Marquinhos zůstává v PSG, podepsal na dalších pět sezon

01.07.2017, 10:55
Aktuality
Tlustou čáru za spekulacemi ohledně možného odchodu z PSG udělal Marquinhos. O brazilského obránce se zajímal například manažer Manchesteru United José Mourinho, jihoamerický fotbalista ovšem má své plány a v hlavním městě Francie prodloužil kontrakt až do června 2022...

Stále teprve 23letý obránce přišel do Paříže před čtyřmi lety z AS Řím a problémy s prosazením se do základní sestavy měl především v době, kdy byli k dispozici Thiago Silva a David Luiz. Zájem o jeho služby dříve měla Barcelona, Mourinho pak měl být ochoten zaplatit až šedesát milionů liber. Tyto finance ovšem zůstanou v pokladně na Old Trafford.

"Co se týče hraní v Paris Saint-Germain, vždy jsem vyjadřoval spokojenost a toto prodloužení smlouvy je dalším důkazem mého vztahu vůči klubu. V klubu a skupině hráčů, kteří mě každý den obklopují, se cítím maximálně pohodlně. Našel jsem zde perfektní podmínky pro další růst a doufám, že vyhrajeme další trofeje," řekl.

"Už teď se těším na pokračování přípravy na novou sezonu se spoluhráči. Vydám ze sebe maximum, aby na nás fanoušci mohli být i nadále pyšní," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobry krok pre PSG aj Brazilcana, som rad ze predlzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem myslel, že máš odpor vůči "umělým" klubům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Hm, kdo je dalsi na rade, vite ?

Reagovat
smazaný uživatel

Alec Georgen ?

Reagovat
Langi

Tak Laca pry do Arsenalu za 52 mega liber...solidni raketa a pro nej klub kde nebude mit konkurenci...pokud jim neplachne Alexis a jeste vyjde treba ten Lemar, tak by pristi rok uz konecne mohli udelat nejakej vysledek...posiluji dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele