Marquinhos je spokojen v PSG, rád by zde dohrál kariéru

25.04.2022, 20:29
Aktuality
Marquinhos (© AFP)
V kabině Paris Saint-Germain po letošní sezoně dojde ke změnám a ty se určitě nebudou týkat Marquinhose. Stále teprve 27letý obránce má smlouvu ještě na dva roky a nebrání se prodloužení kontraktu, v hlavním městě Francie by ideálně rád dohrál celou kariéru...

"Neuvažuji o odchodu z PSG, něco podobného nemám v plánu," prohlásil v rozhovoru pro Canal+.

"Byl bych spokojen, kdybych v klubu mohl strávit zbytek kariéry. Jsem v Paříži spokojen," dodal.

Brazilský reprezentant přišel v létě 2013 z AS Řím a za PSG zatím odehrál 359 zápasů, v nichž dal 35 branek. Se spoluhráči dominuje domácí scéně - nově má na svém kontě sedm mistrovských titulů, k nimž je třeba připočítat i triumfy v Superpoháru (7), Coupe de France (6) a Coupe de la Ligue (6).

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (13)

Přidat komentář
LokoLFC

Ne vsichni maj koule na lepsi ligu.

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
Kily8

Áno, ukázalo sa, že ani Messi nemá. Vo Francúzsku sa hrá veľmi tvrdo a nevie sa cez to presadiť. Chce sa vrátiť do Španielska, kde to je voľnejšie

Reagovat
Petr20

Jak jako nemá? Messi je po Mbappem druhý nejlepší hrač PSG, za 20 zápasů má skore G+A 17, na to, že hraje v novém klubu, který nemá pořádný systém, a hraje v podstatě záložníka, tak statistiky ok Nejsou úplně wow, ale je to ok , Messiho muže jen dement hodnotit podle statistik, Messi má obrovský herní přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne presne si to popísal. Nechám tých ludí, ktorí za stále hľadajú najmenšiu chybicku aby ho mohli kritizovať.

Reagovat
jack_donaghy

Najprv sem hodis na Messiho obhajobu jeho statistiky aj s popisom a potom napises "Messiho muže jen dement hodnotit podle statisti"

Teda, mne z toho vychadza iba jeden zaver

Reagovat
Petr20

Ty statistiky jsem tam hodil jen pro ty, co Messiho hodnotí jen na základě počtu vstřelených golů. Ani podle statistik, není tak tragický, jak tady někteří furt píšou A herně je furt jinde než většina současných fotbalistů, Messi není jen goly, Messi je fotbal

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Kily8

Diskutuje slušne ty debilko tupý. Skús diskutovať slušne. Ja som robil dlhodobý podrobný rozbor hry Barcy, nehodnotím podľa fejsbuku a jutubu, napriek tomu, ak by si diskutoval slušne, ťa nenazvem dementom, alebo debilkom, ty tupec, ak by si diskutoval slušne. Ja som už písal veľa vecí s ktorými som išiel s kožou na trh, proti drvivej vačšine a skoro vždy som mal pravdu. Napr., že Vinicius, Rodrygo a Eder nemajú na Real. Vždy som písal, že Vini a Rodrygo sú lepší od Hazarda a majú na základ... Po odchode Neymara som napísal, že kým bude v Barce messi nemajú šancu vyhrať LM a keď sa budem mýliť, nikdy nič nenapíšem o futbale.... Alebo Messiho fanatici tu písali, že Barca bude hrať bez Mesiho max stred, ak nie o záchranu. Ja som zase písal, že barca bude hrať dobrý futbal, až keď messi odíde a že PSG Messi uškodí....

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi námi, bránit za těmi primadony vepředu asi taky není vždycky med, rozhodně to není tak, že by si vzadu váleli šunky.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tak se vrátit do milovaného Říma ve 30? Za dva roky bychom mohli být jinde a on by byl poslední dílek jako lídr obrany..

Myslel jsem, že už touto dobou bude v Realu, ale chce se prostě stát legendou PSG, tehdy vlastně jen doplnil Ibru, Pastoreho a Verattiho, ještě to nebyl ten soubor pokémonů. S Verattim se za ty dva roky dostanou na špici odehraných mač za PSG, je kapitán..

Reagovat
smazaný uživatel

Soubor pokémonu

Reagovat
Kucka

Teprve 27

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele