Marchisio po jednom roce ukončil smlouvu se Zenitem Petrohrad

02.07.2019, 13:58
Aktuality
Claudio Marchisio loni podepsal dvouletý kontrakt se Zenitem Petrohrad a tuto smlouvu nedodrží. Italskému záložníkovi se první sezona v Rusku i díky zranění nepovedla a s vedením se nyní dohodl na předčasném ukončení spolupráce...

"Klub může potvrdit, že kontrakt Claudia Marchisia byl na základě vzájemné dohody ukončen. Zenit by Claudiovi rád poděkoval za jeho působení v klubu a popřál mu všechno nejlepší do další budoucnosti," oznámilo vedení bohatého celku.

Třiatřicetiletý Marchisio za Zenit sehrál jenom patnáct zápasů, v ruské lize se na trávníku objevil devětkrát a k zisku titulu přispěl dvěma góly.

Marchisio v minulosti dlouho hrával za Juventus (389 zápasů) a se Starou dámou získal sedmkrát italský titul, dvakrát s ní došel i do finále Ligy mistrů. V tuto chvíli si bude hledat nového zaměstnavatele a nebude se jednat o snadný úkol, koncem dubna totiž byl na operaci s kolenem a v krajním případě bude mimo hru půl roku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Recoba Inter

OT: Interisti, jak to vidíte s Chiesou?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho vidím spíš v Juve, ale bral bych ho.

Reagovat
Stannis Baratheon

To jako vážně vše co má v v Itálii nohy musí koupit Inter nebo Juventus?

Už aby tam konečně zúžili tu lavičku.

Reagovat
VersaceChain

Jeden z nejvíce underrated hráčů posledního desetiletí

Reagovat
LidoOP

Po tom co odešel z Juve se ne něj úplně zapomělo

Reagovat
Csaplárova past

Ono se na něj zapomínalo už poslední rok v tom Juve ...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
TheTopFootbaler

Kvůli zraněním, ne díky. Ach, jak mě to irituje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele