MARADONA NEVIDĚL ČTVRTFINÁLOVÝ ZÁPAS

03.07.2006, 01:54
Aktuality
Diego Maradona nebyl na Olympijském stadioně v Berlíně o čtvrtfinálovém zápase mezi "jeho" Argentinou a domácím Německem. Proč? Protože jeden ze členů jeho doprovodu nebyl vpuštěn dovnitř - jednalo se prý o nežádoucí osobu!

Vedení světového šampionátu přidělilo jednomu z nejlepších fotbalistů všech dob na tento zápas čtyři lístky do VIP sektoru, jenže Diego si přivedl pět lidí. "Diego Maradona přijel ke stadionu, ale hned zase odjel, protože nebyli dovnitř vpuštěni všichni z jeho doprovodu," řekl mluvčí FIFA Markus Siegler. V zápětí dodal, že to bylo rozhodnutí samotného bývalého fotbalisty.

Jeden z Maradonových společníků nebyl vpuštěn, protože se podle FIFA jedná o nežádoucí osobu. Mluvčí FIFA odmítl osobu identifikovat, rozhodla se tak samotná organizace. "Opakovaně se dopouštěla hrubého a dokonce i násilného chování," vysvětlil Siegler.

"Omlouváme se, jestli to Diego Maradona nechtěl akceptovat. On a určitý počet jeho lidí z jeho doprovodu jsou kdykoliv vítáni. Vždycky máme pro Diega Maradonu lístky, dokonce i když to občas bylo těžké. Pokaždé jsme našli nějaké řešení, aby se dostal na stadion."

Tentokrát se tam ovšem nedostal a nemusel tak přímo přihlížet tomu, jak Argentince vyřadili Němci na penalty. Možná je to dobře, protože to by závěrečná strkanice nemusela probíhat jen na hřišti...

Autor: Tomáš Kordík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Žeby preto prehrali?

Reagovat
smazaný uživatel

treba tam chtel vzit fidela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*antimadrista

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele