Marković oficiálně posilou Liverpoolu

15.07.2014, 19:40
Aktuality
Jedním z nejaktivnějších klubů na trhu je doposud Liverpool, který se dohodl na příchodu další posily, Reds do svých řad přivedli Lazara Markoviče z lisabonské Benfiky. Univerzální útočný hráč podepsal s tradičním celkem dlouhodobý kontrakt...

Manažer Brendan Rodgers po odchodu elitního kanonýra Luise Suáreze nelení a do svého týmu přivádí jednu posilu za druhou. Čtvrtým novým přírůstkem se stal srbský útočník Lazar Marković, za kterého Liverpool do Portugalska pošle částku 25 milionů eur.

Srbský reprezentant přitom posílil Benfiku teprve před rokem, kdy přišel z mateřského Partizanu Bělehrad a prakticky okamžitě se začlenil mezi opory úřadujícího portugalského šampiona, který vyjma ligového prvenství opanoval rovněž obě domácí pohárové soutěže.

Markovičovi je úspěch doslova předurčen, kromě portugalského titulu se mohl předtím hned třikrát radovat z mistrovského prvenství s Partizanem. Na něco podobného by pochopitelně 20letý útočník rád navázal i v Liverpoolu. "Jsem nadšený, že jsem přestoupil do tak velkého klubu," uvedl Marković. "Doufám, že splním očekávání fanoušků, trenérů i hráčů. Nemůžu se dočkat, až se za Liverpool ukážu na trávníku," dodal šestinásobný srbský reprezentant.

Kromě Lazara Markoviče už Brendan Rodgers přivítal do svých řad Adama Lallanu s Rickiem Lambertem ze Southamptonu a Emreho Cana z Bayeru Leverkusen. Nadále pak Reds vedou jednání o příchodu Dejana Lovrena, kterého se Saints zatím nehodlají vzdát.

Autor: Jiří Vojík / liverpoolfc.com, soccerway.com

Komentáře (782)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele