MAREŠ SE VRACÍ DO SPARTY

12.01.2007, 13:15
Aktuality
Fotbalová Sparta hlásí svou první zimní posilu, po čtyřech letech strávených v ruském Zenitu Petrohrad se na Letnou vrací obránce Pavel Mareš. 30letý fotbalista se s vedením aktuálně vedoucího týmu Gambrinus ligy dohodl na smlouvě s platností do léta 2009...

Mareš již delší dobu patří do širšího kádru české reprezentace. Svými výkony v dresu ruského klubu si dokonce vysloužil pozvánku na světový šampionát v Německu a zahrál si na mistrovství Evropy v Portugalsku. Nebylo tedy divu, že o něho měly zájem kluby ze západní Evropy.

V létě vypadal nadějně jeho přestup do Boltonu. Vše tehdy již bylo dohodnuté, jenomže Mareš nakonec neprošel náročnými fyzickými testy a z angažmá v Premier League tak sešlo. Nedávno se o něj zajímalo také francouzské PSG, sám hráč však nakonec dal přednost možnosti vrátit se domů a do Sparty.

"Pavel je velmi zkušený hráč, který nám určitě hodně pomůže," těší se z nové posily trenér Michal Bílek.

30letý Mareš zřejmě na dlouhou dobu nebude jedinou velkou rybou v síti pražského klubu. Již brzy by do úspěšného konce mohla být dotažena jednání o příchodu dalšího reprezentanta Marka Kuliče z Mladé Boleslavi, ve hře je stále i jméno Davida Lafaty z Jablonce. Jeden z těchto dvou by měl nahradit Maura Lustrinelliho, který se rozhodl ukončit své sparťanské trápení a upsal se Luzernu. Na odchodu z Letné je zřejmě i Tomáš Sivok, o něhož má eminentní zájem italské Udinese.

Autor: Tomáš Pavlík / yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Ondras

haha..ze by dalsi velky navrat do Sparty?alá Tomas Jun

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mezi Junem a Marešem je snad trochu rozdíl, ne? J. nehrál pravidelně v klubu, neobstál v konfrontaci s lepšíma mužstvama...

Reagovat
Shevchenko

A že Mareš toho nahrál ... Jo a nezastávej se toho kopyta, jedina liga, která pro něho byla dobrá, byla GL. Teď už ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu ti do toho kecat, ale Mareš je repre alternativa na pravou obranu. Jakou lepší posilu by sis představoval?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

na levou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
Shevchenko

... aneb titul znova do Liberce

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jestli budou dávat tolik mooooc golu jako doteĎ tak těžko

Reagovat
Shevchenko

a co obrana? Krom Teplic nedostali víc než gól

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že prodali gólmanskou jedničku a nejlepšího obránce sis ve svojí blbosti nevšiml, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrý nákup v podání Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nečekaně máš i ty pravdu Mareš byl pod Petrželou jedním z nejlíp hodnocenejch obránců v Rusku, ale poslední dobou to bylo horší, takže je zase otázka, jestli dokáže chytit formu hned na začátku. Sparta nemá trpělivost, takže pokud se bude hledat, tak to bude mít těžký.

Teď mě tak napadá, že to asi pustí Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pravdu pořád, jen si to nedokážeš připustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to snad jenom:

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele