Masopust: Všichni jsme nešťastní, chtěli jsme si splnit další sen

25.03.2022, 17:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Mirek na tenisu

Masopust si svoje uhrál. Pak došly síly a nemůže za střídání Šilhavého a točí si nominoval na lávku

Reagovat
Mass

Ač ho mám rád za jeho nasazení a rychlost, tak taky nic extra nepředvedl. To by měli mít všichni na týhle úrovni. "Nejlepší" byl ten jeho centr levačkou.

Reagovat
Pablos

Reagovat
luismiksak

V pohodě, s Ivanem bude zase dobre!

Jardo, díky! Král je mrtev, at žije král!

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý a jeho neposlání Lingra na hřiště místo Kuchty to si budu do konce života pamatovat. S tímhle střídáním sem počítal od první minuty. Typologicky podobní hráči... ne on tam pošle low-cost devítku do vápna, který neudrží jediný balón. Bylo to poslední MS s 32 týmy... hrozný. A říkat si, že na ME Šilhavý něco dokázal. Ano, ale pak nás pohřbil s Dánskem když tam vrátil zraněného Bořila. Šilhavý měl být odvolán už tenkrát podle mě. Byl to totiž hořký úspěch. My měli reálně sílu to ME vyhrát s Shickem, který měl formu jako řemen...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Pekhart dal za 12 let v repre dva góly Maltě, je to hráč, který daleko po třicítce žije jenom z toho, že má dva metry a že dal poprvé v kariéře víc než 15 gólů v Polsku. Spoléhat na to, že to klapne zrovna v těch pár minutách po x letech ničeho byl pěkný nesmysl. Naopak Lingr ve formě, produktivní, běhavý, nějaké vůdčí schopnosti prokázal i na ME21, kde vypadal jako jeden z mála fotbalově...ale bohužel.

Reagovat
livefan

Reagovat
Selänne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele