Marseille oznámila prodloužení smlouvy s Payetem

27.06.2020, 16:50
Aktuality
Dimitri Payet spojil i svoji další budoucnost s Marseille. Zkušený ofenzivní hráč se Olympique upsal do roku 2024, zároveň se obě strany dohodly na snížení mzdy...

Bývalý francouzský reprezentant debutoval v Ligue 1 za Nantes, odkud se přes Saint-Étienne a Lille před sedmi lety poprvé dostal do Marseille. Po pouhých dvou letech však zamířil do West Hamu, kde hned po příchodu zazářil, rychle se však vrátil do Olympique.

Po svém návratu se Payet zařadil společně s Florianem Thauvinem k hlavním tahounům Marseille a na tom by se minimálně u prvního jmenovaného nemělo nic měnit.

Payet se s Olympique dohodl na prodloužení kontraktu do roku 2024, zároveň souhlasil s tím, že bude v nadcházející sezóně pobírat o 30 % nižší plat. Ten potom může nadále klesat, protože bude z větší části závislý na tom, jestli bude 33letý hráč nastupovat.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
DieryVonry

Jak by se teď kladivářům hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Pharrell

Borec

Reagovat
Israha

Překvapil. Pod Garciou poslední rok vyloženě özilovský syndrom a zralost na Čínu či Turecko, pod AVB absolutní tahoun a ještě se ukázal jako slušný srdcař. Teď ještě udržet Thauvina.

Reagovat
El Fáňos

pod Garciou všichni hrajou na 30%, koukni na Lyon nebýt té cesty do finále EL, tak bych ho řadil ke třem nejhorším trenérům u nás, úplné dno je stále Míchel, to byl hroznej trenér

Reagovat
Israha

Pokud nebudeme brát Passiho jako regulérního trenéra, ale jen "caretakera", tak souhlas. Garcia je od Geretse (kdy jsem začal sledovat) v bottom 3.

Reagovat
Langi

vás fanoušky vedení s těmi trenérskými rošádami fackovalo zprava, zleva poslední roky...prakticky od Baupa, což je někde rok 2012, až sem, to byla tragikomedie...Garcia byl od Lille taky všude uplně na hovno, což potvrzuje i ted u nás...očekávám, že marný Lyon si zkušeně pohlídá domácí pohár v Paříži a ten mamlas dostane vylepšenou smlouvu, že nás v těhle sračkáčch ještě dotáhl do Evropy

Reagovat
El Fáňos

to by bylo skvělý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele