Marchisio by mohl odejít z Juventusu

05.03.2015, 19:54
Aktuality
Claudio Marchisio má s Juventusem platnou smlouvu do konce příští sezóny, jednání o jejím prodloužení pak i přes opačné zprávy uvízla na mrtvém bodě. Italský reprezentant však nemá o nabídky nouzi...

Rodák z Turína je odchovancem "Staré dámy", se kterou během posledních let zažil všechny vzestupy a pády. Momentálně patří Marchisio k oporám Juventusu, smlouvu má však platnou jen do konce příštího ročníku. Jednání o jejím prodloužení pak zatím k ničemu nevedla.

Italská média sice nedávno přišla s informací, že se Marchisio dohodl s Juventusem na prodloužení spolupráce, podle agenta a otce v jedné osobě Stefana Marchisia se však tyto zprávy nezakládají na pravdě. "Něco takového není pravda," zdůraznil Stefano Marchisio.

O nabídky však nemá jeho syn zrovna nouzi. Dlouhodobě je o Marchisia velký zájem v anglické Premier League. "Samozřejmě, že došlo k nějakým kontaktům, největší zájem je z Anglie. Claudio však preferuje Juventus. Je to jako manželství," dodal agent italského záložníka.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (326)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele