Manzana těší, jak Sevilla pod jeho vedením začala

04.10.2010, 11:51
Aktuality
Nový trenér Sevilly Gregorio Manzano zatím může být spokojený, Andalusané zatím zvládli oba zápasy pod jeho vedením. Ve čtvrtek přivezla Sevilla v Evropské lize výhru z Dortmundu, včera zvládla těžký zápas španělské ligy proti Atlétiku Madrid.

"Jsem pyšný na to, jakým způsobem dnes tým zahrál," říkal včera Manzano. Sevilla Atlétiko přehrála a díky brankám Negreda, Perottiho a Kanoutého zaslouženě vyhrála 3:1.

"Cítím z hráčů, že touží po úspěchu, to je dobrý předpoklad pro další práci. Musíme věřit v to, co děláme, protože toho před sebou máme hodně. Zatím můžu být spokojený. Všichni vzorně dělají to, co mají, a já věřím, že to stejným způsobem bude pokračovat," doplnil Gregorio Manzano.

Sevilla díky výhře nad Atlétikem poskočila na páté místo španělské ligy, na vedoucí Valencii ztrácí pět bodů. Manzanův tým bojuje i v Evropské lize, kde má v základní skupině zatím bilanci jedné výhry a jedné prohry.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
noustres

mě už ten kádr připadá vyčpělý

Reagovat
smazaný uživatel

mam stejnej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčpělý trochu jistě je, proto taky nejsou výsledky (haluz v Dortmundu a výhra nad zmrzačeným Atlétikem na tom moc nezmění).

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc teda sevilla nepredvedla, akorat dobrou produktivitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla zaziva a zazije vzostup na vyssie priecky..take 3. miesto by to mohlo byt..pri troche stastia

Reagovat
smazaný uživatel

haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický tým, sympatický kouč ... co víc? já jim přeju úspěch třeba třetí místo (druhé by pro mě bylo moc zbožné, ale kdyby se vyplnilo ... no jéje )

Reagovat
Messiáš

Musí udělat nějaké změny. Luise po sezone prodat a vzít nejakou náhradu třeba toho Bryana Ruize. Já osobně bych udělal změnu i na golmanovi už. Odkoupit Cigariniho a Renata už posadit. Perrotti od začátku. Misto Kanouteho Negredo a ten tým vypadá dobře. Monchi je frajer Sevilla se na špici udrží a až se to trochu obmění a hráči si na sebe zvyknou, tak nemám strach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele