokráte ho AC zapůjčilo do Janova a Matri si na úvod tohoto angažmá poranil lýtko. Debut by si tak mohl odbýt o víkendu proti Fiorentině.

"Styl, jaký praktikuje trenér Gian Piero Gasperini, se mi zamlouvá, je velmi ofenzivní. Osud tomu asi chtěl, abych k prvnímu zápasu nastoupil proti Fiorentině a já jenom doufám, že vše dopadne podobně jako můj první duel za Fiorentinu," vzpomíná Matri na 19. leden, kdy celku z renesančního města dvěma góly pomohl k výhře 3:0 v Catanii.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mel jsem ho za to,ze mu je maximalne tak 25

Reagovat
smazaný uživatel

Malé OT: dávají dnes na eurosport 2 Leverkusen vs Werder Bremy? Koukal jsem na teletext a píší, že ne a na netu že ano. Můžete poradit prosím? Chtěl bych vidět Brémáky poprvé v sezoně

Reagovat
Subre

mají na to i ukázky takže dávají

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to jsem rád. Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Páteční předehrávku dávají vždy.

Reagovat
Dufan

Nikdy se mi stylem hry nelíbil. Ještěže ho Juve prodalo.

Reagovat
homeles8

tak to mě se líbil, můj oblíbenej hráč

Reagovat
Dufan

Promiň, ale mě přišlo ženu balón hodně zavazel, zpracování neměl a co ho netrefili, tak nedal. Rozhodně ne útočník pro přední klub v lize.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

tedka honim nad tim že hraje zá a-tým......to není možný tenhle šmoula

Reagovat
The Krupy

Jeden z mojich najobľúbenejších hráčov vo vtedajšom Juve, nikdy nezabudnem na ten polrok, keď sypal jeden gól za druhým. Robí sa tu z neho zbytočne šmatlák, on potrebuje byť psychicky v pohode keďže mi trochu príde ako labil, ale verím, že v Janove bude úspešný.

Reagovat
Il Architetto

Krupy nepij.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ohledně Matriho nevím no, v AC Milán hrál třeba naprostou tužku. Sice se dkázal dostat do šancí, ale až neuvěřitelně moc jich zahodil. Na ty zápasy nezapomenu, 3-4 tutovky nebyl pro něj problem poslat uplně pryč za zápas a tak příliš ACM v lonske sezoně resp. v 1. polovině moc nepomohl, naopak to Milánu uškodilo. On se chytne jak kde no. Každopádně loňská sezona hruza.

Reagovat
stuff

tak toto leto ste ho nahradili obstojne

Reagovat
Zark

Pazzini > Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Matri by to finále MS rozhodl..

Reagovat
smazaný uživatel

delostrelec

Reagovat
smazaný uživatel

U nás totálne vyhorel, tak snáď sa mu bude dariť (samozrejme nie proti nám) :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak konečně má snad tým který odpovída jeho kvalitám, ale nemyslím si že se prosadí...vůbec nechápu jak mohl projít špičkové týmy serie A, ten jeho manažer je prostě bůh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele