Mascherano spojil budoucnost s Barcelonou

27.07.2016, 14:50
Aktuality
Barcelona si pojistila služby Javiera Mascherana. Argentinský reprezentant, jenž byl během uplynulých týdnů spojován s odchodem z Katalánska, podepsal nový kontrakt s platností do roku 2019...

Rodák ze San Lorenza je odchovancem River Plate, odkud se přes Cruzeiro dostal do West Hamu United a následně si udělal jméno během angažmá v Liverpoolu.

Od řemy Mersey se pak Mascherano před šesti lety přestěhoval do Barcelony, kde se zařadil k oporám katalánského celku, se kterým sbírá jeden úspěch za druhým.

To by mělo pokračovat i nadále, neboť 32letý defenzivní univerzál se dohodl na prodloužení kontraktu do roku 2019. "Barcelona oznamuje, že se dohodla s Javierem Mascheranem na tříletém prodloužení smlouvy. Byla to jedna ze stěžejních otázek, které jsme chtěli vyřešit," stojí na webu španělského velkoklubu, jenž definitivně oznámil příchod záložníka Andrého Gomese.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (316)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele