Martíneze čeká jednání o budoucnosti, nevyloučil návrat do Athleticu

10.06.2020, 12:25
Aktuality
Vedení Bayernu Mnichov v uplynulých týdnech podepsalo nové kontrakty s několika hráči prvního týmu, mezi nimiž není Javi Martínez. Španělskému defenzivnímu univerzálovi běží kontrakt do června 2021 a hodně se spekuluje o jeho odchodu z Bavorska, vyloučen pak není návrat do Athleticu...

31letý fotbalista v Bilbau udělal první krůčky a za Athletic hrál šest sezon, než ho v srpnu 2012 koupil Bayern. Ten tehdy zaplatil čtyřicet milionů eur.

"Můj kontrakt končí v létě 2021, sedneme si s představiteli klubu a budeme jednat, ale možné je vše," prohlásil Martínez.

"Nevylučuji nic, včetně angažmá v Austrálii, Spojených státech amerických nebo návratu do Španělska. V Bilbau jsem strávil šest neuvěřitelných let a návrat rozhodně připadá v úvahu," dodal.

Martíneze často brzdí zdravotní problémy a letos odehrál jenom dvacet soutěžních zápasů. Bayern nic nenamítá proti letošnímu přestupu, požaduje ovšem odpovídající nabídku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
20fredy20

Urobil pre Bayern vela , fantasticky hrac. Najpametnejsi moment ked vyrovnal v superpohari v 120 min.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Heresy

Reagovat
Rich

Velmi, velmi platný hráč Bayernu, který pomohl k mnoha vítězstvím. NIcméně z jeho postu ho vytlačil Kimmich a jestli se hrát v základu, tak to v Bayernu nebude už, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hodně záležet na finanční stránce věci, jeho zkušenosti by se hodily. Ale pokud zmiňuje La Ligu jako možnost vedle Austrálie nebo MLS, tak to zní jako flákárna na konec kariéry..v tom případě bych dal přednost spíš mladým hráčům

Reagovat
celeb

on mi na flakaca nikdy neprisiel. Prave naopak. Skoda tych zraneni.

Reagovat
Ferragamo7

Tie prvé 2 sezóny v Bayerne mal fantastické-nebojím sa napísať,že to bol rozdielový hráč.Bol ešte mladý a stíhal.Čím bol starší,tým to s ním šlo dole vodou.Dnes je Martinez(spolu s Boatengom) pre Bayern už iba zbytočná príťaž,podobne ako Rafinha,Bernath a im podobní- a preto dúfam,že sa ho Bayern zbaví čím skôr,pretože toto je príšerne pomalý, neobratný hráč,ktorý už v Bayerne nemal byť dobré 2-3 sezóny.Dúfam,že po konci tejto sezóny,tam už nebude viac otravovať.Žiaľ druhý lemravý SLON,asi neodíde,vraj ho Flick presvedčil,aby ostal v Bayerne Ja z hĺbky duše neznášam takýchto lemrákov ťažkopádnych,ktorí svoj hendikep potom už len ,,hasia" faulami.Za mňa mu patrí vďaka za všetko čo pre Bayern urobil,ale stačilo-na tento level už dávno nemá.

Reagovat
20fredy20

Tak to nesuhlasim s tebou , nejaky rychlik nebol nikdy. Hral fantasticky pozicne a telom . A nebyt tento rok Boatenga tak mozno teraz by bol Dortmund bod za nami.

Reagovat
Rich

S Martinezem je jedna potíž, že taky docela trpí na zranění a prostě Flick ho zkusil na pozici stopera a jak tam nestíhal ty zápasy to na podzim prohrál na brejky, tak to jde prostě za Martinezem.. Proto Flick ač asi nerad, zkusil Boatenga a s Alabou docela tu obranu zpevnili pro tuto sezónu, sice ano nějaké kiksy taky tam měl, ale měl i slušné zákroky. Upřímně nejsem si jistý, jestli je dobrý nápad, aby Boateng klub opouštěl, když Hernandez vůbec nepřesvědčil, Alaba možná odejde a nikdo neví, jaký bude Sule po zranění... Čili podle mě by Bayern měl se snažit o Upamenca a asi by Boateng měl zůstat...

Martinez byl univerzální a hrál dost dobře i předešlé roky, ale jeho pozice je prostě obsazená Kimmichem a jako letos a minulý rok nic moc nepředváděl, musí jít už...

Reagovat
Bayern +

Pozri si vlaňajší zápas osemfinále CHL proti LFC na Anfielde a možno prestaneš trepať tieto sracky

Reagovat
Ferragamo7

Neviem,teraz či si reagoval na mňa,ak áno,tak veľmi rýchlo skludni hormón a správaj sa SLUŚNE!!!To každému, kto má opačný názor, napíšeš že trepe sračky? Pre teba je Martinez možno top hráč,pre mňa je niekto,kto už dávno nemá výkonnosť na to ,aby v Bayerne hrával.Moje slová potvrdzuje aj to,že takmer vôbec nehráva v základe,aj keď nie je zranený-na jeho poste sú oveľa kvalitnejší a perspektívnejší hráči ako on.Je mi úplne ukradnutý jeden zápas,keď v konečnom dôsledku doma prehrali rozdielom triedy a nepostúpili.Uznal som,že po jeho príchode do Bayernu to bol rozdielový hráč,ale to bolo pred 8 rokmi Teraz je to jeden max. vydýchaný hráč,ktorý už nestíha absolútne nič,čím skôr z Bayernu odíde,tým skôr sa uvoľní miesto pre mladého perspektívneho hráča.

Rich-Boateng bol jednou nohou preč,ale nejde nikam,Flick ho presvedčil aby ostal Upamecano problém nevyrieši,pozeral som pár zápasov Lipska to je taký istý neohrabaný SLON ako Boateng,to by sme si moc nepomohli Jedine naklonovať Daviesa

Reagovat
Rich

Tak on je to logický krok, já ti neberu to, že bys chtěl, aby Boateng byl pryč, ale prostě z toho hlediska se to teď nevyplatí. Uznám, že ten Upamenco asi nic nevyřeší, ale koho jiného do obrany. Možná Flick měl zkusit Maie, který je jako rezervní hráč a mohl by postupně se zapracovat do sestavy, protože nevybavuje se mi kvalitní obránce z Německa... Jo mít ještě jednoho Daviese by bylo top... Za mě je průser, že Alaba chce pryč, vedení by ho mělo udržet za každou cenu.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Bastaron

Reagovat
vladino10

Hej, áno, Boateng je zbytočná príťaž, isto by si na stopérovi radšej videl Kimmicha

Reagovat
smazaný uživatel

Nákup JaviMara je pre mňa tým kľúčovým ťahom, vďaka ktorému sa Bayern stal na istý čas najsilnejším tímom na svete. Až do jeho príchodu mal Bayern fantastický káder až na jednú slabinu, chýbal im prvotriedný DM do toho doublepivotu k Schweinsteigerovi. Gustavo ani Tymoshchuk tou top kvalitou neboli a tú priniesol práve Martinez, vďaka ktorému išiel stred poľa Bayernu hore a spolu s Bastim tam dokázali dominovať vo väčšine zápasov.

Dnes by už ale mal odísť niekde, kde ešte môže plniť kľúčovú rolu, to v súčasnom Bayerne už nebude a ako univerzálne lepidlo na DM/CB ho už Bayern myslím nepotrebuje, keďže tam má dosť mladších hráčov. Každopádne, ostane súčasťou tej neskutočne dominantnej éry Bayernu, ku ktorej dopomohol výrazným dielom.

Reagovat
Bayern +

presne tak

Reagovat
Ferragamo7

Presne tak,ja s týmto súhlasím a to som napísal aj vo svojom prvom príspevku.Ale to bolo pred 8 rokmi,preboha Ostane súčasťou skvelého mužstva Bayernu z rokov keď sa dostali 2x po sebe do finále LM,ale teraz je rok 2020(ak ste si niektorí nevšimli)

Reagovat
Rich

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

jop, akurát by som doplnil, že Bayern v tej treble sezóne valcoval aj s gustavom v zostave, ono to fakt vyzeralo vtedy tak, že je jedno kto hrá..

Reagovat
j_mrazik

Jeden čas fantastický hráč, super čtení hry, čisté odebírání balonu, vyhrávání hlaviček, navíc sympaťák.

Reagovat
Rudnevs

21:29 Germain objektem zájmu Mainzu

Mainz během letní přestávky může opustit Jean-Philippe Mateta, proto se falcký klub poohlíží po náhradě. Mezi vybranými kandidáty má být kromě jiných také Valère Germain z Marseille.

Mainz obmedzil skauting už len na Francúzsko?

Reagovat
Werkrider

To vieš, majú bližšie do Paríža než do Berlína.

Reagovat
20fredy20

Vcera opat top vykony Boateng, Muller, Goretzka . Akurat stale nechapem Comana , jeho riesenie v koncovke ci center alebo zakoncenie je na urovni dedinskej ligy ak nie horsie.

Reagovat
Bayern +

Vcera to trosku prekaucoval aj Flick, to si treba uznat

Take striedania sa robia za stavu 2:0 a viac...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele