Maresca chce hrát v jedné z velkých soutěží

22.09.2010, 10:08
Aktuality
Enzo Maresca se na přelomu srpna a září odhodlal k netradičnímu kroku a rozvázal smlouvu s Olympiakosem, načež nyní podal vysvětlení. Italský záložník se nechal slyšet, že hodlá ještě vyzkoušet angažmá v některé z velkých lig, a proto odmítl i lukrativní nabídky z východu...

Třicetiletý harcovník působil v řeckém klubu teprve rok a rozhodl se pro předčasný konec, čímž mimo zápasové praxe přišel i o plat dvou milionů eur.

"Opustil jsem řeckou ligu, protože jsem se chtěl vrátit a vyzkoušet své schopnosti ve velké lize. To je také důvod, proč jsem odmítl podepsat jednomu tureckému týmu," prohlásil Maresca pro novatesimo.it.

Maresca, který dříve čtyři roky nastupoval za Sevillu a dvakrát s ní vyhrál tehdejší Pohár UEFA, je toho názoru, že právě angažmá ve Španělsku pro něj bylo tím pravým ořechovým. "V Seville jsem odehrál čtyři fantastické sezóny a hrál jsem ve skvělé a náročné lize," dodává hráč, který v minulosti nastupoval i za Juventus, Fiorentinu, Piacenzu či Bolognu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

byvaly skvely hrac,vek nezastavis

Reagovat
smazaný uživatel

30let

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu třicet, tato nebo příští sezóna by pro něj mohla být životní, ideální věk náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnou měl sezonu, kdy porazili i Barcu v superpoháru pak upadl

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd zpátky do Italie

Reagovat
smazaný uživatel

me by se libil nekde v anglii treba ve Fulhamu nebo Boltonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele