Mancini zůstává v Manchesteru City, podepsal novou smlouvu

09.07.2012, 18:56
Aktuality
Roberto Mancini bude i nadále působit v Manchesteru City, s nímž v uplynulé sezóně získal anglický titul. Ve spojitosti s italským stratégem se silně hovořilo o angažmá na lavičce ruské reprezentace, Mancini ale tuto možnost smetl ze stolu podpisem nového pětiletého kontraktu...

Ruský svaz hledá trenéra od neúspěšného evropského šampionátu, kde sborná zůstala ve skupině až třetí za Českem a Řeckem. Už před turnajem bylo ovšem jasné, že od týmu odejde nizozemský kouč Dick Advocaat.

Nejvážnějším kandidátem na tento post byl právě Mancini, klub z Etihad Stadium ale rychle zareagoval a dnes s ním prodloužil smlouvu do června 2017. "Jsem potěšen, že ze sebe můžu vydávat to nejlepší pro Manchester City i v dalších pěti letech. Je to fantastický klub, od vlastníků přes šéfa, členy vedení až po hráče, realizační tým a fanoušky," sedmačtyřicetiletý bývalý útočník.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele