Martínez: Stones během ledna neodejde

16.12.2015, 20:50
Aktuality
John Stones je neustále spojován s odchodem z Evertonu, velký zájem o nadějného stopera má konkurenční Chelsea. Případný lednový transfer však není na pořadu dne...

Rodák z Barnsley a odchovanec místního celku přišel do Evertonu během sezóny 2012/13 a postupně se prosadil do základní sestavy Toffees, kde nyní patří k největším oporám.

Velký zájem o anglického reprezentanta má Chelsea, kde by Stones mohl nahradit legendu Johna Terryho. Během letní přestávky dokonce 21letý stoper neúspěšně žádal o odchod.

A případný transfer podle manažera liverpoolského celku Roberta Martíneze neproběhne ani během lednového okna. "Nezáleží na tom, jaká přijde nabídka. Vytvořili jsme před sezónou tým, se kterým chceme letošní ročník dohrát," prohlásil Martínez. "Nikdy není dobré, když během zimního přestupového okna přijdete o klíčového hráče, protože neseženete náhradu," vysvětlil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (414)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele