Mandanda dostal novou smlouvu, kariéru dokončí v Marseille

27.08.2020, 10:24
Aktuality
Steve Mandanda se dočká splnění svého přání a aktivní kariéru bude moci dochytat v Marseille. Již pětatřicetiletý brankář je jedním ze symbolů celku z jihu Francie a vedení si to moc dobře uvědomuje, i proto s ním prodloužilo spolupráci...

"Klubu jsem hodně oddaný. Jsem hráčem s největším počtem startů za Marseille a to už něco dokazuje, když si uvědomíte, jak těžké dnes je udržet se v kondici a vrcholné formě. Miluji klub, město i vše, co je s tím spojeno. Toužím ukončit zde kariéru, ale nejsem jedinou osobou, která o tom bude rozhodovat," prohlásil Mandanda koncem minulého měsíce.

Splnění přání by mu nyní měla zaručit nová smlouva, kontrakt je platný až do června 2024, Mandanta tak v OM může působit do svých 39 let.

Mandanda začínal kariéru v Le Havre a do Marseille zamířil v červenci 2007. Olympique si ho nejprve vypůjčil na roční hostování, aby následně dojednal přestup za dva a půl milionu eur a získal tak dlouhodobou jistotu mezi tyčemi. Gólman si do dneška odskočil jenom na jedno zahraniční angažmá, ligový ročník 2016/2017 strávil v Crystal Palace.

Mandanda se předloni stal mistrem světa a v Marseille mu původně běžel kontrakt na poslední rok. Za klub, v němž vykonává funkci kapitána, odchytal už 549 utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No údajně mají jít po Gazzaniggovi. Přeci jen sltu brankarskou dvojku už nemají nejmladší, tak by to byl asi rozumný krok.

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo inej cesty,toto je legenda a srdciar, on je pre OM stvorený

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

DŮLEŽITÉ:

Nicklas Bendtner si zahraje čtvrtou dánskou ligu, když podepsal kontrakt s klubem Tarnby FF. 32letý útočník za sebou má angažmá v Arsenalu nebo Juventusu a naposledy oblékal dres FC Kodaň, od přelomu roku byl bez angažmá. (abola.pt)

Reagovat
Berbatov9

Loooooord

Reagovat
Vincent Vegan

Vsak zustane v Kodani a nejakuz tu karieru v klidu doklepe. Vydelano ma uz stejne na nekolik zivotu..

Reagovat
smazaný uživatel

uziva zivot.

Reagovat
Seydou Doumbia

To mohl do Sparty zajebat

Reagovat
smazaný uživatel

Po konci kariéry si koupí loď a půjde lovit krevety.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bacha ať těma pyskama netrkne někde o minu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

...protože on ví o lovu krevet úplně všechno...

Reagovat
ttopi

Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů, do sendvičů. A to je asi tak všechno.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavně ať Sanson zůstane.

Reagovat
Agent z Melmacu

super pre všetkých

Reagovat
TheMally11

legenda mezi 3 tyčemi

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jich někdy více nebo méně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele