Maresca: Musíme hledět na výsledky týmů ze dna tabulky

03.12.2007, 17:46
Aktuality
Letošní krize Sevilly prozatím nebere konce a tým trenéra Manola Jimeneze se po víkendovém kole nachází již na 14. místě tabulky. Záložník Enzo Maresca však doufá v lepší zítřky a předpokládá, že jeho tým půjde výkonnostně nahoru.

Tým z Andaluzie v sobotu držel dlouhou dobu bezbrankovou remízu na hřišti Almerie, jenže nakonec odjel bez bodu. V 87. minutě totiž rozhodl o vítězství pro domácí záložník Santiago Acasiete. Sevilla tak prohrála už potřetí v řadě, což je pro tým, který ještě loni až do samého konce bojoval o titul, krutá realita.

"Jsme ve složité situaci," řekl po zápase s Almerirou záložník Enzo Maresca. "Ještě nedávno nás po odehraném zápase zajímaly výsledky top týmů, ovšem nyní jsou pro nás podstatné výsledky klubů ze dna tabulky, jako například Levante nebo Betisu. Současná skutečnost je taková, že nehraje o Ligu mistrů, ani o Pohár UEFA," pokračoval italský středopolař.

"Nyní se musíme dostat z dolních pater tabulky a probíjet se směrem vzhůru. Zdá se, že proti silným týmům hrajeme dobře, ale když nastoupíme proti nepatně slabšímu celku, častokrát nejsme schopni dotáhnout zápas do vítězného konce," uzavřel Maresca.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatím je to velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jak se to vezme, bída, v lize je to určitě pod očekávání. Ale co Liga mistrů? Arsenal, který všichni velebí se musí dívat na FCS směrem vzhůru:-)

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda, Sevilla je sympatickej tým

Reagovat
smazaný uživatel

se urcite jeste zvednou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele