Mandžukić už patří Juventusu, podepsal na čtyři roky

22.06.2015, 19:27
Aktuality
Přesně podle plánu dnes chorvatský útočník Mario Mandžukić úspěšně podstoupil lékařskou kontrolu v Turíně a na příští čtyři sezony se upsal tamějšímu Juventusu. Ten za něho Atlétiku Madrid zaplatí zhruba 19 milionů eur...

Přestupová částka se dle oficiálního vyjádření turínského klubu rozloží do tří splátek a v závislosti na hráčových výkonech může vyšplhat až k 21 milionům eur.

O Mandžukićově přestupu se vědělo už od pátečního večera, kdy se sám trenér Juventusu Massimiliano Allegri rozpovídal pro Sky Sports.

V daném rozhovoru se kouč finalistů Ligy mistrů mimo jiné nechal slyšet, že chorvatský ostrostřelec nepřichází s primárním cílem nahradit Carlose Téveze (údajně blízko návratu do Boky), nýbrž zkrátka "s ohledem na herní styl" týmu.

Aktuálně 29letý Mandžukić si dříve podmanil německou Bundesligu, když například 26 soutěžními góly dopomohl Bayernu v sezoně 2012/13 k cennému trebu, Španělsko už mu ovšem tolik nesedlo. Za Atlético Madrid se v lize prosadil pouze 12krát.

Autor: Tomáš Daníček / juventus.com

Komentáře (435)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele