Matoušek litoval zahozené šance, chtěl ukázat, že není odepsaný

14.12.2020, 09:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (125)

Přidat komentář
JackDaniels.

Reagovat
Pablos

Koukal jsem na dohráno a docela mě zarazilo co říkal Trpiš s naprostou vážností ...že kdyby to dal a kdyby třeba i Liberec vyhrál... tak Matoušek nedostane výplatu plus ještě dostane pokutu. Tak tvl. to je snad ještě víc kontroverzní, než jim vůbec nedovolit nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Jeziši.

Reagovat
bobis21

Tak říkal to asi jako vtip, ale u těch komoušských sviní si člověk být jistý nemůže no ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Už jsem jsem se lekl, že se dnes neprojeví tvůj komplex.

Reagovat
bobis21

Nepodporování komunismu = komplex jo?

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš že hned ty komouše musíš vytahovat, i když vliv Číny na fungování Slavie se několikrát snížil.

Reagovat
bobis21

Pořád jsou jako většinový akcionář nejvyšší rozhodovací orgán. To je jako říkat že Kellner nemá vliv na PPF, protože tam má dosazeného nějakého manažera.

Reagovat
Stannis Baratheon

Prostě máš komplex ze Slavie a to je oč tu běží.

Reagovat
bobis21

Slávie mi je úplně u prdele, naopak bych jí přál ať se té rudé špíny zbaví a stane se normálním klubem. Fakt bych nechtěl aby někdo takový vlastnil Baník, to bych normálně doufal v zánik klubu aby pak mohl začít odznovu bez nich. Nemám rád komunisty a jejich diktatury, jen ty si to vykládáš jako něco s konkrétním klubem.

Reagovat
Stannis Baratheon

No jo, pán má najednou plnou pusu vyššího principu.

Reagovat
bobis21

Nevím co zkoušíš, já měl vždy problém jen s těmi komunisty a s ničím jiným. To že tebe tak hrozně zraňuje že někdo nechce budovat komunismus s Jardou není můj problém

Reagovat
Bucky

Čína splnila nákupem Slavie svůj cíl. Je neskutečný, jak se poslední dobou Slavisti vždycky vztekají, když se mluví o nich a o Číně. "Není žádný problém v tom, když Čína něco vlastní, když do toho nekecá." Budou to opakovat tak dlouho, že tomu začnou věřit a budou Čínu obhajovat až tu začne ve velkém nakupovat všechno.

Reagovat
Bakary3

Jojo, a bude to chyba slávistů … ( )

Reagovat
clinger

já nevím no.většinu věcí co já, ty a další máme doma je právě z té hnusné číny. A že by ostatní majitelé klubů (Baníku, Sparty atd.) byli křišťálově čistí.... Taky bych si přál aby Slávii nevlastnila Čína, Ale fandím dál. ( už mám ten klub moc pod kůží) Jako skoro každej. A dělali by to i baníkovci, ikdyž teď tvrdí něco jinýho.

Reagovat
Bakary3

To je pravda, blije se na majitele Slavie jen z principu, ale jiný na tom třeba nejsou o nic líp.

A to se určitě pleteš.

Bobis je určitě tak zásadovej člověk, že přál v dobách Petery, Šafarčíka a nevím koho klubu zánik.

A určitě tu nepíše z kompu nebo telefonu z Číny a není oháklej v čínských hadrech, s jednorázovou čínskou rouškou na frňáku jako půlka národa, ale kupuje všechno u lokálních výrobců.

Reagovat
bobis21

Ano, přál jsem si klidně zánik a začínat odznova (a nebyl jsem v tom rozhodně sám), hlavně když se jich zbavíme

Reagovat
Bakary3

Úplně tomu nevěřím, já bych tohle svýmu klubu nepřál, ale budiž.

A ty věci z Číny teda taky bojkotuješ, nebo hejtuješ jen Slavii, protože jí nesnášíš?

Reagovat
Kepy_FCB

Taky mu nevěřím, protože ví moc dobře že provinční klub z ČR číńani či šejci nikdy nekoupí

Reagovat
bobis21

Ty ale asi nechápeš v jaké situaci ten klub tehdy byl. Z vlastních příjmů si nemohl dovolit ani ten kádr který měl (ano, ten který získal za půlku sezony 4 body), neměl stadion a možná jedno tréninkové hřiště. Mládež mohla pokud vím trénovat jen na Šoupalce (školní hřiště u základky - byť skvělé). Klub neměl žádný majetek a desítky milionů dluhů. Bez příchodu Brabce nebo jiného podobného majitele by Baník hrál dnes při nejlepším MSFL. Takže reálné možnosti byly buď opuštění profi soutěží s Šafarčíkem nebo bez něj - samozřejmě bych byl pro možnost bez.

Snažím se vyhýbat všemu z Číny. Žádnou nenávist k slavii nemám, to je jen tvůj výmysl. Vždyť polovina mé rodiny jsou slávisti.

Reagovat
Bakary3

Tak Slavia byla stejně v prdeli a jaksi movitých majitelů není na rozdávání, klub si vybíráš, jeho následný majitele už ne.

Tak neřekl bych, že jen můj výmysl...

No, to tě musí mít doma rádi

Reagovat
Pablos

A kdyby jste hráli LM, pravidelně El... v lize si to dávali s prstem v nose, vyletělo by spoustu hráčů vašich, měli své hráče skvěle prodané a úspěšně hrající v PL ...bys koukal na ordinaci místo toho a přál si zánik klubu, ať se začne od znova ? Nebo by tě sralo, ale ohnul by sis to tak, že ti hráči za to nemůžou ...že je majitel z komunistický země a ten fotbal jejich stejnak sledoval a přál těm hráčům a byl rád za vítězství třeba nad Barcelonou ?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
bobis21

Ale on není majitel z komunistické země. Majitel je ta komunistická země.

Reagovat
Pablos

tak nedával jsem stopro příměr, oni Barcu neporazili ... podle mě spíš nechceš teď couvnout trošku a říct, že tě serou komunisti ...ale Baník bys neodstřelil ve finále po nějákém čase úspěchů třeba a vztahu k oblíbeným hráčům.. to se lehko řekne, ale hůř udělá.

Reagovat
Bucky

Vždyť za dob toho šíleného vedení tu většina Baníkovců psala, že ten klub potřebuje spadnout a očistit. A to šlo "jen" o špatné vedení klubu.

A ano, spousta produktů které vlastníme je z Číny (nebo spíš v Číně vyráběná), tomu se člověk asi nevyhne. Ale pořád je něco jiného, když ty pošleš do Číny trochu peněz a něco výměnou za to vlastníš a něco jiného, když Čína pošle sem nějaké peníze a kupuje si za to firmy a vliv. Vzniká tu spousta projektů, které ukazují Čínu v tom skvělém světle a zároveň na fanoušcích Slavie je vidět, jak se posouvají jejich hranice. Spousta z nich přešla z "Čína jsou komunistický svině" na "Vždyť všichni kupujete produkty z Číny, není na tom nic špatného." Je celkem neoddisktuovatelný, že když se Slavii daří zejména díky čínským penězům, názor fanoušků Slavie se na ně prostě zlepší. Slavii určitě nekupovali kvůli zisku, investičních příležitostí je v ČR spousta a do fotbalu nejde skoro nikdo kvůli penězům. Kupovali to jako takovou svojí PR agenturu. A když člověk vidí, co směrem k Číně řiťolezecky hlásá Tvrdík, tak o tom snad nemůže být pochyb.

A mimochodem zaměření na lokální výrobce, potraviny, výrobky je docela velký trend, do kterého se pouští čím dál více lidí. V nákupu telefonu se asi bez Číny většina lidí neobejde, ale kde je ta alternativa, se čím dál tím více lidí, kteří si to můžou dovolit, obrací k lokálním produktům.

Reagovat
Bakary3

Jo, třeba s tím Tvrdíkem máš pravdu, bohužel...

Já svůj názor taky napsal, peníze jim prát nebudu.

Ale prostě fandím, protože je to pořád Slavia, pořád tam jsou češi, pořád tam vidím nějaký klubismus, ať už u Součka, to byl skvělej příběh odchovance... teď třeba Bořila, vypadalo to, že srdcaři byli i Coufal a další - ano, asi i díky nadstandardním podmínkám a sportovnímu růstu. Ale v tom týmu prostě pořád nějaký srdce je, jinak by ty úspěchy taky nebyly.

A proto - OK, nadávej na majitele Slavie.

Ale nadávat po vtípku Trpiše do komoušských sviní, dyť je to ubohý.

Reagovat
Bucky

Tak bral jsem to, že je to reakce vtipem na vtip, ne že by si myslel, že to myslí Trpiš vážně. Mě určitě nevadí, že dál fandíte Slavii jako týmu, ale celkem mi vadí jakou podporu mezi fanoušky má třeba právě Tvrdík. Jasně, spousta lidí z něj má pořád prdel, protože si dobře pamatují, že je naprosto neschopný a Slavie je spíš výjimka, kde se mu povedlo kolem sebe postavit schopný tým. Ale třeba na Twitteru je vidět kolik fanoušků ho vynáší do nebes, ačkoliv je to taková populistická prodloužená ruka východu. Podporovat tým, trenéra, znak klubu, vše naprosto v pohodě. Ale bylo by dobré se vymezovat a neadorovat ty lidi, kteří jsou přímo napojení na to špatné.

Reagovat
Bakary3

Jo, chapu, ale v každým táboře mas nejakou sortu lidi,nevim ,co vic k tomu rict...

A k Tvrdikovi, jo, je to vocas, na druhou stranu mi prislo trapny, kdyz tu kdekdo shazoval kazdy jeho slovo, ikdyz to vubec nebylo na miste.

Reagovat
verv

ještě bych dodal že spousta těch fanoušků se naváželo do Sparty jako do komunistickýho klubu (což je nesmysl), ale to, že je teď vlastní přímo komunistickej režim, už jim nevadí

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, všichni fanoušci Slavie si s vizí v lepší zítřky doma ve sprše zpíváme internacionálu.

Reagovat
dontcallmeandre

Já doufám v zánik Baníku jakýmkoli způsobem. Ostrava by pak byla lepším místem pro život (žiju v Ostravě 10 let). Ale s koncem číňanů ve slávii bych taky neměl problém, naopak, jsem se zařekl, že slavii nedám ani korunu, dokud nebudou mít nějakého slušného majitele.

Reagovat
Bakary3

S tím víceméně souhlasím, taky se mi nechce jim cpát prachy třeba za předražený věci ve fanshopu, když každej moula v áčku má nástupák 250 měsíčně, jen po hostovačkách pomalu ligovou základní jedenáctku... to jo.

Ale tyhle řeči... Já taky nejsem šťastnej, že Slavii má zrovna tenhle majitel... Ale prostě pořád je to Slavie.

On má velkohubý kecy, ale taky by Baník nezavrhnul.

Reagovat
dontcallmeandre

Já jsem jí chtěl přestat fandit úplně, ale pak jsem se podíval na výsledky, a stejně jsme měl radost, že vyhrála.. Tak jsem si řekl, že to alespoň nebudu podporovat finančně. Takže žádné lístky, žádné věci z fanshopu atd. ale to si musí každý rozhodnout sám, každopádně brácha utratí ve fanshopu hromadu penz pořád, letos o to víc, že ušetřil za výjezdy

Reagovat
Bakary3

To, cos napsal, tak to prostě je - může se ti něco eklovat, ale stejně je to pořád ta Slavia...

Někdo to bere víc, někdo se od toho alespoň nějakým způsobem distancuje, ale pořád je to tvůj klub.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Oni žijou tím, že když nemáš něco nebo někoho rád tak hned z něj musíš mít automaticky komplex. To je symbol slávistů v posledních letech, že si nevidí ani na špičku a myslí si, že jsou středobodem vesmíru...

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Bakary3

Tak zrovna v používání slova komplex ve spojení se slávisty jsi ty přeborník (přestože Slavia komplex z Baníku, nooo…), čímž tvůj koment tak trochu, úplně, ztrácí na vážnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda nevím jestli jsem tohle spojení někdy použil. Můžeš mi osvěžit paměť,pokud ovšem zase nelžeš. Maximálně sem psal, že se o nás staráte víc než o svůj vlastní klub. Což u tebe platí ještě tak 10 tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

A nic. Další z řady nechutných lží od bezpáteřní kurvy Stanislava. Jak takovému člověku někdo může svěřit dítě...

Reagovat
Bakary3

Aby to náhodou nezapomněl zmínit, ikdyž Trpiš si zjevně dělal srandu …

Reagovat
Losinho

ale jeho Slavie nezajímá

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

lol

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsi imbecil je jeansdé ze všeho, co píšeš.Ale teď jsi se vážně ztrapnil. To jen díky Ostravě a MS jraji má,me dodnes komunisty v parlamentu a z čele státu STBáky. protože jen u vás pravidelně vyhrávají volby.jste tam všěichni rudý až na prdeli a budeš tu urtážet Slavii jen kvůli vlastníkovi???Ubožáku

Reagovat
bobis21

Poslední parlamentní volby (2017), výsledek KSČM

Praha: 4,60 %

Město ze kterého jsem já: 4,21 %

Takže jsi opět za debila jen ty

Reagovat
Petr325

Jindra si z toho dělal prdel, ale v pozadí se culil Tvrdík

Reagovat
PH8

Zrovna, kterej Ty většinu času působíš jako inteligenční kluk, se toho chytneš

Reagovat
Pablos

no bylo mi to divný... ale už se stalo, nechal jsem se chytit

Reagovat
PlackaSKS

.. tohle by pochopil i bobis se sheldonem

Reagovat
Pablos

no jo furt

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Je tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

no nechali ho nastoupit protoze je to traged, taky dobra taktika prodat lemra do leberce a pak protim nim hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to euro nevyjde

Reagovat
REPLIKATOR

Je odepsaný...

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl ukázat, že není odepsaný a ukázal, že odepsaný je.

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Slavie ho zničila.

Reagovat
Kucka

a co teprve Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel

sorrys

Reagovat
Freedo

Zdroj je ten fanweb, co mapoval přestupy Slavie v létě a napsal, že si WHU nechal utéct Frydrycha, čehož se někteří chytli a zcela vážně mluvili o zájmu WHU tehdy.

Reagovat
naheCZ

Já jsem tu informaci poprvé četl někde na twitteru, ale byly to informace ze zahraničí. A spíš to tam lidem přišlo jako blbost

Reagovat
PH8

Včera se mi jeho hra líbila. Na základ ve Slavii to není, ale přišlo mi to jako jeho asi nejlepší forma od doby co skončil v Příbram.

Reagovat
ondrasch77

Loni na podzim v Jablonci byl výraznější a to nejen čísly...

Reagovat
PH8

Vždyť tam už byl furt zraněnej ne?

Reagovat
ondrasch77

Psal jsem "na podzim"

Jaro byl často zraněný nebo z formy...

Na Slavii asi nikdy mít nebude, potažmo na žádný klub, který by měl / chtěl hrát dominantní fotbal..., je to čistě brejkový hráč (o to víc překvapuje, že ani v Liberci (který hraje tímto systémem) nemá zatím žádná čísla...

Reagovat
jackinho10

Me vzdycky fascinuji takova prohlaseni, ze to chtel odmakat na 100% a ze mel zvysenou motivaci. Takze v ostatnich zapasech nemama na 100% a nema motivaci..

Reagovat
meno

Odjezdil to na 120 %!

Reagovat
GrimeBaller98

Uz kvuli jeho kariere bych si moc pral aby u nas zustal, nebyl jsem nadseny ze jde k nam, kdyz prosel minulou sezonu Jabloncem, nema top formu, ale porad si myslim, ze muze byt na nasi ligu nadprumerny, jen si dat hlavu doporadku. Nebudu rikat, ze mu Jindra zkurvil zacatek kariery, nicmene ten jeho prestup byl hodne zbytecny ,snad u nas dostane vic sanci.

K zapasu: Cekal jsem od nas horsi vykon a 3:0 podle me uplne neodpovida, nehrali jsme vubec spatne, i kdyz samozrejme chapu nadavky, ze jsme hrali za hranou. Bohuzel na takove soupere se musi pritvrdit. Slavie vyhrala zaslouzene, ale sedelo by k tomu spise 3:1 nebo 2:1. Doufam, ze dalsi zapasy uz budeme sbirat body

Reagovat
meno

Bude Jan Matoušek hostovat na jaře v Příbrami?

„Má teď pět týdnů, bude absolvovat pět přípravných utkání jako každý, bude to jen o něm. Padla mu doba hájení a svoje místo si musí vydupat. Pro něj bude důležité, aby oba kempy zvládnul s čistou hlavou a máme dohodu, že když se propracuje do užšího kádru, zůstane. Kdyby se mu to nepovedlo, bylo by dobré, aby měl trvalou herní praxi, majitelé jsou domluvení. Uvidí se třeba až týden před ligou.“

To samé platí u Alexe Krále?

„My si ho chtěli pojistit hlavně do budoucna, protože v něm vidíme obrovský potenciál. Když na sobě bude pracovat, věříme, že je to hráč, který může být defenzivním pilířem českého fotbalu. Už během podzimu jsme se bavili, že by mohl zůstat v Teplicích na hostování po zbytek sezony, ale on sám do toho chce vletět, i když ví, jaká je tu konkurence. Alex je ale využitelný na více postech.“

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/354375/trpisovsky-o-priprave-matousek-si-musi-svoje-misto-vydupat.html

Tady je přesně popsaný, proč to u nás Matoušek nedal.

Reagovat
Bakary3

Ten kontrast s Králem je tu do očí bijící...

Reagovat
Kiwi-21

Nejen kontrast z Králem

Já ten kontrast vidím hlavně ve srovnání Lingr - Matoušek

Oba z týmu že spodka tabulky ale přístup diametrálně jiný

Reagovat
Bakary3

Nebo Zima....

Trpis asi i dost tem klukum, co maji nejakou odvahu, fandi.

Skoda, ze to nekousnul vic.

Reagovat
Kiwi-21

Jj Zima taky skvělý

Já vyzdvihl spíše Lingra protože původem z Karviné a také přibližně stejné posty i když Lingr je daleko univerzálnější

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bakary3

Ze začátku jsi mě sral Ale teď dobrý příspěvky

Jinak s tím Matouškem nevím, no...On asi není úplně bojovník a když něco nejde, nekousne to... Je to škoda, protože jinak na to má. Ale třeba trošku "dozraje" a ještě nám ukáže.

Reagovat
GrimeBaller98

Ja vim, byl jsem prehnane utocnej a agresivni a proste se mnou cloumaly emoce a bylo potreba se zklidnit a videt ten fotbal taky trosku objektivneji nez tomu bylo nedavno

Ja mu verim, ale spousta tymu nehraje to rozestaveni kam by pasoval, podle me je idealni na podhrot, ale to opravdu skoro nikdo nehraje. Na kraji je strasne utopenej

Reagovat
Bakary3

Každýmu se to stane, taky bych mohl vyprávět ..

Jo, souhlasím, každej dá před ty 2 DZ dalšího ofenzivního záložníka, než podhrota, což mi obecně přijde škoda... A u Matouška hrozná, protože tím se jeho potenciál úplně zabíjí tím, že ho vystrčí úplně na hrot nebo na kraj....

Reagovat
GrimeBaller98

Presne tak, kazdopadne si myslim, ze se ve Slavii asi uz neprosadi stejne jako Baluta, ktery byl o level vys nez je Matousek. Ale stat se muze cokoliv, furt je mlady, spis si ale myslim, ze je potreba aby sel do tymy kde bude patrit k nejlepsim a hrat kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si dobře pamatuji, tak Jindra ho nechtěl, ale Tvrdík ho nechtěl pustit ke konkurenci, udělal nabídku a on ji přijal. Přesto s ním Trpiš pracoval, jenže Matoušek evidentně se nechtěl s konkurencí přetahovat a vydupal si hostování v Příbrami.

Jeho problém je, že absolutně neumí bojovat s konkurencí, proto zatím nikde moc neuspěl.

Reagovat
dontcallmeandre

Tak byl to mladý kluk, třeba dostal trochu rozum. Myslím, že když vidí, kam se dá ze slavie přestupovat, a že v útoku to zvládne kuchta, tak to třeba ještě zkusí. Potenciál má, je to pořád ještě mladý kluk, už má dost zkušeností a jestli půjde sima v létě, ne li dřív, pryč, bude mít ideální šanci zabojovat

Reagovat
smazaný uživatel

To co píšeš je samozřejmě pravda, ale vzhledem k tomu, že ani v Liberci není jasná volba, tak tomu nevěřím.

Reagovat
dontcallmeandre

No, je to jen na něm, myslím, že ve Slavii šanci ještě dostane, na to byl dost drahý a je pořád mladý, aby ho odepsali.

Reagovat
GrimeBaller98

U nej je taky problem asi i zivotni styl a chovani. Co jsem slysel, tak pry pred Kodani prijel pozde na letiste, protoze rozstrelil svoje auto. Ale co je na tom pravdy nevim

Reagovat
vestinustarychdubu

Tak on nepůsobí zrovna jako nejostřejší pastelka v penále, takže by mě to asi ani nepřekvapilo u něj

Reagovat
GrimeBaller98

Spis nehrajeme spravny rozestaveni pro nej, protoze on neni primo krajni hrac, ale spis podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan hraje velmi podobný systém Slavie, tudíž pokud si nenajde místo tam, kde je nižší konkurence, tak těžko si ho najde ve Slavii a pochybuji, že Trpiš bude skrz Matouška měnit. Dnešní fotbal se uchyluje spíš k univerzálnosti a on se bude muset nějak přetransformovat.

Reagovat
Bakary3

To je pravda

On je špičkovej podhrot, ale průměrnej hrot či křídlo. Bohužel jen tak změnit herní styl nedokáže kdekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je ale chyba u něj nebo u jeho hráčského agenta, že vůbec do Slavie šel. Pokud si dobře pamatuji, tak Slavie jeho primární post nikdy neměla. Tak měl zvolit jiný klub. Myslím, že se tenkrát spekulovalo u Plzni. Ale ani tam jeho post úplně tak není a vlastně marně přemýšlím, který klub v Česku praktikuje hru se second strikerem.

Reagovat
Bakary3

Bohuzel v nasi lize se asi moc nevyradi, no, celkově me mrzí, ze takovi hraci uz moc nejsou a kdyz uz, tak se zabiji jejich potencial nekde na kridle.

No, MOMENTALNE Sparta s Karlssonem a jak jsem ted jen tak na nahodu mrknul na Livesport, tak Pribram s Voltrgolem

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu sem věděl, ale ti tam budou hrát nejspíše Hložka, takže to nepřipadá v úvahu. Příbram by byl pro něj krok zpět. Dle mého pokud se na tom křídle nezlepší, nebo případně jakk útočník., tak ve Slavii nemá nárok a bude rád, když ho vezme klub druhého sledu a dá mu příležitost.

Reagovat
Bakary3

Ja to ani nemyslel tak, ze by mel jit tam nebo tam, spis jsem tim chtel rict, ze v nasi lize se to v podstate nehraje a kdyz uz, je to jen nejaky momentalni zachvev... takze pro hrace jako on tezky to nekde naplno rozbalit, coz je skoda.

Reagovat
Bakary3

* reakce na Toma, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím a souhlasím. Proto píšu, že bude muset svou hru změnit. Přál bych mu ať mu výjde Liberec. Je to zajímavý tým, tyhle typy se tam docela prosazují. A hlavně si myslím, že takových hráčů nemáme moc a je to škoda. Mě osobně jeho styl fotbalu baví. Problém je jak bylo psáno výš, že jeho mnohem větší problém bude asi hlava.

Reagovat
Losinho

těch 2:1 by sedělo, za mě klidně i 1:1, ale to by mě po remíze s Brnem nasralo hodně

Reagovat
shawntee9

Na jaře do Příbrami a bojujem o konferenční ligu

Reagovat
Hiko

Reagovat
mayday

Když vyletěl v Příbrami, tak tady byl považovanej za buhvijakej talent, kterej se prodá do zahraničí za x milionů euro, ale od té doby se potvrzuje, že on zas takovej fotbalista není. Hodí se do slabších celků, kde může utíkat do brejků, ale v lepších týmech, který hrají do zavřených obran je skoro nepoužitelnej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Potenciál asi nějaký měl, ale to jak z něj mnozí dělali generační talent, to byl samozřejmě nesmysl. Stejně nesmyslná byla i ta přestupová částka, to Jarda vyhandloval úplně neskutečně.

Prostě si špatně vybral klub a to od té doby se to s ním veze. A to není nic proti Slavii, ale přeci jen, ten styl fotbalu jakým se dlouhodobě prezentují, asi není pro každého a pro něj už teda vůbec ne.

Reagovat
mayday

Já jsem si říkal už v té Příbrami, že to nebude tak horký. Přece jen v uvozovkách tam akorát párkrát utekl a dal pár branek. Hned po příchodu do Slavie jsem viděl nějakej rozhovor, kde se divil, že po něm chtějí i jiný věci než jen utíkat dopředu.

V souvislosti s tím, jak ho spousta lidí tlačila dokonce okamžitě do repre to dnes přijde celkem úsměvný, protože on bude nakonec fotbalista fakt tak akorát do těch slabších celků, kde může uplatnit to jediný, co umí.

Reagovat
Blasphemer

Chtěli ho tenkrát i v zahraničí, kluby si už nepamatuji, ale myslím že někdo z Itálie to byl. A pak ještě někdo z lepší ligy. Samozřejmě to byly kluby druhého sledu, ale prvoligové.

Bohužel pro něj Slavia nabídla nejvíc, takže věřím tomu, že ho do toho Jarda taky dost tlačil, aby šel tam.

Ale co chci říct hlavně - klidně mohl lepší kariéru než teď. Třeba by se v nějakém horším zahraničním těmi svými přednostmi chytil a uměli by ho líp využít. Tady se odvážím tvrdit, že zůstat v lize byla hloupost. Přeci jen, ta naše liga patři k nejoubojovějším a defenzivně poměrně vyspělým.

Reagovat
mayday

Je to možný. Ale kdykoliv ho vidím i v nějakým rozhovoru a připojím k tomu zápasy, ve kterých jsem ho viděl - nepřipadá mi z nejbystřejších a mám z něj pocit, že fotbalu absolutně nedává všechno, protože kdyby jo, tak věřím, že je dnes po těch pár letech od Příbrami přece jen dál.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je možný. Tolik ho zase nesleduju, abych si mohl udělat obrázek, jestli tomu dává všechno nebo na to naopak sere. A že není nejbystřejší, to nic neznamená. Hložek je evidentně taky guma, ale fotbalu dává vše.

Reagovat
mayday

Uvidíme, jak to s ním bude pokračovat.

Reagovat
PlackaSKS

matoušek je línej

Reagovat
vestinustarychdubu

Co by dělal v Itálii? Tipuju, že by tam brzy skončil na lavici někde ve druhý italský a pak se s pompou vracel na hostovačku zase zpátky do Příbrami.

Reagovat
Blasphemer

A nebo by se tam chytil jako Matějů, nepřijde mi to úplně nemožné.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak v Itálii by to měl dvakrát tak těžký jako tady. Možná nějaký Holandsko nebo Belgie (kluby druhého sledu), ale ty by Příbrami nevysolili to, co Tvrdík.

Reagovat
Blasphemer

Nějaký hostování ve dvojce by mu možná vyšlo a pak by se možná chytil i výš. Holandsko a Belgie ideál, jak píšeš, ale ti by ho zas nezaplatili, no.

Reagovat
db18

ta částka mu asi taky dost ublížila, přijít tak za 10 + % z případnýho prodeje, tak myslím, že se mu taky hraje líp...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tam podle mě i došlo na takové to uspokojení v jeho hlavě, že přeci ho nenechaj s takovou cenovkou sedět. Bohužel pro něj na tohle Trpiš sere a pokud seš netáhlo a nedokážeš trochu potlačit ego, tak ti cenovka nepomůže. Viz právě Maty nebo Baluta. Tím ale neříkám, že ho Trpiš neměl trochu podržet a že mělo dojít na takovej rychlej proces, jako došlo.

Reagovat
ACSeRw!n

vylozene spatnej neni, ale na top3 v lize to nebude no.. ta cena za nej byl totalni ulet

Reagovat
mayday

Jasně, vyloženě špatnej není, něco nabídnout může, ale akorát tak do fotbalu slabšího týmu proti silnějšímu. Do mezihry nula, taktická vyspělost taky nic moc.

Reagovat
Nuno čomes

Kolik? 40 mega?

Reagovat
ACSeRw!n

no stal myslim 35 nebo 40

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele