Mangala se chce soustředit jen na šampionát

19.05.2014, 09:49
Aktuality
O Eliaquima Mangalu se zajímají nejbohatší evropské kluby, obránce Porta ale o svém přestupu nechce v nejbližších týdnech nic slyšet, zajímá ho pouze mistrovství světa. Až po něm bude francouzský obránce případně řešit otázku svého dalšího angažmá.

"Řekl jsem svému agentovi, že nechci o přestupovém trhu nic slyšet do doby, než skončí mistrovství světa. Soustředím se jen na šampionát. Pak uvidíme, co se stane," říká třiadvacetiletý hráč.

O Mangalu se v zimě neúspěšně snažil Manchester City. Ten by měl být nadále mezi obráncovými nápadníky spolu s Chelsea, Manchesterem United, Monakem či Paris Saint-Germain. "Každý hráč se chce zlepšovat a hrát ve velkém klubu, já mám tuhle možnost v Portu. Zajímají mě týmy, ve kterých budu získávat tituly," doplnil.

Eliaquim Mangala má za sebou tři sezony v dresu Porta. V létě 2011 do portugalského klubu přišel za sedm milionů eur ze Standardu Lutych.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Historický vývoj fotbalových míčů na mistrovství světa

https://www.youtube.com/watch?v=BOYD1RG8_M0

Reagovat
miguel bain

Bude zajímavý jeho souboj s Varanem o post druhého stopera. Každopádně si myslím, že ho čeká cesta ve stopách Pepeho, s jednou mezizastávkou, pokud se neupíše nějakým ropákům na lavičku. Radši bych ho sice viděl ve Španělsku než v Anglii, ale jestli dostane dost šancí mohl by se třeba u United prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal v Chelsea? Vzhledem k nápadníkům ta cena opravdu brutální 35 minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbil v ASM :)

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Poď do City

Reagovat
Paul Anka

do Agra ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka Mangala a Company by byla neskutečně silná. Navíc by si tím vytrhli největší trn z paty.

Problém by mohl nastat v tom, že oba dva jsou vůdčí typy. Nedokážu si třeba představit, že by vedle sebe ve stoperské dvojce byli třeba Company a Thiago Silva.

Reagovat
iamek

To by jste meli obranu snu. S Kompanym si ho ani nechci predstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Natasič je neméně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Velke pochybnosti o nom. Som videl asi 10 zapasov Porta tento rok a ten chlapec neukazal nic. A pride mi to taky dost tlchuba co vela vyprava. Aby nakoniec neskoncil v Porte natrvalo. A ta cena co za neho pyta Porto je uplne chora. Pre mna tak realna cena max. 15€.

Reagovat
smazaný uživatel

On je výborný, ale ten hype ho tahá uplně jinam, než kde je, byl bych s ním opatrný, zejména v PL. Moc si nemyslím, že by i tam patřil k úplné extratřídě.

Reagovat
FC Porto FC

Natrvalo v Portě tahle sezona nám vyška na nic a to byl nejlepší stoper například nás zachránil proti Frankfurtu a několikrát zahrál dost dobře i když se jako mladej nevyhne chybám. Stačí nám povedená sezona jako ty 3 roky před tím a odejde lusknutím prstu za 30 mega ma velkej potenciál

Reagovat
FC Porto FC

Zustan u nás napraravíme letošní špatnou sezonu titulem a pak půjdeš za 30 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele