Mancini podle všeho zůstane v AS Řím

18.01.2008, 12:38
Aktuality
Fanoušci římského AS mají další důvod k radosti, barvy jejich milovaného klubu by totiž měl i nadále hájit Amantino Mancini. K podpisu nové smlouvy mezi Giallorossi a brazilským záložníkem by mělo dojít příští měsíc...

"Už zbývá vyřešit pouze drobné detaily, takže se znovu sejdeme před zápasem Ligy mistrů s Realem Madrid. Jsme opravdu velice blízko ke konečné dohodě a to je to nejdůležitější," ujistil příznivce technický ředitel AS Bruno Conti.

Mancini přišel do Říma v roce 2003 jako krajní obránce s ofenzivními sklony, které ho postupem času přesunuly na post záložníka. V současném systému trenéra Luciana Spallettiho hraje jednoho ze tří ofenzivních záložníků a společně s kapitánem Francescem Tottim obstarává většinu gólových akcí klubu z hlavního města Itálie.

Současný kontrakt Mancinimu vyprší na konci příští sezony, podle toho nového by v Římě měl zůstat ještě o tři roky déle.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda v Lyonu bo v City by se mi libil

Reagovat
smazaný uživatel

"bo" znamená "protože".

Reagovat
smazaný uživatel

sorry :) ja to beru jako zkratku nebo tak sorry pro priste to napravim

Reagovat
smazaný uživatel

snad to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

NÁÁÁÁÁDHERA!!! Doufám že má rozum a zůstane!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele