Marković míří na další hostování, tentokráte do Anderlechtu

01.02.2018, 00:51
Aktuality
Zatímco Liverpool bojuje v Premier League o přední příčky, Lazar Marković mohl dosavadní průběh sezony Reds sledovat pouze zpovzdálí. Až nyní srbský křídelník nalezne uplatnění zpět na trávníku, ovšem ne na Anfield Road, nýbrž v Belgii. Do konce letošní sezony totiž bude působit na hostování v bruselskému Anderlechtu.

Stále teprve třiadvacetiletý talent dorazil do Liverpoolu v roce 2014 z lisabonské Benficy za částku dosahující dvaceti milionů liber, ovšem vysokým očekáváním nedokázal dostát a po jediné sezoně v mateřském klubu začal obrážet všemožná evropská zákoutí na hostováních. Postupně si Marković prošel Fenerbahçe, Sportingem a naposledy Hullem, nyní do své rozrůstající sbírky přidá zkušenosti z belgické Jupiler Pro League.

Anderlecht zatím v letošní sezoně na své poměry strádá a v ligové tabulce je až třetí s propastným dvanáctibodovým odstupem od vedoucích Brugg. O nic lépe si obhájce titulu nevedl ani v Lize mistrů, kde ve skupině B skončil s třemi body poslední a s pohárovou Evropou se pro letošní sezonu rozloučil.

Autor: Martin Kantor / rsca.be

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne mi ho je ľúto

Reagovat
Bandita_Harry

v 17 v partizane vyzeral ze to bude velka kariera v 20 uz v LFC to som sa tesil a potom tma...

Reagovat
Jazdec

On na to samozrejme mal. Len ho Rodgers staval na wingbacka. Markoviča je veľká škoda a je mi ľúto, že práve my sme mu zničili kariéru.

Reagovat
Bandita_Harry

je to tak tie hostovania su uplne mimo mali ho predat po prvej sezone ako ho takto vlacit po nezmyselnych hostovaniach jedine malo zmysel asi ten Hull

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
twelwer

Presadil sa vobec niekde ? Realne ci ukazal ten talent a perspektivu aspon na tych hostovaniach ?

Reagovat
Bandita_Harry

Ukazal talent a perspektivu predtym ako prisiel, v Benfice bol perfektny potom ho rozjebal Rodgers a dlhe zranenie vo Fenerbahce, a uz sa do formy nikdy nevratil

Reagovat
REPLIKATOR

Srbský Deulofeu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele