Marseille definitivně získala Cabellu

05.07.2016, 17:56
Aktuality
Marseille se s Newcastlem United dohodla na přestupu Rémyho Cabelly. Ten během minulé sezóny ve francouzském klubu hostoval a nyní za 8 milionů eur přestoupil natrvalo...

Rodák z Ajaccia je odchovancem Montpellieru, kde se rovněž poprvé ukázal na nejvyšší úrovni a mimo jiné skromnému klubu pomohl v sezóně 2011/12 k zisku titulu.

Před dvěma lety se Cabella stěhoval do Newcastlu United. Za ten se však ofenzivní záložník neprosadil podle představ a následně se vrátil na hostování do vlasti.

Nyní už se Cabella do Anglie vracet nebude, neboť si Marseille za 8 milionů eur zajistila jeho služby natrvalo, další detaily transferu však ani jedna strana nezveřejnila.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

já slyšel že kabelu mají na Spartě

Reagovat
Kluivert9

Nene, tam mají tašku...

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella se mi v Newcastlu líbil uměl prokličkovat se přes 3 hráče doteď si pamatuji na tu krásnou pumelici proti hull city z 27 metrů když obešel čtvero hráčů marseille moc nemusím spoustu hvězd se tam trápilo jako payet apod.

Reagovat
kissak

Pardew mu nikdy nedal pořádně šanci se prosadit a dá se napsat, že toho hráče zkurvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedal pořádně šanci? Však pod ním hrál až moc často. Jenom prostě je to chcípák, co sebou třískne k zemi, když na něj foukne vánek o rychlosti 1 km/h. Na Premier League se vůbec nehodil.

Reagovat
kissak

Tvůj názor, ja mam jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím... Ve Francii mu bude líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč na to nikdy neměl. Sice je pravda, že prošel přes hráče a s balonem si rozuměl, ale pro Premier League to je hodně málo. Dokonce jsem i letos v Marseille od něj čekal víc.

Reagovat
kissak

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta hráčů byla zničená Pardewem, nejvíc asi Hatem, ale Cabella na to neměl. Víc mě mrzí ten Thauvin, ten vypadal slibně...

Reagovat
biznizmen

Thauvin vypadal slibně? A kdy, v zápase s Northamptonem?

Reagovat
Rarášek

Defakto posila, hezky.

Reagovat
biznizmen

Do dneška jsem nepochopil, proč se pustil na hostování a přivedl se Thauvin Kdybychom se udrželi v PL, tak bych mu ještě šanci dal, minimálně v přípravě. Ale na druhou anglickou ligu takového hráče moc nepotřebujem...

Reagovat
kissak

těch věcí k nepochopení v Newcastlu bylo dost. Snad Rafa nastaví novej pořádek a již to půjde jako na drátkách.

Reagovat
smazaný uživatel

O Ondreja Dudu se zajímá Arsenal SkySports

Reagovat
formic81

ja uz se nedivim nicemu

Reagovat
Greny

no počkej až ho Wenger představí jako náhradu do útoku za Girouda pak se divit jeste budes

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Duda v Arsenalu, Necid v Juventusu, Darida v Realu, Shick v As Řím....Máme my Čechoslováci ale šikovný kluky

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimat muze ale uz je domluveny do Italie. A smich vas prejde za rok, je to slovensky talent srovnatelny s Hamsikem

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi moc ho neznám, nebylo lepší odkoupit Islu co myslíte, hodnocení někdo v čem je lepší koupit on než Isla diky?

Reagovat
smazaný uživatel

Isla už není to co bejvával cabellu jsem v OM nesledoval v newcastlu byl nejlepší na hřišti doteď nechápu proč ho poslali na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně každý je úplně jiný, osobně bych taky dal přednost Cabellovi, pořád je to v mých očích hráč, který má na to přímo ovlivnit stav zápasu, Isla není vyloženě špatný, ale subjektivně mě toho moc neříká a pak je také otázka, jestli by se dohodl na smlouvě a jestli o to vůbec měl zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kromě Cabelly to vypadá, že každou chvíli dojde k podpisu Gomise a Hubočana, což by bylo fajn... Navíc jsem četl z dalších jmen Cácerés, Zaza, Germain, Mvuemba, Koura... Ještě bude zajímavé mercato!

Reagovat
kissak

Myslel jsem, že bojujete s financemi a vy přitom máte v hledáčku takových hráčů.

Reagovat
Israha

Ta čtyřicítka za Batshuayie se musí nějak utratit. Navíc klub zadlužený není, jde spíš o to, že majitelka do něj nechce investovat žádné velké sumy....takže co se získá, to lze utratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není 40, 14 hned putuje do Lutychu... Spíš mě děsí, že se zase skládá tým bez nějaké koncepce, co je zdarma a odložené, to se bere... Majitelka klub prodává a ve své podstatě se snad už má jít do finále- poslední "zaručené" zprávy hovoří o investicích 300 milionů Euro během 3 let. Ale takových řečí už bylo, že OM kupují Íránci a skutek utekl... Přijde mě, že jde jen o nutné doplnění kádru, aby byl jakžtakž schopný se udržet v horní polovině kvůli případnému prodeji, ale nějaký cíl bližší vrcholu tabulky, či snad pohárů, to ani omylem...smutné...

Reagovat
Israha

Ono to tak je. Prostě udržet ten klub aspoň na trochu důstojné úrovni, než se vymění majitel...aktuálně tam žádné vyšší ambice nejsou, a nebyly ani loni. Tady už jiné východisko z krize než skrz nějaké šejkovské prachy ani není.

Reagovat
Israha

Jak loni. Pár kvalitních hráčů a pak sběranisko odevšad, co nebude mít motivaci za OM hrát a makat

Reagovat
smazaný uživatel

A hodně se píše o Krysztofu Maczynskem z Wisly Krakow, mělo by jít o "tutovku", neb do středu hřiště není moc na výběr, cena okolo 1 milionu Euro...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele