Maresca má vybráno, dohodl se s Malagou

08.12.2010, 09:46
Aktuality
Enzo Maresca má jasno, v jakém klubu chce pokračovat ve své kariéře. Italský záložník míří do Španělska, kde už hájil barvy Sevilly a nyní se dohodl na smlouvě do konce příští sezony s Malagou. Podpisu brání už jenom zdravotní prohlídka, té se Maresca podrobí zítra...

30letý záložník vedle Sevilly hrál i za Juventus a Fiorentinu a naposledy oblékal dres Olympiakosu. Na konci letního přestupního termínu se pak rozhodl ke kroku, který spoustu lidí překvapil - v řeckém klubu ukončil smlouvu s tím, že podzimní část letošní sezony stráví jako nezaměstnaný a bude moci pouze trénovat.

V posledních týdnech Maresca trénoval s Fiorentinou a včera po více než tříměsíčním rozhodování prozradil, čí dres má v úmyslu oblékat. "Přicházím s velkými nadějemi a úmyslem pomoci klubu k úspěšné sezoně. Už se těším, až přicestuji do Malagy a začnu pracovat se svými novými spoluhráči," prohlásil Maresca.

Malaze se nepovedl vstup do nové sezony a poté, co okupovala poslední místo tabulky, byl propuštěn trenér Jesualdo Ferreira. Toho nahradil Manuel Pellegrini, pod jehož vedením klub opustil sestupové příčky a v současné době je sedmnáctý.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
FC Porto FC

Sem zvědavej na jeho výkonost

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem sestřih malagy z víkendu a mohli by jít dost nahoru,je otázkou jestli k tomu enzo přispěje

Reagovat
smazaný uživatel

Si snad dělá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proč nejde do nejakyho většího klubu dyt je dobrej

Reagovat
Messiáš

Nevěřím, že by se prosadil. V Malaze jsou veliké peníze, je to klub s budoucnosti dobrým zázemím a trenerem. Musí se udrzet a pujdou hodne nahoru

Reagovat
cristiano.K.

třeba proto,že žádný větší klub si neveme hráče,který půl roku nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by posilit A.Villu ale kdyz uz se rozhodl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele