Marino má v Udinese nůž na krku, v neděli potřebuje výhru

19.12.2009, 16:45
Aktuality
V italské Serii A by mohl již hodně brzy padnout další trenér. Ciro Ferrara má i podle posledního vyjádření vedení Juventusu stále důvěru, problémy ale má trenér jiného klubu, který vyznává bílou a černou barvu - v Udinese možná již po víkendu skončí Pasquale Marino...

Udinese sice má ve svém středu nejlepšího střelce probíhajícího ročníku Serie, jedenáctigólového Antonia Di Nataleho, jenomže ani on na všechno sám nestačí. Klubu s pohárovými ambicemi se vůbec nedaří a po šestnácti kolech je s osmnácti body až na 14. místě tabulky.

"Proti Cagliari chci výhru. Opravdu potřebujeme vyhrát, protože liga bude vyrovnaná a my se musíme rozhodnout, na co se soustředit," prohlásil prezident Udinese Giampaolo Pozzo.

"Marina jsem vždy bránil a budovali jsme společně tým vhodný pro náš projekt. Jenomže ne vždy se nám naše práce vrátila. Pokud se tohle nezmění, tak budeme muset sáhnout k nějakým opatřením. Nepřemýšlel jsem o trenérech, kteří by ho mohli nahradit, doufám, že se situace rychle změní," dodal Pozzo.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad zůstane, Udinese se zvedne...

Reagovat
terry

Čekal jsem od nich víc.. Věřím ale, že se zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pred sezónou sa vedenie vyjadrilo, že sa bude sústrediť na pohár, tak snáď tam sa dostaneme čo najdalej, ked v lige sme tragickí

Dúfam že D´Agostina udržia aspoň do leta.

Reagovat
smazaný uživatel

a co bayern

Reagovat
smazaný uživatel

bulvární nadpis, o žádným noži není v článku ani zmínka

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz by to malo zniet asi takto:

MARINO KONCI, UDINESE NEVYHRALO.

a v clanku by sa len vysvetlilo ze preto lebo zapas sa pre sneh odlozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že v článku být zmínka o noži nemusí .... Je jasné, že vedení mu to dlouho nebude tolerovat, vždyť se podívejme na kádr Udine a na jeho současné postavení v ttabulce :-) Marino skončí ..:-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele