Matějovský prodloužil v Mladé Boleslavi o rok smlouvu

17.05.2020, 09:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
Rarášek

❤️

Reagovat
dave30

"Fotbal jistě chyběl nejen nám, hráčům, ale i většině lidí,"

Opravdu by mě zajímalo, jak na tom profesionální fotbal u nás je? Vím, že mě překvapily tyto údaje, když stávkovali hráči v NHL. Vyšlo najevo, že přerušení soutěže vadilo asi 5% obyvatel USA. Tak špatně na tom náš fotbal asi není, nicméně ta Matějovského většina je asi dost mimo realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zije v bubline, nic jinyho krome fotbalu nezna. Kopacka no.

Reagovat
Pablos

NHL je okrajová záležitos pro amíky (teda nevím jak na Severu uplně, tam to možná nebude tak špatný)

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedivím, když zničili tradiční kluby a hokej se tam hraje na Floridě, v Kalifornii, v Arizoně, Texasu, Nevadě.naprosto šílený destinace.Venku nonstop třicítky, koho by zajímal hokej

Reagovat
wjillm

Aspoň se můžou jít zchladit do arény

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koště, stav se u nás a uvidíš. Ve Vegas hokej milujeme ty jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Tak v Německu třeba 2/3 lidí nechtěli obnovení soutěží

Reagovat
dave30

Jj, zaznamenal jsem.

Reagovat
wjillm

V posledních 2, měsících jsem nepotkal člověka, který by si stěžoval, že nemůže jít sledovat sport. Potkal jsem pouze lidi, kteří si stěžovali, že nějaký sport nemohli dělat. Takže lidem sport chybět mohl, ale trochu jinak, než si někteří sportovci myslí.

Reagovat
IkerCasillas

Krátkodobě možná. Jinej plán většinou vymyslíš, ať už půjdeš někam na výlet, zamakáš na bytě/baráku či dohraješ víkendovku ve Fifě bo dojedeš seriál na který si neměl čas. Postupem času, by to ale lidem vadit začalo

Reagovat
Uwe háže buly

Když by se počítali jen chlapi, tak to asi většina bude.

Reagovat
dave30

Nevím. Mám spoustu kamarádů, které fotbal moc nezajímá. A pokud ano, tak kaprliga to zrovna není.

Reagovat
Raylan

Taky to mám tak, jsem už ten ročník, kde jely mezi mladejma hodně počítače a hry a na fotbal zas tolik lidi nekoukalo, řekl bych třeba tak třetina třídy. A to teď to bude ještě horší u těch mladších bych řekl. Spousta lidi co znám koukne jen občas třeba na ligu mistrů.

Reagovat
fabec1222

No a to mluvíš jen o sledování, ale na třeba na vesnicích už se ti dneska mladí vyserou, aby šli kopat někde okres, tam je problém už dneska kolikrát postavit jedenáctku.

Reagovat
dave30

Kamarád tělocvikář mi říkal, že hodit klukům balón (jakýkoliv) je pro ně téměř za trest. Postavit jim tak nějaký parkůr, na to prý ještě trochu slyší...

Reagovat
M0rb1D4S

Možná jsem podobný ročník, ale mezi kamarády jsme vždycky řešili fotbal a holky Když bylo hezké počasí, tak míč a šlo se hrát. Počítač vždy jenom když nevyšlo počasí

Reagovat
M0rb1D4S

Sakra. Zase hledat někoho kvalitního na křídlo

Reagovat
db18

Na druhou stranu přijde jistě Ekpai... pro Karvinou si myslím, že by mohl být dobrým hráčem.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Ba Loua není ztráta jenom na hřišti ale i mimo něj. Ten kluk je strašný poklad.

Reagovat
hraca

Karviná za zlomek té přestupové ceny koupí 2-3 cizince a zas z nich jeden vyskočí. Toho bych se určitě nebál. Hlavní je, aby se udržela liga a ti hráči měli motivaci do Karviné přestoupit

Reagovat
Blasphemer

Já se vlastně divím, že je ještě u vás. Už minulé léto jsem si říkal, že ho určitě někdo koupí (a tajně doufal, že to bude Plzeň ). Je fakt neskutečný, a to už docela delší dobu.

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Pojd pojd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele