Manolas vidí budoucnost v AS Řím, o odchodu s vedením nemluvil

04.06.2017, 18:44
Aktuality
Konstantinos Manolas má v plánu i nadále oblékat dres římského AS. O řeckém obránci se spekuluje v souvislosti s možným odchodem z hlavního města Itálie, sám hráč ovšem zaječí úmysly nemá...

O Manolasovi se psalo v souvislosti s možným stěhováním do Interu Milán, zájem měly mít i Liverpool, Everton nebo Arsenal.

"Budoucnost? Sám sebe vidím zde, mám smlouvu ještě na dva roky a s klubem jsem se o odchodu nikdy nebavil," řekl.

"Na tom, co píší novináři, není nic pravdy, ačkoli s klubem si budu muset promluvit, to je pravda," dodal.

25letý fotbalista přišel k Giallorossi v srpnu 2014 za třináct milionů eur z Olympiakosu Pireus a zatím stihl sto ligových startů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (60)

Přidat komentář
Largo

Doufam, ze zustanes dlouho. Kdyz uz pustit nekoho z obrany, tak duo Rudiger a Peres. Manolas je nas nejlepsi stoper podle me. A nechapu, proc mu nechtej nabidnout 3 mega rocne.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Houfi

Taky nerozumím tomu přetahování o půl mega ročně..zaslouží si ty peníze jak jsem se na Perese těšil tak mi dost zklamal, kdyby jsme za něj dostali co jsme do něj investovali tak bych ho pustil hned, Rüdiger si myslím že v létě odejde..a taky jsem zvědav na telenovelu ohledně Salaha, za těch 45+ bych ho obětoval, otázka je koho jako náhradu, 35 za Berardiho mi přijde dost a Promes za 20-25 se zdá fajn, ale kupovat "hvězdy" z Ruska už se leckomu nevyplatilo

Reagovat
Francesco Totti AS

Salaha beru jako hotovou věc

Reagovat
Houfi

Ono už to tak vypadá x dní, ale pořád tu není shoda mezi Liverpoolem a AS o přestupový částce, já to ještě jako hotovou věc neberu..

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne vraj položili na stôl len 32 mega + bonusy, to je vzhľadom na súčasný britský trh úplne komická suma... pod 40 by sa snimi nemali vôbec baviť, 45 mega a OK.

Reagovat
Francesco Totti AS

prý se teď jedná o 40 mega, to už dopadne si myslím

Reagovat
Houfi

Za 45 půjde, tolik chtěl Monchi..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledních zpráv (těžko říct, jestli to je pravda) se obě strany měli dohodnout na částce 38 mil. liber. Salah dělí fanoušky Liverpoolu na dva tábory, jedni ho nechtějí kvůli tomu, ze dal před lety přednost chelsea před námi, druzí si ho jako letní posilu přeji. Těch 38 je dost slušne odstupné. Ano, Liverpool hraje premier league, ale jen některé týmy dávají velké pálky za hráče.

Reagovat
Alberto Aquilani

keď dáte za Salaha cca 40, tak už len trojica Salah - Mané - Firmino vás stála vyše 120 mega... šialenosť...

Reagovat
El-Pistolero-68

A zrovna Liverpool mezi ně rozhodně patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky bych vám přál me vidět, kdyz se temhle drahým posílám dlouhodobě nedaří :D to kvetu... kdyz si vezmeme v potaz, ze Coutinho stal 9 mil.€ :) manemu naštěstí sezóna vyšla, Firmino je sice dobrej hrac, no hodil by se spis stylem hry do Barcy. Navíc, naši amici si asi mysli, ze se tady hrací trejdujou jak v amerických profesionálních ligach a ze tudíž je na všechno dost času. Kdo dřív přijde s £, dřív mele. Proto nám vzdycky všechny vyfouknou (hrajou v tom roli i jiné okolnosti) a pak protože City vysoli balík se to čeká i od nás. Jako klub finančně na to určitě ma, to budiž, ale radši bych vysolil těch 50 mil. € za Jamese než 38 mil. £ za salaha

Reagovat
Houfi

Zrovna James mi nepřijde jako ideální posila za ty prachy, bylo jen otázkou času kdy ho Isco vystrčí ze sestavy, ve výsledku půjde stejně do United

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím naprosto se vším, co jsi napsal, i ten výsledek je takový, že půjde do United. On by ale LFC výrazně pomohl v útoku víc, než třeba v United. LFC hraje sice jako tým, no chybí koncovej hráč. A spoléhat se v zápase jen na 1 hrotovýho útočníka je taky málo, proto si myslím, že pro LFC by byl fakt výraznou posilou. Navíc je ještě mladej a perspektivní, s takovými hráči Klopp rád spolupracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

, hlavne ten jeho plat je trapny. Nemehlo Jesus ma viac

Reagovat
smazaný uživatel

no co? koho budeme chciet kupit dnes? Neymar? Kroos? Verratti? to je strasne ake nerealne mena tam padaju, fakt na smiech.

Reagovat
cresposuper

Trochu ma desia tie spekulacie o Dalbertovi z Nice

Reagovat
Panděvova ofina

Nechal by jsi raději Nagamota? . Mně příjde docela dobře rychlostně vybavenej a nebojí se ani bránit... za 9 mega ideál

Reagovat
cresposuper

Praveze mi pride velmi podobny, pozicne je slaby. A v lige su podla mna kvalitnejsi (napr. Zappacosta) alebo aspon lacnejsi beci.

Reagovat
Houfi

Jenze Zappacosta je určitě za 20 mega, Torino odchody "umí" ..ale Inter asi nějaký ten milion neřeší (dokud tu nebude pravidelný strašák FFP - stejně jako u AS)

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Kaka14

tak a teraz sa zacinam bat, ze pojdete po Moratovi, lebo takyto utocnik Vam vo finale proti Realu chybal ... ked pojde po nom Juve tak AC potom moze na neho uplne zabudnut

Reagovat
Pinturicchio

Čoveče, o Moratově návratu jsem nečetl ani řádku. Jinak včera jeho otec říkal, že jediný klub, který za něj nabízel, je MU.

Reagovat
maras93

Důvodem může být, že se zatim nesešla vedení obou týmů, což má být na programu tenhle týden.

Reagovat
Pinturicchio

Je to možné.

Reagovat
Pinturicchio

... ještě bych dodal, že návratem do Juve by si k vyššímu hernímu vytížení nepomohl, navíc asi přivedeme Schicka. AC je pro Moratu určitě logičtější volba (víc minut a takový plat, o kterém se píše, by v Turíně taky nedostal).

Reagovat
Kaka14

Juventus vraj dal ponuku Laziu za Keitu 15M + 7M bonus

Reagovat
Pipo123

Máááááááááálo, alebo teda ok zobrať to a obratom kúpiť Muriela

Reagovat
Pinturicchio

Z něj nijak odvařený nejsem, jednak kvůli jeho chování v Laziu, druhak proto, že přijde na levé křídlo, kde tím pádem vznikne přetlak, protože tam bude Mandzukic, Pjaca a Keita.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

v Laziu hrál teď nejlepší zápasy v útoku, může hrát napravo...hodil by se nám

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ale co pak se Schickem (pokud teda přijde)? Dá se říct, že jsou to typově podobní / stejní hráči. Tu čtverku vepředu (pokud u 4-2-3-1 Allegri zůstane) pokrýt potřebujeme, ale aby nám tam pak nevznikl zase přetlak (nepředpokládám, že Mandzukic nebo Cuadrado odejdou). I tak mi vadí to jeho chování.

Reagovat
10

Typově podobní Keita a Schick? Mě to i v případě příchodu obou početně vychází akorát, teď máme jednoho útočníka, jedno pravý křídlo...a třeba se zbavíme Higuaina

LW: Mandžukić, Pjaca (Keita)

RW: Cuadrado, Keita (Pjaca, Alves)

CF: Higuain, Schick (Mandžukić, Dybala)

Reagovat
Pinturicchio

Přijdou mi tak, respektive pozicema, které zahrajou - oba LW i RW a hrot.

S těmi počty máš pravdu, já už měl v hlavě i Bernu a Costu

Úplně nejlepší by podle mě bylo od toho 4-2-3-1 upustit a upravit to na 3-4-3, protože je pravda, jak jste se bavili s M11, že hra se musí přizpůsobit Dybalovi, který by měl být blíž k bráně ... myslím, že by to prospělo i Pjacovi a koneckonců i Cuadradovi s Alvesem. Jenže na to máme fyzicky moc slabý střed, tam by to chtělo Claudia a někoho tvrdšího k němu, třeba ten Fabinho.

Ale celé tohle je fantasy, protože Higuaín ani Pjanic v žádném případě neodejdou. Nejvíc se hrozím asi toho, že Max bude příští rok hrát na tříčlennou zálohu s Pjanicem na CM, to by byla sebevražda i kdyby vedle Miry hráli dva Vidalové.

Celkově mi docela vadí, že nemáme jasně daný systém a hrajeme takový hybridní spletence všeho možného.

Reagovat
10

"S těmi počty máš pravdu, já už měl v hlavě i Bernu a Costu"...jako vždy o krok napřed

Schick hrál někdy křídlo? vždyť Doria na ně ani nehraje, ani si ho tam teda moc představit nedokážu, ale už jsem si všimnul, že ho tam máš nějak zvláštně zaškatulkovanýho

jinak víceméně souhlasím, jen bych se asi nesnažil hrát 3-4-3, od tý tříčlenný obrany už bych šel dál, v Evropě nám nic dobrýho nepřinesla

Reagovat
Pinturicchio

Jak jinak.

Nehrál, pokud vím, ale pasuje mi tam, sbíhá si do křídel, pohybuje se po celé šířce hřiště, křídlo ve 4-3-3 by asi bylo vhodnější, aby nebyl tak daleko od brány a dostával se víc do zakončení.

Když koukám na naši soupisku, tak jsme si ten kádr hrozně rozjebali, kvalitou to šlo taky dolů ... jeden hráč "blokuje" jeden systém, druhý zas jiný.

Reagovat
brenk

mne sa práve zdá, že v 4231 je Paulo doma o dosť viac ako v 343

Reagovat
Pinturicchio

Mně připadá, že je tam "utopený" mezi těma dvěma štíty a hrotem, ve 4-2-3-1 bych ho viděl radši napravo, ale úplně nejlepší by pro něj asi bylo 4-3-1-2 a on v tom dvoučlenném útoku, na AM asi Pjanic, se kterým by si dávali "ťukec" a tvořili hru pod hrotem.

Reagovat
Airus

I když bych návrat ke tříčlené záloze uvital (ať už jde i 352, 433, 4312, bla bla bla) tak nám nastene stejnej problém kvůli kterému od toho Allegri upustil. Máš Miru, Claudia, Samiho a za ně "jenom" Sturara, Rincóna, Leminu - a nejspíš mi někdo vypadl. Ale ani jeden z nich nezamíchá naši hrou když přijde z lavičky. Píše se teď a Canovi jako možné posile (když je Tollisso asi z radaru), ale to pořád není žádnej velkej živel, spíš mladej Khedira

Reagovat
Pinturicchio

Dřív tam byl fyzicky nabušený Pogba, napravo Vidal, který měl patery plíce a oběhal toho za tři hráče. Teď je tam Pjanic, který má přednosti jinde, Khedira, o kterém se rozhodně nedá říct, že by to byl výbušný typ hráče a Marchisio, který už je přeučený spíš na CM ... i kdyby přišel Tolisso a pořádně se chytil Bentancur, tak je to k hovnu, protože Pjanic a Khedira sedět nebudou a jsou to typově odlišní hráči, takže o nějaké zdvojení postů nemůže být řeč.

Reagovat
Airus

Na jednu stranu, třeba ve 4312 by měl tu kreativitu a výbušnost na sebe vzít CAM a hlavní úkol střední trojky je vybudovat hru. Určitě nestavět pouze na registovi. Do 433 to chce pořádnýho b2b záložníka a nejspíš by si sednul Sami. uvidíme co Marotta uhandluje a co si Max vyžádá. Zatim vaříme z vody :)

Reagovat
Pinturicchio

Máš pravdu, nemůže to stát na jednom hráči. AM ať je klidně Mira, ale ty B2B potřebujeme někoho jako byl Pogba (Tolisso), na CM Claudio a Sami pak může zůstat napravo, to mi přijde jako vyvážená záloha.

Reagovat
Pettirosso

a Berna? ...ještě je tam Orsolini, kterej válí teď za 20ku. 4 góly ve 4 zápasech

Reagovat
Pipo123

Keita mal vždy jednu slabinu a to koncovku, on pálil do vesmíru, ale túto sezónu to zakončoval podstatne lepšie

Reagovat
10

právě, toho jsem si taky všimnul...letos dal spoustu gólů docela chladnokrevným a chytrým zakončením, dřív to bylo naprosto bez rozmyslu. Myslel jsem si, že to je jen další vymletej žonglér a tuhle sezonu mě opravdu donutil změnit názor

Reagovat
Pipo123

Veru 3 roky sa hladal a teraz mal naozaj vybornu sezonu, keby mal kontrakt na 3-4 roky tak sa nepise o 20 mega ale aspon o 40+, taky Salah za podobnu sumu mozno prestupy. Toto je pruser od Lotita

Reagovat
10

taková klasika od něj...nechápu, proč to vždycky nechá dojít takhle daleko

Reagovat
Pipo123

Pretože Lotito nemá cit a nevie kedy dať dobrú zmluvu hráčovi, u Keitu sa vedelo o jeho kvalitách a že raz môže explodovať, ale Lotito nechce pristúpiť na nejakých 1,4 mega o ktorých sa písalo, teraz mu ponúka už 2,2 podľa posledných správ a na to mu zase sere Keita. To isté Biglia či De Vrij, jedine kto ma prekvapuje je Anderson, patrí k najlepším krídlam v Serii A, po neskutočnej sezóne kedy trhal rekordy si povedal o smiešnych 1,2 mega a vôbec sa nesťažuje, to mi je u neho naozaj záhada, takú skromnosť som u hráča jeho kvalít dlho nevidel, Keita je opak a chce do Juve, jedine Juve a toho môže Marotta využiť a byť vo výhode

Reagovat
Eldarion

Počkaj ešte skončíme s Kalinič-om v podstate by to možno nebolo zlé, mohli by sme priniesť ešte jedného záložníka lebo ak sa zas Jack zraní ako túto sezónu tak neviem neviem. A za ušetrené money ísť po Bernardeschim a dalšíe leto k dispo dalśich cca 100 mega a za to sa už útočník hotový kúpiť dá.

Reagovat
cresposuper

Hotovy utocnik sa da kupit aj za 10 mega

Reagovat
maras93

Když Belotti za 70 + Niang + Kucka

Reagovat
maras93

Kdyžtak*

Reagovat
olis

OT: http://www.calcionapoli24.it/calcio_mercato/esclusiva-albiol-vuol-tornare-in-spagna-l-espanyol-pronto-a-pagare-la-n310507.html

Espanyol by vraj mohol kupil Albiola za 6 mega co je jeho vykupka

CN24 mava tieto vlastne spravy dost spolahlive.... akoze neviem preco by tam chcel ist ale ak by to bola pravda tak ma nenapada kto by ho mohol nahradit, tam by to chcelo nejakeho skuseneho a kvalitneho hraca... ked tam daju Maksimovica tak to sa budu zas pol sezony hladat a na nejaku trofej mozme zabudnut, to uz skor Tonelli ale s nim to vypada vselijako, nie je ani iste ci ostane

Reagovat
Pipo123

Čítal som že chceme na hosťovanie Pavolettiho, už sním nepočítate či ako ? Zapata sa vracia tiež, alebo ešte zostáva v Udine ?

Reagovat
olis

Zapatovi konci hostovanie a je na predaj, co sa tyka Pavolettiho tak tam su to zatial iba dost velke spekulacie ale myslim si ze keby ho niekto chcel v ramci nejakeho prestupu tak by odist mohol

napriklad teraz sa spekuluje o vymene Widmer - Pavoletti

Reagovat
Pipo123

O Widmera sa zaujímame aj my, ale Udine ho nepustí lacno, já by som Pavolettiho bral, navyše aj on sám by potreboval prestup ak sa chce dostať do repre, Udine je pre neho krok naspäť.

Reagovat
olis

no vraj za neho chcu 10 mega, ja neviem, 2 roky dozadu som si hovoril ze z neho bude super hrac a bral by som ho, teraz som si uz neni taky isty, aby to nebol podobny pripad ako Armero...

Reagovat
Pipo123

Tak Keita a Biglia pôjdu preč, musel by sa stať zázrak, De Vrij by naopak mohol zostať, je slušná šanca že predĺži. Stále sa píše o tom že Inzaghi chce Baselliho, Widmera a Muriela. To znie až moc dobre, ale prečo nie ? V prípade predaja Keitu a Bigliu by peniaze boli a tie mená sú reálne

Reagovat
Largo

To by ani takový oslabení nebylo, všichni v dobrým věku a už kvalitní hráčim, znají prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Manolas. A uz mu konecne zvyste plat vy hajzli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele