Mangala na přestup nemyslí, koncentruje se jen sám na sebe

25.11.2017, 22:12
Aktuality
Manchester City letošní sezonou zatím prochází naprosto suverénně, vládne tabulce anglické Premier League a samé výhry zapsal rovněž v základní skupině Ligy mistrů. Jenom malou zásluhu na tom ovšem měl Eliaquim Mangala, francouzský obránce dostává minimum prostoru a je otázkou, jak dlouho ještě bude v klubu působit...

Citizens 26letého fotbalistu koupili před více než třemi roky z FC Porto a zaplatili za něho čtyřicet milionů eur. Mangala v prvních dvou sezonách odehrál 48 ligových duelů, loni hostoval ve Valencii a po návratu ze Španělska nemá důvěru manažera Pepa Guardioly.

V případě stoprocentního zdravotního stavu má místo v základní sestavě Vincent Kompany, pravidelně nastupuje Nicolás Otamendi a od úvodních minut hrával John Stones, který je ovšem nyní zraněn a chybět může až do konce roku. Mangalovi tak svitla naděje, že by v nejbližších týdnech mohl rozšířit svou bilanci letošních dvou ligových startů.

"Jsem realistou a vím, že stát se může cokoli. Dnes jsem zde a jestli tady budu i za dva měsíce, příští léto, nebo za rok ... to nikdy nevíte. Mohu dělat jenom jednu věc - koncentrovat se na věci, které dovedu ovládat," prohlásil.

"V tuto chvíli jsem součástí kádru a budu pracovat, abych dovedl pomoci spoluhráčům, ať už budu hrát či nikoli," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dalo se očekávat že ho Guardiola bude ignorovat když už loni ho nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Mangala ja jasnej stoper číslo 4 s tím musel u Pepka počítat. Ale mohl by se vrátit k nám

Reagovat
smazaný uživatel

MC letos šlape, to je neskutečný....držení míče neskutečné, počet šancí neskutečné...je to letos gólostroj....jsem zvědavý, zda kromě titulu, budou úspěšní (alespoň finále)i v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že semifinále dáme stoprocentně

Reagovat
El Cid z City

v osmifin,můžem dostat real,bayern ve čtvrtfin. třeba psg..nikdy nic není definitivní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele