Marseille oznámila příchod Mitrogloua z Benficy

01.09.2017, 01:12
Aktuality
Benficu Lisabon před koncem přestupového okna opustil Konstantinos Mitroglou. Řecký reprezentant se stěhuje do Francie, kde podepsal čtyřletý kontrakt s Marseille...

Devětadvacetiletý kanonýr odstartoval svoji kariéru na německé půdě, ovšem přes mládežnické týmy Duisburgu a rezervní mužstvo Mönchengladbachu se přesunul do vlasti.

Mitrogloua si vyhlédl Olympiakos Pireus, kde se sice zpočátku nemohl prosadit, hostoval tak v Panionisu a Atromitosu, aby následně naplno rozvinul svůj potenciál.

Rodák z Kavaly během sezóny a půl zaznamenal 25 ligových branek a přestup tak na sebe nenechal logicky dlouho čekat - Mitrogloua si vyhlédl tehdy ambiciózní Fulham.

Řekovi se však u Cottagers vůbec nedařilo, následovalo tak hostování v Olympiakosu, aby se potom upsal Benfice, kde během dvou let zaznamenal pro změnu 35 branek.

Nyní má před sebou Mitroglou další výzvu ve Francii, kde se pokusí pozvednou zašlou slávu Olympique Marseille, za kterou by měl nastupovat minimálně čtyři roky.

Autor: Jiří Vojík / om.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
santini

v Benfike som ho docela žral... ale ako sa píše v članku - uňho sú môžné len 2 cesty... buď zažiari alebo vyhorí...

Reagovat
JackDaniels.

Dúfal som aspoň v toho aboubakara...

Na munira vsadiť by bol asi risk

Tak vitaj kostas...ocakavaj obrovský tlak od fanúšikov!

Reagovat
FC Porto FC

Jo hoši to by jste nesměli dávat usmolenych 18 Mega :D

Reagovat
paomara

Obrovsky tlak od fanousku? Myslis, ze borce, kterej prosel Olympiakosem a Benficou, rozhodi francouzsti fans?

Reagovat
FC Porto FC

Cena??

Reagovat
smazaný uživatel

15 mil. €

Reagovat
olymp

15 mil za 50% prav hrace. Psal jsem to jiz vcera zde na ruznych mistech. Tady jsme vedeli jiz od Ctvrtek odpoledne.

Reagovat
FC Porto FC

Nic moc obchod. Za 20 by měli 100% nevěřím že chtěla Benfica víc než 20

Reagovat
Murtago

tak věř

Reagovat
olymp

Benfica pozadovala 25 mil

Reagovat
FC Porto FC

Aha

Reagovat
Langi

a zbytek vlastní stále Benfica?...protože spoluvlastnění třetí stranou není ve Francii dovoleno

Reagovat
FC Porto FC

Předpokládám že jo

Reagovat
smazaný uživatel

A jak je to teda např. s Falcaem, na kterého měl jeho agent asi 50% práv? Myslím, že to byl Mendes...

Reagovat
Langi

Tam to bylo tak ze cast jeho prav vlastnilo Atletico a zbytek soukromy investor...Monaco ho muselo koupit "celeho"...uz tehdy se rikalo, ze z te ceny slo Atleticu tak 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi smíšené pocity z Mercata. Ano tým je rozhodně silnější než roky předtím. Avšak nikoli v hranicích tak jak je nový majitel a vedení často naznačovalo. Je proto kolem klubu hned jisté rozčarování a jemný pesimismus a težší atmosféra. Ne nečekal jsem Icardiho ale s tím že opakovaně na otázky ohledně financí mluvilo o tom, že si klub může dovolit koupit hráče i za 50 milionů je to poněkud slabé. Hlavně se měla vést opatrnější rétorika. Ted to působí poněkud vtipně, když jsme nebyli ochotní hodit plných 20m za Aboubakara. 8 hráčů, vlastně 9 když započítáme platbu za Thauvina je na jeden přestupák hodně o tom není pochyb. Ale žádná další posila do zálohy a hráč jako Abdennour (který jestli dosáhne alespon 3/4 formy jakou měl v Francii naposled bude posila jak hrom) ale jestli ne může to být katastrofa. Odchod Cabelly nakonec vlastně oslabení.

Fanoušsci Benficy Mitroglua všude chválí a tvrdí že některé hry vyhrával skoro sám. Myslím že v případě že se sestava změní a Germain bude kroužit kolem něj (Něco jako Francie s Giroudem a Griezmannem) tak ten útok bude s těmi hráči naprosto bombovej . Je zvyklý na fanoušky a tlak. Podle mě uspěje. Jestli tým skončí lépe než minulou sezonu? dost pochybuji.

Reagovat
FC Porto FC

Na Aboubakara by nestačilo ani těch 20 :)

Reagovat
El Fáňos

že seš to ty, tak jsem si to celé přečetl a reaguji: uvidíme. Levý kraj obrany je snad zalepený, snad tam Garcia nebude slepě zkoušet Dóriu. Jistota v bráně a na stoperu snad bude hrát Rami, Abdennour, který jak říkáš snad bude hrát dobře. Zaloha Gustavo, Sanson, Payet, Thauvin, Lopez, zní velmi pěkně plus křídlo Njie a vepředu Mitroglu s Germaine Doufám, že Garcia má nějaký herní systém ustálený, který hráči pouze nedokázali do teď pochopit a v průběhu sezony se s ním sžijí. Zatím ten chaos dost ubírá z potencionálu všech hráčů. A bude to boj o LM a skončíme podobně jako před rokem, možná o příčku výš. Bohužel PSG, Monako a Lyon se jeví kvalitněji a i slabší týmy solidně posílily a budou nám činit obtíže. Každopádně je to francouzská liga, takže se nakonec může stát cokoliv a proto ji sledujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, aky vyznam malo pre Pyaeta, ze prestupil do Marseille, najprv som si myslel, ze je to kvoli tomu, ze ma novy majitel vysoke ambicie, ale teraz to nedokazem pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

1. To bylo kvůli ženě a rodine jako fakt stačí si o tom přečíst delší zprávy z francouzského bulvárního tisku. 2. Prostředí, je tady doma 3. Marseille je největší francouzský klub a i s novým vedením je lepší hrát vyřazovací boje v EL a hrát o 3 místo v Ligue 1 u moře než hrát o záchranu v PL ?

Reagovat
El Fáňos

za mě dobrý a snad mu to bude pálit!!!

Reagovat
Benfica

Díky Mitrogolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele