Marseille Diarru z Bordeaux stále nezískala

22.06.2011, 15:01
Aktuality
Marseille se neúspěšně snaží získat kapitána Bordeaux Aloua Diarru. Devětadvacetiletý záložník měl do Olympique nakročeno už loni v létě, přestup se ale neuskutečnil. A blízko svému zrealizování není ani teď, přestože Diarra netají zájem změnit klub.

Podle francouzských médií se měly kluby dohodnout na odstupném pět milionů eur. To ale odmítá prezident Bordeaux Jean Louis Triaud. "Marseille má zájem, máme od ní nabídku, ale nedospěli jsme k žádné dohodě," uvedl.

Alou Diarra má zá sebou čtyři sezony v dresu Bordeaux a patří k hlavním oporám klubu. Jenže ten zaznamenal poslední roky ústup ze slávy a francouzský reprezentant se netají touhou odejít do Marseille. V hledáčku Olympique je i Diarrův spoluhráč Benoit Tremoulinas.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
domingo

5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

když Toulalan šel za 11 tak se u Diarry moc nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

ma 29 ale aj tak je ta cena smiesna

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že ne ... je v rámci L1 akorát. Za směšnou bych označil nabídku Marseille 4 mil. za Trémoulinase.

Reagovat
domingo

No to uz tuplem

Reagovat
FC Porto FC

za něj aspon 12 ne?

Reagovat
Godwinson

No, to zase ne, v rámci L1 by šlo něco kolem 8.

Reagovat
domingo

No je fakt, ze Gillot velke silne DM nepotrebuje, zatimco Deschamps jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je fakt hodně, ale hodně pasé

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

No, myslím, že je to otázka času .. mělo by být brzy hotovo. K tomu by mohli dotáhnout toho N'Kouloua, jednoho z dvojice M'Bengue/Trémoulinas, rozšířit jedním hráčem útok a bude to ideál.

Reagovat
miky10

Drogba

Reagovat
Godwinson

Hodně jsem jim ho přál, jenže Ayew hrál výborně, ten si zaslouží základ, tudíž by ta ofenzivní trojka byla jasná. A Drogba kdyby měl vysedávat i v Marseille, to by mu asi nechutnalo. Každopádně si jeho odchod z Chelsea přeju tak moc, že tam určitě zůstane :))

Reagovat
miky10

Nesmí Celkem jsem začal věři spekulacím s Realem, tak snad to vyjde, k Mourinhovi by ho to mělo táhnout

Reagovat
miky10

* Každopádně v Chelsea pro něj už není místo

Reagovat
Godwinson

To bohužel vidí všichni kromě vedení Chelsea, mám ten pocit. Ono vůbec, teď to bude tak, že si tam začne Boas tahat jižanské .. jak to říct a neurazit, no .. hráče, stávající zůstanou a dopadne to nejhůř, jak může. Jsem zde trochu pesimista, alespoň pak případně budu moci být příjemně překvapen.

Ale souhlasim, do Realu mi sedí hodně ... navíc on na Mourinha trpí, jak řikáš.

Reagovat
miky10

Já mu věřím, že najde zlatou střední cestu a udělá úspěch, jen to chce Hulka (ideálně, nebo jiný křídlo) + Modriče + možná stopera, žádnej přehnanej plevel...rozloučit se s Bosingwou, Benayounem, Maloudou, Žirkovem, Anelkou

Reagovat
Godwinson

Já taky. Teda, zatím doufám, že nedostane volnost říct si, koho chce. Modrić, Fellaini, Agüero .. to byly ještě dobré spekulace, teď přijde Hulk, Falcao, Moutinho a klid je pryč ..

Reagovat
miky10

Hulk je ideální posila, typologicky přesně do PL, přesně hráč, kterýho potřebujeme

Moutinha za 30 fakt nechci, Falcaa ani zadarmo, byl by to jen další kohout na jednom smetišti...viděl bych to Fellaini / Modrič, oba jsou zbytečnost, tak špatně na tom se středem zálohy nejse

Reagovat
Godwinson

Hulk typologicky špatný není, ale v Chelsea bych ho viděl nerad .. ať jde pomoci Liverpoolu s návratem nahoru, například.

Já myslim, že posílit ten střed zbytečnost není, Modrić je asi vhodnější jak Fellaini.

Reagovat
miky10

Posílit třed není zbytečnost, ale jedním hráčem, ne dvěma, kteří budou chtít hrát prim

Reagovat
miky10

*střed

Reagovat
Godwinson

Pak je otázka, který z těchto dvou je vhodnější, o nich se mluvilo celkem dost, jsem, dá se říct, k mání a Chelsea je už delší dobu sleduje. Jenže, teď přijde Boas a zaměří cíle jinam, takže vedení si bude dál pokračovat ve svém, přijde někdo z té dvojky a pak ještě Boasovi splní přání a přijde nějaký Moutinho ... třeba :)

Ale ne, Chelsea tolik nepotřebuje, jen půlku ofenzívy vyházet a přivést do ní dva hráče, jednoho možná do obrany, když se Hamburk rozhodl jí celou vykoupit :)

Reagovat
smetos

do ralu sedí fakt parádně, 2 sezony minimálně by odehrál v základu. Ale co pak s Benzemou a Higuainem. Ani jeden nechce bejt druhým útočníkem, natož třetím a Drogba by taky leštit lávku nešel

Reagovat
miky10

Benzema doufám směr Juve

Reagovat
One-Real

V Realu by ani náhodou nebyl útočník číslo 1.

Reagovat
Godwinson

Tak, on tam pravděpodobně skončí Neymar, takže Drogba je jen taková fantazie. Ale kvalitou by tam byl v současnosti jednička, to je pravda. Navíc jeden z té dvojky, co tam teď je, je na odchodu, co jsem četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nevím....ale Drogba by klidně mohl ještě rok zůstat....na jaře byl rozhodně platnější než Torres....

Reagovat
miky10

ale oba v týmu být nemohou

Reagovat
smazaný uživatel

můžou.....klidně bych jednoho posadil na lávku....ale to by to nesměla bejt chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Těch Diarrů je fakt hodně

Reagovat
Godwinson

Zoumanovi Camarovi za rok končí kontrakt v pařížském Saint-Germain, budoucnost 32letého stopera v hlavním městě Francie je tak poměrně nejistá. Zájem o autora letošních čtyř soutěžních branek údajně jeví Montpellier, který se s hráčem údajně již domluvil na tříleté smlouvě.

Dost smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
Godwinson

Protože už tam jeden vyčpělej Camara je :) I když to možná k Souleymanemu je až moc kruté. Navíc dostane velké prachy ... já nevim proč se ti tragédi nekoukají třeba do L2, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on v parizi nehral zase tak spatne..

Reagovat
Godwinson

Jj, to beru .. jen bych upřednostnil jiné řešení, elegantnější, mladší ... upřednostnil bych, kdyby vedení nevyvážilo jeden transfer třemi špatnými a upřednostnil bych větší rozhled po L2 .. chtěl bych příliš, já vim.

Reagovat
domingo

No nehral, ale musis vzit v uvahu, ze hral vedle Sakha, on nema organizacni ani vudci schopnosti, je to proste tupy velky silny stoper.. za Spahice pekne pitoma nahrada je to typ jako Mangane treba..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Payeta údajně chce Liverpool. Zrovna když jsem si ho v Psovi do něj koupil. Náhoda? Těžko...Jinak nevím, na jaře to byl ten poloviční Payet z prvních 2-3 měsíců, ale snad mu Liverpool sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

to já do LFC ve fifě 10 koupil Carrola,Aguera,Suáreze,Matu a Cissoka a dva už jsou tam doopravdy,ted jenom doufam aby vyšli a ty další tři

Reagovat
Godwinson

Už to píšeš jak hotovku ... skončí v PSG, neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to napsal jenom proto, abych se pochlubil, že jsem si ho koupil do Poolu a on se o něj doopravdy zajímá, nic víc v tom nehledej

Reagovat
Godwinson

Jo takhle ..

Reagovat
Langi

OT: Aly Cissokho má za sebou další povedenou sezonu v dresu Lyonu, 23letý levý bek by si pak od příští sezony mohl vyzkoušet anglickou Premier League, zájem o francouzského reprezentanta totiž jeví Liverpool a Manchester City. Přestupová částka by se pak měla pohybovat okolo 9 milionů liber.

Jako tohle už je vážně výsměch...hráč který se paradoxně v Lyonu ještě o třídu zlepšil oproti předchozímu působišti, odejde za 9 mil. když pořizovací cena byla 15...Aulasi je na čase se probudit, jinak celej tehle výprodej nedopadne dobře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele