MANCINI: UŽ JE TÉMĚŘ HOTOVO

03.04.2007, 12:13
Aktuality
Inter Milán je jasným králem letošního ročníku Serie A a o tom, že získá titul, snad již nikdo nepochybuje. Trenér Roberto Mancini dlouho krotil optimismus a odmítal řeči o předčasných oslavách, i on ale nyní trochu povolil uzdu...

Nerazzurri o víkendu zdolali Parmu a protože nejbližší pronásledovatel AS Řím jenom remizoval s AC Milán, zvýšil Inter svůj náskok již na dvacet bodů. "Stáhnout dvacet bodů je hodně pro každý tým. Nemůžeme ještě říci, že je to hotové, ale jsme velmi blízko," prohlásil bývalý útočník Lazia.

Do konce italské nejvyšší soutěže chybí devět kol a Inter tak za jistého předpokladu může Scudetto slavit již v polovině dubna. Navíc má stále velkou šanci na překonání bájné stobodové hranice - ze 27 možných bodů si může dovolit ztratit hned šest.

Fotbalisté Interu v utkání s Parmou předvedli dvě oku lahodící akce. Po individuálním průniku Adriana skóroval do prázdné brány Crespo, ještě před tím se pohlednou samostatnou akcí a razatním zakončením prezentoval Maxwell.

"Hrál opravdu dobře a neříkám to jenom kvůli tomu gólu. Ta akce se nevyvíjela moc dobře, míč mu utíkal, ale on ho dostihl a prokličkoval přes všechny protihráče. Vždycky jsem mu věřil, věděl jsem, že je to dobrý hráč. S ním a s Maiconem nyní máme dva krajní obránce, kteří se ještě budou zlepšovat," pochvaluje si Mancini kvalitu obou zadáků.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, koukněte se na HERTHA.BLOG.CZ, je to docela dobrý

Reagovat
HOST*

titul a 100b je pekny ale vyhrat LM je daleko cenejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele