Maradona: Ne všichni si zaslouží poděkování

15.10.2009, 12:53
Aktuality
Fanoušci argentinského národního týmu si mohou oddechnout, jejich reprezentace v noci vyhrála v Uruguayi 1:0 a zajistila si postup na světový šampionát do JAR. Trenér Diego Maradona po zápase dával hodně najevo emoce a děkoval hráčům a fanouškům, zároveň se ale opřel do médií...

Argentina byla v situaci, kterou dlouho nepoznala. O víkendu až v nastavení zachránila povinnou výhru nad Peru a udržela se tak na čtvrté příčce zajišťující přímý postup, právě Uruguay ale měla o bod méně a o další bod zpět byl Ekvádor, který nakonec prohrál v Chile.

Argentinci nepředvedli žádný oslnivý výkon, nakonec ovšem rozhodli zápas ve svůj prospěch, když jedinou branku dal střídající Bolatti.

"Rád bych poděkoval týmu za privilegium, které mi dal tím, že postoupil na mistrovství světa a poděkovat chci i fanouškům za to, že sem přicestovali. Každopádně... jsou zde i lidé, kteří si díky nezaslouží," nezapomněl Maradona nedůvěru především novinářům.

"Mám dobrou paměť. Nezapomenu to těm, kteří mému týmu už nevěřili. Dnes jsme na mistrovství světa, bez cizí pomoci," řekl dále Maradona.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (50)

Přidat komentář
Tomanatura

V první řadě si ta díky nezasloužíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

pre par dnami na vyhadzove teraz zas boh

Reagovat
Kily

když se tam Maradona se všemi objímal a skákal radostí, jako kdyby byl postup pro Argentinu obrovským úspěchem, tak se mi udělalo špatně. V noci jsem se jenom utvrdil v tom, že s Maradonou na lavičce nemá Argentina na MS moc šancí, viděl jsem druhý poločas a v něm tragickou hru směrem dopředu, žádná šance, gól byl náhodný, je tedy pravda, že ani Uruguay směrem do útoku až na jednu standardku po změně stran nic nepředvedla. Messi v repre není vidět, on to má hodně složité, jakmile na něho směřuje míč, tak u něho jsou hned dva protihráči a ti ho o něj často oberou. V tu chvíli jsem ale nechápal, proč Argentina nehrála daleko více přes Verona, který měl více volnosti a času na to něco vymyslet

Reagovat
Tomanatura

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego, bez cizí pomoci . Ten lajnový proti Peru si musel v nastavení vyřizovat hovor, jiné vysvětlení není

Reagovat
clinger

zas tak jasné to nebylo navíc v tom počasí...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ked je zle počasie bude sa pripiskavať silnejšim

Reagovat
Tomanatura

To nemohl vidět, ani kdyby se měl rozkrájet. Vždyť při gólu Peru neviděli hráči Argentiny balon

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja beriem že to nebolo štandartne ale na to je mysli rozhodca aby zapas prerušil či prerušil

Reagovat
Tomanatura

A můžeš mi důvěrně prozradit, jak navrhuješ, kdy by se ten zápas dohrával?

Reagovat
smazaný uživatel

duverne je pravda že je to našlapane ale.... nejaky nahradny termin by sa našiel do MS je ešte 8 mesiacov a do losovanie skupin je tiež ešte par dni

Reagovat
Arbiter

Furt ho tam tak milujou??

Reagovat
madridcan

no a teraz mozes vypadnut

Reagovat
smazaný uživatel

jako každý feťák je Maradona hodně mimo realitu.....

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Diegem na MS- ...bez něho na MS-

Reagovat
hawk

sice se kvalifikovali, ale jestli tam chteji neco predvest tak by se ho meli zbavit nebo on sam by mel odstoupit, sam musi videt, ze to neni ono, a kdyz si vzpomenu na posleni ms, kde byla argentina dle me nejlepsi tak maji co dohanet. To co predvedla argentinska reprezentace je snad jeste vetsi zklamani nez to, ze jsme se nedostali do baraze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Každopádně už odpadlo to tvoje a kyslíkovské "Půjdou za ním hráči" a "je to to nejlepší, ti hráči nepotřebují trenéra". Jak je vidno, pomohla jenom "božská aura".

Reagovat
smazaný uživatel

Do MS je dost času.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, dovtedy este Diego stihne vyradit Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Hle, bez cizí pomoci, Diego? Nedavno si rikal, ze ti pomuze Buh. A ted, kdyz se tak stalo, na neho zase kasles? Vsadim se, ze si na Nej vzpomenes, az bude mit tvuj tym problemy s postupem ze skupiny, driv ne...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou tady zase blbý keci chytráků.. . a jak hrála Argentina než jí přebral !!!, to už si nikdo koukam nevzpomíná. Trener to nei nic moc ale ten ukol co dostasl tak splnil a na MS už se nikdo ptat nebude jak tam prošli....Mymochodem takovej mančaftů už bylo že prošli kvalifikací s odřenejma ušima a pak udělali super výsledky. jo a nadavat někomu do fetáků myslim může fakt jen ubožák a myslim že to jsou hlavně ty co to někdy samy zkusil i

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

ty se radši uč pravopis, ty chytáku

Reagovat
smazaný uživatel

no od tebe to sedí neumíš napsat ani jednu větu ty "chytáku"

Reagovat
Tomanatura

Já ti můžu s ledovým klidem říct, že hrála lépe, než a rok před jeho nástupem dokonce mnohonásobně (Olympiáda). To už si nevzpomínáš?

Mimochodem, dostat 6 v Bolivii dokázal jen on, nikdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

jo,jo a taky před 5,10,a15 lety hrála dobře jenže to asi nepamatuješ.Ja tady mluvil o tom když jí převzal. Proč asi mu ji dali tu repre když hráli tak výborně... Asi už nevěděli co s nima. Podívej se třeba na Hvězdu Messiho. Ten je přímo tragickej. (Ale může za to Maradona co)

Reagovat
Tomanatura

podivej. Buď si najdeš nějaká fakta, nebo raději nemluv o něčem, o čemž nevíš zhola nic. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

žádný náboženský fanatik nepotřebuje fakta, navíc žádná fakta nemají na jeho víru vliv, a tady někdo evidentně ujel na Maradonovi, prý "boží" ruka, já bych zase řekl, že spíše prasečí...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky mimo , sis něco dal ne,jaký náboženství ty pako??? kromě tý prasečí ruky jak říkáš hrál fotbal jako ještě dneska malokdo,nbo spíš nikdo. myslim že zdrovna tebe by jestě tet vodil po hřišti jak kašpárka. typuju že máš tak 95 kg válíš s u PC a TV. taky sou nejlepší

Reagovat
Tomanatura

Na jeho víru nemá vliv ani to, že jeho Jesus Diego si před tím dvouzápasem sám sahal do duše a dušoval se, že by snad Argentinu opustil

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok, co ty víš o Argentině ... Na olympiadě hrálo podle tebe áčko jo...seš nějak mimo ne... hlavně fakta????

Reagovat
Tomanatura

Tak mi ty chytráku pověz, kdo hrál utočnou trojku na Olympiádě? Riquelme - Aguero, Messi. porč to Messimu šlapalo? proč mu to šlo? protože mu měl kdo nahrát a tehdy to dokázali slušně postavit. proč to nedokázal blbec Maradona?

Argentínskému fotbalu fandím přes 6 let, díval jsem se na začátky Teveze, palacia, Gaga, Banegy, Martina a mnohých dalších v Boce, viděl jsem 16-ti letého Aguera, jak si hraje s celou ligou, a viděl jsem různé hry reprezentace, ale nikdy ne tak otřesnou, jako nyní.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a vyhrát v kvalifikaci v Uruguayi taky dokázal jen on....

Reagovat
Tomanatura

Hádat se s tebou...

V Argentině se vždycky hledělo na hru a výsledky, jako na rovnocenné věci. Maradona zvládl jen čtvrtinu. Z poloviny zvládl výsledky. Nic jiného. Nevím, o čem se chceš hádat. Většina Argentinců nadává na Maradonu, trenéři v Arg kroutí hlavou, ale ty tu obhajuješ jejich kvalifikaci. Jsi normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ok.ja tu nikoho neobhajuju ,jen se mi nekíbí že to všichni házej jen na něj... no nic, hele mě je 35 let a Argentinu sleduju od 10 let a to maximálně tak že opravdu nejsem mimo mísu. Mě se ta hra taky nelíbí ale takhle hráli už před tím než ji převzal akorát že on nepřidal nic novího. Vzpomene si někdo jak to začalo než ho nominovali?Za Basileho prohráli 5x v řadě. Mě tady dost vadí že se tu lidi opíraj o fet atd,ale to s tim nemá snad nic společnýho ne. Jinak taky mam rád Riquelmeho - je to borec co vždy něco vymyslí a štve mě že tam tet neni ale zase si vem že on má problémy snad s každym trenérem a na tom taky něco bude. A Messi to je kapitola sama pro sebe,ten kromě tý olympiady za repre nic moc. Jestli si koukal tet na poslední zápas tak si musel sám vydět heoznej rozdíl mezi chodícím Messim a nažhaveným Tevezem když tam přišel.(to snad nešlo nevidět). To mám Messiho fakt rád.

Reagovat
smazaný uživatel

A já si myslel, že vést takovej tým dokáže kdokoliv a semifinále je pro týmy jako Brazílie nebö Argentina samozřejmostí...

Reagovat
smazaný uživatel

i argentina má svého Radu a Koštála

Reagovat
Paddy

jak hloupy chlapec ke stesti prisel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím s jirkou KV,chodí sem psát spousta primitivů. Argentina na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Armmando Maradona vam na MS vytře zrak

Reagovat
RMCF

On bude hrát?

Reagovat
onze

DIEGO MARADONA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, dlouhodobá kvalifikace(ta jihoamerická doslova "2letá liga") a "měsíční" turnaj v jiné zemi, to je docela "jiná káva" .. např. nominace(v kvalifikaci kdokoliv schopnej, daný počet"vyvolených"na MS).. zdraví hráčů(zraněný kotník hvězda během kvalifikace doléčí, v turnaji se už jen může dívat).. a rozhoduje i los(někdo "skupinu smrti", jiný Bahrajn či NZéland).. a tak Diega s hvězdným týmem teprve tam uvidíme zda umí zahrát(což ukázaly hvězdy na MS20 či OH v mládí), nebo zda příjde opravdový Argentínský průser(už ho známe z r.2002 v Japonsku)...

Reagovat
smazaný uživatel

... a co třeba navázat na MS-2006.. byl to úspěch?(předvedenou hrou určitě ) nebo zklamání?(po nevyzpytatelných penaltách s domácími)..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele