Martínez: Nemohu zaručit setrvání Lukakua

14.03.2016, 10:52
Aktuality
Romelu Lukaku svými góly táhne Everton, letos jich dokázal nastřílet již osmnáct a logicky tak na sebe strhává zájem věhlasnějších klubů. Manažer Roberto Martínez pak uvedl, že si není jistý jeho setrváním...

Odchovanec Anderlechtu se na anglické scéně nejprve snažil prosadit v Chelsea, to se mu však nepodařilo a po hostování ve West Bromu se tak přesunul do Evertonu.

Za ten se urostlému kanonýrovi daří na jedničku: Lukaku během necelých tří sezón dokázal za Toffees nasázet 43 ligových branek a pravidelně se tak objevuje v přestupových spekulacích.

Sám manažer Roberto Martínez nyní uvedl, že setrvání belgického reprezentanta nemůže zaručit. "Jak už jsem několikrát řekl, Manchester United také prodal Cristiana Ronalda, takže ve fotbale nikdy nevíte, co se stane. Pokud dostanete za určitého hráče dobrou nabídku, můžete pak přivést další tři nebo čtyři posily, setrvání Lukakua tak nemohu zaručit," prohlásil Roberto Martínez.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (351)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele