Maniche zůstane, tvrdí prezident Atletika

28.12.2007, 12:02
Aktuality
Maniche bude fotbalový chlebíček zřejmě i nadále zakusovat v dresu Atletika Madrid. Portugalský záložník byl kvůli porušení disciplíny vyřazen z kádru a trenér Javier Aguirre ho nenominoval k posledním dvěma zápasům, jeho odchod z hlavního města Španělska však podle prezidenta Enriqueho Cereza nepřipadá v úvahu...

"Atletiko si dalo za cíl získat jenom ty nejlepší fotbalisty a Maniche je jedním z nich. Ze smlouvy mu zbývá ještě rok a půl a snad jí dodrží. Chceme, aby zde pokračoval a doufáme, že se vše brzy vyřeší," věří Cerezo.

Maniche si na problémy zadělal před několika týdny, kdy nasimuloval zranění, aby nemusel nastoupit k utkání Španělského poháru. Aguirre byl poté nekompromisní a portugalského reprezentanta nepovolal pro ligové zápasy s Huelvou a Espanyolem.

"To, co se stalo jemu, se děje i v jiných klubech. Sezona přináší problémy a argumenty, ale je zde jistá dohoda. Problémy v kabině narůstají a následně mizí a zapomíná se na ně. S Manichem i nadále počítáme," dodal Cerezo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud nebude dál zlobit, tak prosím. Ale pokud by se to mělo opakovat, tak bych se s ním nemazlil. V klubu musí být hráči, kteří za něj chtějí hrát !!! ATLÉTICO MADRID !!!

Reagovat
Hafna

ten tým já mám rád. Si pamatuju jak byli ve Zlíně. Ještě borci jako Sergi, Leo Franco, Paunovič nebo Musampa

Reagovat
smazaný uživatel

Takoveho hrace alias ulhaneho simulanta teda podle clanku neznam podrobnosti bych ja ve svem tymu nechtel.Ma urcite lukrativni podminky takze o ty bych ho bylo by to mozne pripravil a jeste bych mu pustil zilou zmetkovi.Takovi podraz na kamarady spoluhrace takova potupa.A ven!

Reagovat
smazaný uživatel

na kamarady ty si naky filosof nebo tak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže takový hráč by citelně chyběl každému týmu.

řešením by podle mě byl jak říkáš silný finanční postih. Pokud by se něco takového opakovalo, pak by se teprve dalo mluvit o vyhazovu.

Reagovat
smazaný uživatel

...čo sú to za novinky,že prezidenti, lepšie povedané bossovia klubu, rieša problémy, ktoré by mali byť v kompetencii trénera, manažera? ...PD je to asi normálka...

Reagovat
mastakillah

myslim ze kdyby se ho atletiko zbavilo tak by bylo polovicni.myslim ze maniche je jednim v nejdulezitejsich hracu tymu.ale i tak myslim ze by pro neho byl dobrou volbou bud juve nebo inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli v Atletiku neni kamaradsky duch tak zase ostrouhaj a takoveho nespolehliveho zamestnance to je na paragraf.

Reagovat
smazaný uživatel

i když je maniche jakej chce, na hřišti je výbornej, bez něj je atletico poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho zas tak moc nesleduji jenom vim ze snad hral za Porto,ktere bylo v te dobe slaple.Ruku na srdce pekne me to nasralo a to ani nejsem nejakej extra fanda Atletika.

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Gott

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Gott

Reagovat
smazaný uživatel

Bolest me karmy by byla nic oproti poteseni z amputace tveho palce z naslednym zasunutim do ritniho otvoru.Dokonce mas na vyber ze dvou.PS:priste pis k veci a neotravuj slusne lidi!

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednich dvou zapasech atletiku citelne chybel kreativni zaloznik (Huelva 0:0, Espanyol 1:2), ale stejne by spis meli koupit nejakyho jinyho zaloznika (treba vyfouknout Juventusu Banegu, ten by byl idealni ) než si v tymu nechat takovyho kokota...

Reagovat
smazaný uživatel

maniche není žádnej kokot,a počkám si jak budeš mluvit až Banega v Evropě vyhoří, i když na MS 20 hrál výborně

Reagovat
smazaný uživatel

a myslim si, že nejsou pořád doceněny manichovi kvality, kde hrál tam byl vždy tahounem týmu, ať to bylo porto, tak i reprezentace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele